Sanırım diyelim boyunca ilkkez kilo alcam (tatil hariç tabi) bu hafta..3-4 gündür bir öfkeyle yiyorum aman allahım!! Çarşamba oruca dönüyorum geri..inşallah yoluna girer fenalardayim yoksa!!
Biz kilo versek daha süper olur demigamze gitti takım birincilikleri de gitti. ya takımımıza metabolizması çok hızlı çalışan birilierini bulucasya da kilo verices
Kızlar kızım çok hasta sürekli hastaneye taşınıp duruyoruz..kusura bakmayın..önüme ne gelirse onu yiyorum menü falan da yok yani :/
Geçmiş olsun canım..Şimdi nasıl durumu ?Merhaba canlar...herkes mi hasta allah korusun!!!nerde millet?? Bugün daha iyi kuzucum çok şükür ama hala yataktan cikmiyor ki bu ilkkez başımıza geliyor..yani harbi hasta...ben onun derdinden kendimi koyverdim walla...arkadaşlar ne pisisrirse onu yiyorum diyet falan rafta..
Tatlım, cumartesi eshabul kehf ziyaretinegittik, sonra Tarsus şelalesi, yani gün boyu dışardaydım. Akşam arkadaşa geçtim gezi dönüşü, kahve içmeydi adı ama yemeğe de kaldım haliyle dönüş geç oldu eve gelince yorgunluktan yattım hemen..ben burdayim girip bajiyorum cevap yazamadan cikiyorum.valla cok meraklandim akrep,hedef,selen,trabzonspor, dimp nerdesiniz basiniza bi hal mi geldi yahu ne oldu.
çok yemek yiyince kendimi buzdolabı gibi hizzediyom
çok yemek yiyince kendimi buzdolabı gibi hizzediyom
.....
selenn yine mi hastane canim ya.bir an once sifa bul insallah
2013 Muhasebesi.
Son 3 yildir kendini kurslara vermis biriydim.
2013 te de kizimla ortak bir hobimiz olsun diye, kizimin cok istedigi keman derslerini aldik. Hic aklimda yokken keman ogrendim. Yagliboya resimler yaptim. Kurs sergi acti benim resmim nedenini anlayamadigimiz sekilde mustehcen bulundu ben de hic bir resmimi sergiye koymadim. Haftanin 5 gununu kursta gecirdim. Is bulabilirim umuduyla PMI proje yonetimi ve ileri excel egitimleri aldim. Bir cok is gorusmesi yaptim ama 'sen bize fazlasin veya yasin 39' dendi. Is bulamadim. Bir dostumuzu cok ozleyip 1 gunlugune bir arkadasim ile birlikte Akcay'a gittim. Esimin is yogunlugu nedeniyle yine tatil yapamadik. Yazi evimizde dinlenerek gecirdik. Kizim buyudu, guzellesti ama ben anı yasamak yerine, iş bulamiyorum diye kendi kendime kizdim. Pozitif olacagim diye gerceklerimden kactim. Ben kactigimi sanirken gerceklerim beni kovaladi.
2013 diger yillarim gibi sabir yilim oldu. Sabrettim ve surekli olaylara iyi yonunden baktim. Surekli sukrettim. Bugun imtihanim uzun sürdü diye isyan ettim. Sonra nice engelleri asip isyan etmedin, simdi mi isyan ediyorsun diye yine kendime kizdim, tevbe ettim. Dermansiz dertler ile yuzlesmis arkadaslarimi dusundum yine sukrettim.
2013 te spor yapmaya ve ayni zamanda zumba, sirtaki, plates dersi almaya basladim. Haftada 8 saat agir geldi. Sporu biraktim. Haftada 5 gun kendim icin bir sey yapabilmenin zevki paha bicilemezmis onu anladim.
Arkadaslarima daha cok zaman ayirdim. Hayati daha az ciddiye alir oldum. Daha cok komedi ve cizgi film izledim. Yine de istemeden bilinc altina attiklarim olmus bu yilin sonunda bunu anladim. Daha cok kizimla resim cektirdim. Daha cok parka goturdum. Daha cok sarildim ve daha cok kokladim.
