• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aa bende de var o süper hızlı dağıtma canavarlarından,2.5 yaşında ellerinden öper teyzesi..salondan bir sepet oyuncak çıkıyor inan,hele o legolar,minik minik,bebek giysileri,kalemler boyalar derken,oynatmaya az kalıyor..ama çok ta tatlı bu evlatlar,anneciğim aşkım benim diye boynumu koparacak kadar sevgiyle sarılıverince,yık çocuğum evi,başıma yıksan umurum değil moduna giriveriyorum..aşk işte..:16::16:

çok hoşuma gitti" yık oğlum evi başıma" demek :))
ceylin elbise işini hallettin mi canım.
ne zamandır soracağım,yeri gelmişken sorayım,heyecan var mı heyecan,son gece uyku tutacak mı,kahvelerin köpüğü bol olacak mı,damadınkine tuz atılacak mı..:27::27::1::1:
canım ya,tatlı telaşelerin hiç bitmesin,hepsinin sonucunda mutluluğunuz katlansın inşallah..ben de iki kız annesiyim,hayırlısıyla bize de büyütmek nasip etsin rabbim..

banucum bu arada inşallah rabbim senin kızlarına da haklarında en hayırlısını nasib eder. ben hala dua ediyorum Allahım hayırlısını ver die.

aa bende de var o süper hızlı dağıtma canavarlarından,2.5 yaşında ellerinden öper teyzesi..salondan bir sepet oyuncak çıkıyor inan,hele o legolar,minik minik,bebek giysileri,kalemler boyalar derken,oynatmaya az kalıyor..ama çok ta tatlı bu evlatlar,anneciğim aşkım benim diye boynumu koparacak kadar sevgiyle sarılıverince,yık çocuğum evi,başıma yıksan umurum değil moduna giriveriyorum..aşk işte..:16::16:

benimki de 3 yaşında ve heryerde o oyuncaklar bazen fena sinirleniyorum ama dediğin gibi bir sarılması dünyalara değer onların allah sağlık sıhhat versin allah yokluklarını göstermesin.

benimki de 3 yaşında ve heryerde o oyuncaklar bazen fena sinirleniyorum ama dediğin gibi bir sarılması dünyalara değer onların allah sağlık sıhhat versin allah yokluklarını göstermesin.

ceylin elbise işini hallettin mi canım.
ne zamandır soracağım,yeri gelmişken sorayım,heyecan var mı heyecan,son gece uyku tutacak mı,kahvelerin köpüğü bol olacak mı,damadınkine tuz atılacak mı..:27::27::1::1:
canım ya,tatlı telaşelerin hiç bitmesin,hepsinin sonucunda mutluluğunuz katlansın inşallah..ben de iki kız annesiyim,hayırlısıyla bize de büyütmek nasip etsin rabbim..

banucum bu arada inşallah rabbim senin kızlarına da haklarında en hayırlısını nasib eder. ben hala dua ediyorum Allahım hayırlısını ver die.

ufffff akşamdan topluyorum sabah uyanıyor evden çıkarken bir daha dağılıyor ortalık baktım topla dök topla dök başa çıkamıyorum bıraktım ama akşam eve gidince o halde görünce çıldırıyorum bazen kapıyı çekiyorumki görmiyeyim. benimki de 3 yaşında ama dediğin gibi onun bir sarılması bir anne demesi dünyalara değer. allah sağlık sıhhat versin rabbim yokluklarını göstermesin...

Son düzenleme:
gnaydn7.gif

dünkü menümü yazayım:

sabah: 2 çeri domatesi, 1 salatalık, 2 dilim peynir, şekersiz çay, 2 kuru kayısı

ara: bitki çayı

öğlen: közlenmiş patlıcan, salata, yoğurt

ara: 2 meyve

akşam: salata, 1 dilim peynir

günaydın kızlar..
herkes uyandı mı bakayım,bu sayfa neden boş böyle..:19::19:
akrep paylaşım takibi mi yapsak yine acep..
bu arada aybüke,zulaley,secdenur,nurceng takımdan ayrıldı bildiğim kadarıyla,listemizi bir temizleyip,taze kan arayışına geçsek mi..arzum ve rükgüş ün durumu nedir bir bilen varsa yazsın..

