- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmuşuz dimii şimdi bakarım..ohhhh 1. olmuşuz harika ya hepinizi tebrik ediyorum kızlar umarım bu hafta da böyle güzel sonuçlar görürüz
herkese sevdikleriyle beraber mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorumm :))
günaydın şekerler,hayırlı bir hafta olsun hepimiz için inşallah..
İki saatte zor yazdım şu mesajı. Yatakta çok canım sıkılıyor eşim bilgisayarımı yanıma getirdi. Malum 1 kg lık eşyayı dahi taşımam yasak, kaldı ki kendimi kaldıramıyorum. Oturma pozisyonunda olamadığımdan yatarak sanal klavyede yazdım. Pazartesi doktora gideceğiz yine. Dr ısrarlarıma dayanamadı bu hafta karar verebilirmiş ameliyat olayına. Bakalım pazartesiye kadar gelişme olacak mı? Ben hareketsiz halime rağmen kilo veriyorum. Allah kimseyi hareketsiz bırakmasın. İyileşeyim şınav çekmeye bile razıyım. Bir ara aşırı şişkinliğim vardı o doktorun verdiği 3 iğneden kaynaklanıyormuş. Aradım kortizonlu bir iğneymiş. Şiştiğimi ve miğde bulantısına dayanamadığımı, iğneyi bırakmak istediğimi söyledim doktor kabul etti. şimdi çok hafiflemiş hissediyorum kendimi, tartıda bile belli oluyordu hafiflediğim :)
Herdemk geçmiş olsun canım nasıl oldu parmağın? Teşekkürler canım, benim ağrılarım geçmedi ama Allah daha büyük dert vermesin. Bir arkadaşım var o her gün uğruyor. Bir çeşit yemek yapıp, dağınıklığımı toplayıp gidiyor. Diğerleri de ara ara geliyorlar. Allah hepsinden razı olsun.
Eldora geçmiş olsun umarım neşeyle kilolarından kurtulursun.
Genic geçmiş olsun bileğin nasıl oldu?
İrem&Özge elbisen üstünden düşsün terzilere götürürsün inşallah:))
üzüm328 hakkında hayırlısı olsun, bol bol kilo verirsin inşallah
yaren38 yeni müdürün hayırlı olsun, güzel bir iş arkadaşlığı diliyorum.
banusultan Allah kavuştursun canım. Çok da uzakta değilmişsin. Ben ist dayım bir otobüse bin bana gel canım hem hasta arkadaşına kahve yerine çorba yaparsın hem de yalnız kalmamış olursun. Kızları öpüyorum. İki ablana da çok çok geçmiş olsun canım. Nasıl daha iyi mi? Bana yardıma gelecek İstanbullu yok mu aranızda?
evder ciğim Erzincan’da uzakmış Allah kavuştursun canım. Evet ameliyatı çok zor değil, bir an önce yapsınlar da kurtulayım yataktan yuvarlanarak inmek biyerlere, birilerine tutunmak zorunda kalmak çok zor Allah kimseyi birilerine muhtaç etmesin, geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canım.
akrep33 kaptanım Fıkraya bayıldım, hasta yatağımda fıkra iyi geldi.
selen nerelerdesin demişsin. Bu arada keyfin neden yok? ‘içimden bişii yapmak gelmiyor’ demişsin. Ben bildirimimi yaptım, Perşembe günü 09-02-2012, 13:15 de takıma yazdığım mesajı bile okumamışsın yoksa geçmiş olsun der, dua ederdin, bildirim yapmadığımı zannetmezdin. Halbu ki ben ağrılar içinde çok zor yazdım o mesajı senin zorda kalmanı istemedim, aşk olsun Demek ki ciddi ciddi canın sıkılıyor. Yoksa sen en ufak bir şeyde bile bizlerle yazışırdın. Kesin sende bir şey var. Umarım bulutlar gibi çabucak dağılmıştır sıkıntıların. Dinlemeyi çok isterim…
husnabanu hoş geldin aramıza.
