dünki menüm
sabah
domates salatalık söğüş
yumurta omlet
ara
yok
öğle
patlıcan yemeği
sarımsaklı yoğurt
ara
bisküvi
akşam
2 tane lahmacun
bolll yeşillikli
1 tane domates eşliğinde
kocaman bir kupa ayran
....
2 litre su
hadi bakalım yarım litrelik su marotonu başlasın kızlar herkes içsin ben şimdi sişemi doldurup içmeye başlıyorum
1 saat yürüyüş spor olarak da
Bu hatırlatmaların süper olmuş su içmeyi sürekli unutanlardanım....Kızlar hadi su içeliiimmmm.......
canım sen süpersin zaten bence başaracaksın en çok sana güveniyorum bilesin...Bu arada mayıs ayı hedefimi aşmışım bile :) aferin bana...darısı hazirana inşallah...
Yaz okulunda hangi faaliyetler var benimkinide göndermek istiyorum....Amaaaan ne yoğun bir gündü...sabah kahvaltıda arkadaşlarla bulustuk, sonra pazar yaptık öğle sicaginda...kizimin yaz okulunu ayarladik ve geldik mesaiye...
canım sen süpersin zaten bence başaracaksın en çok sana güveniyorum bilesin...
Yaz okulunda hangi faaliyetler var benimkinide göndermek istiyorum....
bugun il semcmesi yaptık morlim ok bızuk guvendiğim 3 elemanım çok fena yenildi.....
sabah: 3 tane bebe bisküvi
peynir
süt
ara: special k kreker
öğle: special k kraker
akşam: 2 yumurta ile peynirli omlet
2 çk çikolata
karpuz
2 dlm ekmk
ara: yoğurt-cay
spor yapamıyorum sınavlar, musabakalar....temizlik çok fena çok yoğum...hala regli olamadım ne oldu baba bilmm
canım gün boy neredeyse hiçbirşey yememişsin ama akşam en yoğun öğün olmuş..aslında çok değil çikolatalar dışında ama gün içine dağılmazsa metabolizma akşama doğru iyice yavaşladığından kalorileri sana kalır...
arzuuuuuuu kuşummm tabi kaptan bilir ama ben çoook isterim gel gel gel nasıl kilo aldın kaç kilo aldın ne oldu anlat bakalım kuşum hala sen bir efsanesin gel de enerji vermerhaba kızlar...
nasıl gidiyor... beni geri alın lütfen.... aldım başımı gidiyorum...
doğru hatırlıyorsun kuşummmmkızlar arzu değil mi bu ben mi yanlış hatırlıyorum.
Yürüyüşlere bayıldım...darısı başıma :)
Amaaaan ne yoğun bir gündü...sabah kahvaltıda arkadaşlarla bulustuk, sonra pazar yaptık öğle sicaginda...kizimin yaz okulunu ayarladik ve geldik mesaiye...
Ben geldiiiiiiimşimdi okumadığım sayfaları okuyalım yorumlar yapalım bakalım kimler ne yapmış
İnşallah güveninizi sarsmam :)
Güzel şeyler var...haftada 3 gün yüzme, dönüşümlü olarak buz pateni ve binicilik..ıngilizce drama falan var...en azından oyun saatleri var yaşıtlarıyla...tatile kadar oyalar :) yoksa ramazanda çok zor evde...
AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemen kendime gelmeliyim...neler yapmışsınız ben yokken Kaptancığım senin menüler süper...menü demek bile çok me demek yetersüper bir sonuç bekliyorum...hani bana hedef yazmamışsın...
Sabah :yarım simit peynir 5 tane zeytin domates salatalık sekersiz çay
Öğle:1 parça tavuk şinitzel
1tabak karpuz
dahada bişey yemeyeceğim ahada şimdi büyük bir şişe su doldurup içmeye gidiyorum ilerleyen saatlerde birde from çayı...okul bitti kitap okumaya başlayacağım şöyle beni strese sokmayan romantik bişeyler okumak istiyorum....ne alsam ki...
Sabah : 1 simit
1 karper peynir
sogus
biberiyeli yeşil çay
ara : 1 ceviz
öğle : 5 kasık taze fasulye
2 dlm ekmek
akşam : 100 gr haşlanmış tavuk göğsü
2 dlm ekmek
ara : kiraz ve kayısı
2,5 lt su Bol
100 ip atlama
Canım öğle öğününü beğenmedim..Lütfen öğleni es geçme..Sabah ve öğle önemli.. Koca bir kase salata da hazırlayabilirsin canın bişii istemiyorsa ama illaki sağlıklı bişiler olsun..bugun il semcmesi yaptık morlim ok bızuk guvendiğim 3 elemanım çok fena yenildi.....
peynir
süt
2 çk çikolata
karpuz
2 dlm ekmk
spor yapamıyorum sınavlar, musabakalar....temizlik çok fena çok yoğum...hala regli olamadım ne oldu baba bilmm
bu arada günaydııın kızlarrrr
Günaydın :) nasıl tembelim nasıl tembelim bugün :/
bugun il semcmesi yaptık morlim ok bızuk guvendiğim 3 elemanım çok fena yenildi.....
peynir
süt
2 çk çikolata
karpuz
2 dlm ekmk
arzuuuuuuu kuşummm tabi kaptan bilir ama ben çoook isterim gel gel gel nasıl kilo aldın kaç kilo aldın ne oldu anlat bakalım kuşum hala sen bir efsanesin gel de enerji ver
doğru hatırlıyorsun kuşummmm
:2: hadi yürü bugün yarına bırakma hemen bugün başla kuşum
bu arada günaydııın kızlarrrr
Günaydın :) nasıl tembelim nasıl tembelim bugün :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?