- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hesabi nasil yapiyon banada ogret bakalim
Allah allah birde didklemiyecekmişisz nerede o bolluk ye iç gez didklemeyinmişslm hayirli aksamlar ben geldim valla bugun arkadastaydik gittik yedik ictik felan iste ya didiklemeyin![]()
Başka emrin varmı bacım senin tenbel senin yerinede ben kilo verim baribugunku menu:
sabah iki dilim tart
bir kahve
oglen bir tost iki bardak cay
ikindi domatesli biber birde pogaca biberi pogacanin uzerine koyup afiyetle yedim
aksam bir kasik kisir (bakin altini ciziyorum bir kasik tadina bakmak amaclis limonu tuzu nasil olmus diye yani)
biraz oncede iki yudum muz oglandan kaldida agzima attim
iste bu kadar yap bakim siyah kalori hesabini kac cikacak benim gecen en fazla 1250 kalori almam lazimmis zayiflamam icin
bugun samimi arkadasimin randevusu vardi akapunkturda beraber basladik cunku gitti 8 yerine batimislar igneyi 20 dakka beklemis iste birde diyet listesi vermis yap diye bu ne lan diyo burda yiyecek birsey yok ben acmi kalacam diye amanin banada verecek mi simdi dedim ya ne yapsak tuhh yapacak birsey mecbur uyacaz
![]()
günaydınnnnngünayyyydııınnnnnnnn![]()
bugün hesaplayayım bakalım kaç kalori alıyorum
Ne diyim inşallah herşey istedigin gibi olurgünaydın arkadaşlar..
azıcık canım sıkkın,adetim gecikti,idrar negatif diyor ama bulantılarım var.midemin bir oyunu mu yoksa bu bana.:44::44:
allahım isteyip te olmayanlara versin,bir zahmet amin deyin bakayım.
inşallah yoktur bir şey,ne diyeyim..
zulaley benim ufaklığı sormuşsun,zaten 3. çocuktan vazgeçiş sebebim banuş canavarıdır.çok fazla hareketli,çok yaramaz bir çocuk.geçen gün koskaca tv yi sehpasıyla birlikte üstüne devirdi,nasıl becerdi bir sır..aklım çıktı,o gün korkudan kendime gelemedim,öyle böyle bir ses çıkmadı,ardından da çığlık,allahtan elim ayağıma dolaşmaz böyle durumlarda..
Bunun çok daha kolay yolu var ben sana msj atayımsabah simit 300 kalori
çay
ara
yulaflı bisküvi 20 gr
öğle
1 kase yoğurt çorbası 270
1 porsiyon çıkla patlıcan köz üstü çok az tavuk kavurma 28
1porsiyon mercimekli pilav 291
akşam
2 tane ev puaçası 360
1269 kalori mi yapıyor
bugunku menu:
sabah iki dilim tart
bir kahve
oglen bir tost iki bardak cay
ikindi domatesli biber birde pogaca biberi pogacanin uzerine koyup afiyetle yedim
aksam bir kasik kisir (bakin altini ciziyorum bir kasik tadina bakmak amaclis limonu tuzu nasil olmus diye yani)
biraz oncede iki yudum muz oglandan kaldida agzima attim
iste bu kadar yap bakim siyah kalori hesabini kac cikacak benim gecen en fazla 1250 kalori almam lazimmis zayiflamam icin
1] Patlıcan 1 ADET 50 kalorisabah simit 300 kalori
çay
ara
yulaflı bisküvi 20 gr
öğle
1 kase yoğurt çorbası 270
1 porsiyon çıkla patlıcan köz üstü çok az tavuk kavurma 28
1porsiyon mercimekli pilav 291
akşam
2 tane ev puaçası 360
1269 kalori mi yapıyor
Nasıl bir yardımKızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?
