Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugünkü menüm
sabah 1 e yakın simit,peynir,2-3 çeri domates,2 zeytin,1fincan çay
ara 1 kupa çay,1 capicuno
öğle 1 kase patlıcan,1 dilim ekmek,kavun,2 lokma kızartma
ara 1 kupa çay
akşam yemek yoktu menemen,2 fincan çay,az peynir,1 dilim ekmek,az simit
akşam fazla oldu
sonra tuvaleti ve duvarlarını köpükledim ve yıkadım,balkonu yıkadım,mutfağı temizledim,duvarlarını sildim.bulaşık ve çamaşır makinesiniçalıştırdım.az sonra çamaşırları asacağım.
su 3 bardak
spor iş
kitap biraz sonra okumayı düşünüyorum.
bu akşamda dükkanı ben kapatayım.

:60: ahahahaha ne balığı balinamıı:60:

üleynnnnnnnnnn ben beklerken yayınlicak diye taktik veriyor halaaa:47: hayır uygulicamdan değil ihtiyacım yok çünkü sadece merak:12:
:1:
komiksin ha ihtiyacim yok :9:
ye ozaman ne duruyon ugrasma demiyomuyum ben sana yok 11 zeytin yok iki lahmacun guzelim yazik sana kafana gore takil dunyaya hep gelmiyorsunki
dikkatinizi çekiyorum akreppp lahmacunu hem yedi hem kilo verdi kızzlllaaarrr
gerçi ben onun 2 katı vermişim ama
kaçtıı ıhı ıhı ıhı 600 gr mıymış ne imiç :33::32::30::29::52::50::55:
guzelim bak simdi kizmada bana seninde verdigin verecegin o iste sanmam insallah bu hafta kilo almassin
amaaa hayat standartıma göre yedim..yemek kültürü çizgimden kaymadan..snırlı diyet uygulamadan..hayat boyu ne olacaksa o..
dindiri dindin dirirdindin :9:
aaa bugün tüm takımların sonuç listesini biz hesaplıyoruz...sıra bizim takımdaymış tesadüfen karar defterini okurken gördüm..
neslim sen hamiş olunca sıfırlanıyor kilolar yeni başlamış gibi oluyosun yanii:34: yormadın beni haberin olsun:27:
heheytt hepsini sen hazirlaman bile yeter benim mutlu olmama
akrebim ben bi konuda kararsız kaldım biliyorum onay vermezsiniz ama
bu mideye kelepçe konusu kötü bir fikir mi
çok kilo veren insan var riskte var tabi
siz ne dersiniz bu konuya ?
aman guzelim aklinimi yedin sen
benim arkadas yaptirdi bir hafta yogun bakimda yatti geberiyordu zayiflayacam diye uc tanede cocugu var olseydi nasil odeyecekti o gunahlari o cocuklar ne hale gelecekti dusunse allah korusun hii sonucta olmedi kilo verdi ama allahin verdigi cana bilerek zevk icin risk vermek ne derece dogru carpilirsin vallah ona gore

çok teşekkür ederim canım.

çok geçmiş olsun canım.bence haftaya daha çok vereceksin.dengeli beslenmeye devam.

bu arada kızlar ben bugün çok mutluyum sabah söylüyorum.54.8 dim.yaşasınnnnnnn 4-5 senedir bu kiloyu görmemiştim.geçen haftaya göre 900 gr gitti.hedefime çok az kaldı.ama akşam az yemek çok faydalı oldu ve daha çok kilo veriyorum o zaman.
ahh ah sorunda dengedeki zaten denge olmadigindan boyle oldu bu hafta bakalim haftaya iyi olur insallah
çatlağım yok patlağım yok behirem......

