Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

teşekkür ederim tuğbacım, bugün birazdan bende kzıımı sirke götüreceğim, anne ben koykayııımm dese de şansımı zorlamak istiyorum :))

ya arkadaşlr bişey soracağım siz şu special k nestel nesfit vs.. gibi 14 gün diyeti uyguladınız mı tavsiye eder misiniz? pazartesi bu diyete başlamak istiyorum da sonra fazlasıyla geri almaktan korkuyorum, aranızda deneyen var mı?

teşekkür ederim tuğbacım, bugün birazdan bende kzıımı sirke götüreceğim, anne ben koykayııımm dese de şansımı zorlamak istiyorum :))

ya arkadaşlr bişey soracağım siz şu special k nestel nesfit vs.. gibi 14 gün diyeti uyguladınız mı tavsiye eder misiniz? pazartesi bu diyete başlamak istiyorum da sonra fazlasıyla geri almaktan korkuyorum, aranızda deneyen var mı?

ben kullanıyorum da 14 gün diyeti uygulamadım canım..
ben içerisine fındık ya da ceviz yada badem hangisi olursa ekliyorum tarçında katıyorum nefis oluyr doyurucu oluyor işyerinde kurtarıcım oluyor..

Yine 10. olmuşuz :(

Takım olarak haç haftadır sonlardayızzzzz huuuuuuu tparlanma vakti gelmedi mi millet.

ben kullanıyorum da 14 gün diyeti uygulamadım canım..
ben içerisine fındık ya da ceviz yada badem hangisi olursa ekliyorum tarçında katıyorum nefis oluyr doyurucu oluyor işyerinde kurtarıcım oluyor..

hımm öğle araları arada ben de yapıyorum, gerçekten doyurucu bence de, ham zaman almıyor uygulaması kolay hem de tok tutuyor ben pazartesiden itibaren bir deneyeyim bakalım 14 gün, arkadaşlarımdan deneyenler çk güzel verdiler ama geri alması korkutuyor işte beni

kızlar bu aradaaa ekim ayında dar gelen kotumu giydim bugün, bol ,, bol, bosbooooolll geldiii eşim şok oldu:33:yapışıyordu bu sana dedi:27: gerçi ben o kot pantolonu aldığım sene (bundan yakşaık 4 yıl önce almıştım), o kadar bol geliyordu ki tıpkı bu rapçılar gibi oluyordu, sırf indirimde ucuz diye almıştım,:60: :60: şimdi o kadar olmasa da yine de baya düşüyor belimden:52::52:

bu arada sirke mirke gidemiyoruz, nisa istemiyor, milletin çocuğu götür anne diye yalvarır, bizimki sabah uyandığından beri sirke götüüüüymeee anneee ben koykayııımmm diye ağlıyor:20: sinir oldum yaaa

biz de zigon sehpa lazımdı ona bakmaya gittik mobilyacılara, burası mı çok kazık heryerde mi öyle bilmiyorum ama, ben 250 ye çıkarız bu işin içinden dediydim, en aşağı 300 e bulduk yaaaaaaa:53: o da içime sinmedi, içime sinenler 400 de başlıyor:53: alttarafı zigon sehpa yaa, pess yani, biz de yaptırmaya karar verdik, umarım bu kararımız bizim mobilyacının da hoşuna gider:60: :60:

bu arada sirke mirke gidemiyoruz, nisa istemiyor, milletin çocuğu götür anne diye yalvarır, bizimki sabah uyandığından beri sirke götüüüüymeee anneee ben koykayııımmm diye ağlıyor:20: sinir oldum yaaa

biz de zigon sehpa lazımdı ona bakmaya gittik mobilyacılara, burası mı çok kazık heryerde mi öyle bilmiyorum ama, ben 250 ye çıkarız bu işin içinden dediydim, en aşağı 300 e bulduk yaaaaaaa:53: o da içime sinmedi, içime sinenler 400 de başlıyor:53: alttarafı zigon sehpa yaa, pess yani, biz de yaptırmaya karar verdik, umarım bu kararımız bizim mobilyacının da hoşuna gider:60: :60:

ayyy cnm yaaaneden korktu acabaa kıyamam yaaa :)))
ayy bende bugün geçen yaz aldığım pantolunu denedim gecen sene giydiğimde zor kapanıyodu hayya oturunca ölüyodummm ama kolayyy kapandıı ve çok rahat olduu ayy çok mutlu oldum yaaaaaaa :)))
bence kafana göre yaptırman daha güzel ne renk model istersen yaparlar :))

herkese merhabalaaarrrrr

bu topik bugün yine sessiz sedasız,kimsecikler yoookk.

kızlar ben bugün bir halt işledim,eşimin ısrarı üzerine pikniğe gittik ve ben kıtlıktan çıkmışcasına yedim,yazmaya utanıyorum.ama önce dünkü menümden başlıyayım,

alıştıra alıştıra olsunki biranda gözler yerinden fırlamasın.

