• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlarrrrr nerdesinizzzzz arzuuuu rukguuuusssss akreeeppp genicccc diğer kızlarrrrrr
hadi ama canlanın paylaşımlar çoğalsıııınnn
en azından menüleri alalım
benden başlayalım
haftasonu deli gibi bir yastık aldım kapı pencere kapalı mutfakta oturduuumm öyllleee kara kara düşündümmm
doğru düzgün birşey yemedim diyebilirim acıktığımı hissedince yedim birşeyler
evdeki annemin hazırladığı şu kurban kavurmasını ısıtıp yedim
yanlış olduğunu biliyorum yüzüme vurmayın
pazar günü tümm kirlileri makinaya doldurdum o yıkanırken bir haftalık birikmiş bulaşıkları yıkadım mutfağı toparladım
gardorabı yerleştirdim dediğim gibi bugüne ütüler kaldı
hedefler koydum önüme
birazdan açıklarım
pazar kahvaltı
kavurma
öğle
kısır 6 yemek kaşığı bol nar ekşili 2 bardak ayran eşliğinde 6/7 tane süsbiberi
ara elma
akşam
haşlanmış patatesss
akşam oldu bende oldum baya yorulmuştum
20 şer kiloluk çuvalla 2 çuval kömür
1 çuval odun taşıdım
pazartesi
kahvaltı
haşlanmış patates
saat 10 doğru yarım simit
öğle
1 6/7 yk nohut yahnisi
2 5/6 yk mercimekli bulgur pilavı
3 1 kase yarma çorbası
çok geldi ama çook özlediğim yemeklerdi hepsini yedim bitirdimmm
ara
mandalina getirdim onu yiyecem
akşam
yine haşlanmış patates ve 1 kase yoğurt yerim
hadi kızlar menüüüleriniziii alalııımmmm

c.tesi

sabah: bir dilim ekmek, 2 tane ceviz, domates, salatalık, maydonoz

öğle: 4 tane köfte, salata

ara: bir tane elma

akşam: 2 kepçe tarhana çorbası, 4 yk zeytinyağlı patlıcan, yoğurtlu semizotu

2 lt su, 3 kupa şekersiz çay

pazar günü

sabah: otlu omlet, şekersiz çay, salatalık bir tane ve 2 kupa şekersiz çay

ara: bir mandalina

öğle: bir tane ızgara çipura, bol yeşil salata

ara: bir avuç kadar kabak çekirdeği

akşam: d.gününe gitmiştim ya hani neler vardı neler ben sadece 4 tane yaprak sarması yedim ve 4 bardak şekersiz limonlu çay

ara: bir bardak tarçınlı süt.

3,5 lt su.

kızlarrrrr nerdesinizzzzz arzuuuu rukguuuusssss akreeeppp genicccc diğer kızlarrrrrr
benden başlayalım
haftasonu deli gibi bir yastık aldım kapı pencere kapalı mutfakta oturduuumm öyllleee kara kara düşündümmm
pazar günü tümm kirlileri makinaya doldurdum o yıkanırken bir haftalık birikmiş bulaşıkları yıkadım mutfağı toparladım
hedefler koydum önüme
birazdan açıklarım
pazar kahvaltı
kavurma
öğle
ara elma
akşam
haşlanmış patatesss
1 çuval odun taşıdım
pazartesi
kahvaltı
haşlanmış patates
öğle
1 6/7 yk nohut yahnisi
3 1 kase yarma çorbası
ara
akşam

hadi bahire planları yaz bekliyorum seni.

Allah acil sifalar versin kiznizada oglunuzada cok gecmis olsun,okurken icim ciz etti,cokda kizdim acikcasi ögretmenine nebicim bi sorumsuzluktur bu,cocugun ayagina dosya dolabi düsüyor ,eger basamiyorsa ordada basamamsitir kesin evi arayip bisey yok demek yerine basamiyor gelip bi doktora götürün demiyor bide cocugu 1 saat o halde bekletip eve yolluyor gelde saskinliktan agzin bir karis acik kalmasin,ah türkiyem güzel türkiyem,burda olsa o cocuk direk ambulansla hastahaneye gönderilmisti ailesinin gelmeisni beklemeden

çok haklısınn canım öğretmeniyle eşim konuştu oda aynısınıı dedii,1 saat bekletmesine bizde çok kızdıkk
neysekii şuann daha iyii kızımmm

kızlar selam:)

geliyorum gidiyorum okuyorum iş çıkıyo yazamadım çıkmak zorunda kalıyorum.

Çok heycanlıyım beni istemeye gelmelerine 2 gün kaldı, günlerimiz hazırlık yapmakla geçiyor, heycandan sivilceler çıkarıyorum.