2014 icin olan 3-4-14 Ocak ta tetkiklerim ve 17 Ocak'ta kontrolum var. 2014 e saglikli bir giris yapmak, duygusal tortularimi temizlemek ve maddi anlamda gucumu elime almak istiyorum. Bencil insanlari hayatimdan bir bir cikarmaya basladim. 2014 herkese saglik, huzur, sevgi ve mutluluk getirsin.
Heder 52 nerelerdesin arkadasimdeğişik bir hiperaktivite durumu ile karşı karşıyız hay Allah...Umarın istediğin şeyler bu yıl hayırlısı ile olur. Tabi en önemlisi sağlığın. umarım baş ağrılarının sebebini bulursunuz. Hayırlı mutlu yıllar
Selam kizlar.
Seldom gecmis olsun canim. Umarim daha iyidir. Canim sen benim kafami karistiriyorsun. Mantigimi allak bullak ediyorsun. Tam sinirlerim bozuluyor, tam gemileri yakacak, kopruleri yikacagim aklima sen geliyorsun. Sabrima sabir ekledigin icin tesekkurler.
Hedefcigim ne guzel bir 2013 analizi olmus. Allah hepinize 2014 te muthis guzellikler nasip etsin.
Allah benim gibi isteyen herkese ev nasip etsin. Bizim buralarda kiralar dudak ucuklatiyor.
Dun
Sabah 2 d ekmek kasar peyniri
Ogle musli kucuk bir kase. Kesmeyince 2 saat sonra 1 tost.
Aksam 3 kofte, bol salata ve 2 kasik bulgur pilavi.
Kacamak yine yapmadim. Suyumu ictim.
Kitap Yeni baslangiclar mevsimi. Orada bir karakter var okuyunca Seldom geliyor aklima. Seldom ben roman sevmem ama guzel bir kitap. Spor ptesi moralimin bozuk olmasina aldiris etmeden spora (zumba) gittim ama telefon geldi misafirimin gelecegini ogrenince eve dondum. Ogleden sonra yorganlarin altina girdim yine de isinamadim. 3 saat uyuyunca gecti. Bugun kizimi da okula goturmedim. Hic bir sey yapmadan oturmaya ve kitap okumaya karar verdim. Hepinizi optum.
Onemli bir sey yok canim agrilarim nedeniyle, her cuma sabahi Capa Tıp taki bas agrisi poliklinigine gidiyorum. Tetkikler yapiliyor sonuclarina gore yeni tetkikler yapiliyor. Nedenleri arastiriliyor. Amin canim.
2013 Muhasebesi.
Son 3 yildir kendini kurslara vermis biriydim.
2013 te de kizimla ortak bir hobimiz olsun diye, kizimin cok istedigi keman derslerini aldik. Hic aklimda yokken keman ogrendim. Yagliboya resimler yaptim. Kurs sergi acti benim resmim nedenini anlayamadigimiz sekilde mustehcen bulundu ben de hic bir resmimi sergiye koymadim. Haftanin 5 gununu kursta gecirdim. Is bulabilirim umuduyla PMI proje yonetimi ve ileri excel egitimleri aldim. Bir cok is gorusmesi yaptim ama 'sen bize fazlasin veya yasin 39' dendi. Is bulamadim. Bir dostumuzu cok ozleyip 1 gunlugune bir arkadasim ile birlikte Akcay'a gittim. Esimin is yogunlugu nedeniyle yine tatil yapamadik. Yazi evimizde dinlenerek gecirdik. Kizim buyudu, guzellesti ama ben anı yasamak yerine, iş bulamiyorum diye kendi kendime kizdim. Pozitif olacagim diye gerceklerimden kactim. Ben kactigimi sanirken gerceklerim beni kovaladi.
2013 diger yillarim gibi sabir yilim oldu. Sabrettim ve surekli olaylara iyi yonunden baktim. Surekli sukrettim. Bugun imtihanim uzun sürdü diye isyan ettim. Sonra nice engelleri asip isyan etmedin, simdi mi isyan ediyorsun diye yine kendime kizdim, tevbe ettim. Dermansiz dertler ile yuzlesmis arkadaslarimi dusundum yine sukrettim.