hıhhhh....
hızlıda vermiyorum kiloyu ne zamandır aynıyım azar azar veriyorum... duruyor veriyorum beeeeeeeeeeeee. çığlık atasım geldi... 5 hazirandan beri 95,5-75=19,5 kg çok mu yaw 1. ay 12 kilo evet çok hizlı oldu ama sonrası temmuz ağustos eylülde gitti..
behireeeeeeeeeemmmmm
vay vay vayy one yaw super be valla beni bil egaza getirttin kirk yillik akrepin yapamadigini sen yaptin olay bitmistir yani bu gazla acliktan hastanelik olurum ben simdi :))

kiz akrep simdi bu cuma yarismacilari bu neslihan nerden cikti demiyeceklermi ne diye benim nerden geldigimi soylemedin
unuttunmu yoksa baktim bektim goremedimde hatirlatayim dedim

Gunaydin herkesee size bu satirlari otobusten yaziyorum:) bugun cok yogun olacak gelemem diye simdi yazayim dedim aksama arkadasimin nisani var fotografcilik yapicam. (profesyonel olarak fotografla ilgileniyom da az bucuk) simdi de kursa gidiyorum. hepinize mutlu hafta sonlari simdiden:)

günaydın kızlar herkeze güzelbir hafta sonu diliyorum :16::16::16:
bugün herzamanki gibi çok yogunum kızımın okul toplantısı var 12 kadar oradayım sonra eve gelip oglumu dershanaya götürücem saat 4 te bitiyormuş
salıya kadar yogunum sonrasında dahaçok takımda olucam

günaydın hatuncuklar....

dünkü menüm...

sabah... yarım domates-bir dilim k.ekmek-şekersiz çay-az sonra 1/2 kese yağsız domates çorbası bol naneli
ara....... 5 krıkırak küçüklerinden-karışık bitki çayı
öğlen.... bir koca tabak brokoli limonlu-bir kase yağsız domates çorbası-2 ince dilim tam buğday ekmeği
ara........ 1 bardak süt kahveli
akşam... 1 dilim k.ekmek ve 1 dilim tuzsuz dil peyniri-karışık bitki çayı

2 lt su içildi
safiye sultan serisi kitaplarıma döndüm 2. ye başladım

390571_10151083685408248_463057558_n.jpg

KAHVALTIMIZDA HAZIR BİR TEK SİZLER EKSİKSİNİZ AFİYET OLSUN

487468_10151083701183248_1014370334_n.jpg

kiz akrep simdi bu cuma yarismacilari bu neslihan nerden cikti demiyeceklermi ne diye benim nerden geldigimi soylemedin
unuttunmu yoksa baktim bektim goremedimde hatirlatayim dedim

ayy doğru yaa dün telaşeden unutmuşum ben onu neden dün hatırlatmadın güzel bacımm

kilo veren arkadaşları tebrik etmek lazım:42:

kızlar ben ruhen çok çöktüm ,son zamnalarda olanlar ağır geliyo bana ,kaldıraamıyorum,
benim ne işim olur polisle savcıyla,40 yaşından sonra

neyse ayrıntılara girmek istemiyorum,şüpheli şahıs suçunu kabul etti ve bırakıldı öyle kalakaldık,18 yaşından küçükmüş,oh ne ala fazla bişey demek istemiyorum ,çok şey söylemek yapmak istiyoruz ama Allaha havale ediyorum

tatlım üzme kendini..sen Allaha dayan..gör bak herşey çok güzel olucak..

Herkese günaydın :36::36::36::36::36: güzel bir gün geçirmek dilegiyle
sanada gunaydin canimmm seni gorduk gunumuz daha iyi olacak insallahh
Gunaydin herkesee size bu satirlari otobusten yaziyorum:) bugun cok yogun olacak gelemem diye simdi yazayim dedim aksama arkadasimin nisani var fotografcilik yapicam. (profesyonel olarak fotografla ilgileniyom da az bucuk) simdi de kursa gidiyorum. hepinize mutlu hafta sonlari simdiden:)
kolay gelsin canim guzel bir ugras benimde oglan merakli resim cekmeye
günaydın kızlar herkeze güzelbir hafta sonu diliyorum :16::16::16:
bugün herzamanki gibi çok yogunum kızımın okul toplantısı var 12 kadar oradayım sonra eve gelip oglumu dershanaya götürücem saat 4 te bitiyormuş
salıya kadar yogunum sonrasında dahaçok takımda olucam
gunaydinn sanada canim ...
günaydın hatuncuklar....