tugbaemrah günlük paylaşımına bayıldım. Danışmanlar bu tarz nice günlükler okuyordur
aybuke07 geçmiş olsun canım baban nasıl oldu? Şekerini düşürebildiler mi? Geçmiş olsun dileğin için teşekkürler. Kuzumu okuldan aldım, doktor ameliyat olsam da olmasam da bir süre kendimi zorlayamayacağımı söyledi. Kaldı ki onun söylemesine gerek yok perişan haldeyim. Eşim okula bıraksa kim gidip alacak? Mecbur kaldık anlayacağın. Minik elleriyle bana bakıyor inanılır gibi değil. Yaşından beklenmeyecek şekilde metanet gösterdi ‘anne ben okula gitmek istemiyorum dün aklım sende kaldı hep seni düşündüm beni okuldan alın' deyince göz yaşlarımı tutamadım.
karamel_guzel geçmiş olsun canım, bir çocuk sevindir bari.
ohhhh 1. olmuşuz harika ya hepinizi tebrik ediyorum kızlar umarım bu hafta da böyle güzel sonuçlar görürüz
herkese sevdikleriyle beraber mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorumm :))
günaydın şekerler,hayırlı bir hafta olsun hepimiz için inşallah..
günaydın şekerler
gülen gözleriniz umut dolu yüreğiniz motivasyon, enerji dolu günleriniz olsun.
hepimize sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum
olmuşuz dimii şimdi bakarım..
inş canım..
bu hafta yarışma haftası süper olmamız lazım
günaydın canım inş.
yaa bu kk nın yeni düzeni ne acaip olmuş..reklamlardan ortaya sıkışıp kalmış sayfa...
sizde de aynı dimi kızlar..
reklamlar bana özel değildir herhalde![]()
İki saatte zor yazdım şu mesajı. Yatakta çok canım sıkılıyor eşim bilgisayarımı yanıma getirdi. Malum 1 kg lık eşyayı dahi taşımam yasak, kaldı ki kendimi kaldıramıyorum. Oturma pozisyonunda olamadığımdan yatarak sanal klavyede yazdım. Pazartesi doktora gideceğiz yine. Dr ısrarlarıma dayanamadı bu hafta karar verebilirmiş ameliyat olayına. Bakalım pazartesiye kadar gelişme olacak mı? Ben hareketsiz halime rağmen kilo veriyorum. Allah kimseyi hareketsiz bırakmasın. İyileşeyim şınav çekmeye bile razıyım. Bir ara aşırı şişkinliğim vardı o doktorun verdiği 3 iğneden kaynaklanıyormuş. Aradım kortizonlu bir iğneymiş. Şiştiğimi ve miğde bulantısına dayanamadığımı, iğneyi bırakmak istediğimi söyledim doktor kabul etti. şimdi çok hafiflemiş hissediyorum kendimi, tartıda bile belli oluyordu hafiflediğim :)
Herdemk geçmiş olsun canım nasıl oldu parmağın? Teşekkürler canım, benim ağrılarım geçmedi ama Allah daha büyük dert vermesin. Bir arkadaşım var o her gün uğruyor. Bir çeşit yemek yapıp, dağınıklığımı toplayıp gidiyor. Diğerleri de ara ara geliyorlar. Allah hepsinden razı olsun.
banusultan Allah kavuştursun canım. Çok da uzakta değilmişsin. Ben ist dayım bir otobüse bin bana gel canım hem hasta arkadaşına kahve yerine çorba yaparsın hem de yalnız kalmamış olursun. Kızları öpüyorum. İki ablana da çok çok geçmiş olsun canım. Nasıl daha iyi mi? Bana yardıma gelecek İstanbullu yok mu aranızda?
evder ciğim Erzincan’da uzakmış Allah kavuştursun canım. Evet ameliyatı çok zor değil, bir an önce yapsınlar da kurtulayım yataktan yuvarlanarak inmek biyerlere, birilerine tutunmak zorunda kalmak çok zor Allah kimseyi birilerine muhtaç etmesin, geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canım.
