Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese günaydıın kızlar çok güzel ama çok da yorucu bir haftasonu geçirdim, hava muhteşemdi günlük güneşlikti, hatta bugün de öyle muhteşem bir hava var, cumartesi günü gezdik tozduk, pazar günü dip bucak temizlik yaptım, çok çok yoruldum ama veim pırıl pırıl oldu, yatak odam kalmıştı, onu da bugün halledeeğim inşallah, tabi bir de balkonlarım, onu yarın eşime satarım :9: :9:

bugün okul çıkışı eşimle anlaştık meşhur yürüyüşlerimize başlıyoruz inşallah, ya ben çok kolay kilo alıp çok zor kilo veriyorum yahuu, görümcemi çok kıskanıyorum, benden çok çok kiloluydu 2 hafta dikkat etti sporunu yaptı şimdi benle aynı yaaa, belki benden de zayıf, vallahi ben 1 ay uğraşıp 1 kilo veriyorum o 1 haftada 1 kilo veriyor yaaa çok sinir oldum

Günaydın kızlar.
Cuma günü öyle yoğundum ki girip haber veremedim size Tuğba'dan.
Neyseki kendisi girmiş.

Tuğbişim az sonra gelicem yanına :38:

8. olmuşuz bu hafta çok fena :5:Herkes vermiş bir ben almışım. Söz bu hafta telafi edicem kızlar.
7. takıma da yenilmiş olduk dolayısıyla :47:
Ama olsun dostluk kazansın diyelim her zaman :54:

bende almışım canım yalnız değilsin :(

günaydın kızlar..
nasıldı hafta sonunuz.
ben belimi zorladım galiba zorlanıyorum hareket etmekte..yarına randevu aldım,ihmale dur dedim artık..bakalım ne varmış..

geçmiş olsun canım,ihmal etmemene sevindim. sağlık en büyük varlık...

1mart hedef

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64,5/ 67 /2,5 kg )
banusultan(60 /61 /1 kg )
aybüke07( / 68,5 / )
karamel_guzel( / 77,3 / )
tugbaemrah( / 67,9 / )
yaren38( 56 / 56/ 0kg ) :nazar: 1 mart olmadan hedefine ulaştı :46::46:istersen yeni bir hedefbelirleyebilirsin :16::16:
herdemk( 65,1 / 66,4 / 1,3kg)
evder( 75,5 / 77,4 /1,9 kg )
genic( 60 / 60,6 / 0,6 )
irem&özge( 67,9 / 69,3 / 1,4kg)
selennnn( 59 / 60,1 / 1,1)
eldora( / 61,2 / )
husnabanu( 69,5 /71,5/2 /

of puf... ne yapacağım ben

herkese günaydıın kızlar çok güzel ama çok da yorucu bir haftasonu geçirdim, hava muhteşemdi günlük güneşlikti, hatta bugün de öyle muhteşem bir hava var, cumartesi günü gezdik tozduk, pazar günü dip bucak temizlik yaptım, çok çok yoruldum ama veim pırıl pırıl oldu, yatak odam kalmıştı, onu da bugün halledeeğim inşallah, tabi bir de balkonlarım, onu yarın eşime satarım :9: :9:

bugün okul çıkışı eşimle anlaştık meşhur yürüyüşlerimize başlıyoruz inşallah, ya ben çok kolay kilo alıp çok zor kilo veriyorum yahuu, görümcemi çok kıskanıyorum, benden çok çok kiloluydu 2 hafta dikkat etti sporunu yaptı şimdi benle aynı yaaa, belki benden de zayıf, vallahi ben 1 ay uğraşıp 1 kilo veriyorum o 1 haftada 1 kilo veriyor yaaa çok sinir oldum

sporun etkisi öyle çok ki.. bak ben 2 haftadır yürüyemiyorum :(( bu sebeple diyetime bile dikkat edemediğim oluyor yürümek insanı motive de ediyor hemde metabolizmayı hızlandırıp tatlı ihtiyacını da minimuma indiriyor. başarılar canım. :)))

Nasıl mutlu oluruz?