Cumartesi günü diyetisyenim kötü geçti. Tam 71 kg çıktım diyetisyende! ben 69 kg olarak bildirim vermiştim ama büyük ihtimalle tartımız bozuldu, yanlış gösteriyor. Çünkü diyetsiyenin tartısı tıkır tıkır çalışıyor maşallah.

Kadın da şaşırdı bir insan evladı 15 günde nasıl 3 kg alır. Ne dese haklıydı. Yalnız diyetisyenden çıktım 1 saat sonra regl oldum muhtemelen onun da etkisi vardı.

Özet geçrsem beni istemeye gelmelerine iki gün kaldı ve ben hala şişkoyum!

pazar günü

sabah: otlu omlet, şekersiz çay, salatalık bir tane ve 2 kupa şekersiz çay

ara: bir mandalina

öğle: bir tane ızgara çipura, bol yeşil salata

ara: bir avuç kadar kabak çekirdeği

akşam: d.gününe gitmiştim ya hani neler vardı neler ben sadece 4 tane yaprak sarması yedim ve 4 bardak şekersiz limonlu çay

ara: bir bardak tarçınlı süt.

3,5 lt su.

diyecek laf bulamadım menü yine süper.

benden başlayalım
hedefler koydum önüme
birazdan açıklarım
pazar kahvaltı
kavurma
öğle
ara elma
akşam
haşlanmış patatesss
1 çuval odun taşıdım
pazartesi
kahvaltı
haşlanmış patates
öğle
1 6/7 yk nohut yahnisi
3 1 kase yarma çorbası
ara
akşam

neymniş bu hedefler bahirecim ben de merak ettim ne zaman açıklayacaksın?

bende bol temizlikli bir c.tesiden sonra pazar da güzel bir piknik ve akşam oğluşun d.gününden sonra işte geldim burdayım. piknikte oğlumla beraber 1,5 saat futbol oynadım bana hareket ona maç oldu beraber ağaca tırmandık. denize taş attık. mangal yaptık ızgara balık ufffff çok güzeldi.

ne güzel bir haftasonuymuş bu böyle imrendim valla, benimkisi söz hazırlıklarıyla geçiyor.

Günaydın Kızlarrrr:3::3::3::3:
Bu hafta sonu geldik allahın izniyle .Durumlar azda olsa normale bindi 3 ay sonra yeni bir kontrol daha var.Doktorum eger ilaçları düzenli kullanır sitresden uzak durursam bu kadar uzun sürmeyecegini daha cabuk tedaviye yanıt alabilecegimi söylediler.Burdayım ama aranıza katılamayacagım bu hafta Akrep gene idare etsin beni.Annemi biliyorsunuz demir degnekle yürüyor demiştim biraz onunla ilgilenmem lazım benim yoklugumda gelinimiz ilgilenmiş ama bana cok üzüldü kadıncagız iyice harap oldu.Evde bir sürü iş oglumla ilgilenecegim.Hem artık bir işim yok bir iş bakmam lazım.Geçmişe hiç bakamadım eger merak edeniniz varsa herkese tşk ederim.Ara ara ugramaya çalışırım valla özlemişim buraları kendinize cok cok iyi bakınnnn:16::16::16::16:

çok sevindim siyahcım durumların iyi olmasına. Doğum günün kutlu olsun ayrıca:)

karabiber inanamıyorum,canım çok geçmiş olsun,hey allahım ya. çok üzüldüm canım..
ben bu öğretmenleri de biraz deneyimsiz görüyorum bu tür olaylarda.
arkadaşımın da oğlu teneffüste kolunun üstüne düşmüş,çok acıyor diye ağladığı halde öğretmeni ne evi aramış,ne çocuğu göndermiş,oysa kol bilekten parçalı kırık.arkadaşım öyle sakin bir kadındı ki,içinden bir canavar çıktığına şahit oldum[haklı olarak]müdürün,öğretmenin burnundan getirdi hayatı..
geçen sene de benim kızım düşmüş merdivenlerden,tabii arayan soran yok,eve bir geldi ağzı burnu şiş,kalıcı ön dişi ortadan kırılıp ağzını boydan boya kesmiş.resmen delirdim,öğretmenimiz ama hiç ağlamadı diye müdafaa ediyor kendini.ya sabır,biz evlat emanet ediyoruz.o melek gibi ,kendi ailesinden iyi yaklaşım gösteren öğretmenlerimizi tenzih ediyorum,gerçi her meslekte böyle sinir bozucular mevcut.yavrularımız allaha emanet.

