Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar
dün yediğim bişiler bana dokundu:( yoğurdum baya ekşiydi atmaya kıyamadım çorbanın içinde yedim ve ağzıma çok fena bozuk tat geldi. ondan mı yoksa nohut pişirmiştim ondan mı bi de havalar soğudu ayaklarım da üşüdü gece gazdan uyuyamadım. sabah da geç kaldım işe. şu an yorgun ve bitkinim:( sabah geç kalınca iş yerinde 1 muz ile kahvaltı yaptım.

Kalkarkalkmaz elma sirkeli sıcak suyumu içtim..

İş koşturmacası arasında bir tane antep fıstıklı sarma yuttum :57::75:

Az öncedeee haşlanmış 1 yumurta, 2 patates, yarım acı biber, bir kaç dal maydanoz ve yarım soğandan oluşan kahvaltımı yedim.
1 kapsül omega3 ümü içtim.. :87::78:

Şimdide çamaşır katla yerleştir ve ütü var sırada, sonrası kızımı banyo yaptırıcam okul hazırlığı başlicak :102::108:

Not: Smiller tamamen kafadan atmaca :1::10:

Son düzenleme:
bizim bir arkadaş lahana diyetini böyle yapmıştı.sadece kahana değil yani. ama bilmiyorum ne kadar doğru olur böyle bir diyet

YAĞ YAKMA DİYETİ (lahana çorbası diyeti)

Bu diyet programı ABD'deki Minneapolis Mayo Klinik'de hazırlanmıştır.

Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet

hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış

olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. diyet, vücudu

zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet

bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.

Kullanmakta olduğunuz ilaçlar varsa diyete engel değildir.

* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar

çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.

* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.

* diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.

* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.

* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye

atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber

veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.

10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar

ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz

o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna

yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

diyet Planı

1.gün:

Çorba ve meyve günü:

Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.

İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.

Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:

Çorba ve sebze günü:

Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle

yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.

Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.

Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.

Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:

Çorba, meyve ve sebze günü:

İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.

Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi

hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:

Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):

Muz ve yağsız süt bugün serbest.

Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar

yağsız süt içebilirsiniz.

Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun

potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.

İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.

(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:

Et, Domates ve Çorba günü:

Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca

300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar

domates yiyebilirsiniz.

Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8

bardak su içiniz.

Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:

Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:

İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.

2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.

Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:

Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:

Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve

istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız

4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun

yüksek proteine ihtiyacı var.

* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.

* Bol bol su içiniz.

* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve

kahveye koymayınız.

* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli

çok yararlı.

* Greyfurt çok iyi.

* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.

Diyetin en kötü günü 2.günüdür. Bundan sonra kilo

vermeye başladığınızda motivasyonunuz artacaktır.

3.gün sonunda isterseniz diyeti bitirebilirsiniz.

Önemli Not: diyet 7 günlük yapıldıktan sonra 2-3

gün ara verilmeli. Ara verildiği günlerde yine hafif yiyecekler yenmeli aşırıya kaçılmamalıdır.

günaydın kızlar
dün yediğim bişiler bana dokundu:( yoğurdum baya ekşiydi atmaya kıyamadım çorbanın içinde yedim ve ağzıma çok fena bozuk tat geldi. ondan mı yoksa nohut pişirmiştim ondan mı bi de havalar soğudu ayaklarım da üşüdü gece gazdan uyuyamadım. sabah da geç kaldım işe. şu an yorgun ve bitkinim:( sabah geç kalınca iş yerinde 1 muz ile kahvaltı yaptım.

Üşütmüşsündür canım..Yeşil çay varsa yeşilçay iç hemen canlandırır içini ısıtır yada şekersiz türk kahvesi :49::94:

Dün anneme gittim, temizliğine yardım ettim..Tabii öğleden sonra trafoyla alakalı bişiler oluş elektrik kesildi.Bekledik mecburen oturduk artık..akşam eşim aldı iş çıkışı hoop doğru tatlıcıya, sanki tatlı aşermiş bizimki, çeşir çeşit tatlılar alındı ve az ilerisinde köylü pazarı varmış hemen atladım tabii :1: turşuluk malzeme ve eve sebze aldık ordan da alışveriş merkezine bizimki kendine bişiler aldı kıza bişiler aldık çıktık geldik eveee..
Evde yemek hazırla ye sonra tatlı ve çay faslı........ Bölee bol koşturmacalı bir gündü :99::88:

bizim bir arkadaş lahana diyetini böyle yapmıştı.sadece kahana değil yani. ama bilmiyorum ne kadar doğru olur böyle bir diyet

YAĞ YAKMA DİYETİ (lahana çorbası diyeti)

Bu diyet programı ABD'deki Minneapolis Mayo Klinik'de hazırlanmıştır.

Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet

hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış

olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. diyet, vücudu

zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet

bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.

Kullanmakta olduğunuz ilaçlar varsa diyete engel değildir.

* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar

çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.

* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.

* diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.

* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.

* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye

atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber

veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.

10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar

ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz

o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna

yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

diyet Planı

1.gün:

Çorba ve meyve günü:

Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.

İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.

Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:

Çorba ve sebze günü:

Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle

yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.

Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.

Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.

Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:

Çorba, meyve ve sebze günü:

İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.

Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi

hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:

Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):

Muz ve yağsız süt bugün serbest.

Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar

yağsız süt içebilirsiniz.

Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun

potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.

İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.

(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:

Et, Domates ve Çorba günü:

Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca

300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar

domates yiyebilirsiniz.

Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8

bardak su içiniz.

Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:

Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:

İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.

2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.

Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:

Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:

Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve

istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız

4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun

yüksek proteine ihtiyacı var.

* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.

* Bol bol su içiniz.

* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve

kahveye koymayınız.

* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli

çok yararlı.

* Greyfurt çok iyi.

* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.

Diyetin en kötü günü 2.günüdür. Bundan sonra kilo

vermeye başladığınızda motivasyonunuz artacaktır.

3.gün sonunda isterseniz diyeti bitirebilirsiniz.

Önemli Not: diyet 7 günlük yapıldıktan sonra 2-3

gün ara verilmeli. Ara verildiği günlerde yine hafif yiyecekler yenmeli aşırıya kaçılmamalıdır.
Yok zuzuu ben almiim en son hollywood diyeti yaptım sonuç: normal menü düzenine geçince birden alınan kilo oluyor..
Ben o sağlıklı gıdalardan menü oluşturaraktan akşam 6 sonrası yemeyerekten ve bol yürüyüş sporlı bir düzen oluşturuyorum kendime..
Sonuçta kalıcı gitsin o kilolar ve sinir sistemimiz sağlam kalsın dimii :68::86:

Yok zuzuu ben almiim en son hollywood diyeti yaptım sonuç: normal menü düzenine geçince birden alınan kilo oluyor..
Ben o sağlıklı gıdalardan menü oluşturaraktan akşam 6 sonrası yemeyerekten ve bol yürüyüş sporlı bir düzen oluşturuyorum kendime..
Sonuçta kalıcı gitsin o kilolar ve sinir sistemimiz sağlam kalsın dimii :68::86:

çok doğru söylüyorsun al benden de o kadar. isveçten sonra hasta oldum. bu başlığın altındaki yorumları okudum. herkes hevesle başlıyor, çoğu çorbadan tiksiniyor diyeti tamamlayamıyor. bir tane bayan da dikkatimi çekmişti çok süper uyuyordu listeye eğer 3 günde işe yararsa 1 haftaya tamamlarım yoksa diyeti bırakıcam diyordu. 1,5 kilo vermiş ve 3. günün gecesinde dişleri ve kemikleri ağrımaya başlamış. 4. gün süt içmeye başladığım halde geçmedi diyeti bırakıyorum yazmış.
aslında holywood veya lahana diyetinden esinlenilmiş bir öğün işimizi görür diye düşünüyorum. akşam öğününde yapsak günü hafif kapatmış oluruz:23:
sen de anlaşılan tatlılara gömülmüşsün. ben de dün ekler yedim hemide 3 tane:26:
sabah 1 muz ,
öğlen çorba+ayran+ 1 dilim ekmek
arada yoğurt
akşam 9 istavrit, 2 tabak lahana
gece 1 çb bardağı süt

olacak inşallah. böyle olursa telafi etmiş olurum diye düşünüyorum. bu cumaya 100 gram da olsa kilo vermem lazım.