Yeni bir mutsuzluk tipi var artık.
Hayal kırıklığına ve depresif beyhudelik duygusuna yaslanan bir mutsuzluk tipi!Hatta bir tür ruhsal bitkinlik hali! Bana göre adı şöyle olmalı:
Durmadan mutluluğu aramanın mutsuzluğu!..
Sanki...
Aradıkça daha da uzaklaşıyor bizden mutluluk. Hem belki...
Tam olarak ne aradığımızı bilmiyoruz!
Geçen gün büyük bir kitapçıya girdim.
Orta yaşlı birkaç kadın ve bir genç kız kasa kuyruğundaydı.
Her hallerinden tatile çıkmak üzere son alışverişlerini yaptıkları anlaşılıyordu.
Ellerindeki kitaplar ister istemez dikkatimi çekti. Kapağında "mutluluk" kelimesi geçen kılavuz kitaplardı hepsi de!
"Küçük Pembe Mutluluk Kitabı", "Mutluluğu Keşfetmek", "Mutluluk Okulu", "Bir Yaşam Ustalığı, Mutluluk", "Gerçek Mutluluk", "İki Kişilik Mutluluk" ve ötekiler...
Şöyle bir baktım.
İyiydiler, hoştular, halleri vakitleri de yerinde gibiydi.
Ama ne yalan söylemeli...
Zarif alınlarında tatminsiz hırsların, umarsız arayışların yorgunluk çizgileri vardı.
Ben de kuyruğun sonunda düşüncelere daldım.
İçimden "şu insanlar acaba biliyorlar mı?" diye sordum.
Varsa eğer mutluluk diye bir şey...
O tatil yöresinde de onları bekliyor olacak!
Ama mutlulukla buluşmaları için kafalarını "mutluluk öğreten" kitaplarından kaldırıp etraflarına bakmaları gerekecek...
Çay içerken, çayın eşsiz tadından başka bir şeyi...
Yüzerken, bedenlerini saran sudan başka bir şeyi...
Düşünmediklerinde...
Severken, sevişirken, geleceğe değil, "şimdi"ye odaklandıklarında...
Büyük ihtimal, mutlu olacaklar!
Mutluluk öğretmeye kalkışan bir kitabı değil...
Bir romanı, bir şiiri, bir denemeyi okuyup mutlu olduklarında...
Anlayacaklar işin esasını!
Bir arkadaşım aklıma geliyor şimdi.
Ara sıra şöyle yakınırdı...
"Basitçe uyum istiyoruz, anlamak ve anlaşılmak istiyoruz; çoğu zaman bir parça huzur istiyoruz. Ama bize sürekli sihirli mutluluk reçeteleri veriyorlar. Bir yanlışlık var, bu işte!"
Aslına bakarsanız...
Mutluluk düşüncesi çağlar boyunca dinsel ve felsefi boyutta ele alındı.
Aydınlanma Çağı sonrasında bireysel hazlar ve arzular yüceltilmeye başlanınca mutluluk bir tür "kazanç" veya "başarı" gibi algılanmaya başladı.
Oysa problem tam da orada!
Mutluluk için kan ter içinde mücadele etmek...
Tuhaf! Hatta tutarsız değil mi?
Belki hayatla kavga etmekten vazgeçme halinin ta kendisidir mutluluk!
Belki hikmetine pek akıl erdiremeyeceğimiz bir armağanıdır hayatın!
--

5 büyük pişmanlık

Avustralya’da yapılan bir çalışmada, hayatının sonuna yaklaşanların pişmanlık duydukları en önemli konular araştırılmış. Sonuçlar şaşırtıcı değil ama bu pişmanlıkların üzerinde durmakta fayda var! İşte çok geç fark edilen “büyük” pişmanlıkların ilk beşi...
1- Çok geç kalmadan, kendi hikâyenizi yeniden yazın

HAYATIN sonlarında duyduğumuz, derin pişmanlıklarımızın başında “kendi hayatını yaşamak yerine bize başkalarının dayattığı hayatları yaşamak” geliyor. Yıllar önce Harvard Üniversitesi’nde yapılan bir inceleme üzerine ünlü doktor Herbert Benson şu önerilerde bulunmuştu: “Orta yaşlarda yaşamınızı değerlendirin. Başladığınız noktayla geldiğiniz noktayı; varmak istediğiniz çizgiyle bulunduğunuz çizgiyi gözden geçirin. Eğer çok farklı yerlere savrulduğunuzu görürseniz, geç kalmadan hikâyenizi yeniden yazın. Eğer bunu yapmazsanız, hikâyenizde başrol yerine, başkalarının yazdığı hikâyelerin figüranı olmaya devam edersiniz. ‘Kendi olmak’ ve ‘kendi hikâyesini, kendi çizgisini yaşamak’ kolay değil. Bunun için biraz ‘yanmak ve pişmek’ gerekiyor. Yüzyıllar önce Mevlana bakın ne demiş: “Hamdım, piştim, yandım!”. Hamken pişip, olgunlaşmak istediğiniz, yanacağınız fırını siz seçecek, sizi olgunlaştıracak ateşte iyice pişip yanacak ve işte o zaman siz ‘gerçek siz’ olacaksınız.

