2. Sinema Günleri Organizasyonu

hoşgeldiniz aramıza moon ve atlantis:)

bizim aklımıza gelen türler

komedi - romantik
korku - gerilim
dram
tarihi - savaş
aksiyon - macera
müzikal - belgesel
Anime - Animasyon
Fantastik - Bilimkurgu
Türk filmleri

kızlar aklınıza gelen başka eklememiz gereken tür varsa hemen alalım :)
liste ve türler harf sırasına göre belirlenecek bu arada

Son düzenleme:
Kopyala yapıştır yaptım kategorileri :)))

Action
Adventure
Animation
Biography
Comedy
Crime
Documentary
Drama
Family
Fantasy
Film-Noir
History
Horror
Independent
Music
Musical
Mystery
Romance
Sci-Fi
Short
Sport
Thriller
TV mini-series
War
Western

Türler rastgele seçilecek yani, animasyon gelebilir harf sırasına göre bana da fakat hiç izlemediğim türdür. kişiler seçse türleri daha iyi olmaz mı en azından ilgilendikleri türle ilgili en iyi filmleri sunma imkanları da olur? ya da her türden bir film önerisi getirilse listeye? bir öneri olarak:)

evet fantastik ve bilimkurgu yapalım

kuzi o kadar alttürlere inmeyelim yahu

ozaman sadece bir türe yığılma olmazmı. evet haklısın mesela bende romantik korku gerilim aksiyon pek izlemem . bilemiyorum ki nasıl yapalım. :1ninca:

Bilmem ki olabilir dediğin gibi, gerçi herkesin zevkinin farklı türlere yoğunlaştığını düşünüyorum ama belli de olmaz:); ya da şu düşünülebilir listede atıyorum 5 film önerilecekse her birinin ayrı türden olma zorunluluğu?

Ayrıca belli türlere yoğunlaşma olmaz mı diyoruz ama gerilim, aksiyon, romantik sevmem dyorsun sen yahu yığılma olsa zaten bu türlere olur demek ki hepimiz kendi izlediklerimizin en fazla tercih edildiğini zannediyoruz

bende korku gerilim savas filmi fantastik severim ama komedi falan takip etmem mesela
herkesin izledigi film turu aynı olmuyor gene ama soyle yapsak gerilim ve korku diye iki ayrı kategori olursa daha iyi olur cunku korku ve gerilim farklı oluyor

kızlar gruplasmamiz nedenide bu zaten

gruptakı herkes bir film önerecek

2 ayrı kategori halinde listeyi oluşturacagız

ör: gerilim - korku

macera - aksiyon

gibi gibi

Arkadaşlar bakalım bir liste çıkaralım kime hangi grup arkadaşları ve hangi türler düşecek eğer olmazsa isteyen arkadaşlarımz yer değiştirsin ,diğer gruptan biriyle anlaşıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…