Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

banusultan 45 dakika leslie sansone:46:
akrep33 / 50 dk yürüyüş
evder/ 20 dk eliptik bisiklet ile çalışma ayrıca 40 mekik
herdemk
karamel güzel
irem özge
genic
yaren
tuğba emrah
aybüke 07
hüsnabanu
eldora

15.02.2012 çarşamba günü spor listesi

dün yaptığım sporu ben de ekledim

hadi bugünde güzel haberlere devam edelim inşallah

buranın mucizevi etkisi var

(kızlar bende bir karar aşamasındayım kaç gündür dua ediyorum en hayırlı şekilde karar vereyim diye ne olur sizde dua edin en doğru kararı vermiş olayım )
merak ettim bak şimdi,özel değilse paylaşıver şekerim.tabii ki dua ederiz,yeter ki uğurlu olsun senin hakkında..
banusultan 45 dakika leslie sansone:46:bu gün de 45 dakika leslie...
akrep33 / 50 dk yürüyüş
herdemk
karamel güzel
irem özge
genic
yaren
tuğba emrah
aybüke 07
hüsnabanu
eldora

15.02.2012 çarşamba günü spor listesi

evet ekleyelim kızlar,hastalık dışında mazeret kabul edilmiyor ona göre,cuma ceza var..:34:

Mevlana’dan 7 öğüt!

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol

Şevkat ve merhamette güneş gibi ol

Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol

Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol

Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol

Hoşgörürlükte deniz gibi ol

Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol

merak ettim bak şimdi,özel değilse paylaşıver şekerim.tabii ki dua ederiz,yeter ki uğurlu olsun senin hakkında..

aslında yazmak istiyordum hem fikirde veririsiniz geçmiş günlerde bir belirtmiştim

ya işi bırakma kararı aldım (işim nefret ediyorum 8 senedir bir alışamadım)

kpss ye hazırlanıyorum sınava girene kadar çalışayım diyordum ama ders çalışamıyoprum çok zorlanıyorum kpss bu seferde elimden kaçsın istemiyorum diğer seferlerde eşimin işi net değildi oyüzden mecburdum çalıştım şimdi artık buraya gelmek işkenceye döndü benim için kararım bu yönde ama bir sıkıntı var eşimin tayin olayı ama onuda beklersem sınav için çalışma sürem kalmadı zorda olsa ayrılma kararını verdim içimde ama hayırlı olsun istiyorum

aslında yazmak istiyordum hem fikirde veririsiniz geçmiş günlerde bir belirtmiştim

kpss ye hazırlanıyorum sınava girene kadar çalışayım diyordum ama ders çalışamıyoprum çok zorlanıyorum kpss bu seferde elimden kaçsın istemiyorum diğer seferlerde eşimin işi net değildi oyüzden mecburdum çalıştım şimdi artık buraya gelmek işkenceye döndü benim için kararım bu yönde ama bir sıkıntı var eşimin tayin olayı ama onuda beklersem sınav için çalışma sürem kalmadı zorda olsa ayrılma kararını verdim içimde ama hayırlı olsun istiyorum

çok yerinde bir karar bence,geleceğin için iyi hazırlanmak zorundasın,sevilmeyen,yükselme imkanı olmayan bir işte çalışmak kolay değil..yıllar geçip gidiyor,zorlanmayacaksan hayatını erteleme derim..

ARKADASLAR FELAKET YOGUN BİR GUN GECİRİYORUM VE ancak vakit bulabildim hem diete baslayıp aynı anda sigarayı bırakma kararı almıs biri olarak aynı zamanda adet haftam oldugum icin cok diete dikkat edemedim dun birde oglum cok yalvardı burger kınge gidelim diye ve ben en kucuk menude olsa (Juniour menu) yedim
dun yediklerim:

sabah: kepekli sandvic
ara : 2 galete
Ogle: yarım kase corba, 1 dilim ekmek, 8 kasık etli nohut, salata
ara:2 galete
aksam: burger king de menu(battıgım an)

neyse bugun iyi gitti ama aksamıda kurtarırsam yarın yazacagım
insallah yarım kiloda olsa vermisimdir:(

banusultan 45 dakika leslie sansone
akrep33 / 50 dk yürüyüş
herdemk
karamel güzel
irem özge
genic / 60 mekik
yaren
tuğba emrah
aybüke 07
hüsnabanu
eldora

Son düzenleme:
dünkü menü

sabah; yarım omlet yarısını oğluş götürdü ve bir dilim kepek ekmek ve şekersiz çay

ara: yok

öğle; 5 tane köfte ve 2 kaşık piyaz

ara: bir mandalina ve 2 tane galeta felaket acıktığım anlar

akşam: ıspanak ve yoğurt

beni akşam yemeği de kesmediği için 8:30 gibi 2 ceviz ve bir bardak tarçınlı su

60 tane mekik 2 tane yeşilçay ve 3 lt su

tokluk hissim dün itibariyle yok sürekli açım bana birşey olduuuuuuuuuuuuuuuuu

kendimi dizginleyememekten çok korkuyorum

Son düzenleme:

Huzur yoksa bir yerde iş çekilmez oluyor. Ama birde geride 8 sene var. Kafanı karıştırmak istemiyorum canım ama az bir zaman değil. Tazminatını alabilecek misin bilmiyorum ama bunuda düşün derim.