2- Çalışmak için yaşamak mı yaşamak için çalışmak mı

Araştırmaya katılanların duydukları ikinci pişmanlık da şu olmuş: “Keşke bu kadar çalışmasaydım!”. Çok çalışmak, çalışmayı abartmak, çalışmayı bir hayat düsturu yapıp bu uğurda çocuklarımızı, ailelerimizi, dostlarımızı ihmal etmek ben dahil hepimizin yaptığı temel hatalardan biridir. Birkaç gün önce Star Tv’de sabah programına hazırlanırken, kuliste değerli sanatçı Bergüzar Korel ile karşılaştım. Bebeğinin nasıl olduğunu sordum. Verdiği cevap beni çok sevindirdi: “Hocam, sadece bebekliğini çocuğumla birlikte yaşayabilmek için bu yıl hiç çalışmamaya karar verdim. Sadece bebeğimle ilgileniyor, onun hayatını paylaşmaya çalışıyorum”. Çalışmak, çalışmayı adeta bir ibadete çevirip hayatın bir parçası yapmak iyi de, bu nedenle kendimiz ve ailemize yeteri kadar zaman ayırmamak iyi bir şey değil! Sanırım biri bana, “Hocam siz de ‘bir pişmanlık listesi’ yapar mısınız?” dese, ikinci maddeyi ben de mutlaka yazardım!

3- Hayatın keyfini çıkarın duygularınızı bastırmayın

Hayatının sonuna yaklaşanların duyduğu ciddi pişmanlıklardan biri de, ‘duygularını yeteri kadar dile getirememek’ olmuş. Araştırma ülkemizde yapılsaydı, ben bu maddenin liste dışı kalacağını düşünüyorum. Manevi yanları güçlü, inanç dünyası zengin, hayata ilişkin beklentileri iyi tanımlanmış toplumlarda ‘duyguları bastırma yanlışı’ pek yapılmaz. Ama yine de üzerinde durulması gereken bir madde. Önemli çünkü, ‘duyguları bastırmak’ hayatın yeteri kadar keyfini çıkaramamaya neden olabiliyor.

4- Her dost, hayata atılmış derin ve güçlü bir çıpa

Araştırmaya katılanların yaşadıkları pişmanlıklardan biri de, ‘biten, sona eren dostluklar ve kaybedilen dostlar!’. Dostlukları kurmak zor, bitirmek kolay. Dostlarınızın sayısının artması ise, sosyal bağlarınızın güçlenip, çoğalması anlamına geliyor. 
Dost çoksa, mutluluk çok
Çok sayıda ve farklı kesimlerden dostları olanlar, farklı duyguları daha çok ve sık yaşamak, farklı tatları, hazları daha çok elde etmek imkânına sahip oluyor. Dost sayısı arttıkça hayata ilişkin korkularınız, yalnızlığa, terk edilmeye ilişkin tereddüt ve endişelerimiz azalmaya başlıyor. Kısacası, ‘her dost, hayata atılmış derin ve güçlü bir çıpa’ fonksiyonu görüyor. Dostları, sevdikleri arkadaşları kaybetmek bir yana çoğaltmak çok önemli.

5- Mutluluğa giden yolu kendiniz bulacaksınız

Hasta ve yaşlı insanların bir başka pişmanlıkları da ‘Mutlulukları için yeteri kadar çaba göstermemeleri’ olmuş. Bu pişmanlığı yorumlamak kolay değil. Kolay değil, çünkü, mutluluğun şu ana kadar ortak, kabul gören bir tarifi yok. Herkesin farklı bir mutluluk anlayışı var. Prof Dr. Toksöz Karasu’ya göre mutluluğu, pekçoğumuz, ‘hiç olmadık yerlerde’ arıyor. Mal, mülk, para ve iktidar elde ederek içlerindeki çatışmayı çözmeye çalışıyor. Ama sonunda elde ettikleri şey tatminsizlik ve eksiklik hissinden başka bir şey olmuyor. Dahası, aradıkları ama kolayca dile getiremedikleri ‘şey’ ise, ellerinden sürekli kaçıp gidiyor. 
Bu yolun bitişi aslında başlangıcı
Mutluluk arayışı çok karışık bir konu. Mutluluğa ulaşmak sadece istemek ve kendinize izin vermekle değil kendiniz olmakla, kendi fırınınızda pişip yanmakla ilgili bir şey. İsterseniz bu konuda da Dr. Karasu’yu dinleyelim: “Mutluluğa ve huzura giden yolun bir sonu ya da bitiş çizgisi yoktur. Yalnızca başlama noktası vardır. Şu anda bulunduğunuz nokta ise başlamak için en iyi yerdir”.