Sizede çok geçmiş olsunn canımmm ,
Benim kızda aslında biraz akıllıdır yanii sınıfta öyle pek koşturmazmışş ama yinede aksilikler onu buluyorr
geçen senede çok sevdiği arkadaşıyla sınıfta el el tutuşup dönüyorlarmış dönerkende yere düşmüşama nasıl düşmüşkii ön dişi kırılmış,benimde en çok korktuğum birşeydi diş kırılması.Neyse doktorda yaptırdık ama benim cadı bu seferde o dişiyle kalemliğindeki ipi dişiyle koparınca yapılın diş yine kırıldı şimdide ayağı böyle oldu

allahım yarabbim böyle şeyler okudukça daha da çok korkuyorum çocuğu okula göndermekten. ikisine de acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım ya üzüldümmmm ...

kurşun mu döktürsen acaba canım yaa nazır mı değmiş senin prensesine, nasıl üzlüyosundur şimdi:( öğretmen niye önlemini almamış onun?? kafasına da düşebilrdi Allah korusun!?? çok sinirlendim cidden. sonuçta çocuk bunlar. herşeyi düşünmek zorunda, ihmale gelmiyor böyle şeyler.
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederimm eşim öğretmenle telefı-onda herşeyii söyle dolapta düşebilirdi üstüne diyee dolabın ayağı sallanıyormuşş satenn aslında bizim yerimizde başkası olsa şikayet bile ederdii
2.TAKIM ETAP

akrep33 ( 64,6 / 66,6 / -2 / -3,10% )
aybüke07 ( 66,6 /66,6 /0 /0,00 % )
genic ( 57,1 / 57,1 / 0 / 0 % )
bahiresemanur ( 71,00 /71,700 / -0,7/ -0,99% )
rukgus ( 77,2 /77,2 /0 /0,00 % )
kelebekcearzum ( 71 / 71/0 /0,00 % )
krakker ( 75,5 / 76,5 / -1 / -1,32% )
karabiber01 ( 79,5 / 81 / -1,5 / -1,89% )
Neslihan ( 84,8 / 85,1 / -0,3 / -0,35% )
cceylin ( 69,1 /69,0 /0,1 / 0,14 % )
banusultan ( 64,5 / 66 / -1,5 / -2,33% )
secdenur ( 72,3 / 72,3/ 0/0,00 % )
siyah24 ( 71,2 / 71,2/ 0/0,00 % )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: -0,76%

evet bu hafta halimiz kötüü en çok ta benimm hiç ikkat edemiyordumm ama şimdii yine sıkı şekilde başladımm

kızlar selam:)

geliyorum gidiyorum okuyorum iş çıkıyo yazamadım çıkmak zorunda kalıyorum.

Çok heycanlıyım beni istemeye gelmelerine 2 gün kaldı, günlerimiz hazırlık yapmakla geçiyor, heycandan sivilceler çıkarıyorum.

Cumartesi günü diyetisyenim kötü geçti. Tam 71 kg çıktım diyetisyende! ben 69 kg olarak bildirim vermiştim ama büyük ihtimalle tartımız bozuldu, yanlış gösteriyor. Çünkü diyetsiyenin tartısı tıkır tıkır çalışıyor maşallah.

Kadın da şaşırdı bir insan evladı 15 günde nasıl 3 kg alır. Ne dese haklıydı. Yalnız diyetisyenden çıktım 1 saat sonra regl oldum muhtemelen onun da etkisi vardı.

Özet geçrsem beni istemeye gelmelerine iki gün kaldı ve ben hala şişkoyum!

hiç öyle düşünme bu daha isteme dur önünde koskoca düğün var sen ona bak o zamana kadar da incecik olacaksın unutma.

diyecek laf bulamadım menü yine süper.

neymniş bu hedefler bahirecim ben de merak ettim ne zaman açıklayacaksın?

teşekkür ederim.

ne güzel bir haftasonuymuş bu böyle imrendim valla, benimkisi söz hazırlıklarıyla geçiyor.

çok sevindim siyahcım durumların iyi olmasına. Doğum günün kutlu olsun ayrıca:)

canım bunlar çok güzel hazırlıklar heyecanlar rabbim tamamına erdirsin.

Sizede çok geçmiş olsunn canımmm ,
Benim kızda aslında biraz akıllıdır yanii sınıfta öyle pek koşturmazmışş ama yinede aksilikler onu buluyorr
geçen senede çok sevdiği arkadaşıyla sınıfta el el tutuşup dönüyorlarmış dönerkende yere düşmüşama nasıl düşmüşkii ön dişi kırılmış,benimde en çok korktuğum birşeydi diş kırılması.Neyse doktorda yaptırdık ama benim cadı bu seferde o dişiyle kalemliğindeki ipi dişiyle koparınca yapılın diş yine kırıldı şimdide ayağı böyle oldu

sakınılan göze çöp batar hesabı olmuş sizinki.

