Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

söle canım söyle onların gıcıklıkdan dile getiremediklerini sen söyle hasetlerinden çatladılar :12::12::12: sen dur ben haftaya 70 görüm iyice turp gibi kırmızı yapacam :26::26::26::26: onları inşallah allahımmmmmmmmmmmm :1::1::1::1:

sezarın hakkı sezara tabii söyleyeceğim. ama şu bir gerçek sen bakma akrebin bu hafta 100 gr verdiğine o da kaç haftadır oldukça istikrarlı veriyor kiloları dikkat et. ama böyle devam edersen kısa zamanda onu yakalayacaksın gibi geliyor. valla sende bu irade ve inat varken inanıyorum ki verirsin o 2 kg bu hafta.

ben cuma olması itibariyle çok yorgunum okul çok zor ya.öğretmenlik kadar zor iş yok ya.çocukla ayrı uğraş,anası babasıyla ayrı,idare ayrı,prosedürler ayrı,nöbet ayrı,taşımalı çocuklar ayrı ne bu ya.dün akşam yorgunluktan sızdım kaldım.kendi çocuğuma halim kalmadı valla.bizim okulda köyden gelen çocuklar varöğle yemeğinde tek başıma onları sıraya sok biri kavga eder,biri laf anlamaz.öğlen evede gelemedim teneffüslerde bahçede nöbetçi,gün boyu ayak üstünde bıktım valla.keşke sadece memurluk olsaydı masa başında daha rahat olurdum kesin.

siyah tebrik ediyorum seni valla menülerine göre güzel vermişsin.sende aynı benim gibisin.bende hiçbir listeye bağlı kalamam.can çekiyorsa yerim ama dikkat ederim sadece.kısıtlayamam kendimi.
bende bu hafta aynıyım malesef 54.8 çakıldım bu kiloya artık mezun olmak istiyorum ben ama artıkçok yavaş gidiyor.
Ya arkadaşlar şu menu diyip duruyorsunuz hepiniz siz ne yiyorsunuzki allah aşkına vermiyorsunuz benim menulerde fazla geliyor size bana göre az bile yiyiyorumbu kilo cok bence haftada 1 kilo çok idaal ben normalde

sezarın hakkı sezara tabii söyleyeceğim. ama şu bir gerçek sen bakma akrebin bu hafta 100 gr verdiğine o da kaç haftadır oldukça istikrarlı veriyor kiloları dikkat et. ama böyle devam edersen kısa zamanda onu yakalayacaksın gibi geliyor. valla sende bu irade ve inat varken inanıyorum ki verirsin o 2 kg bu hafta.
ayssss allah razıu olsun söle anam söle dilinden bal damlıyor :16::16::16::16:

bu arada siyah sen nasıl oldun bakiyim ?
İyiyim valla sabaha göre yukarıda lahmacun yazımı okumadın galiba :1::1::1:

Ya arkadaşlar şu menu diyip duruyorsunuz hepiniz siz ne yiyorsunuzki allah aşkına vermiyorsunuz benim menulerde fazla geliyor size bana göre az bile yiyiyorumbu kilo cok bence haftada 1 kilo çok idaal ben normalde

ayssss allah razıu olsun söle anam söle dilinden bal damlıyor :16::16::16::16:

İyiyim valla sabaha göre yukarıda lahmacun yazımı okumadın galiba :1::1::1:

kız ne var onda o da ödül gibi değerlendir birşey olmaz çok olsa akşam salaya ya da sebze yemeği falan yer geçersin problem değil. sadece neyi nasıl yiyeceğini bildiğinden sorun yok şekerim :34::34: afiyet olsun hatta birini benim için yemiş ol. bende çokk uzun zamandır yemiyorum.

