Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

DÜN NE YEDİM

sabah
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

kahvaltı
patates salatası,ayran,

ara
havuç,yarım elma

öğle
ceviz ve tarçın eklenmiş bir kase süt ve meyveli nesfit

ara
1 portakal

akşam
yumurtalı çiğköfte,ayran,yeşilsoğan,nane,maydanoz,turp,süsbiberi turşusu

ara
künefe(sormayın almış getirmiş benimkis:47:yemicem deyince kıyamet koptu..sanki bilinçli düzenimi bozuyor bu adam yahuu:47:)

şu an başım çok ağrıyor..az önce 2. ağrı kesicimi içtim hala gözüm açılmıyor

kimsecikler yok ama ben dünkü menümü yazayım

sabah: yok

öğle:7 adet yaprak sarma,1 kase yoğurtlu garnitürlü makarna

ara:küçük bi dilim yaşpasta 1 dilim peynirli börek.(gelinimize gittikte çokda canım çekti ama az yedim..)

akşam:çok az makarna..

su bol bol içiom walla...3-3,5 litre olmuştur...

buarada cumartesi 1 saat pazar 40 dk tempolu yürüyüş yaptım...pazartesi salı yapamadım..bugün misafirim vardı dün temislik yaptım o nedenle gidemedim...bugünde misafir oldugu için gidemedim...yarın hava güzel olursa gidicem Allah ın izniyle...çok yordum heralde kendimi belim ağrıo yine...kasıklarıma iğne batıo sanki noliyi bana yaaa...adetim yaklaşıo o kadar şişimki...cuma günü ne durumda olcam bilmiomm...

hepinizi çok özledimmmmm:29::29::29::29::29::54::54::54::54:

günaydın şekerler...
bu hafta sayımız azaldı gerçekten,yeni üye mi alsak ne yapsak akrep...

canımm çok naziksin:16:
tatlım bugün sabah kahvaltıma kefir de ekledim kulaklarını çınlattım..
senin minik nasıl oldu kuşum
oo afiyet olsun canım.sağlık olsun inşallah...ufaklık düzelme yolunda gibi ama emin olamıyorum maalesef...dünü hareketsiz geçirdi yine....
herkes nerde

evder izinli, banu bir ceee yapmış gitmiş, selen rahatsız, seray çok sık giremiyor, karamelin okulu var, aybuke babasının yanına gitti,tugbanın iş yerinde kk kapalı, yamukprenses şehir dışında geriye de çok az kalıyoruz ve burası çok sessiz oldu. :(((((((

geldim genicçim geldim..senin oğluşu merak ediyordum,nasıl oldu annesi,sorun aşılabildi mi...

kimsecikler yok ama ben dünkü menümü yazayım

sabah: yok

öğle:7 adet yaprak sarma,1 kase yoğurtlu garnitürlü makarna

ara:küçük bi dilim yaşpasta 1 dilim peynirli börek.(gelinimize gittikte çokda canım çekti ama az yedim..)

akşam:çok az makarna..

su bol bol içiom walla...3-3,5 litre olmuştur...

buarada cumartesi 1 saat pazar 40 dk tempolu yürüyüş yaptım...pazartesi salı yapamadım..bugün misafirim vardı dün temislik yaptım o nedenle gidemedim...bugünde misafir oldugu için gidemedim...yarın hava güzel olursa gidicem Allah ın izniyle...çok yordum heralde kendimi belim ağrıo yine...kasıklarıma iğne batıo sanki noliyi bana yaaa...adetim yaklaşıo o kadar şişimki...cuma günü ne durumda olcam bilmiomm...

hepinizi çok özledimmmmm:29::29::29::29::29::54::54::54::54:
biz de seni canım..

günaydın şekerler
bugün çok uykum var ya
sabah da zor uyandım külçe gibiyim

selam,

hava kaç gündür çok rüzgarlı bugün bir de üstüne kapalı ha yağdı ha yağacak yağsa da kurtulsak.

dün ne yapmışız

sabah: domates, salatalık, bir dilim kepek ekmek, şekersiz çay ve marul

ara: 3 tane kayısı

öğle: bir su bardağı kadar yoğurt, z.yağlı bezelye ve bir dilim çavdar ekmek

ara: bir elma, bir portakal

akşam: çorba ve salata

3,5 lt su, 2 yeşil çay dün için spor yapamadım :(((

oo afiyet olsun canım.sağlık olsun inşallah...ufaklık düzelme yolunda gibi ama emin olamıyorum maalesef...dünü hareketsiz geçirdi yine....

geldim genicçim geldim..senin oğluşu merak ediyordum,nasıl oldu annesi,sorun aşılabildi mi...

canım faranjiti biraz hafifledi ki yine bile iyi atlattı hiç bir şey kullanmadan. ama kekemeliği ile ilgili aslında iyiydi.geçen hafta babanede kaldı ve yine anne bile diyemiyor. bu hafta yeniden şuruba başladım. bugün 3. gün ananede kaan biraz hafifledi haftaya da tekrar dr. kontrolü var. bakalım ne diyecek psikiyatrist.

Son düzenleme:
iyi de kuşum bizleri haberdar etmesi daha güzel olmazmı. çok merak ettik..

Elbette haberdar etmesi lazımdı ama bahsettiğimiz kişi herdemk. Yanlış tanımadıysam aklı başında, sorumluluk sahibi, insanları zor durumda bırakmak istemeyen dünya iyisi mükemmel bir arkadaşımız kendisi. O yüzden acaba bir şey mi oldu diye endişeleniyorum. Yani herdemk kafasına esince buraya uğramayacak biri değildi diye hatırlıyorum. Muhakkak büyük bir sıkıntısı var. Sen de benim düşündüklerimi düşünüyorsun biliyorum. Bizlere bile anlatamayacağı ne olabilir bunu merak etmiyorum. Çok kötü bir yerdeler ve başlarına bir şey gelmesinden korkuyorum. Kaptanım sen onu geri dönmek üzere izinli olarak yazdın değil mi? Umarım her şey yolundadır.