çok doğru söylüyorsun al benden de o kadar. isveçten sonra hasta oldum. bu başlığın altındaki yorumları okudum. herkes hevesle başlıyor, çoğu çorbadan tiksiniyor diyeti tamamlayamıyor. bir tane bayan da dikkatimi çekmişti çok süper uyuyordu listeye eğer 3 günde işe yararsa 1 haftaya tamamlarım yoksa diyeti bırakıcam diyordu. 1,5 kilo vermiş ve 3. günün gecesinde dişleri ve kemikleri ağrımaya başlamış. 4. gün süt içmeye başladığım halde geçmedi diyeti bırakıyorum yazmış.
aslında holywood veya lahana diyetinden esinlenilmiş bir öğün işimizi görür diye düşünüyorum. akşam öğününde yapsak günü hafif kapatmış oluruz:23:
sen de anlaşılan tatlılara gömülmüşsün. ben de dün ekler yedim hemide 3 tane:26:
sabah 1 muz ,
öğlen çorba+ayran+ 1 dilim ekmek
arada yoğurt
akşam 9 istavrit, 2 tabak lahana
gece 1 çb bardağı süt

olacak inşallah. böyle olursa telafi etmiş olurum diye düşünüyorum. bu cumaya 100 gram da olsa kilo vermem lazım.
Olur canım neden olmasın..Sen o lahana çorbasından yap koy dolaba akşam eve gelince akşam yemeği gibi yersin..Gün içinde de sağlam kahvaltı ve abartısız bir öğle menüsüyle tamamlarsın işi tabii spor şart..

Ayy hiç sorma şu an mutfak masasında iki kutu tatlı dolapta da kocaman bir yaş pasta var ama ben hiç yokmuş gibi davranıyorum, turşuluk malzemeler koridorda şeffaf poşetlerde daimi bir şekilde onlar var gözümde beynimde benilğimde :61::16:

Çamaşırların 4/3 ünü katlayıp yerleştirdim beyazlarım kaldı ama şimdi ütü yapıcam acilen ve sonra banyoya bir de karın ağrısı varki sormayın klozete boşuna gidip gelmeler zaman kaybettiriryor bana :91::19:

Ayy bir de ne giyicem düşüncesi ufffffff :4:
Kısa giysem üşürüm uzun giysem terlerim durumlarındayım ve kızımın odası yazlıklarla kışlıkların buluşma noktası oldu mecburen küçük diye çıkardım, bizimkileri çıkartırsam yatak odaları çamaşır dağ olucak oyy :48: Hadi bakalım koşturmaca hareket olsun bizede yansın yağlar kış kış yağlar kış kış :79::97:

Çamaşırların 4/3 ünü katlayıp yerleştirdim beyazlarım kaldı ama şimdi ütü yapıcam acilen ve sonra banyoya bir de karın ağrısı varki sormayın klozete boşuna gidip gelmeler zaman kaybettiriryor bana :91::19:

Ayy bir de ne giyicem düşüncesi ufffffff :4:
Kısa giysem üşürüm uzun giysem terlerim durumlarındayım ve kızımın odası yazlıklarla kışlıkların buluşma noktası oldu mecburen küçük diye çıkardım, bizimkileri çıkartırsam yatak odaları çamaşır dağ olucak oyy :48: Hadi bakalım koşturmaca hareket olsun bizede yansın yağlar kış kış yağlar kış kış :79::97:
sen de üşüttün desene. yazlık kışlık ayrımına bi yerden başla sonu geliyor. çocukların kıyafetlerini elimde tutmama kararı aldım. yaza girerken bir ksımını verdim bir kısmını da memlekete göndermek üzere ayırdım, memlekete göndermeyince şimdi kış hazırlığına üstüne biraz daha kıyafet ekledim. onlar olmayınca ohhhhh dolapta bi sürü yer oluyor. bi de kilo versem kendi dolabımda ne yerler açılacak.
Geçen kış başlangıcı indirimden 3 yazlık 1 kışlık pantolon aldım.yaza nasıl olsa kilo verecektim. bir tane de pardesü aldım. yaz geldi anaaaaa ben kilo veremiyorum:53:65 e takıldım üstüne üstüne kilo aldım ya daha paçalarını bile yaptırmadan pantolonlar öööyle kaldı. haftasonu bi daha baktım vaziyet aynı kışlık pantolonu giyebilmem için göbeğimi kesip almam lazım:2:yazlıklar içinde en az 3 kilo, raghat giyeyim dersem 5 kilo vermem lazım.
artık beni motive etsin diye küçük beden kıyafet almıyorum, elimdekiler bana yetiyor:ssz: yeni kıyafet de almak istemiyorum nasıl olsa küçülecek bunlar...ha gayret 62 ha gayret ...62 olursam göbüşüm pantolun fermuarına engel olmaz. o pantolun içine sığdığıma ha baurada halay çekicem Allahın izniyle:64::66::66::66::66::64::1:

