Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menüm kahvaltı yok öğlen menemen yoğurt ekmek(miktarını hatırlamıyorum) akşama doğru 7-8 kabak çiçeği dolması akşam bir kaşık patlıcan biber kavurması bol sarımsaklı yoğurt çok az ekmek

kitap yok okul çıkışı duş aldım kızı hazırladım annemlere geçtim babam rahatsız ya bi göreyim diye ordan eşimin teyzesine gittik ev taşıyordu tamirat işleri vardı onları yaptı eşim ben de bulaşıklarına yardım ettim eve döndük dünden kalma çok az kızartma vardı onu yedim eşim de peynir ekmek sonra kız yattı biz de pazar günkü yemeğine tavla oynadık sonra da müzik yaptık ve uyuduk ev işi yok yani anlayacağınız :)

hepsi güzel de kuşum bu müzik nasıl yapılıyor anlamadım ben..sizmi söylediniz şarkıları amanınnn:30: yoksam uyumadan önce yapılan bişiinin şifreli adımı bu:23: pardon pardon ösür:52:

hepsi güzel de kuşum bu müzik nasıl yapılıyor anlamadım ben..sizmi söylediniz şarkıları amanınnn:30: yoksam uyumadan önce yapılan bişiinin şifreli adımı bu:23: pardon pardon ösür:52:

ha ha:1: yok kız eşim de ben de çeşitli müzik aletleri çalarız ve bazen çocuk uyuduktan sonra ikimiz beraber çalar söyleriz :) biz buna gerçekten müzik yapmak deriz:9:

spor yarışmamızın sonucunu da bu akşam ya da yarın hesaplayıp açıklayacağım kızlar, acele işim var, kaynananm inmiş köyden, kaynana bekletmeye gelmezzzzzz:27::27:

benim yazdıklarım gözükmemişşş
bende yazmıştımm diğer gün yaptıklarımıda
şimdide hangi ne yaptığımı hatırlamıyorumm ama 2 saat spor ve 40 dakka yürüyüşümüde ekle canımm listeninn üzerine

Dünkü menüm sabah 10da 1 diliem ekmek,2 kaşık lor domates

ara yokkk
öğlen 1 dilim ekmek 4 kaşık patlican yemeği, 1 kase yoğurt

akşamde meyve yedimm sadece

ha ha:1: yok kız eşim de ben de çeşitli müzik aletleri çalarız ve bazen çocuk uyuduktan sonra ikimiz beraber çalar söyleriz :) biz buna gerçekten müzik yapmak deriz:9:
:60: ciddi ciddi müzik yapmışınız o zaman:27:
benim yazdıklarım gözükmemişşş
bende yazmıştımm diğer gün yaptıklarımıda
şimdide hangi ne yaptığımı hatırlamıyorumm ama 2 saat spor ve 40 dakka yürüyüşümüde ekle canımm listeninn üzerine
işte ben bu durumlardan dolayı spor listesi istemedim takip bir kişide olsun dedim ama nerdeee:19:
Dünkü menüm sabah 10da 1 diliem ekmek,2 kaşık lor domates

ara yokkk
öğlen 1 dilim ekmek 4 kaşık patlican yemeği, 1 kase yoğurt

akşamde meyve yedimm sadece

acaip takibindeyim canım...delü gibi spor yapıcam bu hafta..bahire de gelir kelebek de..aman aybik duymasın..haftaya onla aramı iyice açmayı düşünüyorum nasılsa haftaya o da kilo alıcak ben de verdimmi büssürüü kiloo ohhh:52:

merhaba kızlar bugün yoğunummisafirim gelecek.kilom ben listede değilim ama 55.6.bu hafta 300 r gitti.
dünkü akşam menüm
1 bükme(gözleme),ayran,acılı ezme
bugünkü menüm
sabah yarım gözleme
ara 2 kupa çay
öğle yok
az önce 2 krep
akşam misafir var kaçırabilirim biraz ama bir kaç gün dikkat ederek dengelerim artık.
okula gittim geldim.sonra evi sildim süpürdüm,toz aldım.şekerpare yaptım,buğday salatası yaptım.çorbam ve dolam var.birde mantı ev yapımı hazır dondurucumda var.onu çıkarırım.yeter herhalde.
kitap :aynı
bol su içmeye çalışıyorum.
spor yok.