DÜN NE YEDİM

sabah
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

kahvaltı
patates salatası,ayran,

ara
havuç,yarım elma

öğle
ceviz ve tarçın eklenmiş bir kase süt ve meyveli nesfit

ara
1 portakal

akşam
yumurtalı çiğköfte,ayran,yeşilsoğan,nane,maydanoz,turp,süsbiberi turşusu

ara
künefe(sormayın almış getirmiş benimkis:47:yemicem deyince kıyamet koptu..sanki bilinçli düzenimi bozuyor bu adam yahuu:47:)

şu an başım çok ağrıyor..az önce 2. ağrı kesicimi içtim hala gözüm açılmıyor

Ooohhhh künefe her diyetteki kadının tatlı rüyası. Bu hafta yağlarımı kovabilirsem ben de haftasonu künefe yiyeyim. Kaptanım doktorlar havuçu yağsız yemememiz gerektiğini söylüyorlar istersen bir araştır. O yüzden salatasını yaparım o da nadir çünkü kan şekerimi bir anda düşürüyor. Ben haftasonu kendimi ödüllendiremedim:30: haftalardır gidişatım 2 ileri 1 geri olunca haftaya sıkı başlamak zorunda kaldım. Diyetim güzel gidiyor ama hastalandım. Daha da kilo almış görünüyorum. Çok zorladım kendimi, hastalık da eklenince kötü oldum. Ağrılarım artmaya başladı. Bunların üstüne keyfim de yerinde olmayınca giremedim sayfamıza. Sayfamızı yalnız bırakmış gibi oldum.

Günde 1,5 lt su içiyorum
10-15 dk en az
15+15 dakika en çok olmak üzere her gün spor yapıyorum.
Günde iki öğün corn flakes (nesfit) yiyorum.
Akşamları da ayakta durmama neden olmayacak hangi pratik yiyecek varsa onu.
Dün ve önceki akşamı çorba, salata, yoğurt ile geçiştirdim.
Bu akşam 3 köfte, salata ve 2 dilim ekmek yedim.

canım faranjiti biraz hafifledi ki yine bile iyi atlattı hiç bir şey kullanmadan. ama kekemeliği ile ilgili aslında iyiydi.geçen hafta babanede kaldı ve yine anne bile diyemiyor. bu hafta yeniden şuruba başladım. bugün 3. gün ananede kaan biraz hafifledi haftaya da tekrar dr. kontrolü var. bakalım ne diyecek psikiyatrist.

İnşallah hayırlısı olur tatlım. Kendinize iyi bakın.:nazar: Allah nazarlardan korusun.

Haa haa haa bugün Taksim'de künefe şöleni varmış. Hatay'ın 73. yılının şerefine koca koca 73 tepsi künefe yapılmış.
Akrepciğim sanırım eşin Hatay'ın 73. yılını kutlamak istemiş :1: yoksa benim eşim gibi diyetine köstek olmak istememiştir:1:

Selam kızlar.
Maalesef elde olmayan sebeplerle giremiyorum biliyorsunuz.
Takımdan ayrılmak istiyorum boşuna yer kaplamak istemem.
Ara ara girerim yine

faranjit için ballı zencefil öneriyorlar,bir araştır istersen genic..allah allah böyle geri dönüşler oluyor muymuş bu sorunda.kıyamam yavruma..rabbim tez zamanda şifa versin,başka da dert vermesin inşallah canım..
Elbette haberdar etmesi lazımdı ama bahsettiğimiz kişi herdemk. Yanlış tanımadıysam aklı başında, sorumluluk sahibi, insanları zor durumda bırakmak istemeyen dünya iyisi mükemmel bir arkadaşımız kendisi. O yüzden acaba bir şey mi oldu diye endişeleniyorum. Yani herdemk kafasına esince buraya uğramayacak biri değildi diye hatırlıyorum. Muhakkak büyük bir sıkıntısı var. Sen de benim düşündüklerimi düşünüyorsun biliyorum. Bizlere bile anlatamayacağı ne olabilir bunu merak etmiyorum. Çok kötü bir yerdeler ve başlarına bir şey gelmesinden korkuyorum. Kaptanım sen onu geri dönmek üzere izinli olarak yazdın değil mi? Umarım her şey yolundadır.

kızlar face den mesaj attım herdemk e aktif görününce..cevap kardeşinden geldi,o girmiş ablasının face ine...pc tamirdeymiş,kendisi iyiymiş,selam söylemiş hepinize.merak etmeyin,arkadaşımız iyi yani...

Selam kızlar.
Maalesef elde olmayan sebeplerle giremiyorum biliyorsunuz.
Takımdan ayrılmak istiyorum boşuna yer kaplamak istemem.
Ara ara girerim yine

hedefine de çok az kalmış,istersen mezun olup öyle ayrıl canım ya.o arada biz idare ederiz seni,yeter ki bildirim yap,ne dersin..

Haa haa haa bugün Taksim'de künefe şöleni varmış. Hatay'ın 73. yılının şerefine koca koca 73 tepsi künefe yapılmış.
Akrepciğim sanırım eşin Hatay'ın 73. yılını kutlamak istemiş :1: yoksa benim eşim gibi diyetine köstek olmak istememiştir:1:

tabi tabii kesinlikle öyledir..eşime sinir oldum banuya da uyuzz:47: hemen beğenmiş mesajı ayol..tabi künefeyi ben yedim ya hoşuna gitmiştir demii:47::47:

Back
X