Tarif icin tesekkurler hedefcim :16: bu lahananin yemegini yapiyorlardi yemek yedigim bir yerde bayildim corbasini da yapiyorlarmis dedim deniyim bnde :) ayrica diyeti konusunda da cok haklisiniz tek besine dayali diyetleri dogru bulmuyorum

Tarif icin tesekkurler hedefcim :16: bu lahananin yemegini yapiyorlardi yemek yedigim bir yerde bayildim corbasini da yapiyorlarmis dedim deniyim bnde :) ayrica diyeti konusunda da cok haklisiniz tek besine dayali diyetleri dogru bulmuyorum
diyet yapmak ne kadar zor şey yaf...önümüzde o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki...dün o kadaaaa yemişim bu gün de yemeyiver değil mi yani...bu bile zor. öğlen planımda ufak bir değişiklik oldu ekmek yemedim ama meyve suyu içtim, sırf sıvı beslenmiş oldum. ara öğün olarak da az önce ayran içtim. canım çekmese de zorla 1 bardak ayran içtim. öğlen az yedim ya ikindin acıktım diye ıvıra zıvıra sarılmak veya akşam abartmak gibi huylarım var. ara öğüne de gerek yok aslında beyinde bitirince aç bile gezer insan ama neylersin ben beyinde bitirememişlerdenim. az önce ayranımı içtim. çekirdek yememk için kendimi tuttum. kabak tatlısı için de aynı çekilde...
şimdi eve gidince de ciddi sınavlar vericem. sınavım büyük:26::26::26:

diyet yapmak ne kadar zor şey yaf...önümüzde o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki...dün o kadaaaa yemişim bu gün de yemeyiver değil mi yani...bu bile zor. öğlen planımda ufak bir değişiklik oldu ekmek yemedim ama meyve suyu içtim, sırf sıvı beslenmiş oldum. ara öğün olarak da az önce ayran içtim. canım çekmese de zorla 1 bardak ayran içtim. öğlen az yedim ya ikindin acıktım diye ıvıra zıvıra sarılmak veya akşam abartmak gibi huylarım var. ara öğüne de gerek yok aslında beyinde bitirince aç bile gezer insan ama neylersin ben beyinde bitirememişlerdenim. az önce ayranımı içtim. çekirdek yememk için kendimi tuttum. kabak tatlısı için de aynı çekilde...
bence haatayi diyet diyet diyetteym demekle yapioruz cunku beynimizr ne kadr cok bu mesaji gonderirsek bunu dusunuyoruz ve kendimize sahip cikmamiz biraz daha zor oluyor once nefsimizi koreltmemiz snra da saglikli beslebmeyi ogrenp ona gore yasamamiz gerekiyor sanirim

arkadaşlar doğum yaptıktan sonra çok fazla kilom kaldı onları vermek istiyorum fakat çok başarılı olamıyorum bu zayıflama gruplarına nasıl katılabilirim