ben bugün akşam gidip evi temizleyeceğim pazar nöbetçiyim. ama yarın kesinlikle oğluma poğaça yapmam lazım bu hafta takmış. her sabah kahvaltıda mutlaka poğaça istiyormuş sade olacakmış içine annem peynir reçel ve salam koyuyormuş. ufff nasıl canım sıkıldı anne madem istiyor söyleseydin de yapsaydım almasaydın keşke dışarıda ve salam falan da göstermeseydin dedim ama artık çok geçti bütün hafta yemişler biraz buna canım sıkıldı. yarın yapayım da dolaba birazını kendi anneme birazını kayınvalideye götüreyim koysunlar dondurucuya çıkarsınlar ısıtsınlar yedirsinler kendileri de yesinler hatta ben yine yaparım. yeter ki bana durumu iletsinler. şimdi bana şöyle güzel bir poğaça tarifi lazım. şu pastanelerdekilerden dur kız forumda biryerde vardı ben iki kere yapmıştım hemen onu bulayım çıkarayım. onun tadı da güzeldi

Arkadaşlar şuna bir açıklık getirelim yaz siz bir yerde yanlışlık yapıyorsunuz ya bende bir sorun var.Normal insanın kalori hesabı vardır eger kaloriyi gecersen kilo alırsın geçmezsen aynı kalırsın az kalori olursa zayıflarsın bu bilimseldir.Şimdi bir günkü yemek listemi yazacagım inceleyin bunun neresi yanlış yada ben bilmiyorum kalori hesaplamsını biliyorsa bili yediklerimin kaç kalori oldugunu yazsınlar rica edecegim
SABAH
6 kalkıyorum hemen agzıma 1 zeytin atarım kaçınılmaz. azcık kendime gelip kahvaltı hazırlıgna başlarım ve bir kahve ile sigara keyfi yaparım.Şİmdiiii kahvaltıda yiyemiyorum diye yiyecegimi alıyorum yanıma ara ögün gibi yapıyorum ama eşim ve oglumlada 1 çatal peynir küçük ısırık ekmek alıp cıkarım.metobolizma çalıştı degilmi 20 dakka yol ara ögün olarak kahvaltımı yerim.Sabahı toplayalım
1 zeytin -2çok ince cavdar ekmegi-arasına çökelekki bu anca 1,5 yemek kaşıgı eder 3 tanede kahve bu saydıgım benim hem kahvaltım hemde ara ögünüm bu menunun neresi fazla allah aşkına
ÖĞLE
Bakın genel olarak bu haftayı yazıyorum size genelde patron börek getirdi diyorum o böregide parça parça yiyip ögleni tamamlıyorum yada
1 dilim ekmek bir kase mercimek çorbası yiyorum şimdi bu menunun fazla oldugunu bana kim söyleyebilir
AKŞAM
mutlaka salata yazdım size koca bir tabak yanına bir akşam balık dedim fırında pişmiş.azcık ekmek dedim
1 akşam sebze yemegi susuz fasulyeydi 3 kaşık pilav ısırık ekmek
1 akşamda un çorbası 3 kaşık tavuk 3 kaşık makarna
eeeeeeeeeeeeeeeee bunun neresi çok
akşamla yatma arsındada genelde 3 yada 5 tane üzüm bir ısırık çikolata alırım dün onuda almadım
Şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:47::47::47: Arkadaşlar benim menum bence hiçde iyi bir menu degil ama sizin dediginiz gibi çok fazla oldugu için degil çok az yedigim için.Eger böyle devam edersem hemen kilo veririm arkasından normale dönünce hemen alırım.az az sık sık herşeyden biraz biraz cok zararlıları az tüketerek.
Valla bilmiyorum ya ben anlamıyorum ya siz :47::47::47::47:

kız ne var onda o da ödül gibi değerlendir birşey olmaz çok olsa akşam salaya ya da sebze yemeği falan yer geçersin problem değil. sadece neyi nasıl yiyeceğini bildiğinden sorun yok şekerim :34::34: afiyet olsun hatta birini benim için yemiş ol. bende çokk uzun zamandır yemiyorum.

