Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akrep33 ( 65.7 / 66.6 / -0.9 / -1.37%)
banusultan( 61.5 / / / %)
aybüke07( 67.6 / 68.4/ / %)
karamel_guzel( 77,1 / / / %)
tugbaemrah( 66,8 / / / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.5 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 68 / / / %)
selennnn( 59.9 /60.7 /-0.8 / %)
seray0307( 65.8 /65.1 /0.7 /1,06 %)
Günaydınnnn kızlar,
dün gece evime geldim. Selen olarak gittim yüz karanız selen olarak döndümAma sağlık olarak çok çokkk iyi döndüm. Artık oturabiliyorum kendimi harika hissediyorum. Savulunnnn selen geldiiii.
tatlım o kadar mesaj oku o kadar koşturmakaptan sen beni hep unutuyorsun canım ya
2 hafta önce takıma girerken başlangıç kilom 65
geçen hafta kilo bildirimim 64,6
bugün kilo bildirimim 62,9
Bu hafta kendimi Hüreyre'nde girmek istiyorum ben kızlar
Haftayada hedefimi tuttururum herhalde ve hedefimi 59 a cekerim
tatlım o kadar mesaj oku o kadar koşturma
hoş gör![]()
Bu hafta kendimi Hüreyre'nde girmek istiyorum ben kızlar
Haftayada hedefimi tuttururum herhalde ve hedefimi 59 a cekerim
hüreyrende ne oluyor ki bebeğim?
türkçe karşılığı kedi yavrusu demekmiş :26::26::26:
ALLAHIM! Bizlere SENİ Hatırlatacak Haller, Seni Anlatacak Diller, Sevginle Dolup Taşan Aydınlık KaLpler Nasip Eyle..
hayırlı cumalar..
ALLAHIM! Bizlere SENİ Hatırlatacak Haller, Seni Anlatacak Diller, Sevginle Dolup Taşan Aydınlık KaLpler Nasip Eyle..
hayırlı cumalar..
iremcim bekleniyorsun canım
![]()
hoş geldin şekercik
güzel haberlerini almak ne güzel hatta süper
Rabbim bir ömür sağlık huzur versin inş.
kocaman bir amin diyorum ve ekliyorum,allahım sana açtığımız duaları kabul eyle boş çevirme.
evetttt bekliom walla kedi yavrusuylada bişi bağdaştıramadım![]()
acaba hürremmi demek istedi,yani kendimi hürremi baz alıyorum,onun gibi kafama koyduğumu yaparımmı demek istedi ki,bak bilemedim şimdi![]()
acaba hürremmi demek istedi,yani kendimi hürremi baz alıyorum,onun gibi kafama koyduğumu yaparımmı demek istedi ki,bak bilemedim şimdi![]()
Canımmm benim cümlemize inşallah, çok özledim sizleri. Herkes iyidir inşallah. Herdemk geldi mi onu merak ettim. Geçmişi bir okuyayım bakalım. Aman Allah'ım sayfalar dolusu yazmışsınız atlayarak okuyayım bari.