MUTLULUK FORMÜLÜ

PROF. DR. Toksöz Karasu, mutluluk ve huzura giden formülü, ‘başkalarını sevmek, çalışmayı sevmek, ait olmayı sevmek, kutsala inanmak, birliğe inanmak, dönüşüme inanmak’ olarak özetliyor. Dr. Karasu’nun tavsiyeleri şu cümlelerde gizli: “Mutluluğun kolay ve kestirme bir yolu yoktur. Yalnızca ona doğru giden yavaş ve çetin bir yol vardır. Bu yolun bir sonu ya da varış çizgisi de yoktur, yalnızca bir başlama noktası vardır. Keyfi, huzuru ararken başlayabileceğiniz tek bir nokta yoktur. Şu anda bulunduğunuz nokta başlamak için en ideal yerdir”.

merhaba kızlar sizi ziyarete gelddim nasılsınız bakalım herkez zayıflamaya devam ediyordur inşallah ben buradan ayrıldıgım gibi duruyorum daha fazla veremedim ama buda iyi sizleri özlüyorum :16::16::16::16: :54::54::54:

kızlarrr merhaba
aramıza yeni bi arkadaş katılıcak benim topikimdeki canım arkadaşım seray oda artık bizimle zayıflıcakk haber verim dedimm :))

merhaba kızlar;
tubişinde dediği gibi bende aranıza yeni katıldım...şuanda 69 kiloyum hedefim şimdilik 60...60 olursamda ilk evlendiğimde 57 kilo idim onu hedeflicem...umarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırızz...

merhaba kızlar;
tubişinde dediği gibi bende aranıza yeni katıldım...şuanda 69 kiloyum hedefim şimdilik 60...60 olursamda ilk evlendiğimde 57 kilo idim onu hedeflicem...umarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırızz...

hoşgeldin bidenemmm :)) inşallah burda hedeflediğin kiloya düşersin :)) yarın itibariyle menü paylaşımına başla istersen bugün yediklerini yarın paylaşabilirsin ki ben yarın yapcam :))

akrebimm bide bişi sorcan ben kaçırdım bi spor listesi falan vardı o neydii ???

Günaydın kızlarrrr:16::16::16:

derse girmeden bi uğrayayım dedim. gecmişi okumaya çalışacam umarım başarabilirim..
selam şekerim...

kıskanmak yok,doğru spora...:27:
bende almışım canım yalnız değilsin :(

geçmiş olsun canım,ihmal etmemene sevindim. sağlık en büyük varlık...

sporun etkisi öyle çok ki.. bak ben 2 haftadır yürüyemiyorum :(( bu sebeple diyetime bile dikkat edemediğim oluyor yürümek insanı motive de ediyor hemde metabolizmayı hızlandırıp tatlı ihtiyacını da minimuma indiriyor. başarılar canım. :)))
sağol canısı..
merhaba kızlar sizi ziyarete gelddim nasılsınız bakalım herkez zayıflamaya devam ediyordur inşallah ben buradan ayrıldıgım gibi duruyorum daha fazla veremedim ama buda iyi sizleri özlüyorum :16::16::16::16: :54::54::54:
özlettin ama,daha sık uğra yav..
kızlarrr merhaba
aramıza yeni bi arkadaş katılıcak benim topikimdeki canım arkadaşım seray oda artık bizimle zayıflıcakk haber verim dedimm :))
merhaba,daha iyice misin gülüm..
merhaba kızlar;

hayırlı olsun,tuğbanın referansıyla geldin,yani torpillisin..:1::1::1::1:

Günaydın kızlar.
Cuma günü öyle yoğundum ki girip haber veremedim size Tuğba'dan.
Neyseki kendisi girmiş.