dünkü menüm
--------------
sabah;1 parça beyaz peynir,1 bardak şekersiz çay,yeşillik3 zeytin,2 ceviz

ara;1 elma

öğlen;ne yalan söyleyeyim öğle yemeği yemedim,1 soda içtim.

ara;1 çilekli süt

akşam;1karnıyarık,salata,1 içli köfte,2 yaprak sarma,1 bardak sıkılmış portakal suyu.

dün 1 lt su içtim ve 1 saat kadar yürüdüm.

bugünkü menüm
-----------------

pazar günlerinin böyle bir avantajımı dezavantajımı var diyeyim bilemiyorum.çoluk çocuk eşler,tüm aile birlikte olunup kahvaltılar yapılıyor,pikniklere gidiliyor.artık o yenen yiyeceklerdeki kaloriler insanın aklına bile gelmiyor.:19:

sabah,ara,öğlen;dün gece geç yatıp öğlen 12 den sonra kahvaltı yapınca buraya öyle yazdım işte,sabah kahvaltısı,öğle yemeği,ara hepsi birbirine karıştı.hangimiz yapmıyorki:17:

2 bardak çay,1 yumurtadan yapılmış sebzeli omlet,2 ceviz.

akşam;aslında kahvaltı geç olunca,havada güzel olunca eşim kalk pikniğe gidelim dedi.ben kırın mırın etsemde höyt dedi susturdu beni,beni kuzu kuzu meleye meleye toparlandım gittim.

şimdi yediklerime dikkat;3 parça tavuk kanat,kaç çatal yediğimi hatırlayamayacak kadar çok yediğim elma dilim patates,4 kaşık rus salatası,normal yeşil salata,2 bardak vişne suyu,1 dilim sucuk.yemeğin arkasından 2 bardak şekersiz çay,yine çayın yanında çekirdek,bittimi yoooo bitmedi finaldede 2 parça eti hoşbeş.:53:

sanırım tüm diyeti 1 günde altüst ettim ve 1 haftalık yemeğimi yedim,sanırım tüm hafta boyunca develer gibi geviş getiricem.işte böyle kızlar şimdi evde suçlu kediler gibi tırsık oturuyorum,kalkayımda mekik çekeyim bari,hadi ben kaçtım.

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum)//20 dk zumba dans//20 dk yürüyüş=====355 dk spor:nazar::46::46::46::119:
banusultan//=====0:20:
aybüke07//20dk yürüyüş //.........//1,5 saat yürüyş+ 200 adet twist=====110 dk spor+200 twist:46::46:
karamel_guzel//======0:20:
tugbaemrah//======0:20:
herdemk//======0:20:
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //50 mekik ve 30 dk plates//40 mekik 15 dk eliptik bisiklet ======165 dk spor+210 mekik:46::46:
genic//======0:20:
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım // 25 dakika kosu+yürüyüş ve 50 mekik ve 300 twister//50 mekik+400 twister=====55 dk spor+1000 adım+700 twister:46::46:
selennnn//======0:20:
seray0307// // //40 dk yürüyüş//======40 dk spor:46:
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor//yok//40 dakika yürüyüş-20 mekik//40 dk yürüyüş
======185 dk spor +20 mekik:nazar::46::46::46:

kızlar listedende gördüğünüz üzere açık ara birincimiz kaptanımız akrepçim tebrikler ve bize çok güzel örnek oldunnnn

yamuk prenses senide tebrik ederim ikincimizde sensin

spor yapan herkesi tebrik ediyorum yağlarımız kaybediyor yaşasın kaslarımız

1. :65:akrep33:nazar::65::119::46::46:

2.yamuk prenses:nazar::46::46::46:

$3762.webp

akrepçim ve yamukprenses bu çiçek sizin için

akrep33//
banusultan//
aybüke07/
karamel_guzel//
tugbaemrah//
herdemk//
evder//90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//40dk yürüyüş +30 mekik //
genic//
irem&özge//
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

kızlar yeni listemiz hadi sporlarımızın Allah bereketini artırsınnnn

herkese günaydın arkadaşlar,, yorucu çok yorucu bir güne başladım, 2 saattir ayaktaydım henüz oturabildim, belim ağrımış,

ben ugün nestle nesfit ya da special k diyetine başlayacağım, evde yokmuş sabah yiyemedim, ama okulda var, öğlen yiyeceğim,

14 gün sonunda 38 bedene inebilecek miyim hep beraber göreceğiz, bu arada sporda bu hafat rakip tanımıyorum, hava güzel olacak bu hafta benden kaçmaz :27: çok iddialıyım spor konusunda buu hafta:52:

herkese günaydın arkadaşlar,, yorucu çok yorucu bir güne başladım, 2 saattir ayaktaydım henüz oturabildim, belim ağrımış,

ben ugün nestle nesfit ya da special k diyetine başlayacağım, evde yokmuş sabah yiyemedim, ama okulda var, öğlen yiyeceğim,

