iyi geceler kızlar
menüm
su,gevrek 1 kase
ara yoğurt
öğlen yoğurtlu biber,ekmek
ara meyve
ikindi 1 simit,peynir,zeytin
akşam gözleme yağsız,az peynirli,çay
2 litre su
3 miles leslie
iyi geceler
cuma:25 dk egzersiz
cumartesi:30 dk egzersiz+30 dk yürüyüş+10 dk dans=70 dk dans dk
pazar:75 dk egzersiz+10 dk dans+120 dk yürüyüş=205 dk
toplam:300 dk
evet tersine gidiyor en kisa zamanda duzelir dogru yolu bulur insallahsenin ticker tersine mi gidiyor ne
senin burcun balik mi secdenurcugum?
canim benimmm ne kadar zor bir durum hem aksama kadar yorul ugras ortaya birseyler cikar birde su kesilsin olacak is degil ama oluyor isteahhhh canlarım kimsecikler yok ama anlatacak kimsemde yok
bugün akşam yemeginde misafirlerim vardı 15 kişi akşama kadar gayet güzel hazırlandım
saat 5de sular kesildi ayy çok kötü oldu millet elini yıkıcak suyok sucudan istedik getirmedi
şuan mutfak deterjan reklamların daki gibi
berbat ve hala sular gelmedi çıldırıcammmmmm yorgunluktanda ölüyorum
bugün menü yazmıyorum karışık ama herşeyden azar azar yedim spor yapamadım
yine kitap menümü atladım
yüzüncü ad
amin maalouf yazarı
404 sayfa
konusu 99 ismi olan yüce allahın yüzüncü ve gizli bir adı olduğu,ona ulaşanın sayısız nimetlere erişeceği inancıyla ,bu ismin bulunduğu kitabın peşinde sürüklenenlerin hikayesi.
evet tersine gidiyor en kisa zamanda duzelir dogru yolu bulur insallah
benim burcum balik degil ama baliklari cokkkk severim :82:
canim benimmm ne kadar zor bir durum hem aksama kadar yorul ugras ortaya birseyler cikar birde su kesilsin olacak is degil ama oluyor isteneyse sen halletmissindir
himmm benimde dikkatimi cekti bu kitap
karamelımm canım benımm cok sevındım ınsallah allhım herseyı gonlune gore verır yardımcın olur tatlım mulakatında ıyı gecer ınsallah amınnkızlar iyi akşamlar ben geldim.çokkkkk mutluyum kızlar.yerimde duramıyorum.bugün ön eleme açıklandı kazandım mülakata girmeyi :)) sımdı cuma mülakat var gecersem asistan oluyorum
kızlar ne olur dualrınızı eksik etmeyin.çok ihtiyacım var.
bu hafta pek gıremeyebılırım.çok çalışmam lazım.çok az vaktım kaldıı.
bana dua edin kızlar...
kızlar kursta 6 kiloyla ben birinci olmuşum.ben kazandım yaşasın..aslında 7 kiloydu ama akşam tartılınca 1 kilo fazla çıkmıştım.bu akşam eşim işte olduğu için gidemedim.spor hocam evi arayıp tebrik etti.yoksa kızlarla kutlayacaktık..
şimdi 2. dönemde de daha iyi bir şekilde çalışıp kendi rekorumu kırmam gerekiyor.
banyoyu sumu basmisssevet canım mutfaktan yeni çıktım erkenden kalktım ama ne göreyim banyo sırıl sıklam
gülmekten öldüm iyicebi sinirlerim bozuldu neyse kociş banyoyu temizledi bende mutfagı rabbim beterinden korusun :
ayyy nerdesın 2. takımmm kalkkkkk:87::87:
zulaleycım okadar ugrastan sonra sular gıtmıss cok uzuldum yaa valla
banucum okudugun kıtapları cok begenıyorum yaa bıde gecen bana soyledıgın yuzyılın masalı ısımlı kıtabı bulamadım kıtapcılarda ınternetten buldum olmazsa ordan alıcam artık
banyoyu sumu basmisssbukadar olur yani
minnos senin yume bandin vardi heralde nasil memnunmusun.bir kac arkadasim var aldilar ama evde olunca yapilmiyor diyorlar :44:tavsiyelerini bekliyorum
minnoş relax!
her yediğini kilo yapacak diye düşünerek yersen yapar.
hamur işi pasta börek hazır gıdalar dışındakiler o kadar korkunç değil yasev onları minnoş.
beyin gücü var hem. cumadan beri 800 gr gitmiş benden ve inan bir önceki haftaya göre daha dikkatsizim ana rahat bıraktım kendimi.
hadi sende relax ol.
yağmurlu bir mersin sabahından kucak dolusu merhaba şekerler
evet nohuttan bir şey olmaz ya bence açken çikolata yesen saat kaç olursa olsun o bile birşey yapmıyor. tecrübe ile sabit. yeterki tok olduğun halde üst üste sadece tad için yeme.ayyy evet benımde relax olmam lazım sankım dersınkı koskoca bır tabak mantı yedım yanı nohut ıste ne yapabılırkı banahem bugun 3 lıtre su ıcıcem akıp gıdıcek onlar bılıyorum ben
yine yağmurlu bir istanbul sabahından bilmukabeleyağmurlu bir mersin sabahından kucak dolusu merhaba şekerler
bende alsam eminim cok faydasini gorurum sogukta disari cikamiyorum ciksam bile cocuklar var nasil cikilir bugun _25 cik cika bilirsen:18:aksama kocisime bir citlatalim bakalim ne diycekvalla canım bende yenı aldım sımdılık guzel gıdıyor yuruyorum ama ıste mısafırdı suydu buydu bazı gunler yuruyemıyorum evde olmasının avantajı aksam cok fazla kacırdımmı 20 dakkada olsa yururyup uzerımden atarım dusuncesıyle bıraz enerjı harcamıs oluyorum ıste ıyı oluyor yanı bence . ama secdenurcum tv olması lazım yuruyus bandının oldugu odada kesınlıkle faydası oluyor yoksa sıkılıyorsun cunku zaman gecmek bılmıyor yanı
cok severim yagmuru ohhh sakir sakir ne guzeldir simdi disarisi tertemizyağmurlu bir mersin sabahından kucak dolusu merhaba şekerler
bende katiliyorum sana ben bir yerde okudum miydenizin sesini dinleyin diyordu acikinca doyana kadar yiyin bir daha acikasiya kadar hic bir sey yemieyin diyorduevet nohuttan bir şey olmaz ya bence açken çikolata yesen saat kaç olursa olsun o bile birşey yapmıyor. tecrübe ile sabit. yeterki tok olduğun halde üst üste sadece tad için yeme.
ben bunun altına imzamı atıyorum.
açken doyasıya kadar ye, doyar doymaz bırak, birdaha acıkasıya kadar hiç birşey yeme benim yolum budur artık hayat boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?