Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu durumda en çok kilo verene çevirecez bu yarışı eğer rukgus 1,200 ü geçerse rukgus geçemezse arzu birinci :54::54::54:
yüzdeler belirlicek kuşum kilolar değil..ama arzu önde gibi şimdilik
sıkıldım artık 71 civarında gezmekten haftaya 69 u görmek istiyooooorrrruuuummmmmm
hadi bakalım görürsün inşallah..
haftaya hedef belirle kendine..
kızlar bu arada haftasonu sınava girecek olanlara başarılar diliyorum
bizim kurumaylar geliyor amir ben değilim ama memur olarak osym bürosuna da baktığım için direkt beni de ilgilendiriyor bu durum
bugün fazla giremeye bilirim
hatta bugün çapkınlık gününü erteleyebiliirm
bakalım

kolay gelsin sana canım

anaaaam ben salaklanırken akreple aramızda tam 4 kilo fark olmuşşşşş:53::53::53::53:

vinç aybiiikkk :33::33::33::33::33::33:
gördünmü benlede 2,2 kg fark kaldığını algılayabildin miii
buradan açıklıyorummm
aybiiikkkk akreeeeppppp
bu arada akreplede 6,2
ikinizlede rakibbbiiimmmm
haftaya sizi takıyorummm kafayyyaaaaa
rakıbimsizniz :51::51::51::51::51:
:60: :60::60:
kız ben 80 kg ile girdim takıma akreep 5 ay oldumu canım ne zaman girmiştim hatırlamıyorum rukgusla beraber girmiştik
kızzzz sen o zaman da 69 falandın hala yol alamadın
bu akreppp 300 gr 500 gr derken 4 kg verebildi 69 oldum diye sevindiği günleri hatırlıyorum gacının
darısı başıma darısı başıma darısı başıma :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar diğer cuma yarışı başlamıştır..
herkes rakamlarla hedef belirlesin..bakalım kim hedefine ulaşıcak..
kilo yarışması artı hedefe ulaşabilme yarışması
hadi bakalımm
start verilmiştir..:52:

spor listemiz hala yok ortalıkta
aybik teek teek bulur artıkım yapılan sporları:27:

şirkette 14 eylülde başlanan kilo yarışmasında da ipi göğüsledim 5 kilo veren tam altın alacaktıya ben 1. çinkoyu yaptım patron şok şok ta ha ha :51: :51: :51:
kaldı 3,80 kg

haftaya hedefim 73 olscak bakalım...

şirkette 14 eylülde başlanan kilo yarışmasında da ipi göğüsledim 5 kilo veren tam altın alacaktıya ben 1. çinkoyu yaptım patron şok şok ta ha ha :51: :51: :51:
kaldı 3,80 kg

buradan açıklıyorummm
aybiiikkkk akreeeeppppp
bu arada akreplede 6,2
kız ben 80 kg ile girdim takıma akreep 5 ay oldumu canım ne zaman girmiştim hatırlamıyorum rukgusla beraber girmiştik
bu akreppp 300 gr 500 gr derken 4 kg verebildi 69 oldum diye sevindiği günleri hatırlıyorum gacının

:27:eminmisin beni rakip seçtiğine:27:
kaplumbağa gibi de olsa ağır ama emin adımlarla ilerliyorum canımm..
sen şimdi geçen haftaki kilona indin haftaya da tekrar alır diğer haftaya da eski kilona geri dönersin..senin durum bu:27:
aybik desem o üç hafta alıp 1 hafta verenlerden:27:
o yüzden hiiiç önemli değil şekercik..
haftaya bi 300 gr versem 64 ü görürüm:80:

:27:eminmisin beni rakip seçtiğine:27:
kaplumbağa gibi de olsa ağır ama emin adımlarla ilerliyorum canımm..
sen şimdi geçen haftaki kilona indin haftaya da tekrar alır diğer haftaya da eski kilona geri dönersin..senin durum bu:27:
aybik desem o üç hafta alıp 1 hafta verenlerden:27:
o yüzden hiiiç önemli değil şekercik..
haftaya bi 300 gr versem 64 ü görürüm:80:

vaaaay kaptanıma bak be yürü canım kim tutar seni.... :13:

kaldı 3,80 kg

:46: harikasın

eveet senin haftaya hedefin 73 belli oldu..
ayy ben ne desem şimdii:12:

günaydın canlar

çok mutluyum ayol...
dünkü menüm..