Tuğbişim az sonra gelicem yanına :38:

8. olmuşuz bu hafta çok fena :5:Herkes vermiş bir ben almışım. Söz bu hafta telafi edicem kızlar.
7. takıma da yenilmiş olduk dolayısıyla :47:
Ama olsun dostluk kazansın diyelim her zaman :54:
olsun,önümüzdeki maçlara bakacağız artık..
günaydın herkesleree

geçmiş olsun canım benimm
sağol canım,geçer inşallah.:54:.
Günaydın herkeseeee

herkese güzel bir gün ve hafta diliyorum :119::119:
sana da güzelim..:16:
1mart hedef

(hedef kilo/kilo/fark )

akrep33 (64,5/ 67 /2,5 kg )
banusultan(60 /61 /1 kg )
aybüke07( / 68,5 / )
karamel_guzel( / 77,3 / )
tugbaemrah( / 67,9 / )
yaren38( 56 / 56/ 0kg ) :nazar: 1 mart olmadan hedefine ulaştı :46::46:istersen yeni bir hedefbelirleyebilirsin :16::16:
herdemk( 65,1 / 66,4 / 1,3kg)
evder( 75,5 / 77,4 /1,9 kg )
genic( 60 / 60,6 / 0,6 )
irem&özge( 67,9 / 69,3 / 1,4kg)
selennnn( 59 / 60,1 / 1,1)
eldora( / 61,2 / )
husnabanu( 69,5 /71,5/2 /

valla bravo yaren e.:nazar::nazar::nazar:.utanıyorum kendimden.. :26:

selam şekerim...

kıskanmak yok,doğru spora...:27:

sağol canısı..

özlettin ama,daha sık uğra yav..

merhaba,daha iyice misin gülüm..

hayırlı olsun,tuğbanın referansıyla geldin,yani torpillisin..:1::1::1::1:

daha iyiyim banucumm saol önümüzdeki maçlara bakcaz artık :))
evetttt beniiimmmm :))

canım yürüyüşlere başla o seni kıskanır spor çok önemli valla

Nasıl mutlu oluruz?

Yeni bir mutsuzluk tipi var artık.
Hayal kırıklığına ve depresif beyhudelik duygusuna yaslanan bir mutsuzluk tipi!Hatta bir tür ruhsal bitkinlik hali! Bana göre adı şöyle olmalı:
Durmadan mutluluğu aramanın mutsuzluğu!..
Sanki...
Aradıkça daha da uzaklaşıyor bizden mutluluk. Hem belki...
Tam olarak ne aradığımızı bilmiyoruz!
Geçen gün büyük bir kitapçıya girdim.
Orta yaşlı birkaç kadın ve bir genç kız kasa kuyruğundaydı.
Her hallerinden tatile çıkmak üzere son alışverişlerini yaptıkları anlaşılıyordu.
Ellerindeki kitaplar ister istemez dikkatimi çekti. Kapağında "mutluluk" kelimesi geçen kılavuz kitaplardı hepsi de!
"Küçük Pembe Mutluluk Kitabı", "Mutluluğu Keşfetmek", "Mutluluk Okulu", "Bir Yaşam Ustalığı, Mutluluk", "Gerçek Mutluluk", "İki Kişilik Mutluluk" ve ötekiler...
Şöyle bir baktım.
İyiydiler, hoştular, halleri vakitleri de yerinde gibiydi.
Ama ne yalan söylemeli...
Zarif alınlarında tatminsiz hırsların, umarsız arayışların yorgunluk çizgileri vardı.
Ben de kuyruğun sonunda düşüncelere daldım.
İçimden "şu insanlar acaba biliyorlar mı?" diye sordum.
Varsa eğer mutluluk diye bir şey...
O tatil yöresinde de onları bekliyor olacak!
Ama mutlulukla buluşmaları için kafalarını "mutluluk öğreten" kitaplarından kaldırıp etraflarına bakmaları gerekecek...
Çay içerken, çayın eşsiz tadından başka bir şeyi...
Yüzerken, bedenlerini saran sudan başka bir şeyi...
Düşünmediklerinde...
Severken, sevişirken, geleceğe değil, "şimdi"ye odaklandıklarında...
Büyük ihtimal, mutlu olacaklar!
Mutluluk öğretmeye kalkışan bir kitabı değil...
Bir romanı, bir şiiri, bir denemeyi okuyup mutlu olduklarında...
Anlayacaklar işin esasını!
Bir arkadaşım aklıma geliyor şimdi.
Ara sıra şöyle yakınırdı...
"Basitçe uyum istiyoruz, anlamak ve anlaşılmak istiyoruz; çoğu zaman bir parça huzur istiyoruz. Ama bize sürekli sihirli mutluluk reçeteleri veriyorlar. Bir yanlışlık var, bu işte!"
Aslına bakarsanız...
Mutluluk düşüncesi çağlar boyunca dinsel ve felsefi boyutta ele alındı.
Aydınlanma Çağı sonrasında bireysel hazlar ve arzular yüceltilmeye başlanınca mutluluk bir tür "kazanç" veya "başarı" gibi algılanmaya başladı.
Oysa problem tam da orada!
Mutluluk için kan ter içinde mücadele etmek...
Tuhaf! Hatta tutarsız değil mi?
Belki hayatla kavga etmekten vazgeçme halinin ta kendisidir mutluluk!
Belki hikmetine pek akıl erdiremeyeceğimiz bir armağanıdır hayatın!
--

