Arkadaşlar şuna bir açıklık getirelim yaz siz bir yerde yanlışlık yapıyorsunuz ya bende bir sorun var.Normal insanın kalori hesabı vardır eger kaloriyi gecersen kilo alırsın geçmezsen aynı kalırsın az kalori olursa zayıflarsın bu bilimseldir.Şimdi bir günkü yemek listemi yazacagım inceleyin bunun neresi yanlış yada ben bilmiyorum kalori hesaplamsını biliyorsa bili yediklerimin kaç kalori oldugunu yazsınlar rica edecegim
SABAH
6 kalkıyorum hemen agzıma 1 zeytin atarım kaçınılmaz. azcık kendime gelip kahvaltı hazırlıgna başlarım ve bir kahve ile sigara keyfi yaparım.Şİmdiiii kahvaltıda yiyemiyorum diye yiyecegimi alıyorum yanıma ara ögün gibi yapıyorum ama eşim ve oglumlada 1 çatal peynir küçük ısırık ekmek alıp cıkarım.metobolizma çalıştı degilmi 20 dakka yol ara ögün olarak kahvaltımı yerim.Sabahı toplayalım
1 zeytin -2çok ince cavdar ekmegi-arasına çökelekki bu anca 1,5 yemek kaşıgı eder 3 tanede kahve bu saydıgım benim hem kahvaltım hemde ara ögünüm bu menunun neresi fazla allah aşkına
ÖĞLE
Bakın genel olarak bu haftayı yazıyorum size genelde patron börek getirdi diyorum o böregide parça parça yiyip ögleni tamamlıyorum yada
1 dilim ekmek bir kase mercimek çorbası yiyorum şimdi bu menunun fazla oldugunu bana kim söyleyebilir
AKŞAM
mutlaka salata yazdım size koca bir tabak yanına bir akşam balık dedim fırında pişmiş.azcık ekmek dedim
1 akşam sebze yemegi susuz fasulyeydi 3 kaşık pilav ısırık ekmek
1 akşamda un çorbası 3 kaşık tavuk 3 kaşık makarna
eeeeeeeeeeeeeeeee bunun neresi çok
akşamla yatma arsındada genelde 3 yada 5 tane üzüm bir ısırık çikolata alırım dün onuda almadım
Şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Arkadaşlar benim menum bence hiçde iyi bir menu degil ama sizin dediginiz gibi çok fazla oldugu için degil çok az yedigim için.Eger böyle devam edersem hemen kilo veririm arkasından normale dönünce hemen alırım.az az sık sık herşeyden biraz biraz cok zararlıları az tüketerek.
Valla bilmiyorum ya ben anlamıyorum ya siz