- 8 Ağustos 2008
- 36.075
- 46.240
- 1.123
kızlar bu aybiğe var ya arabasızlık yaradı sanırsam 700 gr vermiş gacı
akreeepppp aybik diyorum 700 gr vermiş diyorummm
![]()
iki haftalık kilo akıllım bu kilo ve aybik arabayı alır kilo da alır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu aybiğe var ya arabasızlık yaradı sanırsam 700 gr vermiş gacı
![]()
bahirecim yazını gördüm ama net takıldı sinir oldum
iyiyim canım ya biraz gribim ama iyiyim şükürler olsun ki. sen nasılsın ne sende biraz can sıkıcı şeyler olmuş ama geçti gitti maşallah. sende ne var ne yok.
iki haftalık kilo akıllım bu kilo ve aybik arabayı alır kilo da alır![]()
kız gülüyorum artıkalıştım ben sende alış
çalışma hayatında ouyor böyle şeyler
gülüp geçmeyi öğrendim elhamdüllillah
sende öyle yap gerekyok boş yere strese ya hem varya stress bütün hastalıkların nedeni imiş en büyük servetimden yani sağlığımdan olmaya değmez şeyler rahat olmak lazım
sanada geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah grip için harnup çayı ve kuş burunu çayı tavsiye ederim
harnup çayı
aktardan bildiğin keçi boynuzu diğer adı harnıp al
2 harnup 6/7 tane kuş burnu koy cezveye kaynat iç
c vitaminini alıyorsun doğal yoldan boğazını hafifletiyor
ha birde biraz kabuk tarçın koyarsan lezzetlendiriyor
geçmiş olsun yeniden canım
dikkat et kendine
oğluşumuza bulaştırma
bu yazıyı okursa biraz zor alırbilirim huyunu gıcık alır o gıcık hırs yapar dur nete giremiyor malum kızdırayım ben onu haftaya
genic le beraber kalakalın böööyyyleee
![]()
aaa var bende ikisindende ben de yapıp içeyim hafta sonu kızıma da içireyim..çevrem hep hasta eşimde hasta benimkisi de önlem olur..kız gülüyorum artıkalıştım ben sende alış
çalışma hayatında ouyor böyle şeyler
gülüp geçmeyi öğrendim elhamdüllillah
sende öyle yap gerekyok boş yere strese ya hem varya stress bütün hastalıkların nedeni imiş en büyük servetimden yani sağlığımdan olmaya değmez şeyler rahat olmak lazım
sanada geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah grip için harnup çayı ve kuş burunu çayı tavsiye ederim
harnup çayı
aktardan bildiğin keçi boynuzu diğer adı harnıp al
2 harnup 6/7 tane kuş burnu koy cezveye kaynat iç
c vitaminini alıyorsun doğal yoldan boğazını hafifletiyor
ha birde biraz kabuk tarçın koyarsan lezzetlendiriyor
geçmiş olsun yeniden canım
dikkat et kendine
oğluşumuza bulaştırma
varya ne diyeyim sana normalde uğramazsın ama konu pislik yapmak olunca en öndesin aybikkkkkselam ben geldimbakalım morallaer nassssı dedim sabah benden kötümsü bana göre süper haberi duyanların morarmış kızarnmış bozarmış halleri devam ediyor mu yoksam kendilerine geldiler mi bir yoklama yapiim dedim klo vermek iyi bir şey ama işte klo veremez diyenlere inat kilo vermek çok daha iyi bişreyyyyyyyyy
![]()
selam ben geldimbakalım morallaer nassssı dedim sabah benden kötümsü bana göre süper haberi duyanların morarmış kızarnmış bozarmış halleri devam ediyor mu yoksam kendilerine geldiler mi bir yoklama yapiim dedim klo vermek iyi bir şey ama işte klo veremez diyenlere inat kilo vermek çok daha iyi bişreyyyyyyyyy
![]()
2 senese gelmiş bu kiloyada bana laf ediyor şuna bakın heleyani varya gelde haftaya verme
sen sonuca bak güzelim kim kimden şişko vee laf ettim çünkü iddia halinde olan sendin
