2. Sinema Günleri Organizasyonu

evet bence de günleri belirlesek iyi olur
biz genellikle hafta sonu izleyebiliyoruz
hafta sonunu içine alacak şekilde tarihler belirleyelim

bir de film seçerken internetten bulunabilecek filmler mi seçiyoruz sadece
istediğimiz herhangi bir film olabilir mi?

oylama anket açıldığından itibaren 1 gün süreli olur kuzum mutlakaki haberin olur . özel msjlada bildiririz
haklısın insan bzn sevdiği şeylere vakit ayıramıyorum.
sürreal olabilirdi ama kategorileri o kadar alta çekmedik yoksa bir sürü kategori olacakti :)

Sarissa ztn hafta sonuda girecektir içine çünkü tam bir hafta boyunca yeni anket açılmayacak
ınternetten her türlü film bulunabilir o konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum, film indirme konusunda bende yardımcı olurum :)

Filmin türüne göre yine sürrealizm akımından sinema örnekleri önerebiliriz ankete:)

hatta bilinen filmler dışında bu tür filmleri de ortaya çıkarırsak harika olur:)

Bende kaçırmışım bu haliyle mesajdan bir anlam çıkaramadım

Neyse önerinde görürüz artık benim de korku- gerilime çok fena önerilerim olacak biri sessiz ama kimse keyif almaz sanırım onu eleyeyim şimdiden

katagorisi yok diye dusunmüstüm oyuzden yazdim .. bir hamleyle vazgectim :) ..ama belgesel sayilabilir..ama cokta güzel belgeseller var yaa neyse bakalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…