Valla akşama sünnet dügünü var mevlitliymiş o yüzden gidecem hiç bişey olmasa bile kesin tavuk döner vardır .Mecburen orda yerim ama yerim eger tavuk dönerseki sevmiyorum etlerinden yer salatasını birde ayranınıda içerim yanınada belki bir iki kaşık pilav.
Bu arada tavsiye ederim bir lahmacun arasına doldur salata hem tam diyet yemegi hemde akşama kadar tok tutar bence hiç sakıncası yok

ne var be istim iste hemde sana faceden mesaj atarken bir elimdede kola vardii hahaaaa tutmayin siyahi kizlarrrrrr

kiz seni onerdim ben siyaha onuda sana onerdim gormedinmi

kim kimi bitiremiyormus ya allahim duy sesimi yaa su gacilarin dilene dusurme beni metom bir alismaya baslasin ben gorurum kim kimi bitiryor
önerdinmi dur face açıyorum ben görmedim canım

sen bittin zatii hala çabalıyomusun:60:
hihhh kardio yapiyormus birde :36::36::36::36:
:8::8::8::8::8::8::8:
kizz genic sus kizz suna gaz verme aaaaa ne birincisi n ezirvesi
bak basbayagi ekside istee :33:
eveettt eksideeeeeee:1:
Didim oğlum anan acından ölüyor kap gel 2 lahmacun(söylemesi ayıptır sabah kahvaltıyla duruyordum :33::33::33: yarım yumurta biraz çökelek 2 dilim ince ekmek .ekmeginize yag sürülmesin onuda bu satte kadar yaya yedim))Kapmış gelmiş anasının aslanı yidimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yidim tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama dedim anacık (Çaktırmamam gerekli)Ben bişeyler atıştırdım sen gelene kadar al birini sen ye birini ben yiyim :21::21::21::21: ohhhhhh valla misdi ne zamandır böyle güzel bir lahmacun yememiştim missssssssssss missssssssss o kola içenlere duyrulur 2 tane lahmacun yemişler haberleri yok :1::1::1::1:
ye tabi canikomm üstüne bir tepside baklava kuvvet olsun hastasın hem demiii:60:
aybik eger bu kadar lafa sen haftaya kilo vermem bak ben nedcem seni :47::47::47:

evet haklısın artık guruba gelmeye yüzün olamayacagı için göremeyecegiz bu kesin :33::33::33::33:

Allah canını almasın o kadarda yazdım kalkmış diyor elimde kola vardı olm o yazdıklarımıdamı okumadın bırakasın o kayı yuhhhhhhhhhh yaneee sana :47::47::47:

kıskanç kacılar sizi :30::30::30: yüzünüzde kızarmıyor laf ediyorsunuz hala.Bence ikinizde o kelimelerinizi güzel secin haftayada irezil etmiyim sizi :33::33::33::33:
aybik kilo veremeeezz
sondan ikincisin işte eksi siyaaahhh:33: hiç bu kadar zevkle hazırlamamıştım listeyi:27:
haftaya da nesliye veririm o zevki yine ekside olucan ya:33:
kız ne gazı eğriye eğri doğruya doğru kızın hakkı birincilik onda bu hafta takım içi.
kim siyahmıı hani nerde göremiyorum:1: şu an yapamam ama sabah ilk işim liste yapıcam ve siyah sondan ikinci çıkıcaak:60:
kız ben sana ne diyorum sen napıyosun. canım kola içeceğine yeşilçay, ayran, süt, soda illahi bir şey içeceksen su iç su bir sürü alternatifin varken gidip ne diye kola içiyosun bak kendi kendini ele veriyosun. bırak o zararlı şeyleri hadi bakalım..
içsin içsiiinn yağ olsun kilo olsun haftaya kendinide ekside yapar sondan birinci de o olur:60:
söle canım söyle onların gıcıklıkdan dile getiremediklerini sen söyle hasetlerinden çatladılar :12::12::12: sen dur ben haftaya 70 görüm iyice turp gibi kırmızı yapacam :26::26::26::26: onları inşallah allahımmmmmmmmmmmm :1::1::1::1:

ahahaha sen yeşermede salatalık gibii:33:

önerdinmi dur face açıyorum ben görmedim canım

sen bittin zatii hala çabalıyomusun:60:

