herkese merhabalaaarrrrr
bu topik bugün yine sessiz sedasız,kimsecikler yoookk.
kızlar ben bugün bir halt işledim,eşimin ısrarı üzerine pikniğe gittik ve ben kıtlıktan çıkmışcasına yedim,yazmaya utanıyorum.ama önce dünkü menümden başlıyayım,
alıştıra alıştıra olsunki biranda gözler yerinden fırlamasın.
dünkü menüm
--------------
sabah;1 parça beyaz peynir,1 bardak şekersiz çay,yeşillik3 zeytin,2 ceviz
ara;1 elma
öğlen;ne yalan söyleyeyim öğle yemeği yemedim,1 soda içtim.
ara;1 çilekli süt
akşam;1karnıyarık,salata,1 içli köfte,2 yaprak sarma,1 bardak sıkılmış portakal suyu.
dün 1 lt su içtim ve 1 saat kadar yürüdüm.
bugünkü menüm
-----------------
pazar günlerinin böyle bir avantajımı dezavantajımı var diyeyim bilemiyorum.çoluk çocuk eşler,tüm aile birlikte olunup kahvaltılar yapılıyor,pikniklere gidiliyor.artık o yenen yiyeceklerdeki kaloriler insanın aklına bile gelmiyor.
sabah,ara,öğlen;dün gece geç yatıp öğlen 12 den sonra kahvaltı yapınca buraya öyle yazdım işte,sabah kahvaltısı,öğle yemeği,ara hepsi birbirine karıştı.hangimiz yapmıyorki
2 bardak çay,1 yumurtadan yapılmış sebzeli omlet,2 ceviz.
akşam;aslında kahvaltı geç olunca,havada güzel olunca eşim kalk pikniğe gidelim dedi.ben kırın mırın etsemde höyt dedi susturdu beni,beni kuzu kuzu meleye meleye toparlandım gittim.
şimdi yediklerime dikkat;3 parça tavuk kanat,kaç çatal yediğimi hatırlayamayacak kadar çok yediğim elma dilim patates,4 kaşık rus salatası,normal yeşil salata,2 bardak vişne suyu,1 dilim sucuk.yemeğin arkasından 2 bardak şekersiz çay,yine çayın yanında çekirdek,bittimi yoooo bitmedi finaldede 2 parça eti hoşbeş.
sanırım tüm diyeti 1 günde altüst ettim ve 1 haftalık yemeğimi yedim,sanırım tüm hafta boyunca develer gibi geviş getiricem.işte böyle kızlar şimdi evde suçlu kediler gibi tırsık oturuyorum,kalkayımda mekik çekeyim bari,hadi ben kaçtım.