Hakkında hayırlısı olsun tekrar. :38:

ARKADASLAR FELAKET YOGUN BİR GUN GECİRİYORUM VE ancak vakit bulabildim hem diete baslayıp aynı anda sigarayı bırakma kararı almıs biri olarak aynı zamanda adet haftam oldugum icin cok diete dikkat edemedim dun birde oglum cok yalvardı burger kınge gidelim diye ve ben en kucuk menude olsa (Juniour menu) yedim
dun yediklerim:

güzelim tavsiye olarak algıla,sakın ukalalık sanma,kendi elinle zehir yedirmişsin yavruna ve kendine..ne olur evde yap köftesini,ekmeğini,turşusunu da koydun mu al sana hamburger,meyve suyu da sıktın mı yanına,tertemiz,ağır katkı maddelerinden uzak ,besleyici bir menü olur..3 ayda bozulmadığını okumuştum bu hazır menülerin...
sigaradan kurtulmana çok sevindim,inşallah bir daha hiç içmezsin...

hakkında hakkımızda hayırlısı olsun canım..
karar almak kuvvetli insanlara mahsus...
aldığın karar için tebrik ediyorum seni güçlü arkadaşım benim:16:
dun yediklerim:

bugün perşembe ve ben senin mesajınla ilk defa karşılaşıyorum bu hafta
yanıldığımı söyle içim rahat etsin canım.
lütfen..

güzelim tavsiye olarak algıla,sakın ukalalık sanma,kendi elinle zehir yedirmişsin yavruna ve kendine..ne olur evde yap köftesini,ekmeğini,turşusunu da koydun mu al sana hamburger,meyve suyu da sıktın mı yanına,tertemiz,ağır katkı maddelerinden uzak ,besleyici bir menü olur..3 ayda bozulmadığını okumuştum bu hazır menülerin...
sigaradan kurtulmana çok sevindim,inşallah bir daha hiç içmezsin...

menü konusuna da aynen katılıyorum..
çok sakıncalı hem sağlığımız hem inancımıza..
özellikle et ürünleri göz yummaya es geçmeye asla gelmez..

herkese iii akşamlarr arkadaşlarrr, geçmişe bir göz attım

tuğbanın annelik haberinden sonra selen in sağlığı hakkında iyi haberler gelmiş, çok çok ok sevindim. İnşallah herşey yolunda gider.

irem elbisen çok yakışmış güle güle giy inşş. kilo verdikçe insan çok mutlu oluyor

ben bugün diyetime dikkat etmeye devam ettim bakaklım yarın ne sonuç çıkacak

sevmediğin işe 8 yıl yine çok iyi katlanmışsın bence, insan sevmediği işi zoraki nasıl yapar düşünemiyorum bile, kpss ye hazırlanıyormuşsun madem hayırlısı olsun diyelim,sıkma canını olacağı yere varır.:34:

Kızlar kızım Nisa ile benzer örneklerini günlük yaşadığımız bir diyalog....

Nİsa -Heeyyy anneee!! Bu da nee ???
Ben -Yağmur kızım...
Nisa -Yağğmuuuyy mu dediiiiinn?
Ben - Evet kızım yağmur dedim...
Nisa -Sen yağmur mu dediiiinnn?
Ben -Evet kzıımmm yağmur dedim..
Nisa -Sen yağmur demiş misiiinnn??
Ben - Evet kızımmmm yaaaağğmuuuuurr...
Nisa -Hmmm,, Peki peki tamam yağmurrr
Nisa -Anneee yağmuru kimm yapmışşşş??
Ben - Hönkkk,, kemm, kümmm, şeyyy....ani bir beyin fırtınasının ardından ,,,,, Allah kızım Allah yapmış...
Nisa - Allah mı dediiiiiinnn??
-Sen Allah mı dediiiiinnn?
_Sen Allah demiş misiiiinn?.... (Günde benzer replikleri kaç kez tekrar edip kaç soruya cevap veriyorum acabaaa?? :))) .. )

Günaydın kızlar.
Sabah sabah içinizi karartmak istemezdim ama Tuğba nın kanaması var doktora gitti dualarınızı esirgemeyin.

Kilom 69,3 :( Çok üzgünüm. Yaptığım hataların sonucunda bu sonucu aldım.

herkese iii akşamlarr arkadaşlarrr, geçmişe bir göz attım

tuğbanın annelik haberinden sonra selen in sağlığı hakkında iyi haberler gelmiş, çok çok ok sevindim. İnşallah herşey yolunda gider.

irem elbisen çok yakışmış güle güle giy inşş. kilo verdikçe insan çok mutlu oluyor

ben bugün diyetime dikkat etmeye devam ettim bakaklım yarın ne sonuç çıkacak

Canım saolasın.

Kızlar kızım Nisa ile benzer örneklerini günlük yaşadığımız bir diyalog....

Nİsa -Heeyyy anneee!! Bu da nee ???
Ben -Yağmur kızım...
Nisa -Yağğmuuuyy mu dediiiiinn?
Ben - Evet kızım yağmur dedim...
Nisa -Sen yağmur mu dediiiinnn?
Ben -Evet kzıımmm yağmur dedim..
Nisa -Sen yağmur demiş misiiinnn??
Ben - Evet kızımmmm yaaaağğmuuuuurr...
Nisa -Hmmm,, Peki peki tamam yağmurrr
Nisa -Anneee yağmuru kimm yapmışşşş??
Ben - Hönkkk,, kemm, kümmm, şeyyy....ani bir beyin fırtınasının ardından ,,,,, Allah kızım Allah yapmış...
Nisa - Allah mı dediiiiiinnn??
-Sen Allah mı dediiiiinnn?
_Sen Allah demiş misiiiinn?.... (Günde benzer replikleri kaç kez tekrar edip kaç soruya cevap veriyorum acabaaa?? :))) .. )

Ay okurken yoruldum maşallah minnoşa.

Back
X