iyide güzelim ben b4 üm ve bende 80 lerden geldim resmen çifte standart uygulanıyo ama pöfff
gıcıkkkk
siyah doğruyu söyle ne kullandın..bir zamanlar kullandığın şeymi iyi de onu da spor yapan kullanır bu işi çözmem lazımm
tamam tatlışım benim bekliyorum seni![]()
söylemeyecem çatlaaaa haftayada sana inat o 70 görecem vazgeçtim 71 degil hesef sana inat 70 hıhhhhhaa işte o sebebi sırala bakemmm
kızım yavaş makineyemi bağladın ne 70i ne 71 i
ya harbiden beynim alışamadı o verilen kilolara
senlen neden uğraşayım canikom bu hafta veremedin haftaya da alırsın ohhh ne güzel..çok mutlu olurum çookkk:118:
özensiz davrandıgımı kim söyledi yazdıgım listeler gayet iyiydi.Zayıflama için hayatta ilaç kulanmadım kullanmamda hayattada diyet listesi uygulamış yada kalıp bir diyete uyan biri degilim.Tanımadan yargılama be kıskanc gacılar siziaklıma takıldı 2 haftada siyah ki özensiz davranarak 5 kg nasıl verdi çözemedim beni ilgilendirmez kişisel tercih ama arkadaşım şayet diğer arkadaşlar bilir tanıdığım genç bir kız hap kullandı 2 haftada 6 kg verdi hapın ismini hiç sormayın söylemem çünkü karşıyım öyle şeylere acaba sendemi öyle yaptın diye aklıma takılmıyor değil bu arada o kız 3. hafta hastahanelik oldu dr kızmışlar intihar bu demişler kalp kanı normalden 2,5 kat daha fazla pompalıyormuş diğer organlar daha çok çalışıyormuş genç olduğu için önemli bir problem yaşamadı ama orta yaşlarda kalp krizi felç ani ölüm gibi durumlar ortaya çıkabiliyormuş bunun için karşıyım ilaca tavsiye etmem bende verdim 4 ayda verdim ama sağlıkla verdim en büyük servetim o benim hiç kimseye ya da hiç bir şeye değişmem![]()
Siz eski siyahı unutmuşsunuz hatırlatayım dedim sadece kilo vermekde almak kolay benim için sadece size inat dikkat ediyorum çatlaaaagötürr yarasınnn
yaa nasıl verdi bir bilgin varmı hani eski arkideş olarak bilirsin aynı takımı paylaşmıştınız daha önce ama siyah duymasında
bizlen alakası yok beyaa daha önceden ölüyodun hala bekliyorum söölemeniii
herkesin imtihanı var güzelim ne güzel böyle rahat karşılaman çok hoşuma gitti..Rabbim seninle olsun arkadaşım![]()
Kız akrep valla şimdi yanımda olsan parçalardım seni gecen hafta beni listeye koysaydın şimdi takımda ne olurdu bende birinci olurdum.Haftaya veremem ben o kadar kilo yaktın beniiiiiiiiiiiiiiiiii***2. TAKIM 277. ETAP**
akrep33 ( 64,7 / 64,6 / 0,1 / 0,15%)
aybüke07( 69,2 / 68,5 / 0,7 / 1,01%)
genic( 57,5 / 57,9 / -0,4 / -0,70 %)
bahiresemanur( 71,4 /71,2 /0,2 /0,28 %)
rukgus( 81 /80,3 / 0,7 /0,84 %)
kelebekcearzum( 74 / 74 / 0 / 0 %)
krakker(76.3 / 76 / 0,3 / 0,39%)
karabiber01( 81 / 80,1 / 0,9 / 1,11 %)
Neslihan( 85 / 85/ 0 / 0 %)
cceylin( 72 /71,800 /0,2 / %0,27)
banusultan( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76 %)
secdenur( 72,4 / 72,3 / 0,1 / 0,14 %)
siyah24(62,5 / 72,2 / -0,06 / -0,09%)
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,32%
tamam canım 13 te problem yokki zaten
siyah burda
ellerine sağlık![]()
kız hep bu akrebin kıskanclıgından niye benle ugraşıyolardı sanıyon eskiler gelmiştir az cok hatırlarınavalla siyah normal girseydin bu hafta takıma zirvedeydi takım bu hafta sende birinciydi. gerçi sen yine birincimizsin ama olsun.![]()
2 senese gelmiş bu kiloyada bana laf ediyor şuna bakın hele
söylemeyecem çatlaaaa haftayada sana inat o 70 görecem vazgeçtim 71 degil hesef sana inat 70 hıhhhh