ayrıca kilo veren herkesi tebrik ederim.
akrepcim ben sabah lavaboya çıkamadım bi önerin var mı?

karabiber benim yaptığım sporlar görünmemiş demişsin canım ama, günlük listemize giriş yapsaydın sporlarını, bu eksikliği fark ederdin :19:

akrep bir kişinin 10 kişiyi günlük takip etmesi mi kolaydır, yoksa herkesin kendini takip etmesi mi kolaydır? illa yük bir kişiye binecekse eğer o kişi sen olmalısın :27: kiii bizim yüreğimiz buna elvermez, gurubumuzda yardımlaşma ve dayanışma hat safhaya çıkmışken, neden bana bu zulümmm??:41:

canım sıkkın kızlarrr,, sabahtan beri yanlış anlaşılıyorum, abhatan beri kaç kişiye bozuldum, bugün berbat bir gündüüüüüüü :(

günaydıın:16:

250243_288968324549528_1757904457_n.jpg

merhaba kızlar bugün yoğunummisafirim gelecek.kilom ben listede değilim ama 55.6.bu hafta 300 r gitti.
dünkü akşam menüm
1 bükme(gözleme),ayran,acılı ezme
bugünkü menüm
sabah yarım gözleme
ara 2 kupa çay
öğle yok
az önce 2 krep
akşam misafir var kaçırabilirim biraz ama bir kaç gün dikkat ederek dengelerim artık.
okula gittim geldim.sonra evi sildim süpürdüm,toz aldım.şekerpare yaptım,buğday salatası yaptım.çorbam ve dolam var.birde mantı ev yapımı hazır dondurucumda var.onu çıkarırım.yeter herhalde.
kitap :aynı
bol su içmeye çalışıyorum.
spor yok.

ayrıca kilo veren herkesi tebrik ederim.
akrepcim ben sabah lavaboya çıkamadım bi önerin var mı?
tatlım aç karnına meyve tüket kahvaltı öncesi
bağırsakların için çok iyi gelicektir..
olmadı kuru kayısı al haşla püre haline getir yemeklerinin yanında iç bardak bardak..
karabiber benim yaptığım sporlar görünmemiş demişsin canım ama, günlük listemize giriş yapsaydın sporlarını, bu eksikliği fark ederdin :19:

akrep bir kişinin 10 kişiyi günlük takip etmesi mi kolaydır, yoksa herkesin kendini takip etmesi mi kolaydır? illa yük bir kişiye binecekse eğer o kişi sen olmalısın :27: kiii bizim yüreğimiz buna elvermez, gurubumuzda yardımlaşma ve dayanışma hat safhaya çıkmışken, neden bana bu zulümmm??:41:
tatlım o zaman herkes menü altlarına yazılan sporlarını bir kenara not alsın..cuma günü toplu olarak yazsın sen de o toplu listeleri bir araya getirip toplarsın
ya da boşver liste düzeni olsun yine..okullar açılacak sen zaten yeterince yorulucaksın..listede kendi sporunu göremeyenler tekrar güncellesin..
canım sıkkın kızlarrr,, sabahtan beri yanlış anlaşılıyorum, abhatan beri kaç kişiye bozuldum, bugün berbat bir gündüüüüüüü :(

hayırdır kuşum

:60: ciddi ciddi müzik yapmışınız o zaman:27:

işte ben bu durumlardan dolayı spor listesi istemedim takip bir kişide olsun dedim ama nerdeee:19:

acaip takibindeyim canım...delü gibi spor yapıcam bu hafta..bahire de gelir kelebek de..aman aybik duymasın..haftaya onla aramı iyice açmayı düşünüyorum nasılsa haftaya o da kilo alıcak ben de verdimmi büssürüü kiloo ohhh:52:

Akrepçim ben listeye eklemiştimm sonraki yaptıklarımıda ama en son yayınlananda gözükmemiş demek istedimm ama aybükee listeye ekleseydin demiş saten ekliydii
ama neyse önemlii değill ben yaptığımm sporumuu biliyorummm
ordaki menüm çok saçma oldu yanii saatli yiyemedim teyzemler vardı saatlerim şaşırdııı
çok spor yapmana gerekk yok 1 saati geçmesin

yaptığım için sormuştum canımm

tatlım aç karnına meyve tüket kahvaltı öncesi
bağırsakların için çok iyi gelicektir..
olmadı kuru kayısı al haşla püre haline getir yemeklerinin yanında iç bardak bardak..