14 gün sonunda 38 bedene inebilecek miyim hep beraber göreceğiz, bu arada sporda bu hafat rakip tanımıyorum, hava güzel olacak bu hafta benden kaçmaz :27: çok iddialıyım spor konusunda buu hafta:52:

canım sen bir başla bende merak ettim sendeki 14 gün sonucuna göre belki bende başlarım

ben de piknikteydim pazar günü, yayladaydık, buz gibi piknik yaptık, dağdan topladığımız odunları yakarak ısındık, buz gibiydi ama çok eğlendik, dönüş yolunda karnıma sıkı bir ağrı girmişti soğuktan bacakalrımı bir saatte ısıtabildim, çift çorapla bile yattım ama değdi, yamukprenses gibi ben de yedim, piknikteyiz canım artık saldım gitti

günaydın herkese

çok yorucu bir haftasonunun ardından begün hala daha çok yorgunum gözlerim açılmıyor.

c.tesi menü

sabah: yağsız omlet, şekersiz çay

ara: yok

öğle: seminere de olduğum için hep kuru hep kuru yağsız kaşarlı tost ama yarısı tamamı çok geldi ve soda

ara: yarım paket diyet bisküvi

akşam: öğlenden kalan yarım tost ve meyve suyu

ara: bir bardak tarçınlı süt

2 lt su ve cumartesi günü müthiş bir baş ağrısı beni bitirdi.

pazar günü

sabah: evin erkekleri patates ve sosis istediler onlara kızartma yaptım. kendim tadına bile bakmadım.onun yerine domates, salatalık, yeşillik ve bir dilim ekmek.

öğle: ekmek arası köfte ve soda

ara: şekersiz çay 2 bardak

akşam: domates, biber ve yeşillikli sandviçin yarısı ve meyvesuyu

3 lt su

c.tesi çok rüzgarlıydı ama pazar günü müthiş güzel bir hava vardı. eğer çalışmasaydım bizde pikniğe gidecektik. ben çalışınca bütün planlar yattı. c.tesi akşam eve geldiğimizde ben evi temizleyecektim ama kaan makinanın üstüne oturdu ve anne nolur evi süpürme lütfen oyun oynayalım diye ağladı. mecbur bıraktım bende o uyuyuncaya kadar oyun oynadım. sonra da gece gece ev temizledimki sabah biraz ütü yapabileyim. çünkü zaten öğlen tekrar gidecektim bu seferde öğlen sen gitme diye ağladı. içim acıdı çocuğa kıyamam ona bende üzüldüm ama iş işte napıcaksın. biraz moralim bozuk olsa da iyiyim kızlar. bu hafta geçen haftayı telafi edicem kesinlikle bugünden başladım bile. bende aybuke gibi nesfit diyetindeyim bu haftasonu yemek yapamayınca böylesi daha iyi olacak gibi.

akrep33//50 dk yürüyüş,30 dk fitness aerobic//45 dk egzersiz,40 dk yürüyüş//20dk yürüyüş//20 dk yürüyüş,45 dk yüksek tempolu bacak basen ağırlıklı aerobik//20 dk yürüyüş 45 dk yüksek tempolu aerobik(üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum)//20 dk zumba dans//20 dk yürüyüş=====355 dk spor:nazar::46::46::46::119:
banusultan//=====0:20:
aybüke07//20dk yürüyüş //.........//1,5 saat yürüyş+ 200 adet twist=====110 dk spor+200 twist:46::46:
karamel_guzel//======0:20:
tugbaemrah//======0:20:
herdemk//======0:20:
evder//15 dk elipitk bisiklet-30 mekik//40 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//40 mekik -5 dk eliptik bisiklet // 50 mekik //50 mekik ve 30 dk plates//40 mekik 15 dk eliptik bisiklet ======165 dk spor+210 mekik:46::46:
genic//======0:20:
irem&özge//30 dk koşuve yürüyüş//durduğum yerde 1000 adım // 25 dakika kosu+yürüyüş ve 50 mekik ve 300 twister//50 mekik+400 twister=====55 dk spor+1000 adım+700 twister:46::46:
selennnn//======0:20:
seray0307// // //40 dk yürüyüş//======40 dk spor:46:
yamuk prenses//30 dakika yürüyüş//15 dk dr ender saraç egsersizi//30dk yürüyüş-15 dk egzersiz//15 dk evde spor//yok//40 dakika yürüyüş-20 mekik//40 dk yürüyüş
======185 dk spor +20 mekik:nazar::46::46::46:

kızlar listedende gördüğünüz üzere açık ara birincimiz kaptanımız akrepçim tebrikler ve bize çok güzel örnek oldunnnn

yamuk prenses senide tebrik ederim ikincimizde sensin

spor yapan herkesi tebrik ediyorum yağlarımız kaybediyor yaşasın kaslarımız

1. :65:akrep33:nazar::65::119::46::46:

2.yamuk prenses:nazar::46::46::46:

canım teşekkür ederim de anlamadığım bu tabloya göre üçüncü de sen değilmisin neden eklemedin:26:

Son düzenleme:
Back
X