off yaaaa ben hedeflerimden çook uzağımHeder 52 nerelerdesin arkadasim
Bende oyle sayilirim canim.olsun sen yinede gel.yalniz kaldim buralarda :) bide bisey sorucam sen karatay diyetimi yaptin ne kadar surede kac kilo verdin.simdi kac kilosunoff yaaaa ben hedeflerimden çook uzağımhiç bişey yapmıyorum gereksiz şeylerle uğraşıyorum buraya gelip yediklerimi yazacak yüzüm de yok...
en iyisini yapmışsın..arada bir kapıları kapatmak lazım herşeye herkese..inşallah hayırlı şeylere vesile oluyorumdur :) yoksa durumlar çok fena :) bu ara memleketteki evin dekorasyonuyla uğraşıyorum net üzerinden...bu beni o kadar motive ediyor ki inanamazsın!! tamam artık gidicem duygusuyla sanırım :) bu ara kızımın hastalığına ve tüm zorluğuna rağmen (cuma pazartesi ve salı benimle okuldaydı iki katı yoruldum, hastalığına canımın yanması da cabası tabi ) moodum çok yüksek şükür...her zaman şükredecek çok şey var...bugün kardeşimin doğumgünü..mevlanın en büyük lütuflarından biri o bana..uzaktayız hasretiz falan ama bugün gün boyu onun varlığına şükrettim...ya olmasaydı!! hep bir şükür vesilemiz var çok şükür :) kitabı ilkkez duydum..okumak isterim
inşallah bütüüüüün niyetlerin hayırlısıyla yerini bulur...en önemlisi sağlıkla prensesinle ailenle beraber olabilmen...bilmem hiç düşündün mü ya da denedin mi? ama psikolojik destek almak iyi gelebilir..ben kızıma ve kendime eşimin hastalığı ile beraber almaya başladım...çoooook faydasını gördüm çok..kendimle yüzleşebilmeyi başardım bu sayede...herkese ısrarla tavsiye ediyorum..
hedef nerelerdesin?? senin yokluğuna alışkın değiliz!!
ya itiraf ediyorum takıntılı bir şekilde internette şurda burda çıkan haberleri köşe yazılarını okuyorum...Veee strese giriyorum biliyosunuz ben streslenince ne yaparım:125:...En güzeli stresli şeylerden uzak durmaya çalışmam ve alakasız kitaplarla kafamı biraz dağıtmam lazım.
Görüyorsunuz psk. detseğe hepimizin ihtiyacı var.
merhaba kizlar.cocukla ve benhastayiz.gece beni hic uyutmadilar.sabah da bi sinir kupu olarak kalktim tabi.gece uyumamalari hastaliktan degil bu onlarin huyu oldu iyice.kiz 28 aylik olcak oglan da bir yasia girecek.ama hala gece o kadar cok kalkiyorlar ki.gunduz zahmetleri olaxak tabi ben anneyim onlar icin izindeyim evdeyim.onlarla tum gun ilfilenmeliyim.kadin da gwkiyor evin isini xamasiri utuyu hallediyor gidiyor.rahatim gunduzleri yani sadece cocklarin ihtiyaclari icin kosturup duruyorum.ama gece de uyuyup dinleneneyince co k kotu uyaniyorum.bugun bi de kizimin canini acittim cok fena sekilde malesefsabah zencefilli bal verirken direndi agladi her yere bulastirdi parmagimi isirdi sonra o aglayinca ben de koptum artik agladim durdum.canini acittigim.icin daha cok uzuldum.
off ya benim de psikolojim bozuldu artik.annelik ne zor ismis ya.hic bir sekkilde ne ben memnun oluyorum ne de onlar.calusmaya baslasam aklim evde kalacak daha cok kucukler.su uyku problemini nasil cozexegim bilmiyorum.
neyse kafanizi sisirdim bende sorun bitmez..
