Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
....ve siyahcım ceylin içi geçerli durum senin için de geçerli...
acaip bozuğum..
canım çok sıkılmış durumda...
ceylincim geri dönmek üzere ayrılan üyeler 6 ay boyunca dönmezse diskalifiye oluyormuş bu durumda paylaşım listemizde değilde takım içinde birlikteyiz senle...
paylaşım bayağı karışmış..püsküüt bıraktı listeleri ve üzücü olan son damla bizim durumumuz olması ben uğrayamayınca geçen haftaki durumdan haberim olmamış..
gelişmeleri takip ediyorum hayırlısı artık..
Anlamadıgım ne biliyormusunuz.
Beni izine ayırıyolar haberim yok. Hadi bunu hatırlamadım böyle bişey oldu diyelim bu 6 ay meselesi neden bize bildirilmedi.Bilgisi olmadıgımz şeyden neden sorumlu tutuluyoruz.Valla sorun degil çıkarım guruptan olur biter .Ama böyle sacma bişeyde görülmemiş ha (Sözüm akrep yada püsküte degil) böyle bir durumun takımızca bize haber verilmemesine takımı geçtim takım kaptanına şimdi haberim olmayan şeyden bu şekilde mesul tutuluyorum.Böyle bir durumdan haberim olsa mezun olur çıkardım.
Mümkünse net bir cevap verilsin
günaydın herkesee....
sayfayı açar açmaz akrebin canını sıktıgmı gördüm hemen geriye dönüp okuyorum
hayırdır kuşuumm
geçmişi bi okuyup öğrenmeye çalışayım
takımla ilgili mi
ayy bende varmıyım canını sıkanlardamalum pek paylaşım yapamıyorum
Hay Allah... benim de haberim yoktu bu durumdan... yapacak birşey yok mu kısacası? ömrübillah listeye giremeyecek miyim?
çok üzüldüm şimdi...
canım siyah da rahatsızmış zaten bu rahatsızlık konusunu da eklicem hemen paylaşıma..akrepcim:
11- Yarışmacıların izin hakları ile ilgili uygulama:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.
deniliyor. İlk olarak söylemek istediğim, ben 6 ay boyunca girmemezlik etmedim. daha önce 6. takımdaydım, yine ara ara gelip 6 takımdaki arkadaşlarımlka görüştüm eğer kastedilen buysa. bir de bu kural (emin değilim ama) sonradan konulan bir kural sanırım. açıkcası ne yapmam gerekiyor, bilemiyorum.
Siyah sen ne diyorsun bu duruma ?
evet püsküütün yazdıklarını okudum şimdi... İnanın ben de çok üzüldüm. 6 ay içinde geri dönmeyen üyenin diskalifiye edilecegi yönünde hiçbir bilgim yoktu. Hoş, olsaydı da sağlık sorunlarım yüzünden gelemezdim. Bir yolu olmasını çok isterim tabiki de ama... Önemli olan listeden ziyade burda olabilmek, motivasyonu canlı tutmak. Sizinle birlikte olmak. Siz istediginiz sürece ben yine paylaşımda bulunurum![]()
akrepcim:
deniliyor. İlk olarak söylemek istediğim, ben 6 ay boyunca girmemezlik etmedim. daha önce 6. takımdaydım, yine ara ara gelip 6 takımdaki arkadaşlarımlka görüştüm eğer kastedilen buysa. bir de bu kural (emin değilim ama) sonradan konulan bir kural sanırım. açıkcası ne yapmam gerekiyor, bilemiyorum.
Anlamadıgım ne biliyormusunuz.
Beni izine ayırıyolar haberim yok. Hadi bunu hatırlamadım böyle bişey oldu diyelim bu 6 ay meselesi neden bize bildirilmedi.Bilgisi olmadıgımz şeyden neden sorumlu tutuluyoruz.Valla sorun degil çıkarım guruptan olur biter .Ama böyle sacma bişeyde görülmemiş ha (Sözüm akrep yada püsküte degil) böyle bir durumun takımızca bize haber verilmemesine takımı geçtim takım kaptanına şimdi haberim olmayan şeyden bu şekilde mesul tutuluyorum.Böyle bir durumdan haberim olsa mezun olur çıkardım.
