Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yağmurmuu bizim burda yağmur yok ama oldukça gri bir hava var.......

* * *2.TAKIM 297. ETAP * * *

akrep(65,3 / 65 / 0,3 / 0,46% )
genic(59,6 / 60,3 / -0,7 / -1,17 % )
bahiresemanur(71,5 / 71.00/ 0,5/ 0,70% )
karabier01( 76,5 /76.0 /0,5 /0,65 % )
cceylin(67/67,5 / -0,5/ -0,74% )
banusultan( 65 / 65,5/ - 0,5/ -0,76% )
misspsi( 59,5 / 59,4 /0,1 / 0,17 % )
emilicemre(73,7 / 73,2/0,5 / 0,68%

2. TAKIMIN ORTALAMASI : % 0,00

bahocan liste ellerinden öper canım paylaşıma götürüver..Unutma Alıntı yaparak kopyala listeyi..
Paylaşımdaki son liste mesajını da alıntıla listemizi de ekle sıraya uygun biçimde sonra baştaki ve sondaki quote leri sil ki mesaj sana ait olsun ve cevapla..

hallettim kaptanım Kızlar bakın sıcak bazlama kokuları geliyor burnuma yapmayın şunu yapmayayım şunu gıcık oldum böyle varya % 0,00 la gari haftanın sondan birincisi oluruzzz
bu hafta spora kalındığı yerden devam edilecek hafta sonu dahil günlük menü paylaşılacak kızlar takip edin beni
geçengünkü menüye kızdınız biliyorum ama insanın canı sıkkınken de yemek yapası gelmiyor yiyesi de bir günü çorba ile geçiştirdim yanlış çok yanlış
bu benim hatamdı bir daha olmayacak menülerime sporuma dikkat edeceğim
hadi sizlerde yanlışlarınızı itiraf edin
bir daha yapmayalım
su tüketimime azami özen gösterdim fil gibi su içiyorum valla
orada kusur yok valla

Kız bahire Allah seni emi kız napmışın sen listeyi sonuç listeleri topiğinemi götürdüünnnnnn ayy gülsemmi ağlasammı bilemedimm oyy oyy

kuzuuuu koskoca paylaşım topiğini görmedinmiiiiiiii

bak sonuç listeleri topiğine bişeycik yazma başka orda sadece liste sonuçları olur gidip orda yanlış yapmışım felan deme sadece sil mesajı yanlışlık olmuş de sildiğin yere

kızma yafff öğreniyoruz işte sonuç var ya elimde sonucu sonuç listesine ekledim yayımlaıdm ne var yani paylaşım alanında sadece haftanın birincileri nasıl zayıfladıklarını anlatıyorlar sanıyordum yok değilmiş bu sonuçlar da orada paylaşılıyormuş kimse kızmasın bana olsun diğer arkadaşlara söylüyom valla ben öğrendim bu hesap kitabı haftaya zorlanan arakadaşım sırtını bana yaslayabilir

ya kızlar inşallah takım kaptanlarını kızdırmamışımdır püsküütü de valla bak aynen anlattığım gibi oldu ben paylaşım alanında birinciler gidip nasıl birinci olduklarını yazıyorlar sanıyorum daha önce de hiç girmedim geçen hafta da anladım dedimdiydi ya akrreeeeeppp genic in haftasında denedim gene aynısını yaptımdıydı bir şey değişmedi yani geçen hafta bende olsa gene yanlış olacakmışımış

pardon kızlar gerçekten pardon :26::26::26:

Eveet bu hafta bahiresemanur yüzünün akıyla (herne kadar acıcık salça bulaştırsade) liste sırasını savdıı..

Haftaya liste sırası karabiberde..Karabiber şimdiden kolay gelsin canım

Herkes öğrenicek canım..İlk yapış olunca insan ister istemez telaş yapıyor..

Önemli değil canım oldu bir kere herşeyin bir acemiliği var..Bundan sonra biliyosun

teşekkür ederim ama birde almasam daha da süper olacak.
bende çözemedim bir türlüü az yesende nasıll gösteriyor o gıcık baskülll
teşekkürlerr

evet canım ben mezun olalı çok oldu unutmuşsun ah ah ne güzel kilo vermiştim şimdi sil baştan başla bakalım

allah seni çok güldürdün beni
68 kiloyla mezun olmuşsunn şimdii bayağı almışsınn kilo alman maceran sonradan nasıl oldu
bende kaç gündür yürüyemedimmm

grubunuz ne kadar çokk sizin maşallah

anam dur ben daha benimkini hesaplamayı yeni tam öğrendimm

Akrep hemen yazdım bende defterime kii banada lazım olacakk
ben yapacağım zaman eşimin çalıştı cumaya denk getirelim çünkü benim eşim 1 hafta cuma evde diğer cuma evde değil
evde olduğu gün çok fazla bilgisayar başında duramıyorum sabah ,
bugün çalıştı mesela,haftaya evde ama ondan sonrakii haftada ben deneyeyimm ama başımda yine sen olll yanlış yapmaktan korkarım

iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm
sabah 2 bardak su
1 yumurtanın beyazı
öğlen
1 patatesli yumurta,yarım domates,yarım salatalık,2 fincan çay
ara yok akşam yoğurtlu kızartma,1 dilim ekmek,2 fincan çay
1 fincan rezene
3 litre su
1 soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…