selen nerelerdesin demişsin. Bu arada keyfin neden yok? ‘içimden bişii yapmak gelmiyor’ demişsin. Ben bildirimimi yaptım, Perşembe günü 09-02-2012, 13:15 de takıma yazdığım mesajı bile okumamışsın yoksa geçmiş olsun der, dua ederdin, bildirim yapmadığımı zannetmezdin. Halbu ki ben ağrılar içinde çok zor yazdım o mesajı senin zorda kalmanı istemedim, aşk olsun Demek ki ciddi ciddi canın sıkılıyor. Yoksa sen en ufak bir şeyde bile bizlerle yazışırdın. Kesin sende bir şey var. Umarım bulutlar gibi çabucak dağılmıştır sıkıntıların. Dinlemeyi çok isterim…
tugbaemrah günlük paylaşımına bayıldım. Danışmanlar bu tarz nice günlükler okuyordur
aybuke07 geçmiş olsun canım baban nasıl oldu? Şekerini düşürebildiler mi? Geçmiş olsun dileğin için teşekkürler. Kuzumu okuldan aldım, doktor ameliyat olsam da olmasam da bir süre kendimi zorlayamayacağımı söyledi. Kaldı ki onun söylemesine gerek yok perişan haldeyim. Eşim okula bıraksa kim gidip alacak? Mecbur kaldık anlayacağın. Minik elleriyle bana bakıyor inanılır gibi değil. Yaşından beklenmeyecek şekilde metanet gösterdi ‘anne ben okula gitmek istemiyorum dün aklım sende kaldı hep seni düşündüm beni okuldan alın' deyince göz yaşlarımı tutamadım.
ayy ciddimisin..bende iki yanda şerit şeklinde koca koca duruyor o reklamlar..sayfada bir değişiklik var renklerle falan ufak değişiklikler ama bende reklamlar zaten vardı ekstra gelmemiş canım bir üstte birde enaltta var reklam
ne güzel..kızlar hafta sonu burda hava çok güzeldi iki gündede
ilk gün yürümüştümya
pazar günüde çok güzeldi valla kızımla yavaş yavaş yürüdük bu sefer parka gittik orda köpekler kuşlar falan onların peşinden koşacam diye o yoruldu benide yordu:))
anlıyacağınız yavaş yavaş ama iyi spor oldu bana
gunaydın herkese arkadaslar
haftasonum oldukca sıkıcı gecti esim cumartesi gunu ise gitti bizde oglumla evde oturduk ve hicbir plan yapamadık aksam isten gelincede usutmustu ayrıca adetimin ilk gunuydu onun icn cok gergindim.
az yedim ama diete hic uyamadım isin acıkcası
bugun sabahta oglumu krese bıraktım ve cok agladı henuz 3 yasında anne beni bırakma diye agladı butun moralim bozuldu.
calısan anne olmak cok ama cok zor
insanın ici parcalanıyor gercekten
bugun aceleyle cıktıgım icin kahvaltı hazırlayamadım yoldan bi tane catal aldım ve sekersiz cayla onu yedim
sana da güzelim..günaydın herkese
:103::103::103::103::103::103:
aa tamamen sana özel,bizde çıkmıyor..yaa bu kk nın yeni düzeni ne acaip olmuş..reklamlardan ortaya sıkışıp kalmış sayfa...
sizde de aynı dimi kızlar..
reklamlar bana özel değildir herhalde![]()
gunaydın herkese arkadaslar
haftasonum oldukca sıkıcı gecti esim cumartesi gunu ise gitti bizde oglumla evde oturduk ve hicbir plan yapamadık aksam isten gelincede usutmustu ayrıca adetimin ilk gunuydu onun icn cok gergindim.
az yedim ama diete hic uyamadım isin acıkcası
bugun sabahta oglumu krese bıraktım ve cok agladı henuz 3 yasında anne beni bırakma diye agladı butun moralim bozuldu.
calısan anne olmak cok ama cok zor
insanın ici parcalanıyor gercekten
bugun aceleyle cıktıgım icin kahvaltı hazırlayamadım yoldan bi tane catal aldım ve sekersiz cayla onu yedim
aa tamamen sana özel,bizde çıkmıyor..![]()
kuşum maşaallahı olan şu yürüyüşlerini ben neden göremedim acaba hani bir maaşallah da benden çıksaydımenümüde paylaşayım
cumartesi
sabah... el yapımı minik peynirli poaça 2 tane - çay
öğlen...domatesli tavuk göğsü- 2 dilim ekmek
ara.....yağsız tuzsuz mısır patlağı -elma
akşam ...köfte -ayran- çorba-ve küçük bir dilim çikolata
pazar
omletli -peynirli-zeytinli güzel bir kahvaltı
öğlen - yeşilmercimek erişteli
ara--bir avuç çekirdek -muz
akşam -domatesli biberli bulgur pilavı
yürüyüşlerimin maşallahı var :))))(darısı diğer günlerin başına)
su 2-3 litere günde içmişimdir
ohh vallaa reklamlar konusu aydınlanmış oldugünaydın herkese sağlıklı mutlu huzurlu çooooook güzel bol güneşli bir hafta diliyorum :))
hakkaten ne acayip olmuş sayfa yapısı yanlardan vurmuş bu sefer reklamlar kendimi ortada sıkışmış gibi hissettim bi rahatsızlık verdi bana resmenp
şimdi bu hafta yarış haftası ya bununla ilgili bilmemiz gereken kurallar felan var mı akrep cim ?