merhaba kizlar.cocukla ve benhastayiz.gece beni hic uyutmadilar.sabah da bi sinir kupu olarak kalktim tabi.gece uyumamalari hastaliktan degil bu onlarin huyu oldu iyice.kiz 28 aylik olcak oglan da bir yasia girecek.ama hala gece o kadar cok kalkiyorlar ki.gunduz zahmetleri olaxak tabi ben anneyim onlar icin izindeyim evdeyim.onlarla tum gun ilfilenmeliyim.kadin da gwkiyor evin isini xamasiri utuyu hallediyor gidiyor.rahatim gunduzleri yani sadece cocklarin ihtiyaclari icin kosturup duruyorum.ama gece de uyuyup dinleneneyince co k kotu uyaniyorum.bugun bi de kizimin canini acittim cok fena sekilde malesefsabah zencefilli bal verirken direndi agladi her yere bulastirdi parmagimi isirdi sonra o aglayinca ben de koptum artik agladim durdum.canini acittigim.icin daha cok uzuldum.
off ya benim de psikolojim bozuldu artik.annelik ne zor ismis ya.hic bir sekkilde ne ben memnun oluyorum ne de onlar.calusmaya baslasam aklim evde kalacak daha cok kucukler.su uyku problemini nasil cozexegim bilmiyorum.
Seni okadar iyi anliyorumki anlatamam.benim ufaklikta gece uyumamak icin elinden geleni yapiyo.bazen 2 de zor uyutuyorum.tam rahatim derken 5 te kalkip deli gibi agliyo.ne istedigi belli degil.bazen televizyon acip oturuyorum.sana yeni ogrendigim bisey tavsiye ediyim.yatagina karinca duasi ve nazar ayeti koy.Allahin izniyle ben faydasini gordum.bide gece uyuturken telden yasin suresini aciyorum sabah daha sakin kalkiyo.canini acittigin icin uzulme bende gece agladiginda birkackez bende yaptim sonra sarilip ben kucuk yavruya nasil yapatim diye cokta uzuldum.ama onemli olan aliskanlik haline getirmemek bence.insan bazen tutamiyo kendini.Allah yardimcin olsun arkadasim
Tatlım öncelikle saçlarında boya yada kına varmı ??Kızlar saçlarımı boyamak istiyorum eğer deneyiminiz varsa bana yardımcı olursanız sevinirimburda anlattım;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...r-yardiminiza-ihtiyacim-var.html#post33241597
Merhaba arkadaşlar
Diyetinde dikkat ettiğim tek şey ekmeği az yemek yapamiyor m yalan değil ve benim yuzundem yüzde düşsün istemiyorum biraz ara versem dibra devam etsem diyorum çok iyi olur aslında ama uzaklaşmakta istemiyorum ne uspsam bilemedim
off yaaaa ben hedeflerimden çook uzağımhiç bişey yapmıyorum gereksiz şeylerle uğraşıyorum buraya gelip yediklerimi yazacak yüzüm de yok...
Bende oyle sayilirim canim.olsun sen yinede gel.yalniz kaldim buralarda :) bide bisey sorucam sen karatay diyetimi yaptin ne kadar surede kac kilo verdin.simdi kac kilosun
Tatlım öncelikle saçlarında boya yada kına varmı ??
:
Kaptanıııııııııııııımmmyine ne varsa bizim takımda var :) şimdi saçımı önce (2 sene oluyor fındık kabuğu yaptık sonra ışıltılı kahve baktım çok dökülüyor kına yaptım.. Ama iki sene önceydi aktı hiç kalmadı bide sürekli kestire kestire çok çok az yani 1 cm uçlarında var onlarında artık rengi atmış.. Şimdi kaptanım ben böyle bal köpüğü istiyorum ama birazcık açık bi bal köpüğü malum ilçedeyim burdaki kuaförlere sıfır güvenim var gidiyorum azıcık ucandan al diyorum kısacık veriyor elime bide boyayı güvenemem..
Bide o fotoda biraz daha koyu çıkmış saçlarım kaptanım. Şimdi ne yapmamı önerirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?