Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günayyydııınnnn :16::16::34::34::9::9:ssz ssz ssz hadi bakalımm kızlarr çaylar içilsin uykular açılllsıııınnnnn

günayyydııınnnn :16::16::34::34::9::9:ssz ssz ssz hadi bakalımm kızlarr çaylar içilsin uykular açılllsıııınnnnn
Günaydın canım

iç anadolu bölgesinde yaşıyorum kızlar buraya mersinin kışı geldi dün yazlık penye üzerine ceket giydim üşütüp hastalanıyordum nerdeyse ki allahtan iş yerdinde elektirikli ocak var üsüttürmedim kendimi bugün kazak yün cekete geçtim altımda inciden 250 tl ye aldığım karda giymeme özelliği olduğunu bilmeden aldığım geçenseneden beri dolapta yer kaplayan botum var .geçensene karda giydim topukları 2 haftada derileri çıktı faturası ile beraber aldığım yere götürdüm neyse fabrikaya gidecek bu dediler nere giderse gitsin kardeşim dedim ben giyerim o kadar para vermişim önüme gelenede bak o kadaar para verdim bu hale geldi diye de reklamınızı yaparım dedim neyse aldılar fab geri göndermişler fab bu işin uzmanlrının raporu bu bot karda giyilmiş :53::53: adam bunu dediğinde kala kaldım evet dedim karda giydim kar suyu değdi yani dedi evet dolayısı ile değmiştir olmaz mış efendim kar suyu falan değmeyecekmiş beyefendi dedim ben bunu alırken söylemediniz yazın sıcağında da giyemem bunu ne zaman giymeliyim bu raporu tutan bilir kişiye bir soruversen herşeyi bilen karakter bunu da bilsin ben bilemedim dedim :53: adam da güldü valla :60: neyse bila ücret botlar tamir oldu geldi ööyyle dolap bekliyor şimdi bahar havası giydim yeniden bakalım topuklarındaki deriler çıkıvermezse yine :60: artık marka bot çizme almaya korkar oldum o kadar para verdim fosss çıktı
neslihan yazlık kışlık ayırmadım haftasonu ayrılacak anacım benim eve kadar yardıma geliversen nesli bana yardım ettt:72::72: nesli :72: bananaaaaa yarddıııımmmm etttttf:72:

senin hakkını yiyen birisi iyi olamaz sen sigortam yapılmıyor dediğinde başka bir işe bak canım diye yazacaktım da aranıza girmek istemedim hayırlısı olsun ama sigorta önemli siyah sigortasız çalışma sigortalı çalışırsan maaşı alacağın gün de belli olur

kız sen çok nazlı çıktın haaa

bence buraya katıldığınız kilolarınızla devam ediyorsunuz
Valla ben erzincandan yazıyorum size kışlıkları biz gecen hafta cıkardık malasef sabah haberlerde erzurum palandökenede kar yagdıgı söylüyordu.
İşe gelincede erzincanda türkiyenin en büyük çagrı merkezinde çalışıyordumilk kuruldugu gün irmiştim koca binada ilk 5 kişi çahrı almıştık 3 sene emek verdim sonra istifa ettim bazı sebeblerden dolayı 3 ay sonra uzmanlıgım vardı.Hayırlısı dedim .Evde durumlar kötüye gitmesin diye birde ögrenmek için sigorta işine başladım .İşim sigorta sigortam yok :1::1::1::1::1: ama malasef başladıgım yer sonra farkettim ifla eşiginde bir şirket.Hepsi bir tarafda bizde profesyonellik kurumsallık yöneticilik vs egitimleri alınan ve hep bu cizgiden giden ben birden kendimi burada bulunca cevremdeki ve iş yeri patronun sorgulamay başladım çünkü ortam paylaşımlar konuşma tarzları şaşırtıyor seni dün bardagın son damlasıydı ama genede zor durumda kalamamsı için idare etmeye çalışacagım eleman alınana kadar
Hayırlısı diyelim :34::34::34:

[1] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 1 ADET 20 KALORİ
[2] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110 KALORİ
[3] siyah zeytin 1 adet (3gr) 8 KALORİ
[4] yarım yağlı süt 250ml 1 bardak 120 KALORİ
[5] Çökelek 15 GRAM 32.7 KALORİ
[6] Nescafe 2 si 1 arada 1 ADET 60
Toplam : 350,7 KALORİ (BU ÖGLENE KADAR OLAN MENÜM) :7:

Günaydın kızlar :14::14::14::14:
Bugün iyi bir başlayış degildi dün berbat bir gün geçirdim patronumla atıştık işden ayrılacagımı kendisine hemen bir eleman bulmasını söyledim
Bu sinirle yazmaya bile utandıgım bir sürü şey yedim( Yazsamoha dersiniz).Sabah belki 71,5 dur dedim ama ne göreyim 72,200 lavaboya cıkamadım belki bugün dikkat edersem yarına bir kaç gıram veririm .Akrep nesli valla çok sinirliyim sakın üzerime gelmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:47::47::47::47:

sen de benim gibisin sinirim stresim olunca direk yiyeceklerden çıkarıyorum hırsımı, her iki durumda da olan bana oluyor :)
2. TAKIM
Yeni kural gereği diskalifiye edildikleri halde, bilgi paylaşımı sonrasında yarışmaya katılımlarına devam kararı verdiğimiz siyah24 ve cceylin hakkında bilgi aktarıyorum:
Üyelerinizden siyah24 için bilgi aktarıyorum.
cceylin üyemizin yarışmaya katılma tarih ve kilosu: 27 Haziran 2008 / 64,6 kg
siyah24 üyemizin yarışmaya katılma tarih ve kilosu: 23 Kasım 2007 / 75 kg

Şimdi burada yazılana göre bizim kilo nasıl hesaplanacak ben anlamadım akrep hanımmmm açıklama bekliyoruz :24::24::24:

valla ben de anlamadım, eksi olarak yeniden başlayacak olabilirz.
Günaydın canım

Valla ben erzincandan yazıyorum size kışlıkları biz gecen hafta cıkardık malasef sabah haberlerde erzurum palandökenede kar yagdıgı söylüyordu.
İşe gelincede erzincanda türkiyenin en büyük çagrı merkezinde çalışıyordumilk kuruldugu gün irmiştim koca binada ilk 5 kişi çahrı almıştık 3 sene emek verdim sonra istifa ettim bazı sebeblerden dolayı 3 ay sonra uzmanlıgım vardı.Hayırlısı dedim .Evde durumlar kötüye gitmesin diye birde ögrenmek için sigorta işine başladım .İşim sigorta sigortam yok :1::1::1::1::1: ama malasef başladıgım yer sonra farkettim ifla eşiginde bir şirket.Hepsi bir tarafda bizde profesyonellik kurumsallık yöneticilik vs egitimleri alınan ve hep bu cizgiden giden ben birden kendimi burada bulunca cevremdeki ve iş yeri patronun sorgulamay başladım çünkü ortam paylaşımlar konuşma tarzları şaşırtıyor seni dün bardagın son damlasıydı ama genede zor durumda kalamamsı için idare etmeye çalışacagım eleman alınana kadar
Hayırlısı diyelim :34::34::34:

bence boşver vidan yapmayı, sigortasız olması çok kötü, sen iş bak bi yandan;)

Kızlar siZe suan merdivenden yazıyorum dışarıda kaldım dayı içerde oğlan içerde bendisarda
Uyanmalarını bekliyorum zile basamıyorum neysemi bu durumda birşeyde yiyemiyorum heheheee
Ay ağlayacak Halim'e gülüyorum ya

günaydın herkeseee:)

herkes iyidir inşallah... ben bu hafta ne diyet listeme uyabildim ne de çok yedim. iki arada bi derede kaldım. hasta oldum olacagım gibi, ne olduysa bu yüzden oldu zaten :44:

sen de benim gibisin sinirim stresim olunca direk yiyeceklerden çıkarıyorum hırsımı, her iki durumda da olan bana oluyor :)

valla ben de anlamadım, eksi olarak yeniden başlayacak olabilirz.

bence boşver vidan yapmayı, sigortasız olması çok kötü, sen iş bak bi yandan;)
Aynen heriki durumdada olan bize oluyor.
İş ahlakı diye bişey var ne bilim iş teklifi gecen hafta eski şirketimden geldi geri çevirdim.Bakalım hayırlısı herşeyin ama burada kalmayacagım kesinleşti:ssz::ssz::ssz:

Kızlar siZe suan merdivenden yazıyorum dışarıda kaldım dayı içerde oğlan içerde bendisarda
Uyanmalarını bekliyorum zile basamıyorum neysemi bu durumda birşeyde yiyemiyorum heheheee
:1::1::1::1::1:

Siyah kiz Puskuuut saba 75 e gel oyle başla demek istemiş bence sen onun dediğini yap bence
:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

günaydın herkeseee:)

herkes iyidir inşallah... ben bu hafta ne diyet listeme uyabildim ne de çok yedim. iki arada bi derede kaldım. hasta oldum olacagım gibi, ne olduysa bu yüzden oldu zaten :44:

Eger hasta olacaksan kesin tartı oynamaz ileri bile gidebilir :1::1::1::1:

Bahiresemanur kiz Ne yardımı ben oldum yorgunluktan diyorum sen gel yardim et diyon amanın hepten öldürecek beni
Siz gelip bir el atın banada su kapıyı nasıl acacağım onu söyleyin

Bahirecim marka adı vermek yasak mı, yasaksa bana özelden mesaj atabilr misin çok merak ettim hangi markaymış benim de başıma öyle bi iş geldi de.

