Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
sogus
biberiyeli yeşil çay

ara : 1domates

öğle : 6 kasık taze fasulye
1 büyük erik

akşam : 2 dlm pizza

2 lt su

bol yürüyüş ama düşük tempoda

Hoşgeldin benimde ilk görev yerim erzurum tekmandı...birlikte veriyoruz kiloları yeterki kararlı ol...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım geceler olmasa ben ne yaparım bilmem kızım buaralr hiç durmuyor yeni yeni huylar edindi ayın 21 de 1 . yaşı dolacak Allahın izniyle nasıl geçti bilmem babasız yavrucağım çok sıkıntılıyım çok......yarın yine secme var benii yoğun ve yorucu bir gun bekliyor

menumuzu yazalım

sabah: 2 dlm borek

öğle: peynir zeytin
2 dlm ekmek
1 çeyrek krep
domates
az recel

akşam: 1 tane krep
bol salata
peynir

ara: kalan salata
1 dlm ekmek

çok duzensızzz çokkkk

Herkese günaydın umarım gününüz güzel geçer
Sabah menüsü
Haşlama yumurta
5 zeytin
Peynir
Bal
Domates
Salata

Sabah aç karnına tartıldım 77,7 kg. Ama bugün misafirliğe gideceğim umarım kaçamak yapmam

kızlar dünkü menümü hatırlamıyorum inanırmısınız yazamıyorum bu yüzden kafam çok meşgul de
dur hatılamaya çalışıyorum hatırlayına yazacam

canını sikma demek kolay ama yapacak birşey de yok...allah feraha çıkarsın...
)
çıkardı canım o büyük kimse değil hayır malum sinir problemim var aileme de konuları açamıyorum tek dert ortağım sizlersiniz dr içine atma dedi içimde dun bu varmış aktardım yok artık içine atmalar falan içlenmeler sonra karnım ağrıyor kız
canım sen takıma kabul ettimi kaptan bilmiyorum hemen bakacam şimdi kabul edildinse şayet menülerini bir kere yazıyorsun hergün tartılmıyorusun cumadan cumaya tartılacan ayrıca 2 hafta deneme süren var ok hemen takıma katılamazsın kural böyle
canım yine canın sıkkın anladım ben onu. ama sen de bunları yazınca aklıma bak ne geldi " NE ÇEKTİN BE BAHİRE " demeden edemeyeceğim.
çekmiyorum artık çektiriyorum merak etme sen herkes ektiğini biçeer unutma güven arkadaşına
Sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
sogus
biberiyeli yeşil çay

ara : 1domates

öğle : 6 kasık taze fasulye
1 büyük erik

akşam : 2 dlm pizza

2 lt su

bol yürüyüş ama düşük tempoda
süperrrrr akşam da nazaar olmuş

menulerini diğer menülerle hemen yukardaki seldom ile mesela bir karşılaştır trabzonspor birşey demiyorum artık sana

selam millet nasılsınız arkadaşlardan biri bu hafta yok önümüzdeki haftada 2 kişi yok ben ne durumdayım :18::18::88::88::122::122:
önümüzdeki haftanın sonunda bunlar :111::111::111::111: gibi olacağım kesin..

Son düzenleme:
kızlar dünkü menümü hatırlamıyorum inanırmısınız yazamıyorum bu yüzden kafam çok meşgul de
dur hatılamaya çalışıyorum hatırlayına yazacam

dün aradım seni meşguldun bebeğim

tatlım anlat tabi atma içine sana bir şey olmasın gerisi yalan.

kızlar oğlanı yeni kreşe kayıt yaptırdım bakalım hayırlısı ile pazartesi başlayacak ama nasılım bana bir sorun. inşallah kuzucuğum sorun yaşamaz alışır kendi arkadaşlar edinir güzel vakit geçirir. dua edin bize

Sabah kocaman koşturmalarım vardı dışarda..dönüşte simit ve kaşarlı aldım..
Yani sabah menüm simit ve kaşarlı vee büsürüü suu
Biraz öncede 5 yk bulgur pilavı tavuk yanında yoğurt yedim..Akşama düğün var dahada bişey yemem herhalde 2 litre suyumu şimdiden içtim dahada içerim...

canım hoşgeldin. tabii ki de azminle ve disiplininle güzel vereceksin kilolarını. hem ne kadar güzel bir şey için zayıflayacaksın bunu sık sık kendine hatırlat motivasyonunu kaybettiğinde ilk aklına gelen bu olsun.

lahana diyeti yapmıyosun değil mi ? lahanayı görünce ilk aklıma o geldi.

tatlım menülerini yukarıdaki gibi toplu olarak ya akşam ya da ertesi günü yazmanı rica ediyoruz. kaçamak yapmak yok. bebiş için

canım sen ne iş yapıyosun ?

Hoş geldin canım..

Menü güzel ama spor ve kitap da eklermisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…