sabah... bir dilim beyaz beynir ve 4-5 incir
öğlen.... bir koca tabak haşlanmış bol limonlu brokoli ve deniz börülcesi yanında bir kase yağsız domates çorbası bol taze naneli
akşam... bir armut

2 lt su bol siyah çay açığından... azalttım behirem sözünü dinledim 2 kupa karışık birki çayı

benim asistanla 55 dak spor ( 5 şer dk... biliklet-çekirde-step-kürek-mekik vs... bir sürü spor aleti yani..ve 45 dk tek başıma yürüyüş
allah mutlulugunu daim etsin canim ya spordada maasallahin var
sıkıldım artık 71 civarında gezmekten haftaya 69 u görmek istiyooooorrrruuuummmmmm
simdi genelde oyle denilir ama o 71 den bir turlu dusulmez simdi allah kolaylik versin diyecem ama diyet zor is bana kalirsa siz beni bekleyin ben dize ulasincaya kadar sonra dusersiniz
nasil ?:27:
behirem aşkitom (zarte nerden çıkmış valla bilmiyorum... zaten falan bişeyler yazıyodum heralde telefondan yazarken arada oluyor eksik kalmıştır... kusura bakma .... ama aşağıda 2 saat nerde yürüyorsun soruna cevap yazdım kuşum...

bir kac haftadir yapamamistim ama dunden basladim ne mi iste su.... Kendime aylar once bir sirt cantasi aldim icinede spor ayakkabi esofman coraplarimi koydum... Aksamlari uzerimi degisip yuruyerek yolun yarisini bitiriyorum bazen evde isim yoksa eve kadar yuruyorum... Duyan herkes sok geciriyor kac km bilmem ama isten ev 4 saate yakin suruyor yani erenkoy sahrayiceditten kartal cevizliye kadar yuruyorum yarisindan cogunu sahilden yuruyorum yeniden basladim bakalim hayirlisi hic bir sey yapmazsam kucukyaliya kadar araçla gelip kalan kismini yurumek olucak.... Hadi kizlar herkes hareketegelsin
hadi ya valllah iyimis ben cocuklarin okuluna yuruyerek gitsem 7 dakka arabayla 2 dakka diye arabaya binip vinn
ayy ben bugun laf duymak istiyorum sanirim :1:
helal olsun canim sen bana bakma devam et

hadi canım sen mi görcen ha ha :8: :10: :47: :37:
GAZA GELDİNMİİİİİİİİİ.... :9: :98:
yok zaten bende dedim goremez diye sen takma kafani vermeye devam et o 69 inene kadar epey zaman gecer
kaldı 3,80 kg

hadi altin hi ne guzel yarismaymis o soyleyelim bizim kaptanda bize gondersin bak ozmaan nasil veriyom kilolarii :52:

***2. TAKIM 275. ETAP**

akrep33 ( 65,8 / 65,2 / 0,6 / 0,91%)
aybüke07( 69,7 / 69,2 / 0,5 / 0,72%)
genic( 58,1 / 57,8 / 0,3 / 0,52 %)
bahiresemanur( 72,5 /71,4 / 1,100 / 1,52%)
rukgus( 83,5 / / / %)
bulbul( 66 / 66 / 0 / 0,00% )kendi isteği ile ayrıldı
kelebekcearzum( 76,2 /75 /1,20 / 1,57%)
krakker(76.9 / / / %)
karabiber01( 81,8 / 81,8 / 0 / 0,00%)
cceylin( / / / %)
Neslihan( 87/ 86,6 / 0,4 / 0,46%)
zulaley( / / / % )
secdenur( / / / %)