aynen katılıyorumçok güzel bir paylaşım olmuş :16:

hoşgeldin :16:

merhaba kızlar;

hoşgeldin canım hedeflerimize burda ulaşacağız hep beraber

canım yürüyüşlere başla o seni kıskanır spor çok önemli valla

aynen katılıyorumçok güzel bir paylaşım olmuş :16:

hoşgeldin :16:

hoşgeldin canım hedeflerimize burda ulaşacağız hep beraber

hoşbulduk canımmm...inşallahhh walla bayağ hırslıyım bu konuda ...ama eşimi kandıramıorum ne havuz ne fitness ne yürüyüş hiçbiri yok evde kendi çabamla hareket falan yapıorum...düşünsene ses sistemi almaya razı...oyun havalarıyla göbek atacakmışım :9::9::9::32::32::32:spor niyetine

hoşbulduk canımmm...inşallahhh walla bayağ hırslıyım bu konuda ...ama eşimi kandıramıorum ne havuz ne fitness ne yürüyüş hiçbiri yok evde kendi çabamla hareket falan yapıorum...düşünsene ses sistemi almaya razı...oyun havalarıyla göbek atacakmışım :9::9::9::32::32::32:spor niyetine

ayyy ne güldüm yaaaa tabi öle ister ohhhh hatun karşısında oryantel yapıyo daha ne isterki o istedi bi göz allah verdi iki göz durumu :))

bendede evde spor aleti var ama malesef yapacak fazla vaktim yok eşinde alemmiş valla oynarak

ama çok güzel veriliyor yalnız birazda yürüyüş yaptınmı tamamdır bu iş

aslında sadece günde 40 dklık yürüyüş bile yeterde

işte vakitsizlik en büyük problem

ayyy ne güldüm yaaaa tabi öle ister ohhhh hatun karşısında oryantel yapıyo daha ne isterki o istedi bi göz allah verdi iki göz durumu :))

bendeeeee çok güldüm yaaa :32::32::32::32::32:

bendede evde spor aleti var ama malesef yapacak fazla vaktim yok eşinde alemmiş valla oynarak

ama çok güzel veriliyor yalnız birazda yürüyüş yaptınmı tamamdır bu iş

aslında sadece günde 40 dklık yürüyüş bile yeterde

işte vakitsizlik en büyük problem

aynen yaaa...7 de evde oluyorum zaten çalışıyorum çünkü...sonrada yemek yap ye yürüyüş için ben çıkarımda kocam saolsun çıkaramıom...yorgun oluomuss...

merhaba kızlar;

Hoşgeldin Seray.
İşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın canım.
Kilolarımız da aynıymış seninle.
Hem takımdaş hem rakip olabilirizzzzzz :41:

Hoşgeldin Seray.
İşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın canım.
Kilolarımız da aynıymış seninle.
Hem takımdaş hem rakip olabilirizzzzzz :41:

hoşbulduk canımmmm...ayyy inşallah yaaa...hepimiz hedefimize ulaşalım en kısa zamandaa inşallahh...hmmmm rakip mi olcaz :13: yarış yapalım hadi :9::9::8::8::8:

herkese iyi geceler kızlar bugün okulda nöbetçiydim eşimde sağolsun daha yeni bıraktı bilgisayarı anca girebildim

bugün diyetime devam ettim mönümü paylaşacağım birazdan ek olarak 45 dakika kadar tempolu yürüyüş yaptık, yaptık yapmasına daaa, yürümeye yürümeye ayaklarım unutmuş o tempoyu tabanlarım parçalaırcasına acıyor, sanki kabarmış gibi, sanırım abartmışız ilk günden, çok tempolu yürüdk ondan oldu galiba, yarın da yürürüz, bu hafta full yürürüz inş.. diyet de yapıyorum bu hafta veririm herhalde :))))

Back
X