Menü güzel ama su düşük.. Spor tamam hani kitap??Sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
sogus
biberiyeli yeşil çay
ara : 1domates
öğle : 6 kasık taze fasulye
1 büyük erik
akşam : 2 dlm pizza
2 lt su
bol yürüyüş ama düşük tempoda
Akşam sonrası ara için 100 kez yerinde zıplıyosun canım 100 de yarım mekik çekiyosun sana ceza..Hemen bu mesajı okur okumaz yapıyosun cezanı ve yaptım diye yazıyosun..merhaba kızlar nasılsınız bakalım geceler olmasa ben ne yaparım bilmem kızım buaralr hiç durmuyor yeni yeni huylar edindi ayın 21 de 1 . yaşı dolacak Allahın izniyle nasıl geçti bilmem babasız yavrucağım çok sıkıntılıyım çok......yarın yine secme var benii yoğun ve yorucu bir gun bekliyor
menumuzu yazalım
sabah: 2 dlm borek
öğle: peynir zeytin
2 dlm ekmek
1 çeyrek krep
domates
az recel
akşam: 1 tane krep
bol salata
peynir
ara: kalan salata
1 dlm ekmek
çok duzensızzz çokkkk
Herkese günaydın umarım gününüz güzel geçer
Sabah menüsü
Haşlama yumurta
5 zeytin
Peynir
Bal
Domates
Salata
Sabah aç karnına tartıldım 77,7 kg. Ama bugün misafirliğe gideceğim umarım kaçamak yapmam
kızlar işimin başında olmama rağmen asılsız şeylerle itham altına alınıyorum ve biliyormusunuz itaham altında olan ben şu anda arkadaşları ile piknikte olan birim amirim
malesefff
allaha dua ediyorum o görüyor
Ayşe Kulin Dönüş arkadaş çok övdü..yarın alacağım bakalım
kızlar oğlanı yeni kreşe kayıt yaptırdım bakalım hayırlısı ile pazartesi başlayacak ama nasılım bana bir sorun. inşallah kuzucuğum sorun yaşamaz alışır kendi arkadaşlar edinir güzel vakit geçirir. dua edin bize
Ayy ilahiiiselam millet nasılsınız arkadaşlardan biri bu hafta yok önümüzdeki haftada 2 kişi yok ben ne durumdayım:18::18: :88::88::122::122:
önümüzdeki haftanın sonunda bunlar :111::111::111::111: gibi olacağım kesin..
Ben bu duayı biraz değiştiriyorum.. İnşallah kuzucuğun annesi bir sorun yaşamaz sorunsuzz muhatablar edinir kendine kreştekızlar oğlanı yeni kreşe kayıt yaptırdım bakalım hayırlısı ile pazartesi başlayacak ama nasılım bana bir sorun. inşallah kuzucuğum sorun yaşamaz alışır kendi arkadaşlar edinir güzel vakit geçirir. dua edin bize
Bende az önce bir yayla domatesi yedim..Bir kaşık yayla çorbası içtim..Şimdi nohut yiyorum su eşliğinde..Biraz öncede 5 yk bulgur pilavı tavuk yanında yoğurt yedim..Akşama düğün var dahada bişey yemem herhalde 2 litre suyumu şimdideniçtim dahada içerim...
canım sen ne iş yapıyosun ?
bugün tek oldugum için ancak bu saatte girebildim.
dünkü menümü yazıorum
çeyrek simit, şekersiz çay
ara:yeşilçay
öğlen:çorba, salata, dalyan köfte, yoğurt
ara:kiraz,erik
akşam:4 kaşık barbunya
Menünü çok sevdim özellikle akşamı fakir tutman çok güzel..
Eeee hani su, hani kitap, hani spor????????