dünkü menüm...

sabah... yarım domates-bir dilim k.ekmek-şekersiz çay-az sonra 1/2 kese yağsız domates çorbası bol naneli
ara....... 5 krıkırak küçüklerinden-karışık bitki çayı
öğlen.... bir koca tabak brokoli limonlu-bir kase yağsız domates çorbası-2 ince dilim tam buğday ekmeği
ara........ 1 bardak süt kahveli
akşam... 1 dilim k.ekmek ve 1 dilim tuzsuz dil peyniri-karışık bitki çayı

2 lt su içildi
safiye sultan serisi kitaplarıma döndüm 2. ye başladım
supersin koca tabak brokoliden birazda bize gonderseydin ne iyi olurdu
390571_10151083685408248_463057558_n.jpg

KAHVALTIMIZDA HAZIR BİR TEK SİZLER EKSİKSİNİZ AFİYET OLSUN

487468_10151083701183248_1014370334_n.jpg
hihh valla super eline saglik hepsini otur ye bacim benim yerime hatta takimin yerine ye :27:
ayy doğru yaa dün telaşeden unutmuşum ben onu neden dün hatırlatmadın güzel bacımm

dun gormedim bacim gece gordum ogleden sonra gelmedim isim vardi

Akrep o kahvaltının hali neydi açıktım ben şimdi valla oysa yeni börek yemiştim :9: :9: :9: :9:
Nesli benle barış ilan ediyorsun galiba öle günümüz güzel geçeçek gibi laflar etmişsin.Yemezler arkanda takipteyim hele görecegiz bu cumada seni bakalım bı hafta bahanen ne olacak :33: :33: :33: :33: :33:

Akrep o kahvaltının hali neydi açıktım ben şimdi valla oysa yeni börek yemiştim :9: :9: :9: :9:
Nesli benle barış ilan ediyorsun galiba öle günümüz güzel geçeçek gibi laflar etmişsin.Yemezler arkanda takipteyim hele görecegiz bu cumada seni bakalım bı hafta bahanen ne olacak :33: :33: :33: :33: :33:

ne kotu fikirlisin sen ya ben seni gordugume sevindim demistim oysaki :ssz:

hic oyle bir dusuncem yok olamaz
bu haftami dedin sey sen nasilsin iyimisin seni evelden ezelden cok severim bilirsin bu haftayi karistirmaaaaa:36:

ne kotu fikirlisin sen ya ben seni gordugume sevindim demistim oysaki :ssz:

hic oyle bir dusuncem yok olamaz
bu haftami dedin sey sen nasilsin iyimisin seni evelden ezelden cok severim bilirsin bu haftayi karistirmaaaaa:36:

ala ala karıştırma imiş ne karıştıracam çorbamı :47: :47: hadi bu hafta bahanen vardı haftaya ne bahanen olacakmış bakalım:51::51::51::51::51:

turkiyeden misafirim varrrr:35:
Bahane hazır diyon yani ben akrebin yerinde olsam atarım seni takımdan ödev yapamadım elektirikler kesik sular kesik misafir vardı cocuk durmadı :51: :51: :51: :51:
Akrepppppppppppppppppppppp duyuyormusun umut yok bu haftadan diyor türkiyeden misafirleri varmış hatunun

Yarın yokum köye gidecegim ırgatlık yapacagım fasulye çekecegim :43: :43: :43: :43: heralde 3 gün yatarım napalım evlat olmak kolay degil yardım amaçlı :43::43::43::43::43:

Back
X