2. Sinema Günleri Organizasyonu

ben ztn minike demiştim tanrıça çok sevinir bu işe diye hemen yer değişimi yapıyorum

:teytey: :teytey:hihoyyyt:sm_cool:
prensesim en tatlı uykum bana diyiver hele:hulya:
şimdi ben türk filmi öncüsüyüm,3 arkadaşımla beraber ve bi film önericez 3 ümüz ortaklaşa..sonra bu filmi kulubümüzdekiler izleyip yorumlıycaklar..doğrumusengözlerimebaksanab
ikinsi sualim:hulya:
türk filmi eski nostaljik fimmi yoksa yeni jenerasyonmu?bide komedi değilde drammı olmak zorunda..şimdiden teşekkürler:smiley-cool:

tanrıçam güzelliğim hemen cvp veriyorum :)
Türk sineması ve dramı aynı yere aldık. Yani sadece türk filmi değil herhangi bir dram filmide önerebilirsiniz bunu öncelikle belirteyim. türk filmine dram komedi vs. diye kısıtlama getirmedik eğer türk filmi önerilecekse tercih tamamen sana kalmış. nostaljide olur yakın tarih filmide olur .

ya prenses bu belgesel ve müzikalin yanyana olmasi beni düsündürüyor
belgesel diyince doga belgeselleri hayvan belgeselleri biyografi yada savas belgeselleri tarih fln biraz agirken ..müzikal cok ayri geldi bana birbirinden ..zaten bir grupta 3 kisi ve 3 öneri sunuluyo..cok az

cok keyifli bir müzikalin yanina mesela atiyorum bi soykirim belgeseli önerisi nasil durur
ikiside izlenmeli ikisininde yéri ayri
bilemiyorum
düsündüm öyle

piam en uygun onların bir arada olması geldi banada, evet haklısın ikisi çok çok ayrı türler ama birini seçeceğiz artık. senin peki bir önerin var mı? belgesel yada müzikalle şunu değiştirelim diye , olmazsa değiştirirz çünkü bir problem olmaz

Geç kaldım galiba ben yaboshayallersmile

kuzum eğer katılmak istiyorsan geç değil :) bir grubu 4leriz

keske baslamadan söyleseydim ..ama olaya tam vakif degildim
simdi yada bir sonraki icin bi görü olsun benimkisi

anime animasyon ok

aksiyon macera ok (zaten ayni seyler)

dram türk sinemasi (mesela burda.. müthis dram filmler var,ayni degerdede turk filmleri..simdi türk filmleri alternatif cok..dramda yabancida olur turkde..bir tutulmasi türk filmlerine haksizlik..drama sevnlerede:)

fantastik bilim kurgu ok

müzikal belgesel ( mesela muzikal belki romantikle birlikte olabilir, belgeselde tarih ve savas ile)

korku gerilim ok

komedide yine tek olarak kaliyor ki, digerlerindede var tek sayilabilicekler aksiyon macera gibi..oda komedi haftasi olabilir ayri olarak

Dramla türk sineması şimdilik kalsın bence, dram türk sinemasının en çok sevdiği tür nede olsa her iki şekildede dram sevenleri tatmin edecektir.
Müzikal - Romantik
Aksiyon/Macera - Komedi yapabiliriz dediğin gibi aksiyon macera aynı ztn
Belgesel - Savaş yapabiliriz
Tarihi filmler tek kalıyor onada başka bir alttür ekleyebiliriz Piacım ne dersin ? türleri sıralamak sanki biraz aceleye geldi.

Tabiki bu durumda herkesin fikrini alalım

Anime - Animasyon
Aksiyon - Macera
Türk Sineması
Fantastik - Bilimkurgu
Belgesel- Tarihi - Savaş
Komedi Romantik- Müzikal
Korku -Gerilim - Gizem
Dram- Biyografi

Arkadaşlar bu eşlemeler nasıl ? daha iyi ve yerinde oldu sanki

sadece ben değil Maliceninde fikri

Bu haliyle liste daha iyi sanki bir de "suç" türü eklenebilir, o türde de çok film var ya da "psikolojik" gerçi psikolojik filmleri gerilimin alt türü olarak da değerlendirebiliriz.

arkadaşlar listenin son hali şöyle bir şey olmuş oluyor, eğer siz de onaylarsanız bu şekilde devam edelim yoruma eleştiriye öneriye açıktır :)

bir şey takıldı kafama
türk sineması ayrı bir kategori ya
o zaman diğer dallarda türk filmi koyulmayacak mı hiç
mesela romantik türk filmini listeye alamaz mıyız

bir de genellikle holywood filmleri oluyor ya
türk filmleri gibi diğer ülkeler de kategorilere ayrılabilir belki
fransız filmleri, alman filmleri gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…