Mümkünse net bir cevap verilsin
endişe yok telaş yok
böyle bir sinir harbinde çıkılacak bir durum olsaydı ceketi omzuma alıp başta ben çıkardım..
sizleri bırakmak istemiyorum..bu kararımıda paylaşıma aktardım zaten ve oylamaya sundum..bakalım gelişmeler neyi göstericek..
ve ben bu süre içinde ve sonrasında -takımdan ayrılırım- vs. sözcüklerini okumak istemiyorum..
sakin olun bana yardımcı olun olurmu ve paylaşıma da uğrayın hani yoğunluktan uğrayamadığım zamanlarda beni uyarırsınız bizle alakalı durum var diye:13:
Çıkarım tehdit vari biişey degil olmadı ise napalım yani.Ama hem çok sinirlendim hem çok üzüldüm bu duruma hele bir bilgi verilmemesi şimdi böyle bir kural oldugunu duyuyorumahh kızlar güldürdünüz beni..tabii son cümleyi okuyunca öyle sanılıyor
canım siyah da rahatsızmış zaten bu rahatsızlık konusunu da eklicem hemen paylaşıma..
hadi bakalım üzülmek can sıkmak yok biz kilo vermek için burdayız takımdayız hemenn toparlanıyoruz ve güzel paylaşımlara devam ediyoruz![]()
Canım benim için bu durum önemliÖrnek vereyim hemen gecen cuma yemek için sırf cuma günü kilo bildirimimi verecegim için ne kadar tutum beni biliyormusun .Eger takımda olmasa idim nolacaktı 1 tekrar diyet yapma gibi bir düşüncem yoktu zaten yedi hastalık dolu bir hayatın içinden cıkmış yorgun bir savaşcı gibiydim 80 lerden 59 lara düşen biri olarak şu anki kilom ne ailemin ne eşimin dikkatini çekmiyordu hatta kendimin bile.Sizin aranızda tekrardan göz geçirmeye karar verdim.Eger gurup olmasa zayıflamayackmıyım evet verecegim.Ama ne kadar başarılı olabilecegim yada kısa bir sürede bitecek olan bu serüven belki tek senelerimi alacak bunuda istemiyorumben yazmaya devam edecegim merak etmeyin elbette ki canım sıkıldı ama burda hepimizin amacı ortak, kilo vermek istiyoruz, bu nedenle listede olmak bir amaç değil araç olmalı bizim için.Allah kısmet ederse yaza nişanım olacak, şişman bir gelin olmak istemiyorum :/
bu arada diyetisyende 71 kg çıktım. sanırım evdeki tartımla diyetisyendeki tartım farklı. ama ben size evdekine göre bildirmeye devam edecegim.
Genic senlik bişey yok zaten yazmışlar dikalifiye lişstesine adımımızı koymamışlar sonradan farkedilmiş.İsyan zaten bundan dolayıda degil varsa bir kural uyulacak tabi uyulmadıgı takdirde cezası çekilecek burada üzüldügümüz böyle bir kuralı bilmememizarkadaşlar sakın ama sakın siz yine buradasınız paylaşıma motivasyona devam. ben kendi adıma özellikle siyah senin burada olmanı istiyorum. hiç birşey olmazsa takım içi grupta olursunuz ve yine bizimle beraber olursanız. hiç kimse bir yere gitmesin sakınnnnnnn.
kaptanım benki her hafta püskütün paylaşımları ve yorumlarına özellikle bakıyorum okuyorum bizim takımla ilgili bir şey ver mı yokmu ama bu diskalifiye listesine baktım kişileri kontrol ettim göremedim. gerçi direk bizimle ilgili değil ama tuz biber olmuş ona da üzüldüm ve kendimi sorumlu hissettim. üzgünüm bundan sonra nöbetçi kardeş takım olarak bütün takımlara göz atacağım bende hem sana da yardımcı olmuş olurum. kendi adıma özürrr dilerim...
Ne diyebilirim.Haberim yok olmayan bir şey içinde yorum yapmam.Gidip geldim takıma diyorsun ben takım varmıydı ondan bile haberim yok.En azından azcık senin gibi bilgim olsa gider gelirdim .Olmadı mezun edin derdim şoktayım vallaha seni gibiakrepcim:
Olmadıgını ne biliyorsun beeeeesiyahım sen o 100 gr cumaya kaar 1000gr yaparsın artıkım
![]()