O yüzden gıcıksın ya zaten..
Şşşşt bahire uslu dur otur yerinde..
Ben anladım
İşte gördünmü bahire..Kız haklı böyle düşünmekte..
Geçmiş olsun canım..
Kahvaltı demişsin kahvaltı ne bahocan açıkla birazcık zeytin kaç tane? Belki senin birazcığın 1 kilo dimi aa bilelim adetini.Bamya ne kadar pilav ayran ne kadar çorba ne kadar..Geçiştirerek yazma..Yatcan demi yazar yazmaz..Oruç yatarak tutulmaz canım yoksa sevabınıda rüyanda görürsün..Silkelen kendine gel..
Ellerine sağlık canım..Ohh miss gibi olmuştur..Güle güle kirlet..
Tatlım öyle doyuyorumki şişiyorum resmen..Beynimin ilk doyma sinyalinde bırakıyorum..Ramazan başında öyle yaptım..Hani doysak bile oruç açtık diye sanki hep yememiz grekiyo gibi yiyorduk ya bu ramazanda onu yapmıyorum.Menü sonrası bişi yemiyorum taaki sahura kadar..İlk başlarda zor oldu çok acıktım yatarken ama şimdi alıştım..
İce tea ve şeftali olmasaydı gerekten harika menüydü ama onlar bozmuş güzelim..Meyveni sahurda ye..Bol su iç..İnan bana kilo verdikçe hoşuna gidicek hayat felsefen olucak bu beslenme düzeni..
Nice 10 yıllara canım
Çok geçmiş olsun hayatım..
Oooo o şeker olmamış..Genic güzel açıklamış hayatım aynı şeyleri yazmıyayım..Geçer canım bu dönemide birlikte atlatırız yeterki tecrübeyle edindğimiz bilgileri dikkate alalım..

Hadi göreyim seni akşamı da böyle güzel kapat sen yaparsın sana güveniyoruz canım