Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederimallah tamamına erdirsin inşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
kızlarrrr günaydınnn ben hamileyimmmmmmmmmm :)))
ayyyy süper haber Allahım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah. inan çok sevindim Tuğba :))) öpüyorum seni. güzel anne.
gözlerim doldu desem inanır mısın :)) çok mutlu oldum iyi insanların çocukları olmalı iyilik çoğalmalı :)
aminn cnmm yaa çok çok saol :)) bende öpüyorum seniii
ayyy cnnmmm yaaa okadar çok istiyorumki inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli alırım inşallah kucağıma :))
herkese günaydııın arkadaşlar, yağmurlu bir hava ile başladık yine güe, o nedenle karamsarım bugün yine, ben bu haftaya iyi başlayamadım , dieyet devam ama hiç spor yapamadım hastalığımdan dolayı, hala da yutkunurken acı çekiyorum, halsizim, bu hafta iyi bir sonuç beklmeiyorum kendimden..
Tuğba çok çok çok sevindim, gözün aydın, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()
![]()
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR.
Sevgiyi paylaşabileceğimiz biri varsa 365 günümüz sevgililer günü, sevgiyi paylaşabileceğimiz biri yoksa 365 günümüz sevgi günü aslında.
İster yaşayın, isterseniz yaşamayın, sevgiliniz varsa sevgililer gününüz yoksa (Varlığı ile yokluğu tartışılanlar dahil) sevgi gününüz kutlu olsun.
tatlım faranjit resmen paçavraya döndürür insanı..
bugün benim de boğazım feci ve çok kırgınım..sanırım benim faranjit de nüksetti..dün aşırı üşümemden şüphelenmiştim ama..
aminn cnmm yaa çok çok saol :)) bende öpüyorum seniii
ayyy cnnmmm yaaa okadar çok istiyorumki inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli alırım inşallah kucağıma :))
alırsın canım..
bol bol salavat getir hergün..bebişin bol zekalı sağlıklı olsun şeker![]()
çok saol cnmm duamı eksik etmiyom merak etme sen :))sende dikkat et canım kendine
alırsın inşallah dua et bol bol
![]()
[hedef kilo/kilo/fark )
akrep33 (64,5/ 67,2 /2,7 kg )
banusultan( 61 /60 /1 kg ) mezuuuunnnn inşallah..
aybüke07( / 68,6 / )
karamel_guzel( / 77,1 / )
tugbaemrah( / 67,9 / ) şişmiş kocaman bir göbüş diyorum senin için canım
yaren38( 56 / 57,5 / 1,5kg )
herdemk( 65,1 / 66,1 / 1kg)
evder( 75,5 / 78 /2,5 kg )
genic( 60 / 60,8 / 0,8 )
irem&özge( 67,9 / 68,9 / 1kg)
selennnn( 59 / 60,3 / 1,3 )
eldora( / 61,2 / )
husnabanu( 69,5 /72,3 /2,8 /
çok saol cnmm duamı eksik etmiyom merak etme sen :))
ayyy cnm yaaaaaa inşallahhhh
doğumdan sonra bekliyoruz ama.unutmak yok bizi,ara ara güzel haberler yazılacak,gebelik süresince de dikkat edilecek,aman bebek iyi olsun deme benim gibi,26 kilocuk almıştım,sakın aynı hataya düşme canım..ikinizde iyi olun,sağlıklı beslen ki faydasını bebişinle birlikte görün..
Merak etme banuşkom ben onun tepesindeyim. dikkat etmeme şansı yok![]()
tabiki bitanem bildirim yapmasam hep burda olucam yanee başınızı kurtaramıcaksınız bendennnnn :))) inşallahhhhdoğumdan sonra bekliyoruz ama.unutmak yok bizi,ara ara güzel haberler yazılacak,gebelik süresince de dikkat edilecek,aman bebek iyi olsun deme benim gibi,26 kilocuk almıştım,sakın aynı hataya düşme canım..ikinizde iyi olun,sağlıklı beslen ki faydasını bebişinle birlikte görün..
Merak etme banuşkom ben onun tepesindeyim. dikkat etmeme şansı yok![]()
irem o elbiseyle fotoğraf sözün vardı,unuttum sanma..karala yüzünü koy resmini,karışmam..
bir de yürüyüş bandı alana kadar leslie ile evde yürüyüş videolarını tavsiye ediyorum sana..youtube dan bir bak,bence çok beğeneceksin,sıkılmadan spor diyorum,o hatuna bayılıyorum..
tabiki bitanem bildirim yapmasam hep burda olucam yanee başınızı kurtaramıcaksınız bendennnnn :))) inşallahhhh
ayyy şuna bakkkkkkkkkkk gıcık şeyyyyyyyy
kuşum bu ne şimdibanusultan 45 dakika leslie sansone
akrep33
evder
herdemk
karamel güzel
irem özge
genic
yaren
tuğba emrah
aybüke 07
hüsnabanu
eldora
15.02.2012 çarşamba günü spor listesi
bende biri istese de yüklesem diye bekliyordum ahanda ekliyorum.
Koşu bandımı aldım cnm haftaya gelecek işallah.
Leslie yi de indiricem ama yine de saol.
Eki Görüntüle 347845
Eki Görüntüle 347846