Ayy ilahiiiOkurken bir an takımdanmı diye düşündüm bendee
Ben bu duayı biraz değiştiriyorum.. İnşallah kuzucuğun annesi bir sorun yaşamaz sorunsuzz muhatablar edinir kendine kreşte
Bende az önce bir yayla domatesi yedim..Bir kaşık yayla çorbası içtim..Şimdi nohut yiyorum su eşliğinde..
Eğitimci canım..Kadromuz eğitimcilerle doldu ne güzel
ah bahire ahhh, ben neler çektim kolay kolay vazgeçmedim işimden.
iyi ki de bırakmışım orayı!
Allah yardımcın olsun arkadaşım
Bundan önceki son iki romanın devamı şeklindeymiş. (Son iki kitap Boranın kitabı, gizli anların yolcusu) ben bunları okuyamadıgım için dönüşü almadım henüz o yüzden.okuyunca yorum yazarsanız çok sevinirim.
olmaz inşallah geniccim iyi düşünelim iyi olsun di mi....
onlar da var kaptanım:)
1,5 litre ancak su içebildim dün, kendimi şiş hissediyordum ki regli oldum dün akşam. daha 1 hafta olmasına rağmen.. stresten sanırım dengesi değişti.
kitap hepi topu 5 sayfacık "siz değil beyniniz şişman"
çok manidar oldu:)
Spor ????
Menü güzel ama su düşük.. Spor tamam hani kitap??
Akşam sonrası ara için 100 kez yerinde zıplıyosun canım 100 de yarım mekik çekiyosun sana ceza..Hemen bu mesajı okur okumaz yapıyosun cezanı ve yaptım diye yazıyosun..
Bu kahvaltı süper yaa.. Enerji bombası tamm sabahlara göre
kızlar oğlanı yeni kreşe kayıt yaptırdım bakalım hayırlısı ile pazartesi başlayacak ama nasılım bana bir sorun. inşallah kuzucuğum sorun yaşamaz alışır kendi arkadaşlar edinir güzel vakit geçirir. dua edin bize
Bora nın kitabı ve gizli anlar yolcusu kitapları aynı galiba çünkü ben gizli anılar yolcusunu okudum..ondada Boradan bahsediyordu..Biraz sakıncalı bir kitap akıcı ama bilmem sen okumaktan hoşlanırmısın?Bundan önceki son iki romanın devamı şeklindeymiş. (Son iki kitap Boranın kitabı, gizli anların yolcusu) ben bunları okuyamadıgım için dönüşü almadım henüz o yüzden.okuyunca yorum yazarsanız çok sevinirim.
yok canım lahana diyeti değil tam anlamı ile sadece akşamları içiyorum onu. kuralları yeni yeni öğreniyorum bundan sonra akşamalrı toplu yazmaya gayret edeceğim inşallah...canım hoşgeldin. tabii ki de azminle ve disiplininle güzel vereceksin kilolarını. hem ne kadar güzel bir şey için zayıflayacaksın bunu sık sık kendine hatırlat motivasyonunu kaybettiğinde ilk aklına gelen bu olsun.
lahana diyeti yapmıyosun değil mi ? lahanayı görünce ilk aklıma o geldi.
tatlım menülerini yukarıdaki gibi toplu olarak ya akşam ya da ertesi günü yazmanı rica ediyoruz. kaçamak yapmak yok. bebiş için
canım sen ne iş yapıyosun ?
hoş bulduk canımmmmHoş geldin canım..
Menü güzel ama spor ve kitap da eklermisin canım
kahvaltı benim için vazgeçilmezzzz
takım liderimiz kim acaba beni akrep33 arkadaş davet etti ona binayen geldim umarım deneme süremi de başarıyla verebilirimcanım sen takıma kabul ettimi kaptan bilmiyorum hemen bakacam şimdi kabul edildinse şayet menülerini bir kere yazıyorsun hergün tartılmıyorusun cumadan cumaya tartılacan ayrıca 2 hafta deneme süren var ok hemen takıma katılamazsın kural böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?