Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu hafta kendimi Hüreyre'nde girmek istiyorum ben kızlar
Haftayada hedefimi tuttururum herhalde ve hedefimi 59 a cekerim

akrep33 ( 65.7 / 66.6 / -0.9 / -1.37%)
banusultan( 61.5 / / / %)
aybüke07( 67.6 / 68.4/ / %)
karamel_guzel( 77,1 / / / %)
tugbaemrah( 66,8 / / / %)
yaren38( 54.8 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.5 / / / %)
genic( 60,2 / / / %)
irem&özge( 68 / / / %)
selennnn( 59.9 /60.7 /-0.8 / %)
seray0307( 65.8 /65.1 /0.7 /1,06 %)

Günaydınnnn kızlar,
dün gece evime geldim. Selen olarak gittim yüz karanız selen olarak döndüm:50: Ama sağlık olarak çok çokkk iyi döndüm. Artık oturabiliyorum kendimi harika hissediyorum. Savulunnnn selen geldiiii.

hoş geldin şekercik
güzel haberlerini almak ne güzel hatta süper
Rabbim bir ömür sağlık huzur versin inş.

Bu hafta kendimi Hüreyre'nde girmek istiyorum ben kızlar
Haftayada hedefimi tuttururum herhalde ve hedefimi 59 a cekerim

okuma tekrarı yapmama rağmen anlayamadım canım yaa
ne demek istedin
hüreyren ne demek acaba:26:

türkçe karşılığı kedi yavrusu demekmiş :26::26::26:

Son düzenleme:
ALLAHIM! Bizlere SENİ Hatırlatacak Haller, Seni Anlatacak Diller, Sevginle Dolup Taşan Aydınlık KaLpler Nasip Eyle..
hayırlı cumalar..

hoş geldin şekercik
güzel haberlerini almak ne güzel hatta süper
Rabbim bir ömür sağlık huzur versin inş.

Canımmm benim cümlemize inşallah, çok özledim sizleri. Herkes iyidir inşallah. Herdemk geldi mi onu merak ettim. Geçmişi bir okuyayım bakalım. Aman Allah'ım sayfalar dolusu yazmışsınız atlayarak okuyayım bari.

419081_341064149264614_728402634_n.jpg

RABBİM;Cumamızı Bayram Eyle,
RAHMET Yağmurlarnda Islat bizi,
TEVBE kapısından girenlerden Eyle.
CUMAMIZI mübarek eyle.
SELAM VE DUA İLE ...​

Son düzenleme:
acaba hürremmi demek istedi,yani kendimi hürremi baz alıyorum,onun gibi kafama koyduğumu yaparımmı demek istedi ki,bak bilemedim şimdi:52:

ben de önce öyle okudum sandım ama öyle olsa bile cümleye uyum sağlamıyor:26:

acaba hürremmi demek istedi,yani kendimi hürremi baz alıyorum,onun gibi kafama koyduğumu yaparımmı demek istedi ki,bak bilemedim şimdi:52:

bende ilk okurken öle düşünmüştüm ama anlamına baktım bişide anlamadım ne demek istediği hakkında :9:kıs ösgeeeeeeee hadi çatlatma bizi cevaplada rahatlat biziiii:34:

Son düzenleme:
Canımmm benim cümlemize inşallah, çok özledim sizleri. Herkes iyidir inşallah. Herdemk geldi mi onu merak ettim. Geçmişi bir okuyayım bakalım. Aman Allah'ım sayfalar dolusu yazmışsınız atlayarak okuyayım bari.

gelmedi canım
aslında üst üste gelmemesi diskalifiye nedeni ama diğer cumaya kadar beklicem insiyatif kullanarak

Yâ Rabbi!
Habib'in Muhammed Mustafa, Kitab’ların, bütün sevdiklerin yüzü hürmetine, Bu Mubarek Cuma gunu sana ellerimizi actik; duâlarımızı kabul eyle,gunahlarimiz af eyle yâ Gafur u yâ Gaffâr.
Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi'l-mürselin ve'l-hâmdülillahi Rabbi'l-Alemin.
Sübhâne rabbike rabbi'l-izzeti amma yasifûn ve selâm ün ale'l-mürselin ve'l-hamdü lillahi Rabbi'l-Alemin ..
Hayırların fethi, serlerin def'i, ehl-i imânın selameti, insanlıgın kurtulusu, memleketimizin her türlü kötülüklerden korunması, Ümmet-i Muhammed'in selameti için EL-FATIHA.
1-Bismillahirrahmanirrahim
2-Elhamdü lillâhi rabbil'alemin.
3-Errahmânir'rahim.
4-Mâliki yevmiddin.
5-İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
6-İhdinessırâtel müstakîm.
7- Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn Amin..
423698_315891621799913_203031649752578_805317_1447159882_n.jpg

YÜCE ALLAH BU MÜBAREK GÜNDE YÜREKTEN ETTİĞİNİZ TÜM DUALARINIZI KABUL EDER İNŞALLAH..​

Back
X