amin canım.cümlemize inşallah..
ufffff akşamdan topluyorum sabah uyanıyor evden çıkarken bir daha dağılıyor ortalık baktım topla dök topla dök başa çıkamıyorum bıraktım ama akşam eve gidince o halde görünce çıldırıyorum bazen kapıyı çekiyorumki görmiyeyim. benimki de 3 yaşında ama dediğin gibi onun bir sarılması bir anne demesi dünyalara değer. allah sağlık sıhhat versin rabbim yokluklarını göstermesin...
şu ikeanın kutuları var ya oyuncak için ben onlarla başa çıkabildim,toplayıp dolaba koyuveriyorum,hiç dağınıklık yok.çokta oyuncak alan bir anne değilim,iki üç ayda bir yaşına göre,uzun soluklu olabilecek oyuncaklar alıyorum,yaşına küçük gelenler de ailemizdeki ufaklıklara kalıyor,ziyan yok yani.şimdi dağıtma yaşları,az büyüyünce kendileri toplayacak nasılsa..

sana da günaydın şekerim,bak özletiyorsun kendini..

günaydın kızlar..
herkes uyandı mı bakayım,bu sayfa neden boş böyle..:19::19:
akrep paylaşım takibi mi yapsak yine acep..
bu arada aybüke,zulaley,secdenur,nurceng takımdan ayrıldı bildiğim kadarıyla,listemizi bir temizleyip,taze kan arayışına geçsek mi..arzum ve rükgüş ün durumu nedir bir bilen varsa yazsın..

nurceng zaten takım içinde vardı yayınlanan listede yoktu. aybuke geçen hafta mezun olmak istediğini yazan bir mesaj yazmıştı akrep ona karşılık geçen hafta da bildir seni mezun edelim demişti ama sanırım bildirmedi. ( kendi istediği ile ayrıldı). secdenur ve zulaley son iki bildirimde yoktular dün turab bildirdi onların durumunu. rukgus internet sorununu çözmüştü ama neden girmediği ili iligili bir bilgim yok. arzucum da çok yoğun sanırım. akrebimin de bu ara durumu pek iyi değil mesajlarından anladığım kadarı ile.

amin canım.cümlemize inşallah..

şu ikeanın kutuları var ya oyuncak için ben onlarla başa çıkabildim,toplayıp dolaba koyuveriyorum,hiç dağınıklık yok.çokta oyuncak alan bir anne değilim,iki üç ayda bir yaşına göre,uzun soluklu olabilecek oyuncaklar alıyorum,yaşına küçük gelenler de ailemizdeki ufaklıklara kalıyor,ziyan yok yani.şimdi dağıtma yaşları,az büyüyünce kendileri toplayacak nasılsa..

sana da günaydın şekerim,bak özletiyorsun kendini..

canım bende öyle yapıyorum ama o istiyo ki hepsi ortada olsun. kasmıyorum artık.

akrebim seni hiç iyi görmüyorum hatta bu hafta sadece günaydın diyorsun. hayırdır inşallah ters giden bir şeyler mi var ? :44::44::44:

dünkü menümü yazayım:

sabah: 2 çeri domatesi, 1 salatalık, 2 dilim peynir, şekersiz çay, 2 kuru kayısı

ara: bitki çayı

öğlen: közlenmiş patlıcan, salata, yoğurt

ara: 2 meyve

akşam: salata, 1 dilim peynir

tatlım bu senin diyetisyen listen mi eğer öyle ise menün çok çok az yani senin kilona göre az ya da şöyle söyliyeyim acaba diyetisyenin vücudu şaşırtmaca için şoka mı aldı bu hafta seni.

yaaaaaaaaa herkes nerede hadi kızlar nerdesiniz aslında bakın banunun söylediği haklı mesajları saymaya başlayalım bence de.

bahire, akrep, neslihan, arzu, rukgus, karabiber, kkraker, cceylin birkaç gün izin verelim söz telaşında kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
bu ne ya sayfanın düzeni değişmiş bir tuhaf olmuş beğen butonu da yok ortalardda :44::44:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
genic

şimdi bunlar kimse çabuk aktif olsunlar da iki satır birşeyler yazsınlar renk gelsin hadi bakalım.

tekrar merhaba..
azıcık dışarıda dolaştık küçük meleğimle..parka gittik, yeni kitaplar aldık,markete uğradık geldik.
ama sayfayı bıraktığımız yerde bulduk,hayırdır inşallah..:44::44::44:

Back
X