tatlım o zaman herkes menü altlarına yazılan sporlarını bir kenara not alsın..cuma günü toplu olarak yazsın sen de o toplu listeleri bir araya getirip toplarsın
ya da boşver liste düzeni olsun yine..okullar açılacak sen zaten yeterince yorulucaksın..listede kendi sporunu göremeyenler tekrar güncellesin..

hayırdır kuşum

birinci şık güzel ben defterime not ederimm sonra cuma buraya yazarım herkez isterse tabikii
aybüke tabikii zor oluyor çünküü kim ne yazmışş yazmamışşçokta dikkat edemez

Akrepçim ben listeye eklemiştimm sonraki yaptıklarımıda ama en son yayınlananda gözükmemiş demek istedimm ama aybükee listeye ekleseydin demiş saten ekliydii
ama neyse önemlii değill ben yaptığımm sporumuu biliyorummm
ordaki menüm çok saçma oldu yanii saatli yiyemedim teyzemler vardı saatlerim şaşırdııı
çok spor yapmana gerekk yok 1 saati geçmesin
1 saati geçmesinmi:53: oyy yavyumm benim yarımsaate de razıyım yapabilsem zaman bulabilsem
uff yaaa:84::84: ben spor yapmak istiyorum yaa
önceleri dizi seyrederken bile yapıyodum tv karşısında şimdi kayınbabam var olmuyor..cd lerimden cindy le de buluşamıyorum çünkü sadece dvd de açılıyor o da salonda laptop açmıyor..çıldırcam ben yaa..kablosuz net yatak odasında çekmiyor netten bişiler yapamıyorum..kabloyu da yatak odasına kadar çekmek gerekiyor..
çık çıkabilirsen bu örümcek ağından:37:
sabahları gözümü erken açıp yürüyüş yapiim ben yaa..bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum ben amaa:113:
birinci şık güzel ben defterime not ederimm sonra cuma buraya yazarım herkez isterse tabikii
aybüke tabikii zor oluyor çünküü kim ne yazmışş yazmamışşçokta dikkat edemez

tamam canım ben de öyle yapıcam tabi önce spor yapmam lazım:8:

karabiber, benimki sana kızgınlık değil, burada hepimiz arkadaşız,kimsenin kimseyi kırmaya hakkı olmadığını biliyorum, sadece küçücük bir sitem, birbirimize alınmaya gerek yok, söylemlerinden öyle bir his uyandı bende,alındıysan darıldıysan çok üzülürüm, liste düzeni geçen yıl vardı, herkes günlük giriş yapıyordu, görülmüyorsa o gün uyarı yapılıyordu, düzeltme yapılıyordu vs... bu sene bu sistemi yeniden başlattık, haliyle alışmanız zaman alacak,senin spor salonuna gittiğini bildiğim için günlük sporunu yaptığını zaten biliyoruz, sistem oturduğunda hiç bir sorun kalmayacak, her hafta hep beraber güzel güzel vereceğiz kilolarımızı.

panjur takıcılar gelecek bugün:1: nasıl bir ifadeyse artık benimkisi:51: onları bekliyorum, birazdanspor yarışmamızın birincisini açıklayacaağğımmmm

EVEEETTT bu haftaki spor yarışmamızın sonuçlarııııııııııııııı

akrep: 300 dakika
aybüke:280 dakika
rukgus:259 dakika
arzum:990 dakika:53::53:
karabiber:320 dakika

buna göre bu haftaki yarışmamızın biirncisi arzuummmmm 990 dakika ileee:64: :nazar::nazar::nazar:

ikincismiz karabiberrr 320 dakika ile :64: :nazar:

üçüncümüz akreppp 300 dakika ileeee:nazar:

bu hafta gurubumuzun tembelleri: genic,nurceng,kraker,irem- özge, ve bülbül akrep dayağı sen mi atarsın ben mi ??:47:

Back
X