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: %
anam simdi ben takimin en agirimiyim oy dahada canim sikildi zaten veremedimde soyle en az 2 kilo verip carpsaydim kilomu akrebe ahh ahh dertliyim bugun cokk
cocukta hasta zaten

kelebekcearzum bak bahiresemanurla aranizda 4 kilocuk varmis oooo o 69 a inene kadar sen ona yetisirsin kiz bak ciddi diyom 2 hafta sana yeter ben senin arkandayim yuru kim tutar senii az onun beyne yeme hissini gondeririz burdan benim akrepe yaptigim gibi sus caktirma sonrada o kendini yemekte bulur bu arada sende goturursun bitki caylarini aksamada az yedimmi bitti bu is
yurruuuuhelal olsunn

allah mutlulugunu daim etsin canim ya spordada maasallahin var

simdi genelde oyle denilir ama o 71 den bir turlu dusulmez simdi allah kolaylik versin diyecem ama diyet zor is bana kalirsa siz beni bekleyin ben dize ulasincaya kadar sonra dusersiniz
nasil ?:27:

hadi ya valllah iyimis ben cocuklarin okuluna yuruyerek gitsem 7 dakka arabayla 2 dakka diye arabaya binip vinn
ayy ben bugun laf duymak istiyorum sanirim :1:
helal olsun canim sen bana bakma devam et

yok zaten bende dedim goremez diye sen takma kafani vermeye devam et o 69 inene kadar epey zaman gecer

hadi altin hi ne guzel yarismaymis o soyleyelim bizim kaptanda bize gondersin bak ozmaan nasil veriyom kilolarii :52:

alemsin canım ya.... senin spor hareket durumun ne.... valla anladığım kadarıyla yürüyüş dört teker galibiyetiyle sonuçlanmış aşkolsun yazık... nıç nıç nıç... :64: :66:

alemsin canım ya.... senin spor hareket durumun ne.... valla anladığım kadarıyla yürüyüş dört teker galibiyetiyle sonuçlanmış aşkolsun yazık... nıç nıç nıç... :64: :66:

ya aynen oyle valla simdi bak arabaya atladimmi okuldayim kim yuruyecek simdi
soyleki ben evde yapiyorum spor carsaf degistirip ev superuyorum sonrada yerleri sil al sana spor aslinda buraya kac dakka spor yaptigimi yazacam saatte yazsam olur aslinda cunku ben gunde 12 saat spor yapiyorumm

Ben geldim geç girebildim yine yoğunluktan kilom sabit benim acilen bişeyler yapmam lazım ...

buradan açıklıyorummm
aybiiikkkk akreeeeppppp
bu arada akreplede 6,2

allah nazarlardan saklasın tatlı rakibem benim:nazar::nazar::nazar:
ben ara sıra çok tökezledim de yine de iyi şükür
ah ah bi fit olsak şöyle bi gelse o günler ...

anam simdi ben takimin en agirimiyim oy dahada canim sikildi zaten veremedimde soyle en az 2 kilo verip carpsaydim kilomu akrebe ahh ahh dertliyim bugun cokk
cocukta hasta zaten

kelebekcearzum bak bahiresemanurla aranizda 4 kilocuk varmis oooo o 69 a inene kadar sen ona yetisirsin kiz bak ciddi diyom 2 hafta sana yeter ben senin arkandayim yuru kim tutar senii az onun beyne yeme hissini gondeririz burdan benim akrepe yaptigim gibi sus caktirma sonrada o kendini yemekte bulur bu arada sende goturursun bitki caylarini aksamada az yedimmi bitti bu is
yurruuuuhelal olsunn
vayyy ateşleme usulleri haa:40:
akrebim bildirimin 12 ye kadar oldugunu unutmuşum :17:
saat geçti ama
kilom 74.00
önceki kilonu da yaz tatlımm
kuşumm o taktiği verir ama kendine gelince kocaman fısstır ooooooo:52: bakma bu hafta 400 gr vermiş haftaya fazlasıyla alıp telafi eder merak yapma:1:
ya aynen oyle valla simdi bak arabaya atladimmi okuldayim kim yuruyecek simdi
soyleki ben evde yapiyorum spor carsaf degistirip ev superuyorum sonrada yerleri sil al sana spor aslinda buraya kac dakka spor yaptigimi yazacam saatte yazsam olur aslinda cunku ben gunde 12 saat spor yapiyorumm
yemezler güzelimmm o dediklerinii bizde yapıyoruz amaa spor istiyoruz ayrıyettennnnnn
hanimlar kusura bakmayin misafirim var telastan yazamadim birde netimde sorun var neyse kilom 72.9

tatlım önceki kiloyuda aliim
çok işim var çook sizlerin çıkış tarihlerini bulmalıyım şimdidee

Back
X