Arkadaşalr gurptan çok fazla çıkan olmuşş üzüldümm ,
Bende kısaca ne yaptığımıı özetleyecek olursamm kış temizliğimm daha bitmedii
bayramdan önce iyiki kışlık yazlık olayını yapmışımm en azından kıyaftelerle uğraşmıyorumm
bayramdan önce sildiğimm camları yine sildimm bayramda yağmur yağmıştıı
dün sabah kahvaltıdan sonra içlii köfte yaptımmm sonra çocukların odasına giripp baza altlarına kadar temizledimm ,duvarlar silindii dolap içleri düzeltildi,tozlar alınıpp süpürdüm sildimm sonra halısınıı serdimmm

kaldık mı yine bizbize arzucumda yoğun sanırım onunda pek sesi çıkmaz oldu.

Bugünde eşim 7 de işe gitti ben o gider gitmez hemen elime aldımm toz bezinii yatak odasınınn camınıı sildimm tekrardann fazla tozlanmadan dedimm hemen sileyimm sonra duvarlar yine dolap içlerinii baza altı derken temizledimm heryerinii sonra halısını serdimm,bilgisayarlı odanında bitiridmm orda saten sandık üzerinde oğluma serdiğim yatak ve çalışma masası ve kitaplık var kolay olduu

diğer yerleride sadece süpürdümmm

hergün 1 odayıı ince ayrıntılı heryerine kadar temizleyip çıkıyorummm

yarında salonu yapacağımmm

birazdan mutalaka yürüyüşe çıkmamm lazımmm diyetime sıkı sarılmamm lazımmm offff ne güzel 79buçuk olmuştummm

bayramdan önce iyiki kışlık yazlık olayını yapmışımm en azından kıyaftelerle uğraşmıyorumm
dün sabah kahvaltıdan sonra içlii köfte yaptımmm sonra çocukların odasına giripp baza altlarına kadar temizledimm ,duvarlar silindii dolap içleri düzeltildi,tozlar alınıpp süpürdüm sildimm sonra halısınıı serdimmm

ufff ben hala yapmadım gerçi yapsam da bu sefer havalar da gayet güzel gidiyor kalın giyilebilecek durumda değil hala tişörtlerle dolaşıyorum ben.

Bugünde eşim 7 de işe gitti ben o gider gitmez hemen elime aldımm toz bezinii yatak odasınınn camınıı sildimm tekrardann fazla tozlanmadan dedimm hemen sileyimm sonra duvarlar yine dolap içlerinii baza altı derken temizledimm heryerinii sonra halısını serdimm,bilgisayarlı odanında bitiridmm orda saten sandık üzerinde oğluma serdiğim yatak ve çalışma masası ve kitaplık var kolay olduu

diğer yerleride sadece süpürdümmm

hergün 1 odayıı ince ayrıntılı heryerine kadar temizleyip çıkıyorummm

yarında salonu yapacağımmm

birazdan mutalaka yürüyüşe çıkmamm lazımmm diyetime sıkı sarılmamm lazımmm offff ne güzel 79buçuk olmuştummm

offflanmak yok hadi bakalım tekrar olabilirsin bu senin elinde kaç hafta aynı kilo da takıldın ve kırdın zincirini sonra unuttun mu. şimdi tekrar olacak bu kilolar gidecek.

bizim takımın hatunları çok hamarat maşallahh:nazar:

sakınılan göze çöp batar hesabı olmuş sizinki.

evet canımm biraz öyle oluyor sankii

ama varya geçenn hafta içime sıkıntıı girdii nasıl daralıyorumm biran aklıma küçük kızıma birşey olacak gibii geldii ,hemenn kızıma yanıma aldımm annecim okulda çok dikkatli ol,fazla koşma bak geçen sene düştünn böyle olduu yağmurda dışarı çıkma falan diye konuştumm bu hafta böyle olduu dolap düştü ayağınaa
arkadaşları sınıf dolabından kağıt almışlar ,dolapta biraz dağılmışş bizimki düzlmek istemiş ama dolabın bir ayağı sallanıyormuşş büyük dolap üstüne gelmiş neysekii kapaklar devrilmesinii engellemişş ama busefer dolap eğeildiği için üstekii başka bir dolap ayağına düşüyor ,ayakkabısı bile delinmiş düşün yanii nasıl sert düşmüştür,iyikii büyük dolab üstüne gelmemişşş

Son düzenleme:
Back
X