:8::8::8::8::8::8::8:

eveettt eksideeeeeee:1:

ye tabi canikomm üstüne bir tepside baklava kuvvet olsun hastasın hem demiii:60:

aybik kilo veremeeezz
sondan ikincisin işte eksi siyaaahhh:33: hiç bu kadar zevkle hazırlamamıştım listeyi:27:
haftaya da nesliye veririm o zevki yine ekside olucan ya:33:

kim siyahmıı hani nerde göremiyorum:1: şu an yapamam ama sabah ilk işim liste yapıcam ve siyah sondan ikinci çıkıcaak:60:

içsin içsiiinn yağ olsun kilo olsun haftaya kendinide ekside yapar sondan birinci de o olur:60:

ahahaha sen yeşermede salatalık gibii:33:

5,8 :72::72::72::72::72:
Nen kk ya rest çektim bugün sen geç dalganı :52::52::52:
:51::51::51::51::51:

:69: kuzuşum siyahda akrep ben de akrep yani iki inatçı bir takımda karşı karşıya:60: hiç belli olmaz kimin kimi geçeceği dimi siyahımmmmm:33:
Arkadaşlar şuna bir açıklık getirelim yaz siz bir yerde yanlışlık yapıyorsunuz ya bende bir sorun var.Normal insanın kalori hesabı vardır eger kaloriyi gecersen kilo alırsın geçmezsen aynı kalırsın az kalori olursa zayıflarsın bu bilimseldir.Şimdi bir günkü yemek listemi yazacagım inceleyin bunun neresi yanlış yada ben bilmiyorum kalori hesaplamsını biliyorsa bili yediklerimin kaç kalori oldugunu yazsınlar rica edecegim
SABAH
6 kalkıyorum hemen agzıma 1 zeytin atarım kaçınılmaz. azcık kendime gelip kahvaltı hazırlıgna başlarım ve bir kahve ile sigara keyfi yaparım.Şİmdiiii kahvaltıda yiyemiyorum diye yiyecegimi alıyorum yanıma ara ögün gibi yapıyorum ama eşim ve oglumlada 1 çatal peynir küçük ısırık ekmek alıp cıkarım.metobolizma çalıştı degilmi 20 dakka yol ara ögün olarak kahvaltımı yerim.Sabahı toplayalım
1 zeytin -2çok ince cavdar ekmegi-arasına çökelekki bu anca 1,5 yemek kaşıgı eder 3 tanede kahve bu saydıgım benim hem kahvaltım hemde ara ögünüm bu menunun neresi fazla allah aşkına
ÖĞLE
Bakın genel olarak bu haftayı yazıyorum size genelde patron börek getirdi diyorum o böregide parça parça yiyip ögleni tamamlıyorum yada
1 dilim ekmek bir kase mercimek çorbası yiyorum şimdi bu menunun fazla oldugunu bana kim söyleyebilir
AKŞAM
mutlaka salata yazdım size koca bir tabak yanına bir akşam balık dedim fırında pişmiş.azcık ekmek dedim
1 akşam sebze yemegi susuz fasulyeydi 3 kaşık pilav ısırık ekmek
1 akşamda un çorbası 3 kaşık tavuk 3 kaşık makarna
eeeeeeeeeeeeeeeee bunun neresi çok
akşamla yatma arsındada genelde 3 yada 5 tane üzüm bir ısırık çikolata alırım dün onuda almadım
Şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:47::47::47: Arkadaşlar benim menum bence hiçde iyi bir menu degil ama sizin dediginiz gibi çok fazla oldugu için degil çok az yedigim için.Eger böyle devam edersem hemen kilo veririm arkasından normale dönünce hemen alırım.az az sık sık herşeyden biraz biraz cok zararlıları az tüketerek.
Valla bilmiyorum ya ben anlamıyorum ya siz :47::47::47::47:
sen menüleri fazlalaştır anlarızz:27:
Valla akşama sünnet dügünü var mevlitliymiş o yüzden gidecem hiç bişey olmasa bile kesin tavuk döner vardır .Mecburen orda yerim ama yerim eger tavuk dönerseki sevmiyorum etlerinden yer salatasını birde ayranınıda içerim yanınada belki bir iki kaşık pilav.
Bu arada tavsiye ederim bir lahmacun arasına doldur salata hem tam diyet yemegi hemde akşama kadar tok tutar bence hiç sakıncası yok

ben demedimmi aynıyız diye işte bir lahmacuncu daha ama içli köftede severim sonra balık sonra çikolata ve dondurmaa:52:

Ben artık seni geçtim azlediyorum kendimi.Belki benim yüzümden son kalan kiloları inada verirsin kimbilir belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:33::33::33::33::33::33:

Ben artık seni geçtim azlediyorum kendimi.Belki benim yüzümden son kalan kiloları inada verirsin kimbilir belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:33::33::33::33::33::33:
ahahahahaha çok komikkkkkkkkk:33::33:
Bilirsin akrebin inadı meşhurdur bir şeyi kafasına koymaya görsün :4::4::4::4::4:

evet bilmezmiyimmmmmmmm mesela aklına koydumu yemek yemeyi yer senin gibi aklına koydumu yememeyi yemez benim gibi:52:

iyi geceler bayanlar uyku tutmadi kimseciklerde yok
topikleri karistiriken gordum kiz cceylin akapunktur yerinde seni gordum sen yaptirdinmi akapunktur bana bir anlat bakim
bu arada kizlar bende 12 sinde randevu aldim akapunktura gidecem artik sizin sozlerinizden biktim usandim sunlara liste nasil devirilirmis eksisiz gostereyim dedim ya bakalim ise yarayip yaramiyacagini bilmiyom helede bende nasil yarar ona bakmak lazim
ama akapunkturun cok kapsamli oldugunu biliyorum akapuntur topiginede yazdimda burdada paylasmak istedim
babam seneler oncesi migreni icin yaptirmisti ve cok iyi gelmisti
doktorum cok ise yaradigini soyledi her konuda burda bir arkadasin cocugu karninda tersmi akapunkturla duzeltmisler kendisi biizzat soyledi
dogum sancisini bile akapunkturla veriyorlar dusunun
valla ben basliyaccagim bakalim birde bir guzelligi var ben yurt disindayim bu arada bayanlar bilmeyenler icin devlet karsiliyor bedava yani denemekten birsey cikmaz hani aa denemedik tuh demeyelim dimi ama :1:

iyi geceler bayanlar uyku tutmadi kimseciklerde yok
topikleri karistiriken gordum kiz cceylin akapunktur yerinde seni gordum sen yaptirdinmi akapunktur bana bir anlat bakim
bu arada kizlar bende 12 sinde randevu aldim akapunktura gidecem artik sizin sozlerinizden biktim usandim sunlara liste nasil devirilirmis eksisiz gostereyim dedim ya bakalim ise yarayip yaramiyacagini bilmiyom helede bende nasil yarar ona bakmak lazim
ama akapunkturun cok kapsamli oldugunu biliyorum akapuntur topiginede yazdimda burdada paylasmak istedim
babam seneler oncesi migreni icin yaptirmisti ve cok iyi gelmisti
doktorum cok ise yaradigini soyledi her konuda burda bir arkadasin cocugu karninda tersmi akapunkturla duzeltmisler kendisi biizzat soyledi
dogum sancisini bile akapunkturla veriyorlar dusunun
valla ben basliyaccagim bakalim birde bir guzelligi var ben yurt disindayim bu arada bayanlar bilmeyenler icin devlet karsiliyor bedava yani denemekten birsey cikmaz hani aa denemedik tuh demeyelim dimi ama :1:

pisssss beleşci bedava ise git durma belki iyi gelir

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş // salı:50 dk yürüyüş // çarşamba: 120 dk yürüyüş
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma 60 dk yürüyüş /cumartesi yok /pazar yok /pazartesi 30 dk lesli yürüyüşü+dance /bugün keyfim yerinde süpriiizzz olsuuunnn
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş//salı..1 saat yürüyüş//çarşamba..1 saat spor//perşembe..1 saat spor//cuma..1 saat yürüyüş....
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 30 dk dans // çarşamba 20 dk dans // perşembe 30 dk yürüyüş
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//pazartesi 60 dk.yürüyüş//salı 60 dk.yürüyüş//çarşamba 60 dk.yürüyüş//perşembe 60 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma

Back
X