Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kayınbabayıı gönder enn iyisiiii1 saati geçmesinmioyy yavyumm benim yarımsaate de razıyım yapabilsem zaman bulabilsem
uff yaaa:84::84: ben spor yapmak istiyorum yaa
önceleri dizi seyrederken bile yapıyodum tv karşısında şimdi kayınbabam var olmuyor..cd lerimden cindy le de buluşamıyorum çünkü sadece dvd de açılıyor o da salonda laptop açmıyor..çıldırcam ben yaa..kablosuz net yatak odasında çekmiyor netten bişiler yapamıyorum..kabloyu da yatak odasına kadar çekmek gerekiyor..
çık çıkabilirsen bu örümcek ağından
sabahları gözümü erken açıp yürüyüş yapiim ben yaa..bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum ben amaa:113:
tamam canım ben de öyle yapıcam tabi önce spor yapmam lazım![]()
bu hafta durumumuz kızlar
tebrikler hepimize:103:
karabiber, benimki sana kızgınlık değil, burada hepimiz arkadaşız,kimsenin kimseyi kırmaya hakkı olmadığını biliyorum, sadece küçücük bir sitem, birbirimize alınmaya gerek yok, söylemlerinden öyle bir his uyandı bende,alındıysan darıldıysan çok üzülürüm, liste düzeni geçen yıl vardı, herkes günlük giriş yapıyordu, görülmüyorsa o gün uyarı yapılıyordu, düzeltme yapılıyordu vs... bu sene bu sistemi yeniden başlattık, haliyle alışmanız zaman alacak,senin spor salonuna gittiğini bildiğim için günlük sporunu yaptığını zaten biliyoruz, sistem oturduğunda hiç bir sorun kalmayacak, her hafta hep beraber güzel güzel vereceğiz kilolarımızı.
bak akrep 2 kilo almışım 3. olmuşuzzzzz, demekkki 4 kilo alsam 1. olcaazz, herşey bana bağlı![]()
EVEEETTT bu haftaki spor yarışmamızın sonuçlarııııııııııııııı
akrep: 300 dakika
aybüke:280 dakika
rukgus:259 dakika
arzum:990 dakika
karabiber:320 dakika
buna göre bu haftaki yarışmamızın biirncisi arzuummmmm 990 dakika ileee![]()
ikincismiz karabiberrr 320 dakika ile![]()
üçüncümüz akreppp 300 dakika ileeee
bu hafta gurubumuzun tembelleri: genic,nurceng,kraker,irem- özge, ve bülbül akrep dayağı sen mi atarsın ben mi ??![]()
oyoy ikincii olmuşummmmmcuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//
YENİ SPOR YARIŞMASINA HAZIR MISINIZ??HAFİ BAKALIM ERİSİN PİSSSS TU KAKA YAĞLARRR...
akrep:
aybuke:cuma* yok// c.tesi
genic:
rukgus:
bahire:
arzum:
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
bülbül:
oyoy ikincii olmuşummmmm
listemiz hayırlı uğurlu bol kilo vermeli olsunn
alıntı yapmadan kopyala yapıştır yapıyorduk değilmi canımmm
herkese mutlu pazaralr arkadaşlar bliyorum bugün bir çoğunuz beni sinir etcek şekilde gezmede eğlenmede piknikte, bu gariban aybik nerde, evde temizlikteevimi bal dök yala yaptım ama canım çıktı
şimdi şekersiz türk kahvem ile keyif yapıyorum, yorgunluk atıyorum.yaa bu temzilik te spordan sayılır mı acep ???
![]()