- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
Geçecek!!! Geçmek zorunda!!! Hatta geçti bile :) Umarım yani :)
Bu sabah diyet günlüğümü açtım ve bir döküm yaptım..tam 5 ay 10 gündür diyetteyim ve çok şükür 100 gr da olsa ( sadece 2 kez ) her hafta kilo vermişim...arada bir sabit ya da artı olması artık korkutmuyor beni...çünkü yeme düzenimi oturttum aslında...bu hafta siradisi bir durumdu...tam 16 kg vermişim :) 5 ay için süper bence...yilbasi hedefine 8.3 kg kaldı ve 5 ay var daha...rahat rahat vericem inşallah...kan degerlerime ve şeker takibime baktım...o kadar güzel ilerlemiş ki şükür, beni acaip motive etti bu durum...şu an tek sıkıntım hazimsızlık...yine 10. gundeyim ve çıkamadım tuvalete...bakalım çarşamba ne diyecek doktorum...bu da bi duzene girse, hayatimda hiç olmadigim kadar düzenli sağlıklı besleniyorum ve bedenen iyi hissediyorum...yani sonuç; kilolar benden korksun ben yeme aliskanligimi degistirmeyi başardım şükür :)
(bu yazılanlar sizden çok kendime :) evrene mesaj :)
Beck diyet Çözümü kitabını okumuş gibi konuşuyorsun yani yazıyorsun. 16 kilo süper ;benim vermek istediğim kilonun tamamı!!! Harika bi şey , 5 ay ne ki....Allah'ım bize de nasip etsin 5 ay sonra 16 kilo eksilmeyi. wc problemin de umarım düzelir