Hmm anladığım kadarı ile saçların kendi saçların..
Tatlım o dediğin açıcı ve boya karışımlarına hiç geek yok, saçını çok yıpratırsın..Bana göre yavaş ama emin adımlarla ilerleyelim yaza girmeden dediğinsaç rengine kavuşursun hem de her defasında farklı bir renk saçla çıkarsınayna karşısına ne dersin
Haklsın ama boyaya çok fazla para harcayamam maalesef.. Çalışmıyorum ve babamdan her defasında boya parası istemek bana tuhaf geliyor çünkü 3 ay öncesine kadar çalışan bi bayandım umarım anlatabilmişimdir..
Kısasürede orta dereceli bir yıpranmayla elde edemezmiyim?
Hayır öyle değil hayatım..Ayda bir kez boyarsın saçlarını. ve dediğin boyayı tüp olarak alırsan zaten mesele kalmaz maddi açıdan..
Birde boya sonrası bakım kremi oldumu tamamdır işin..
merhaba kizlar.cocukla ve benhastayiz.gece beni hic uyutmadilar.sabah da bi sinir kupu olarak kalktim tabi.gece uyumamalari hastaliktan degil bu onlarin huyu oldu iyice.kiz 28 aylik olcak oglan da bir yasia girecek.ama hala gece o kadar cok kalkiyorlar ki.gunduz zahmetleri olaxak tabi ben anneyim onlar icin izindeyim evdeyim.onlarla tum gun ilfilenmeliyim.kadin da gwkiyor evin isini xamasiri utuyu hallediyor gidiyor.rahatim gunduzleri yani sadece cocklarin ihtiyaclari icin kosturup duruyorum.ama gece de uyuyup dinleneneyince co k kotu uyaniyorum.bugun bi de kizimin canini acittim cok fena sekilde malesefsabah zencefilli bal verirken direndi agladi her yere bulastirdi parmagimi isirdi sonra o aglayinca ben de koptum artik agladim durdum.canini acittigim.icin daha cok uzuldum.
off ya benim de psikolojim bozuldu artik.annelik ne zor ismis ya.hic bir sekkilde ne ben memnun oluyorum ne de onlar.calusmaya baslasam aklim evde kalacak daha cok kucukler.su uyku problemini nasil cozexegim bilmiyorum.
neyse kafanizi sisirdim bende sorun bitmez..
Günaydın takımınızda boş yer varmı hanımlarr
Kızlar menünüze çiğ sebze ekleyin..
Siyahcım meyveyi akşam sonrası değil sabah ye olurmu..
Şşşştt orda neler oluyor
Allah kolaylık versin hepimize. bunlar tek tek olunca uyuyorlar da ekip kurunca uyumuyorlar. ben büyüğü ile ne güzel yanına yatınca mışıl mışıl uyurduk. büyüğü 8de yatardı şimdi de 9 da yatıyor bunlar ise 9da yatağa gidiyoruz, yatmıyorlar hoplayıp zıplıyorlar , normalde beze çiş yapan çocuklar bu safhadan sonra en az 1 defa hatta 2-3 defa tuvalete gidiyorlar, en az 1 defa su içmek istiyorlar ( bu sebeple suyu başucumuza hazırladım gezinmesinler diye), daha sonra yatakta dönüp ya birbirlerini rahatsız ediyorlar ya da sırtlarını kaşımam için mızırdanıyorlar. aynı anda kaşımak zor...masal anlatayım diyorum herkes kendi masalını istiyoreeeeeeeeeeeeeh diyip son çare bağırıyorum azarlıyorum uyusanızıza beeeaaaa diye...hala uyumayan oluyo başka bir odada beşik var içine koyuyorum bu onlara ceza oluyo, ceza vermek de doğru değil ama o orda bağıra çağıra ağlasa da ben biraz sakince uzanmış oluyorum. sonra tabi alıyorum tekrar yanıma yatırıyorum....geceler böyle geçiyor.....
gündüz işte olunca kafam biraz dağılıyor. çok küçükler işe başlamayayım diye düşünüyorsun ama bu sana kalmış. eğer güvenilir bakıcı bulabileceksen işe de başlayabilirsin. ben ikilzeri 4,5 aylıkken tek bakıcıya bırakıp başladım çalışmaya. gözüm arkada değildi. ya da çalışmaya başlamayı ne zaman düşünüyorsan 1-2 ay önceden bakıcın ile anlaşabilir yarım gün falan çocuk baktırabilirsin. sen de bu dönemi daha rahat atlatırsın. uykusuzluk bitmiyor ama...Ben de diyorum bu gece uyumamaları gündüz uykusundan mı kaynaklanıyor (gündüz uykusuna da düşkün değiller:44:)...artık kreşe başlayınca yaza belki de eylüle o zaman bir değişiklik olur ve inşallah o zaman daha iyi uyurlar.
Çok geçmiş olsun!! Yaşları çok yakınmış allah yardımcın olsun...bunlar iyi günlerin deyip ahkam keserdim ama ben de şimdilik bi tane...ukalaligi erteleyip bi çocuğa da bakamiyosun ya utan kendinden seldom hanım diyerekten utandım kendimden :/
Bende oyle sayilirim canim.olsun sen yinede gel.yalniz kaldim buralarda :) bide bisey sorucam sen karatay diyetimi yaptin ne kadar surede kac kilo verdin.simdi kac kilosun
yapmaya çalıştım...bir dönem 1 ayda 2,5 kilo kadar karatay grubunda verdim sonra veremedim. bütün diyetlere olduğu gibi karataya da sadık kalamadım. en son karataya başlıyorum dediğimde yarım gün uydumgeçen hafta az ve sık beslenme+ günde 1 saat yürüyüş yaptım, cumadan beri cozurtuk beslendim kilo almış gözüküyorum bugün de ekmeği kesip en azından ödem atmaya çalışıyorum...Çok yardımcı olamdım kusura bakma. doğal beslenmeye teşvik ettiği için karatayı tavsiye ederim sadece kuruyemişleri abartma derim (muhtemelen kuruyemişleri ve zeytini abarttığım için kilo veremiyorum karatayda)
evet 2. hesap doğru, yanlışlığı biz de fark etmemişiz.kızlar ben geçen hafta yüzdemi yanlış hesaplamışım şimdi farkettim
akrep33 ( 63 /62,8 / 0,2/ 0,31%)
Seldom ( 83.2 /82,8 /0,4/ 0,48%)
Trabzonspor( 88 /88 /0 /0 %) kilosu sabit
hedef52 ( 64,6 / 64,6/ 0%)kilosu sabit
gamzeerdi (60,2/ / / %) mezun
selennnnn ( 62,4 / 62, 4/ 0.00/ 0%) kilosu sabit
siyahbeyaz06(74,2 / 74,2/ 0/ 0%) kilosu sabit
Dimp ( 77,7/ 76,9/ 0,7/ 0.90%) hedef: 55
77.7-76.9 = 0.8 çıkıyor 0.7 değilve yüzdem %0.90 değil %1.02 yanlışmı kızlar bi bakın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?