2. Sinema Günleri Organizasyonu

aneeem herkes bana seslenmis basligi acmadan ozel mesajlara ve bu konuya bakamadim kusura bakmayin kizlar :)

ankette kimin hangi filmi önerdiği de yazılmış sanki önceki iletilerde yazılmaması yönünde bir görüş bildirilmişti=))

evt öyleydi ama arkadaşlar gözden kaçırmış olabilirler. bu seferlik böyle olsun bir dahaki anketlerde belirtmeyiz

valla 19 sayfayi okutmayin simdi bana yazilsin mi yazilmasin misempatiksalakcinni

prensesim bana yazılsın demişti bugünkü özel mesajlaşmalarda akannehir
o nedenle ben de Asmin'e o şekilde olsun dedim ama...
eyvahedigeldismile

prensesim bana yazılsın demişti bugünkü özel mesajlaşmalarda akannehir
o nedenle ben de Asmin'e o şekilde olsun dedim ama...
eyvahedigeldismile

aneeeamm öylemi dedim :) yanlış yazmışım ozaman. neyse ilk sayfaya ekledik canlarım kuralları bu sefer yazılmış olsun. diğer ankette yazmayız no problem

gördüm kii gördüm kii kim neyi teklif etmiş gördüüm=))
böyle daha iyi olmuş kızlar herkes katılımcı oluyo sıra gelsin diye haftalrca beklenmiyo

minik06 gönüllü olarak değişmek istedi zaten:sm_cool:
istemem yan cebime yapmadım:dilcikar:hemen atladım teklife:lepi:yani ben türk filmlerinden sorumluyum:dance: :sm_cool: hihoyyyt

bende geldimm kizlarrrr

hoşgeldin canım yeni anketi açtık :)

minik06 gönüllü olarak değişmek istedi zaten:sm_cool:
istemem yan cebime yapmadım:dilcikar:hemen atladım teklife:lepi:yani ben türk filmlerinden sorumluyum:dance: :sm_cool: hihoyyyt

ben ztn minike demiştim tanrıça çok sevinir bu işe diye hemen yer değişimi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…