Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
sogus
biberiyeli yeşil çay

ara : 1domates

öğle : 6 kasık taze fasulye
1 büyük erik

akşam : 2 dlm pizza

2 lt su

bol yürüyüş ama düşük tempoda
Menü güzel ama su düşük.. Spor tamam hani kitap??
Akşam sonrası ara için 100 kez yerinde zıplıyosun canım 100 de yarım mekik çekiyosun sana ceza..Hemen bu mesajı okur okumaz yapıyosun cezanı ve yaptım diye yazıyosun..

Bu kahvaltı süper yaa.. Enerji bombası tamm sabahlara göre

ah bahire ahhh, ben neler çektim kolay kolay vazgeçmedim işimden.

iyi ki de bırakmışım orayı!
Allah yardımcın olsun arkadaşım

Ayşe Kulin Dönüş arkadaş çok övdü..yarın alacağım bakalım

Bundan önceki son iki romanın devamı şeklindeymiş. (Son iki kitap Boranın kitabı, gizli anların yolcusu) ben bunları okuyamadıgım için dönüşü almadım henüz o yüzden.okuyunca yorum yazarsanız çok sevinirim.

olmaz inşallah geniccim iyi düşünelim iyi olsun di mi....

bugün tek oldugum için ancak bu saatte girebildim.
dünkü menümü yazıorum

çeyrek simit, şekersiz çay
ara:yeşilçay
öğlen:çorba, salata, dalyan köfte, yoğurt
ara:kiraz,erik
akşam:4 kaşık barbunya

Ayy ilahiii Okurken bir an takımdanmı diye düşündüm bendee
Ben bu duayı biraz değiştiriyorum.. İnşallah kuzucuğun annesi bir sorun yaşamaz sorunsuzz muhatablar edinir kendine kreşte
Biraz öncede 5 yk bulgur pilavı tavuk yanında yoğurt yedim..Akşama düğün var dahada bişey yemem herhalde 2 litre suyumu şimdiden içtim dahada içerim...
Bende az önce bir yayla domatesi yedim..Bir kaşık yayla çorbası içtim..Şimdi nohut yiyorum su eşliğinde..
canım sen ne iş yapıyosun ?

Eğitimci canım..Kadromuz eğitimcilerle doldu ne güzel

Menünü çok sevdim özellikle akşamı fakir tutman çok güzel..

Eeee hani su, hani kitap, hani spor????????

Menünü çok sevdim özellikle akşamı fakir tutman çok güzel..

Eeee hani su, hani kitap, hani spor????????

onlar da var kaptanım:)

1,5 litre ancak su içebildim dün, kendimi şiş hissediyordum ki regli oldum dün akşam. daha 1 hafta olmasına rağmen.. stresten sanırım dengesi değişti.

kitap hepi topu 5 sayfacık "siz değil beyniniz şişman"

çok manidar oldu:)

amin inşallah bebeğim...........

inşallah bitanem iyi olur ....

Spor ????

spor denir mi bilmiyorum ama dün can sıkıntısından çıkıp yürüyeyim şöyle bir dedim. yarım saat kadar magzalara baka baka yürümüşüm. sonra da nişanlımla buluştuk yolu uzata uzata yürüdük toplamda 1,5 saat yürümüşüz. ama tempolu bir yürüyüş değildi malesef. bu hafta salona da gitmedim hiç.

yapatım akrepcim yaptım nefes nefese kaldım ....benim akşam yemeklerim saat 4 gibi oluyor akrep aralarımda saat 8-9 gibi

bundan sonra saatli yazmam gerek ama bugunde kaçamağım oldu onun içinde atlayacağım...

sabah07,30: hala regli olamadım biliyorum bahane olamaz ama tatlı....tatlı ...
1 tane çokoprens
3 köfte
3 dlm ekmek
yeşillik

sonr abiçıktım evden bugun yine secme vardı suan gözelrim kapanıyor yorgunluktan

ara: 2 çizi

saat 15.30: 6 yk bulgur pilavı
1 köfte
yeşillik bol
yoğurt
2 ısırık çokoprens ben varya ben...

akşama artık ara yaparım bi kaçgundur saatlerim bu şeklide oluyor

Çocuklar bizden daha çabuk ve kolay adapte olurlar...inşallah sorun olmaz

Sabah : 1 dlm kek
2 lokma ev pogacasi

ara : 2 kayısı
7 kiraz

öğle : 2 minik biber dolması
salatalık domates biber

akşam : 1 biber dolması
1 küçük ev pogacasi

2,5 lt su

En az 2 saat yüzdüm

bolca gazete okudum :)

Kızlar bugün deniz sezonunu açtik şükür...kizkiza kuzucugumla denize gittik...yuzduk kumdan kale yaptık, yandik ve 4te mesaiye geldik :/

Bende bolca yuzdum fırsattan istifade :)

Bora nın kitabı ve gizli anlar yolcusu kitapları aynı galiba çünkü ben gizli anılar yolcusunu okudum..ondada Boradan bahsediyordu..Biraz sakıncalı bir kitap akıcı ama bilmem sen okumaktan hoşlanırmısın?

yok canım lahana diyeti değil tam anlamı ile sadece akşamları içiyorum onu. kuralları yeni yeni öğreniyorum bundan sonra akşamalrı toplu yazmaya gayret edeceğim inşallah...

canım sen ne iş yapıyosun ?

okul öncesi öğretmeniyimmmmm

Hoş geldin canım..

Menü güzel ama spor ve kitap da eklermisin canım
hoş bulduk canımmmm

kahvaltı benim için vazgeçilmezzzz

sabahı yazmıştım

öğlen :

yarım poğaça
2 yk fasulye turşusu
3 dolma

akşam:

1 kase çorba
1 kase yoğurt yedim

1.5 litre su içtim ve 30 dk yürüdüm ama bugün dergi okumadım yatmadan okumayı planlıyorummmm

takım liderimiz kim acaba beni akrep33 arkadaş davet etti ona binayen geldim umarım deneme süremi de başarıyla verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…