416947_10151109094443248_441374937_n.jpg

kızlar 276. etap birincisi rakgus'u tebrik ediyorum paylaşım alanına başarı hikayesini yazarsa seviniriz :46:

tatlım ben bunun açıklamasını paylaşıma yazmıştım geçmişe bakarsan görürsün şekercik:34:

günaydın melekler...

günlerdir giremiyorum yoğunluktan hepinizden özür diliyorum...

evet tam hız geldim...
herkes iyidir inşallah

menüler ve spor birazdan huzurlarınızda ama şu spor listesi nerelerde ayol bulamadım... gören varsa bi güncellesin yaw..

enerjim düşmüstü ama şimdi toparlıyorum... bakalım kısmetse bu hafta artık kendime gelmem lazım...

günaydın melekler...

günlerdir giremiyorum yoğunluktan hepinizden özür diliyorum...

evet tam hız geldim...
herkes iyidir inşallah

menüler ve spor birazdan huzurlarınızda ama şu spor listesi nerelerde ayol bulamadım... gören varsa bi güncellesin yaw..

enerjim düşmüstü ama şimdi toparlıyorum... bakalım kısmetse bu hafta artık kendime gelmem lazım...

bahar sendromu mu oluyor iş yoğunluğu yeni başladı bizde işe adepte mi oluyor ne oluyor ne olmuyor bilmiyorum müthiş bir yorgunluk üzerimde anlatamam kendime benimde gelmem lazım toparlanmam lazımmmmmmm :47::47::47:

Bahiresemanur kiz Ne yardımı ben oldum yorgunluktan diyorum sen gel yardim et diyon amanın hepten öldürecek beni
Siz gelip bir el atın banada su kapıyı nasıl acacağım onu söyleyin

açacağım derken acaba rengi mi kilitli mi kaldın anlamadım konuyu ama rengi içinse sunta ise üşenmezsen kapıyı sök marangoz çağır hemen makina ile boyasını alıyorlar zımpara ile sonra beyaz boya ile bir macun makinaları var vızt vızt sonra istediğin renk varsa o rengi attır ohhh mis gibi yok pimapense çamaşır suyundan kuvvetli şu koyu olanı var ya onla offfala ya sen en iyisi kapıyı söktür amerikan sayding yaptır kilitli kaldıysan çilingir çağrı
kız deli oldum ha :37::37::37::37::37::7::7::7::7:

ceylin özelden sende bana marka ismi verirsen senin kötü hatıran olan markayı ben merak ettimde böyleleri ile alışveriş yapmamalıyız ya korkuyorum valla uzun çizme alacam da bu kış allah nasip ederse :26::26::26::26:

:60: :60:
kız sabahın köründe millet uyurken ne işin vardı dışarda hadi dışarı çıktın anahtarı neden almazsın biraz bekle saat yarım oluyor zaten kalkar onlar olmazsa sen kapıyı hızlı çal artık sabah deeell
:60::60:
uyandır sen onları uyandır kapıyı yumrukla:41::42::42:
biraz kızabilriler o kaaa :67::67::67:

ayyy şiştim vallahi. ne bu böyleeeeee size değil ha başka şeylerden böyle yazdım. Allahım yardım et bana.

Günaydın kızlar :14::14::14::14:
Bugün iyi bir başlayış degildi dün berbat bir gün geçirdim patronumla atıştık işden ayrılacagımı kendisine hemen bir eleman bulmasını söyledim
Bu sinirle yazmaya bile utandıgım bir sürü şey yedim( Yazsamoha dersiniz).Sabah belki 71,5 dur dedim ama ne göreyim 72,200 lavaboya cıkamadım belki bugün dikkat edersem yarına bir kaç gıram veririm .Akrep nesli valla çok sinirliyim sakın üzerime gelmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:47::47::47::47:
kız ben de seni arıyorum senin yüzüne artılardayım takıldım kalori hesabına sabah bi çıktım tartıya pöff:53: sen yiyosun veriyosun ben yiyoreum alıyorum işte bu yüzden çok sinirliyim sana:47: derken buraya yazdıklarını okudum özellikle kilo aldığın kısmısı:27: cıkss bişi demiyorum:27::33:
2. TAKIM
Yeni kural gereği diskalifiye edildikleri halde, bilgi paylaşımı sonrasında yarışmaya katılımlarına devam kararı verdiğimiz siyah24 ve cceylin hakkında bilgi aktarıyorum:
Üyelerinizden siyah24 için bilgi aktarıyorum.
cceylin üyemizin yarışmaya katılma tarih ve kilosu: 27 Haziran 2008 / 64,6 kg
siyah24 üyemizin yarışmaya katılma tarih ve kilosu: 23 Kasım 2007 / 75 kg

Şimdi burada yazılana göre bizim kilo nasıl hesaplanacak ben anlamadım akrep hanımmmm açıklama bekliyoruz :24::24::24:

sadece girişinizi belirtmiş canım..bu hafta normal seyrinde devam edicek hesaplama:51:

Back
X