Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cuma// cumartesi// pazar// pazartesi// salı// çarşamba// perşembe//

YENİ SPOR YARIŞMASINA HAZIR MISINIZ??HAFİ BAKALIM ERİSİN PİSSSS TU KAKA YAĞLARRR...
akrep:
aybuke:cuma* yok// c.tesi
genic:
rukgus:
bahire:
arzum:
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
bülbül:

1 saati geçmesinmi:53: oyy yavyumm benim yarımsaate de razıyım yapabilsem zaman bulabilsem
uff yaaa:84::84: ben spor yapmak istiyorum yaa
önceleri dizi seyrederken bile yapıyodum tv karşısında şimdi kayınbabam var olmuyor..cd lerimden cindy le de buluşamıyorum çünkü sadece dvd de açılıyor o da salonda laptop açmıyor..çıldırcam ben yaa..kablosuz net yatak odasında çekmiyor netten bişiler yapamıyorum..kabloyu da yatak odasına kadar çekmek gerekiyor..
çık çıkabilirsen bu örümcek ağından:37:
sabahları gözümü erken açıp yürüyüş yapiim ben yaa..bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum ben amaa:113:

tamam canım ben de öyle yapıcam tabi önce spor yapmam lazım:8:
sen kayınbabayıı gönder enn iyisiiii:1:
bu hafta durumumuz kızlar
tebrikler hepimize:103:

:53::53::53:böyle oldummm şaşırdımm 3 ncüü olmuşumm çok sevindimm tebrik ederimm hem kendimii hemde gubumuuuuu

karabiber, benimki sana kızgınlık değil, burada hepimiz arkadaşız,kimsenin kimseyi kırmaya hakkı olmadığını biliyorum, sadece küçücük bir sitem, birbirimize alınmaya gerek yok, söylemlerinden öyle bir his uyandı bende,alındıysan darıldıysan çok üzülürüm, liste düzeni geçen yıl vardı, herkes günlük giriş yapıyordu, görülmüyorsa o gün uyarı yapılıyordu, düzeltme yapılıyordu vs... bu sene bu sistemi yeniden başlattık, haliyle alışmanız zaman alacak,senin spor salonuna gittiğini bildiğim için günlük sporunu yaptığını zaten biliyoruz, sistem oturduğunda hiç bir sorun kalmayacak, her hafta hep beraber güzel güzel vereceğiz kilolarımızı.

yok canımmmm alınmadımmm senii kırdıysam benn özür dilerimm yanlışşş ifade etmiş olabilirimm
listeye yazmıştımm acaba başka birininn alıntısınımı alıpp kopyaladımmm öylede olmuş olabilirrr

EVEEETTT bu haftaki spor yarışmamızın sonuçlarııııııııııııııı

akrep: 300 dakika
aybüke:280 dakika
rukgus:259 dakika
arzum:990 dakika:53::53:
karabiber:320 dakika

buna göre bu haftaki yarışmamızın biirncisi arzuummmmm 990 dakika ileee:64: :nazar::nazar::nazar:

ikincismiz karabiberrr 320 dakika ile :64: :nazar:

üçüncümüz akreppp 300 dakika ileeee:nazar:

bu hafta gurubumuzun tembelleri: genic,nurceng,kraker,irem- özge, ve bülbül akrep dayağı sen mi atarsın ben mi ??:47:

YENİ SPOR YARIŞMASINA HAZIR MISINIZ??HAFİ BAKALIM ERİSİN PİSSSS TU KAKA YAĞLARRR...
akrep:
genic:
rukgus:
bahire:
arzum:
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
bülbül:
oyoy ikincii olmuşummmmm
listemiz hayırlı uğurlu bol kilo vermeli olsunn
alıntı yapmadan kopyala yapıştır yapıyorduk değilmi canımmm

herkese mutlu pazaralr arkadaşlar bliyorum bugün bir çoğunuz beni sinir etcek şekilde gezmede eğlenmede piknikte, bu gariban aybik nerde, evde temizlikte:37: evimi bal dök yala yaptım ama canım çıktı:43::43: şimdi şekersiz türk kahvem ile keyif yapıyorum, yorgunluk atıyorum.yaa bu temzilik te spordan sayılır mı acep ???:9:

oyoy ikincii olmuşummmmm
listemiz hayırlı uğurlu bol kilo vermeli olsunn
alıntı yapmadan kopyala yapıştır yapıyorduk değilmi canımmm

evet alıntı yapmadan kopyala yapıştır yapıyoruz, belki bir öncekinde alıntı yaptıysan eklenmemiştir sporun, özür dilemene gerek yok canım, kabul etmiyorum, özür dilencek birşey yok ortada:16:

herkese mutlu pazaralr arkadaşlar bliyorum bugün bir çoğunuz beni sinir etcek şekilde gezmede eğlenmede piknikte, bu gariban aybik nerde, evde temizlikte:37: evimi bal dök yala yaptım ama canım çıktı:43::43: şimdi şekersiz türk kahvem ile keyif yapıyorum, yorgunluk atıyorum.yaa bu temzilik te spordan sayılır mı acep ???:9:

olur tabi canım üstüne de yorgunluk kahvesi oohhhh afiyet şeker olsun :7:
bugün acaip ağırlık vardı üstümde yaa..kahvaltı sonrası evi süpürdüm sildim..salonun komple dip bucak tozunu aldım..makineye çmaşır attım..markete alışverişe gittik onları yerleştirdim..kahvaltı ile öğle birleşmişti..akşam yemeği hazırladım..sonrası bulaşıklar ve mutfak bitti

akrep: cuma:20 dk yürüyüş// c.tesi:1 saat yürüyüş//
genic:
rukgus:
bahire:
arzum:
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
bülbül:

goodmorningfpo6.gif

akşam ben kapamışım sabah da yine ben açtım dükkanı:1:

akrep: cuma:20 dk yürüyüş// c.tesi:1 saat yürüyüş//
genic:cuma*yok // c.tesi*yok // pazar: 30 dk eliptik bisiklet//
rukgus:
bahire:
arzum:
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
bülbül:

Allah' a şükürler olsunki bitti bu hafta sonu. c.tesi sabah erkenden kalkıp sınava gittim ordan da kahvaltıya gittik. tabii ben fazla kaçırmadan kahvaltı yaptım saat 13:00 e kadar orda takıldıkki oğluş biraz gezsin dolaşsın hayvanlarla oyalansın bende öğleden sonraki oturum için ders çalıştım. çocuğu anneme bıraktık ordan sınava gittim. sınavdan çıktım avmye gittik pazar günü yengemizin d.günü vardı hediyesini aldık oğlanı da aldık eve gittik. yemek hazırlandı yenildi toparlanıldı. baba oğul berbere gittiler geldiler banyalar yapıldı ben ders çalışmak için masanın başına onlarda oyun oynamak için odaya gittiler. yani c.tesi hiçbirşey yapmadım.

pazar sabah sınavdan sonra eve geldik hemen makinaya çamaşırları attım. kahvaltıyı hazırladım yedik içtik. mutfak lavabo bulaşıklar temizlendi. balkonları yıkadım öncelikle. çamaşırları astım evi süpürdüm, sildim, toz aldım. öğlen oldu yemek hazırladım yedirdim kaanı yatırdım. banyo ve tuvaletleri hallettim. sporumu yaptım, duşumu aldım, hazırlandım. eşimi kaldırdım oda hazırlandı bende çocuğu hazırladım ve çıktık evden. d.günü yemekli idi ben sadece salata yedim. ordan da eve bayağı bir geç geldik yine çok uykum var.

karabiber 3. olmuşsun harikasın arkadaşım . bu arada takım olarak da 3. cüyüz bu daha da güzel bir haber benim için. tebrikler kızlar...

c.tesi menü

sabah: bir dilim gözleme, domates, salatalık, maydonoz, biber ve şekersiz çay

ara: sade türk kahvesi

öğle: bir armut

akşam: fırında tavuk ve yoğurt

ara: 2 fincan tarçınlı yeşilçay

3 lt su.

Son düzenleme:
günayyyydıııııınnnnn bahocannnnn gellldiiiiiii:16::16::16::16:
geçmişe şöyyle bir göz atayım anladığım kadarı ile geçen hafta 2 kg ile kapışmışsınız bensizzz
ben ekmek pehrizi yaptım anneme de yaptırdım kızlar ama bol bol yemeklerden yedim anne yemeği özlüyor insan gurbettteee hele hasta iken burnunda tutüyor o günlerin acısını çıkardımmm
dinlendim pasoo
fazla denize giremedim regl haftama denk geldi
sadece cuma cumartesi girdim 1 saaat
ama keyfim yerindeydi
dinlendim geldimmmm

pazar menü

sabah: otlu omlet, salatalık, 2 tane ceviz ve 3 fincan şekersiz çay

ara: 1 armut

öğle: 2 kepçe çorba ve bir dilim ekmek

ara: 1 fincan yeşilçay ve 1 tane soda

akşam: salata

ara: şekersiz türk kahvesi ve 2 y.kaşığı kadar dondurma

3,5 lt su

bu hafta ki tek olumsuzluk bu hafta benim yine amir olmam
olumlu tarafı burdakiler bu duruma alıştılar bir önceki gibi hucum botluğu yapmıyorlar kanıksadılar bu hafta eskisi gibi stresss olmayacakk

Back
X