özensiz davrandıgımı kim söyledi yazdıgım listeler gayet iyiydi.Zayıflama için hayatta ilaç kulanmadım kullanmamda hayattada diyet listesi uygulamış yada kalıp bir diyete uyan biri degilim.Tanımadan yargılama be kıskanc gacılar sizi
Siz eski siyahı unutmuşsunuz hatırlatayım dedim sadece kilo vermekde almak kolay benim için sadece size inat dikkat ediyorum çatlaaaa
Kız akrep valla şimdi yanımda olsan parçalardım seni gecen hafta beni listeye koysaydın şimdi takımda ne olurdu bende birinci olurdum.Haftaya veremem ben o kadar kilo yaktın beniiiiiiiiiiiiiiiiii
kız hep bu akrebin kıskanclıgından niye benle ugraşıyolardı sanıyon eskiler gelmiştir az cok hatırlarına
Ha bu arada arkadaşlar gerçekden iyi degilim masanın başından kafamı kaldıramıyorum.Yazarım gerçi yazacak öle önemli birşeylerde yok bana göre dogru size göre yanlış metobolizmayıda katın içine olup bitiyor burada sadece ac kalmamaya çalıştımki onuda cok beceremedim yediklerimde düzensiz demişsiniz ama bence düzensiz bir şey yok gayet iyidi hatta siz yemeyerek kendinize eziyet ediyorsunuzki burada parantez acıyorum sizin çok yedigin dediginiz menu benim için çok azdı bundanda çok verdim kilo bu iyi birşeymi hayır hızlı verilen hızlı alınıyor farkındayım.Ama açık ve net sakın bu sorularla gelmeyin ilaç kulanmıyorum karşıyım eskiden bitkisel çaylar içerdim bunuda yapmadım.Akrebin dedigi şey l carnitin eskiden ftnes giderdim ve haftada 3 gün kıx box yapardım l carnıtın zayıflatan bişey degil sadece spor yapmadan 30 dakka önce alırdım sporda hem enerji verirdi hemde vucuttaki yagların erimesine yardımcı olurdu.Spor yapmadıgım için almadım gerçi elimdede yok onu güvenilir markalardan spor salonundan getirtiyordum .
kız aybik geçen hafta seni aynı yazılmasaydın sen o 700 gr mı nasıl vermiş olacaktın merak ediyoruz valla.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, okulun klavyesi bozuk yaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :84: :84:virgül atıp duruyor kendi kendine![]()
yazımın arasına virgüller girerse istmesiz oluyor kızlar klavye hatası :111:
ben ona bir göz attım sonuclar harika ama dedigim gibi bir şeye baglı kalamam ben tabiyatıma aykırı ama baya iyi gözüküyor araştımadım degilkızlar size şiddetle ducanı tevsiye ediyorum! ben 3 haftada 4 kilo vermiş biri olarak
l -carnitini ben ya stepde alırdım ya box da nun harici kulanmam cünkü çok efor harcıyacaksınki onun faydası olsun yoksa yürüyüş felan hak getire kullanmamne çatlicam beyaaa
ahahahahasorma sen o kaa kilo ver eksi de kal
ben de spor yaparken alıyorum l-carnitine ama işte düzenli spor yapabilsem..ancak benimkinin akşam vardiyalarında boş olabilirsem yapıyorum sporu..
neyse canım sen sakin ol hem senle ben niye karşı karşıyayızki biz yanyanaydık demi:27 nesliye karşıydık gel canım gel biz nesliyi korkutalım her zamanki gibi![]()
teknik imkansızlıklar nedeniyle kendini savunamıyor bile garibim![]()
ben güveniyorum ona haftaya da versin bir 700 gr da siz de görüüüünnnnn
çatla akreppp çatllllaaaaa![]()
ay bende arabasizim acaba banada yararmi ?kızlar bu aybiğe var ya arabasızlık yaradı sanırsam 700 gr vermiş gacı
![]()
allahım ya 2 biber dolması diyor kız neslihan yeme yeme yeme yeme yemeeeeeeee yeme de ver ve spor yap hadi illaki birşey yiyeceksin bir bardak ayran iç güzelim biber dolması nerden çıktı.