bu arada bugünki menümü yazayım
sabah---- 1 haşlanmış yumurta kk peynir 4 zeytin siyah çay (şekersiz)
öğle----- 1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt
akşam---- 2 yemek kaşığı et sote salata
kuşum maşaallahı olan şu yürüyüşlerini ben neden göremedim acaba hani bir maaşallah da benden çıksaydı
ohh vallaa reklamlar konusu aydınlanmış oldu
dimi banucum gıcık arkideşimm
kurallar belli kuşum
hazır gıdalardan şekerden hamur işinden(özellikle akşamları) uzak
sağlıklı düzenli beslenme,bol spor bol paylaşım vee bol pozitif haliii
![]()
canım canım canımmm benimmİki saatte zor yazdım şu mesajı. Yatakta çok canım sıkılıyor eşim bilgisayarımı yanıma getirdi. Malum 1 kg lık eşyayı dahi taşımam yasak, kaldı ki kendimi kaldıramıyorum. Oturma pozisyonunda olamadığımdan yatarak sanal klavyede yazdım. Pazartesi doktora gideceğiz yine. Dr ısrarlarıma dayanamadı bu hafta karar verebilirmiş ameliyat olayına. Bakalım pazartesiye kadar gelişme olacak mı? Ben hareketsiz halime rağmen kilo veriyorum. Allah kimseyi hareketsiz bırakmasın. İyileşeyim şınav çekmeye bile razıyım. Bir ara aşırı şişkinliğim vardı o doktorun verdiği 3 iğneden kaynaklanıyormuş. Aradım kortizonlu bir iğneymiş. Şiştiğimi ve miğde bulantısına dayanamadığımı, iğneyi bırakmak istediğimi söyledim doktor kabul etti. şimdi çok hafiflemiş hissediyorum kendimi, tartıda bile belli oluyordu hafiflediğim :)
herkese merhaba arkadaşlar, cuma gününden beri perişanım yoğunluktan, cuma- cumartesi -pazar 3 gün saat 9-5 arası seminerim var, çok yoruluyorum, haliyle 2 gündür diyet miyet hak getire, pazartesi günü de okul çıkışı toplantım var, o da sürer saat 5 ekadar, resmen 4 günde haşatım çıkacak,
selen ben de çok duygulandım, demek ki küçücük te olsa anne kıymetinin ne kadar farkında,,işte biz her veli görüşmesinde bu nedenle aile içi geçimsizliğinizi çocuğun duyacağı göreceği şekilde ortada yapmayın diyoruz, anında sınıfa arkadaşlarına öğretmenine yansıtıyor çocuk.tabi senin durumun çok daha farklı, çok çok üzüldüm, senin bel sıkıntın artık haddini aşmış anlaşılan alternatif tedavileri de kabul etmez, hayırlısı olsun, senin gibi aktif bir hanıma hiç yakıştıramadım yatağı, bir an önce iyileş ve aramıza dönnn, ve yine kurslarına yürüyüşlerine katıl![]()
nee cipsmiiiayy ewt ya özellikle akşamları yiyeceklerden çerez cips meyve ... uzak durmak gerçekten çok zor ama dayancez dayancezDDD
kendime hakim olmakta zorlandığım anlarda yazın kilo vermiş halimle bikinimi giydiğimi hayal ediyorum acayip motive ediyo şiddetli şiddetli tavsiye ederim hahahhhah :))
eveet 7. takıma karşı yarışımız için herkesten en az 30 dakika spor isteniyor,cumaya kadar herkes yapmalı ve yapmayanlara ceza uygulamasına geçelim diyorum..ne dersiniz..ceza tabii ki süresi arttırılmış spor olacak...![]()