ayy kuşum hayırlı uğurlu olsun şekercik..ben sana demedimmi sen kazanacaksın diye..benim hislerim kuvvetlidir..hem rüyanda bile sana kuvvet vermişim şekercikanla yanii ne kadann kısmetliyim:80:
burda arkadaşlar işleri kötü olduunda ararlar beni nolur gel bi kahve ısmarlayalım diye..ben olduğumda açılıyomuş işleri:78: amaa kahve sevmiyorum yahuuuneese sabah sabah yeter bu kadar geyik:86:
ayy deliye bak bu hafta takıma en büyük yük benden oldu..herkesler süper vermiş kiloları..ama ben halaa elim yüzüm şiş şiş geziyoruım ortalıkta..dün neden bu kadar şiş gözlerin diye soranlar çoğaldıkça doktor arkadaşı aradım..idrar yolları ile sıkıntım olup olmadığını sordu..yok dedim..son zamanlarda aşırı üzüntü yaşayıp yaşamadığımı sordu..kaldım orda..susunca anladı bişiler ters gidiyor..troid olabilir dedi..aşırı üzüntü stres troidlerin çalışmaını engellermişve belirtileri de el ayak göz yüz şişermiş.. kan testi yapılacak mecburen:94:
yaa kızlar bize üzüntü stres yasakbundan sonra üzülmek yok hepimiz hergün bayram yapıcaz:124::124::124::124::119:hep bizmi akıllı olucaz yahuuu :129:birazda birileri bizim kahrımızı çeksinn:125::115:dimii amaa:131:
sağol akrebim.Allah razı olsun.Bak beni ne kadar cok etkilemişsen artık senide cok sevdiğimden sürekli rüyalarıma giriyorsun.ekimden beri beraberiz.yüksek lisansa bşladığım günden iş bulduğum güne kadar herseyime şahit oldun.Manevi anlamda verdiğin her destek ve gösterdiğin ilgi için sana ve minnoşa tesekkür ederim
ve dualarını eksik etmeyen diğer tüm güzel takım arkadaşlarıma tesekkür ediyorum
akrebim bu arada tekrar gecmiş olsun.Herseye rağmen dimdik ayakta ve güçlü olmana cok sevınıyorum.yaşadığın sıkıntılar tez zmaanda gecer inş.
şişkinlikler için mutlaka bi tahlil yap.inş.. gecer onlarda
cok tskler cnmiyide şekercim ben yürüyüşümü fazla yaptım egzersizimi değil..hem o dediğin kas yapma değil..yani öle bişii olmaz.zaten vardır bizde kaslar ama biz onları tembelleştirince yayılır kalırlar..düzenli egzersizlerle kendilerin gelirler.o yüzden vücudumuzun şekli güzelleşir.ve varlıklarını sürdürdükçe yağ yakmamız iki üç katına çıkar çünkü görevlerinin biri de yağ yakmadır..senin dediğin bu var olan kasları şişirmektir..o da özel çalışmalarla protein yükleme ve ciddi spor yapmayla olur..merak etme şekercim o kas şişirenlerin yaptığı spor yanında bizim yaptıklarımız devede kulak bile değil yanee
ahh tatlımm benimmm hoşgeldin şekercim günaydın...
yok tatlım bundan sonra alemin delisiyim ben...hadi bakem isteyen takılsın peşimee
selam kızlar
malesef size iyi haberler veremicem
eşimi bu sabah yoğun bakıma aldılar
ameliyattan sonra 3 kez kriz geçirdi
en son yoğun bakıma almayı uygun gördüler
eşim o kadar ameliyat geçirdi hiç böyle görmemiştim eşimi
2. krizi öyle kötüydüki
ölücek zannettim
şimdi eve geldim yoğun bakımda göremiyorum çünkü oğlumun yanına geldim sabah erkenden hastaneye geri gidicem
kan değerleri normale dönmüşse başka bi sorunuda çıkmazsa servise alıcaklar
lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin
selam kızlar
2. krizi öyle kötüydüki
ölücek zannettim
şimdi eve geldim yoğun bakımda göremiyorum çünkü oğlumun yanına geldim sabah erkenden hastaneye geri gidicem
cnm allah hayirli sifalr versin ins en kisa zamanda atlatirsiniz ins allahin izliyle AMIN AMIN AMIN..........
selam kızlar
2. krizi öyle kötüydüki
ölücek zannettim
bugünkü
sabah
2 dilim ekmek
1 kase kadar menemen
domates biraz
peynir biraz
ara
portakal
1 kurabiye
aksam
tabak döner salata
ara
1 avuc dolu dolu cekirdek
simdilik bu kadar bi sey yersem ki yogurt yemegi düsünüyorum eklerim[/COLOR][/COLOR]
katılabilir yer var canım..hazır ben coşmuşken onuda ellili rakamlara uçuralım dimi amaaakrepcim grubumuza 90 lardan bi arkadas katilmak istiyo yer vermi cnm
sen beni görmeyimusun daaagünaydın hanımlar.nerelerdesiniz.ben de çıkıyorum birazdan.pazar market alışverişi beni bekler.
işte buduuuuurrcok tskler cnm
ben varim beeeeeeeeeennnnn:118::118::118::118::118::118::118::118:
Yüce Allahım yar ve yardımcın olsun canım..dualarımız seninle..bugün sizin için yasin okicam..kızlar hadi hepimiz lolonun eşinden iyi haberler gelene kadar hergün yasin okuyalım olurmu canlar..selam kızlar
2. krizi öyle kötüydüki
ölücek zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?