sen de üşüttün desene. yazlık kışlık ayrımına bi yerden başla sonu geliyor. çocukların kıyafetlerini elimde tutmama kararı aldım. yaza girerken bir ksımını verdim bir kısmını da memlekete göndermek üzere ayırdım, memlekete göndermeyince şimdi kış hazırlığına üstüne biraz daha kıyafet ekledim. onlar olmayınca ohhhhh dolapta bi sürü yer oluyor. bi de kilo versem kendi dolabımda ne yerler açılacak.
Geçen kış başlangıcı indirimden 3 yazlık 1 kışlık pantolon aldım.yaza nasıl olsa kilo verecektim. bir tane de pardesü aldım. yaz geldi anaaaaa ben kilo veremiyorum:53:65 e takıldım üstüne üstüne kilo aldım ya daha paçalarını bile yaptırmadan pantolonlar öööyle kaldı. haftasonu bi daha baktım vaziyet aynı kışlık pantolonu giyebilmem için göbeğimi kesip almam lazım:2:yazlıklar içinde en az 3 kilo, raghat giyeyim dersem 5 kilo vermem lazım.
artık beni motive etsin diye küçük beden kıyafet almıyorum, elimdekiler bana yetiyor:ssz: yeni kıyafet de almak istemiyorum nasıl olsa küçülecek bunlar...ha gayret 62 ha gayret ...62 olursam göbüşüm pantolun fermuarına engel olmaz. o pantolun içine sığdığıma ha baurada halay çekicem Allahın izniyle:64::66::66::66::66::64::1:
Ahh canım ahh kesinlikle haklısın ben de artık küçük beden almak istemiyorum ve içine hala giremediğim yeni kıyafetlerim var ve ben onları yine giymeden kaldırıyorum..Gerçi azaldılar epey daha önce daha çoktu tabi, çok şükür az kaldı..
Vee şimdi farkettim sen benden azmışsın yahuu :102::12:
Evet yaa akşam imtihanı çok zor ve şu an tatlılardan yemek istiyorum..Acıcık ucundan baktım tadına ama kesmiyor tüm kutuları açıp yememek için zor tutuyorum kendimi.Tüm gün boyunca o kadar dolaş hareket halinde ol şimdi de akıl fikir yemede olsun..Oyun bu oyun içimizdeki canavarın oyunu :39::93:
bence haatayi diyet diyet diyetteym demekle yapioruz cunku beynimizr ne kadr cok bu mesaji gonderirsek bunu dusunuyoruz ve kendimize sahip cikmamiz biraz daha zor oluyor once nefsimizi koreltmemiz snra da saglikli beslebmeyi ogrenp ona gore yasamamiz gerekiyor sanirim
Haklısın canım bugün gün içinde bunu bende düşündüm..Aslında çok kasmadan yapmalı bu işi..Mesela Canan Karatay hoca Belli bir saat spor yap istediğini ye diyor demekki iş yemeyi kısmada değil hareketi çoğaltmada..Ne kadar yiyosan çift katı spor yapcan yani..
arkadaşlar doğum yaptıktan sonra çok fazla kilom kaldı onları vermek istiyorum fakat çok başarılı olamıyorum bu zayıflama gruplarına nasıl katılabilirim

Tatlım burdan devam edebilirsin istersen. Yerimiz var deneme süresine tabi tutarız seni de..

bugünki menüm
sabah
simit
ara elma
öğle
nohut 3 /5 çatal bulgur pilavı
1 kase yoğurt çorbası
1 burma tatlı
ara
yok
akşam
taze böğrülce salatası piyaz
az sonra 1 kase makarnalı yoğurt

bugünki menüm
sabah
simit
ara elma
öğle
nohut 3 /5 çatal bulgur pilavı
1 kase yoğurt çorbası
1 burma tatlı
ara
yok
akşam
taze böğrülce salatası piyaz
az sonra 1 kase makarnalı yoğurt

Sen neden cee deyip gidiyosunki canım..Hani sporun hani suyun ve sohbetlere katılmanı bekliyorum hayatım :109::48:

Merhaba kizlar dunden beri yolculuk telasindayim temizlikti bilmm neydi derken artik valiz hazirlama son ana kaldi kizimla benim valizimi tam 2 satte hazirladim yediklerin cok fazla ....

Sabah
Lorlu yumurta
Zeytin
Az kete
1 dlm ekmemk

İkindi
4 yk menemen
2 dlm ekmek

Otobuse bindik cok acim arkadadlar ekmk aldi kocaaaa bir dlm yedim sonra tutku sonra kek sonea ice tea. Allhtan otobus yokclugundayimmm cok yedinmm cokkkkkk:47:

Sabah :
Bir bardak su
sütlü tarçın
yarım saat sonra ;
hergün 1 yumurta
5 zeytin
peynir
sınırsız yeşillik domates
çay
2 dilim ince unonun diyet ekmeği

öğle :
Sebze yemeği az yağlı az tuzlu
sınırsız salata
yoğurt
çorba
yada ; kurubaklagiller

akşam :
Haşlama veya ızgara herhangi bi et
çorba
sınırsız salata yoğurt
2 yemek kaşığı pilav makarna ....

Sınırsız çay
kahve
bitki çayları
şekersiz

aralarda ise ;
ceviz,fındık,badem
meyve
meyve yoğurtlarının içine müsli karıştırarak (öz. Kayısılı)
grissini
ince bir dilim ekmeğin üstüne süzme yoğurt üstüne pul biber

benii guruba aldığınız için teşekkür ederim
sabah 8,30 da işe başladığım için 7,30 da kahvaltımı yumurta hariç yaptım
1 domates 1 salatalık bir parça peynir ve light süt tarçınlı

Back
X