2. Sinema Günleri Organizasyonu

TbZ film önerisini söyledi bana çıkması gerektiği için . Aprile msj attım oda Asminle görüşüp film önerisini alıp 3 filmi ankete açar bu gece diye düşünüyorum , sabırsızlandım:)

Bu arada animasyonu istemedin Atlantis Tim Burton dan bir animasyon önerirdin işte ne güzel :)))

Zaten kalsaydı o haliyle liste öyle yapacaktım :dance:

Fakat animasyon kültürüm o kadarla da sınırlı işte

sevmem de pek animasyonbilmiyorumkismile

klasikleri de ekleyebiliyoruz değil mi listeye, hani sessiz sinema dönemine kadar geriye gitme imkanımız var mı eski organizasyona baktım pek rastlamadım da bir kaide mi diye sorayım dedim.

aa evet şimdide yazayım , ilk sayfayada eklerim.
Anketi açan gruptaki arkadaşlar hangi filmin kimin önerisini açıklamaması daha iyi olur.
Oy verirken daha önce izlememiş olduğumuz filme oy vermeliyiz, böylece çoğunluğun izlemediği film seçilirse , film taze izlenmiş ve taze yorumlanmış olur.

Son düzenleme:
haber verdigin icin saol prenses
listeden memnun olmamak gibi birsey söz konusu dahi olmaz..

harika.. demek basliyoruz ve bizim ki müzikal ve belgesel benim önerim heralde belgesel olur prenses:) gecen antropolojiyle ilgi bir belgesel izledim .. müthisti ama adini yayin sahibini hic bilmiyorum dikkat etmedim .. ya belgesel diyince de cok genis ya..kronoloji biyografi fln da olur dimi? gerci ben kronoloji sevmem .. cemil meric derki " kronoloji aptallarin tarihi" bak cemil meric belgeseli vardi mesela .. yani:)

tarih ve savasa kimse kalmamis mi? üstlenebilirim onudelikafadulden

ya evet bazi kurallar varsa söyleyin arkadaslar.. ben hic bilgim yok ulu orta konusur dururum

ya ama hani haftanin grubuna bile onerilerde bulunabilicektik

konu benim ilgimi cektimi ben fikrimi söylemek isterim .. gruptaki arkadaslarim begenirlerse kullanirlar filmi begenmezlerse yada daha cok istedikleri film varsa es gecerler :) olmaz mi ya

bu topikler -kitap okuma ve bu- süper oldu kızlar
şu sitede biraz da sanatla, kültürle ilgilenelim değil mi
hep dert, koca, sevgili, makyaj olmuyor akannehir
kim düşündüyse güzel düşünmüş alkisalkisalkis

Pia hoşgeldin
Aynı gruptayız heyo
Belgesel veya Müzikal türünden ne olursa olsun önerebilirsin sana kalmış tabikide sınırlama yok
Tarih Savaş boş kalması iyi ooldu aslında böylelikle liste başa döndüğünde gruplara düşen türlerde değişmiş olacak
Kuzum en düzenlisi gruptaki arkadaşların 1 tane film söylemesi oluyor diğer türlü herkes bir film önerir çok karışır. az sabret bizim haftamız geldiğinde döktürürüz

kesinlikle

ya listeyide 1. sayfayami alsaniz arkadaslar arada bakmak istedigimizde direk görebilelim aramiyalim.. bu hafta eglenicez desenize..animasyon fazla izlemezdim madagascarla baslamistim ilk nemoyu dahi izlememistim .. keyfini biliyorum ama artik

Sarissa kesinlikle katılıyorum canım :)
Piam koydum ztn ilk sayfaya listeyiiii kurallarıda yazdım
evt animasyonlar çok eğlenceli bende uzun süredir eğlenceli film izlemiyordum iyi gelecek :)

öylemi diyosun? peki haklisin aslinda
suan heycanlandik belkide hafta ici isler yogun olunca filmimizi izleigimize dua edicez :) kendimi biliyorum

her hafta sadece bir film diymi?
anketi kazanan film? o izlenir ve yorumlanirkende diger anketmi basliycak?
yorumlar karsilikli sohbet seklindemi olucak? soruyorum..böyle seylerde kuralciyimdir:)

inşallah heyecanını kaybetmezsin benim için söz konusu sinema oldumu hep vakit var
evet her hafta bir film izlenecek en çok oyu alan. o yorumlanırken diğer anket başlamayacak oylama ztn en fazla 1 gün sürüyor ve geri kalan günlerdede filmi izleyen yorumunu yapıyor. hafta bitiminde diğer anket açılacak kuzum daha sor sor aklına bişey takılmasın ehueheu ztn bi başlasında her şey yerli yerine oturur.

oylama günleri belli olsun o zaman
kaciririz fln mazallah
oylayamadigim filmi izlemektede sorun yaratirim ben :)

sinemayi severim..en az kitap kadar zamanimi gecirrim sinemayla amma gün 24 saat ve benim öyle parcalara bölündügüm sorumluluklarim var ki
düzeni bir aksattim mi altüst oluyor hersey.. islerimi yetistirebilmekte buldugum tek cözüm sistemli hareket etmek

ya sürreal filmde mi olsaydi? o hangi katagoriye girer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…