Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın şekercikler
kahvaltı yapıcam buyrun kahvaltıyaa

Son düzenleme:

07.02,2011 PAZARTESİ

06:00
1 kupa ballı elma sirkeli sıcak su

08:30
1 yeşilelma

09:00
çökelek,tahin pekmez,ekmek

14:30
1 hindistan cevizl kurabiye(ev yapımı),1 dilim ıspanaklı börek(ev yapımı),2 yaprak sarma,1 biber dolma,küçük bir parça gevrek simit,2 bardak çay

20:30
1 kaşık pirinç pilavı,1 kadın budu köfte,tere,yeşilsarımsak

21:30
1 bardak çay birkaçtane günebakan çekirdeği

3,5litre su
2 kupa beşibiyerde çayı
kitap:birgün 5 sayfa,tebareke,amme ve tüm küçük sureler.

spor:30 dk yürüyüş,10 dk egzersiz

cuma
120 dk yürüyüş

cumartesi
90 dk yürüyüş
90+120=210 dk

pazar
180 dk yürüyüş
180+210=390

pazartesi
30 dk yürüyüş+10 dk egzersiz=40 dk
40+390=430dk

günaydın kızlar
ben fatoş 27 yaşındayım 160 boyunda 85 kiloyum
ayrıca pco ve haşimato tiroidi ve prolaktin sorunum var
yani kilo vermem bayağı zor
yardım ve desteklerinizi bekliyorum
hedef 65

ee ama sen şimdi 4 günde 2,8 kg vermek istiyorsun:44:, olurmu ki acaba:97: yada 61 le başlayan bişeylermi demek istiyoduki:97::97:
Tebrikler şekercim inşaallah diğerlerindende iyi sonuçlar gelir
evet canım 61,9 dan falan bahsediyorum ama olamycm sanrm şişliğin sebebi yeni dank etti adet oolcm bu hafta içinde o yüzden bu cuma pek umudum yok ama ben bu okula 60 kiloyla gidiceeeeem
merhaba hanımlar ben ervanınn 90+ topıkınden arkadasıyımm boş yer varmışş benide kabul etmışsınızzz saolun var olunn
hoşgeldiin canm
gunaydın gunaydın sekerlerımmm
günaydıın şeker

sen daha eve gitmedin mi :) akşam oldu kız.
çalışan bayanların kaderi işte.akşama kadar çalış eve git evde çalışş
yaaa sen şimdiden şikayetlerdesin..ama alışırsın merak etme ve sonra şu anki çok yoğunum dediğin günlerin için ayy ben o zaman hiç bişii yapmıyormuşum dersin şekercim
teşekkürler akrebim hemmmen yapıyorum
afiyet olsun:128:
lokumlara kadar güzelmiş şekercim..özellikle akşamın süpermiştee o lokumları akşam saatleri yeme güzelim..sonra tartına olumsuz yansır:131:
kız bu nasıl bir menüdiyet kitabı okuyoırum sandım bir an
vee o öğleden sonraki ara ne öyle bacım..o aranın üstüne birde akşam yemişiz.en azından o 2. arada yediklerinin birini yeseydin şekercik..
kurallarımız var tabi hemen az sonaa gelmektee:126:

evet canım özlettin kendini şekercim..ama güzel vakit geçirdiğine de sevindim şekercik
hayırlı geceler herkeze kimsecikler yok ama
güzel ruyalar görün inşalla
yepyeni pozitif bir sabaha uyanmayı nasibetsin rabbim hepimize
amiinn:132:

Herkese hayırlı geceler canlarım, ballarım... Tatlı tatlı rüyalar görün. Bol bol yağ yakın Sabaha pozitif eneri dolu kalkın Cumaya son 3 günnnn. benden hatırlatması

gunaydın gunaydın sekerlerımmm

günaydın canım nasılsın
kızlar herkeze günaydın
günaydıın
akrebim bunekkadan gözel harlanmış bir kahvaltı
günaydın canım

sen gel ben sanada hazırlarım şekercik:112:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
hedef 65

hoş geldin şekeer

herkese tekrar günaydn diyorum dünkü menümü yazıyorum;
sabah yarım kase aşure biraz peynr 2 bardak şekersz çay
ara yeşilçay
öğlen bir tabak mercimek çorbası 2 kaşık esmer pirinçten pilav yarım dilim ekmek
ara menengiç kahvesi
akşam bir tabak tavuk suyu çorbası küçük bir tabakta azar azar brüksel lahanası krmızı biber salatası haydari(4 de yedim)
akşam 8 de greyfurt suyu
menü bana göre gayet güzel ama kendimi dubo gibi hissediyorum

akrebin kuralları

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8. en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..

11.her akşam yatmadan önce 1 sarımsak yutulucak..

12.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..

Son düzenleme:
günaydın canım nasılsın
kızlar herkeze günaydın
guanydın zulaleycımm ıyııyım canım sen nasılsın bakalımm ne kadar su ıctın bugun bakalım bıde ne kadar spor yaptın bakalımm sımdı medencım gelır pılates yapılmış yuruyuz yapılmışş ohh mıs gıbınn nazar degmesın ınsallah

gunaydın nowarcımm canım benım uzulme sende bu hafta adet olursun haftaya belkı 5 lı rakam bıle gorebılırsın ayy ınsallah ınsallah canımcımm

benim diyetimde akşamları sebze yemeği de var
bir dilim ekmek te var
bide akşamları sarımsak neden yutulacak

günaydın kızlar
hedef 65

hoşgeldin fatoş.biz 2.takımda kilolarımızdan kurtulup hedeflerimize yaklaşıyoruz.inşallah sana da uğurlu gelir de sen de amacına ulaşırsın.

hoşgeldin fatoş.biz 2.takımda kilolarımızdan kurtulup hedeflerimize yaklaşıyoruz.inşallah sana da uğurlu gelir de sen de amacına ulaşırsın.

hb canım inş uğurlu gelir
bende 65 düşerim
ben pcolu olduğum için insülin direncine karşı savaşmalıyım
ondan uzun süre aç kalamam
diyetime harfiyen uymalıyım

günaydın kızlar
hedef 65
hoşgeldin
gunaydın nowarcımm canım benım uzulme sende bu hafta adet olursun haftaya belkı 5 lı rakam bıle gorebılırsın ayy ınsallah ınsallah canımcımm

ayy minnoş ağzından bal damlıyooor

hayırlı günler kızlar..
sabah kalktm kahvaltımı yaptım temizliğimi yaptım şimdi sıra ders calışmaya geldi:)

sizler neler yapıyorsunuz.keyifler nasıl

Fotos38 hoşgeldin canım takımımıza

meyvenull gördüm seni aşağıda :)
napıosun canım.görüşemiyoruz hiç.ne zman mezun ediyoruz seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…