Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kola hariç menüler iyi canım.
Yalnız spor yok ve kitap yok..
Spor şart.. Lütfen

Bahirecim takipteyim biliyorsun :) menüler fena değil ama spor yoksa aksamlar fazla gibi...birde şu batırık nedir? Kitap ve su bilgisi de lütfen!!! Wayyyy hemen de girdim havaya
Gircen tabi o havaya.. Ez bahireyi ez
Bu arada mayıs ayı hedefimi aşmışım bile :) aferin bana...darısı hazirana inşallah...
Evet gerçekten aferin sana..Takımımızın gurur kaynağı oldun
seldom ben kpss hazırlanıyorum a grubu kitap okuyamıyorum günlük makaleler okuyabiliyorum en fazla batırık hemen tarifini yayınlayayım
Batırık Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Seldomcum aman dikkat..Mazeret bombardımanı

Hmmm.. Uzmandan öneri hemen yazıyorum bi kenara :98:

valla bebğim iyi değilim çok yoğunum birde nedense keyifsizim. boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sen beni haberler sende sen anlat bakiyim.

Pazartesi sendromudur canım.. Benim içimden de hep yatmak geliyor ama nerdeee...

ya kız bak şu mersine bir gelebileyim diye neler çekiyorum bak şunun yaptığına meslek değiştirme dahil herşeyi göze almışım ya daha ne yapayım kuzuuuuu... kaç haftadır bıraktım dersi mersi iyileşmeye çalışıyorum maşallah iyi hissetmeye başladım ya kendimi şimdi yine başa dönüyorum

Hmmm.. Uzmandan öneri hemen yazıyorum bi kenara :98:

kuşum sana bir öneri daha batırık için robot kullanma sırf kuru yemişler için kahve öğütme makineleri varya onlardan al daha iyi eziyorlar böyle sanki tatlı içine koyacakmış gibi olmuyorlar diri diri robotta yarımsaat uğraşıyorum o kıvamı yakalamak için

kitap var aslında yazmayı unutmuşum...

küçük prens ve yasemin soysal- siz değil beyniniz şişman'ı okuyorum 3-4 gündür.

elimde okunmayı bekleyen 8 kitabım daha var:)

seldom ben kpss hazırlanıyorum a grubu kitap okuyamıyorum günlük makaleler okuyabiliyorum en fazla batırık hemen tarifini yayınlayayım
Batırık Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Ooo o zaman günlük soru sayısı bildir sen

Çok kalorili bu ama yaaaaaa!!!

Sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
sogus
biberiyeli yeşil çay

ara : 2 kuru kayısı
2 ceviz

öğle : 1,5 tabak taze fasulye
2 dlm ekmek
4 kasık yoğurt

akşam : 1 dlm kek
2 minik tuzlu muffin :/

2 lt su

Bol kosturmacali bir gün...

Kitap : henüz yok

menu...

sabah: peynir
2 dlm ekmek
zeytin
az yumurta
3 çk çikolata

öğle: 1 kse yoğurt
8 tane sarma

akşm: 2 tabak fasulye
4 tane sarma
1 dlm ekmek

ara gec 22,30: 1 seftali
3 dlm karpuz

spor sok..ne bilm şişkinlik var hala regli olamadım...çok yoğunum bu ara hala temizlzik var antrenmalar yoğum kızım durmuyor ne yaptığım belli değil valla

dünki menüm
sabah
domates salatalık söğüş
yumurta omlet
ara
yok
öğle
patlıcan yemeği
sarımsaklı yoğurt
ara
bisküvi
akşam
2 tane lahmacun
bolll yeşillikli
1 tane domates eşliğinde
kocaman bir kupa ayran
....
2 litre su
hadi bakalım yarım litrelik su marotonu başlasın kızlar herkes içsin ben şimdi sişemi doldurup içmeye başlıyorum
1 saat yürüyüş spor olarak da

Yürüyüşü sevdimmmmm:128:

Akşam sonrası ara olmamış zuzumm.. Spor da yapmamışsın üstelik..Bu hafta artı kilo istemiyorum kimseden spora bol koşturmacaya ağırlık verin kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…