Nasıl bir yardım![]()
günaydın arkadaşlar..
azıcık canım sıkkın,adetim gecikti,idrar negatif diyor ama bulantılarım var.midemin bir oyunu mu yoksa bu bana.:44::44:
allahım isteyip te olmayanlara versin,bir zahmet amin deyin bakayım.
inşallah yoktur bir şey,ne diyeyim..
zulaley benim ufaklığı sormuşsun,zaten 3. çocuktan vazgeçiş sebebim banuş canavarıdır.çok fazla hareketli,çok yaramaz bir çocuk.geçen gün koskaca tv yi sehpasıyla birlikte üstüne devirdi,nasıl becerdi bir sır..aklım çıktı,o gün korkudan kendime gelemedim,öyle böyle bir ses çıkmadı,ardından da çığlık,allahtan elim ayağıma dolaşmaz böyle durumlarda..
Kız akrep ne ka uyuzsun ne kaa yami bunu ilk yaptıgımda bir sürü laf etmiştin şimdi güzelliginden bahsediyon gıcık gaci senidünkü menüm
kahvaltı
1 muz / 100 kalori
1 domates / 14 kalori
2 dilim ekmek / 130 kalori
3 kepekli galeta /40 kalori
öğle
300 gr tavuk ızgara / 0,396 kalori
1/2 lavaş /50 kalori
1 bardak ayran / 90 kalori
maden suyu / 0 kalori
akşam
3 adet etli biber dolma / 480 kalori
1 porsiyon kırmızı mercik çorba / 183 kalori
2 dilim ekmek / 130 kalori
şekersiz çay toplam / 10 kalori
toplam: 1222,396 kalori
öyle güzel bir durumki spor yaptığın zaman aldığın kalorileri eksiltiyor hemen
mesela dün ben 40 dk yürüdüm
40 dk yürüyüş(asfalt) /208 kalori (harcıyosun)
20 dk bulaşık yıkamak / 48,1 kalori
toplam:256,1
şimdi aldığım kaloriden harcadığım kaloriden çıkarsa
1222,396 - 256,1 = 966,2 kalori
Kız akrep ne ka uyuzsun ne kaa yami bunu ilk yaptıgımda bir sürü laf etmiştin şimdi güzelliginden bahsediyon gıcık gaci seni![]()
siyah_24 işte bu tamam ben varım sana yardımcı olurum akşamları giremiyorum bide pazar günü ama olsun ben yine diğer günler telafi ederim o zaman bu konuda paylaşım alanına davet edelim herkesi tamam mı orda oylama yapalım fikirler alalım. olmaz mı?
Bak hala itiraf etmiyor güzel biierşeyi hatırlattıgımı tşk bile etmiyorkız ben harcadığım kalorinin aldığım kaloriyi eksiltmesine güzel diyorum yanlış anlayan siyahım benim
hem kötü tabiigetirdin bu tabloyu soktun gözümüze bizde bulaştık senin yüzüne
![]()
Uç anam uç hem bana göre bu görevi en güzel sen yaparsın neden üstlenmiyorsunne konusu bu ya ne paylaşımı
siyah ben sadece dün giremedim sen napıyosunki bacımhiç sölemiyosunda bana
hemen paylaşıma uç akrep![]()
selam arkadaşlar sizleri takip ediyorum ama arkadaşlardan biri iznli 2 hafta yok ve tabii ben varımm
şimdi yapıyorum onun işlerini de ama :18::18::18::18::18::18::18: böyleyim. sizleri takip ediyorum geçmişi okuyorum ama cevap yazamıyorum.
hepinizi öpüyorummmmmmm.
hayırdır canım nolduki üşüttün sen sanırım iyice keşke izin alıp evde bir güzel terketsen kendini yataktan çıkmadan geçirsen gününübayanlar günaydınnn...
ben bugün hiç iyi değilim, titriyorum, midem bulanıyo, devamlı uyku hali...
zorla işe geldim cidden.
Bak hala itiraf etmiyor güzel biierşeyi hatırlattıgımı tşk bile etmiyor
Uç anam uç hem bana göre bu görevi en güzel sen yaparsın neden üstlenmiyorsun
![]()