2013 te spor yapmaya ve ayni zamanda zumba, sirtaki, plates dersi almaya basladim. Haftada 8 saat agir geldi. Sporu biraktim. Haftada 5 gun kendim icin bir sey yapabilmenin zevki paha bicilemezmis onu anladim.
Arkadaslarima daha cok zaman ayirdim. Hayati daha az ciddiye alir oldum. Daha cok komedi ve cizgi film izledim. Yine de istemeden bilinc altina attiklarim olmus bu yilin sonunda bunu anladim. Daha cok kizimla resim cektirdim. Daha cok parka goturdum. Daha cok sarildim ve daha cok kokladim.
2014 icin olan 3-4-14 Ocak ta tetkiklerim ve 17 Ocak'ta kontrolum var. 2014 e saglikli bir giris yapmak, duygusal tortularimi temizlemek ve maddi anlamda gucumu elime almak istiyorum. Bencil insanlari hayatimdan bir bir cikarmaya basladim. 2014 herkese saglik, huzur, sevgi ve mutluluk getirsin.
değişik bir hiperaktivite durumu ile karşı karşıyız hay Allah...Umarın istediğin şeyler bu yıl hayırlısı ile olur. Tabi en önemlisi sağlığın. umarım baş ağrılarının sebebini bulursunuz. Hayırlı mutlu yıllar
Dünkü menüm
ikindi :1 küçük lavaş menemen 5 yeşil zeytin (artık öğlende yiyemiyorum )
Akşam: 1 ısırık etli börek 1 çay kaşığıyla şekersiz türk kahvesi 1 elma
Spor: 45 dk aerobik
Allah'tan bugün erken kalktımbu arada 100 gram vermişim
Kızlar menünüze çiğ sebze ekleyin..trabzonspor akrep iyi oldugunuza sevindim.
seldom toparlarsin canim.kiz nasil oldu .
dunki menum yazayim
sabah yarim ekmek tost
ogle etli bamya,3 yk bulgur pilavi
ara sutlac
aksam etli bamya
ara portakal,elma
spor 25 mekik
Selam kizlar.
Seldom gecmis olsun canim. Umarim daha iyidir. Canim sen benim kafami karistiriyorsun. Mantigimi allak bullak ediyorsun. Tam sinirlerim bozuluyor, tam gemileri yakacak, kopruleri yikacagim aklima sen geliyorsun. Sabrima sabir ekledigin icin tesekkurler.
Hedefcigim ne guzel bir 2013 analizi olmus. Allah hepinize 2014 te muthis guzellikler nasip etsin.
Allah benim gibi isteyen herkese ev nasip etsin. Bizim buralarda kiralar dudak ucuklatiyor.
Dun
Sabah 2 d ekmek kasar peyniri
Ogle musli kucuk bir kase. Kesmeyince 2 saat sonra 1 tost.
Aksam 3 kofte, bol salata ve 2 kasik bulgur pilavi.
Kacamak yine yapmadim. Suyumu ictim.
Kitap Yeni baslangiclar mevsimi. Orada bir karakter var okuyunca Seldom geliyor aklima. Seldom ben roman sevmem ama guzel bir kitap. Spor ptesi moralimin bozuk olmasina aldiris etmeden spora (zumba) gittim ama telefon geldi misafirimin gelecegini ogrenince eve dondum. Ogleden sonra yorganlarin altina girdim yine de isinamadim. 3 saat uyuyunca gecti. Bugun kizimi da okula goturmedim. Hic bir sey yapmadan oturmaya ve kitap okumaya karar verdim. Hepinizi optum.
Onemli bir sey yok canim agrilarim nedeniyle, her cuma sabahi Capa Tıp taki bas agrisi poliklinigine gidiyorum. Tetkikler yapiliyor sonuclarina gore yeni tetkikler yapiliyor. Nedenleri arastiriliyor. Amin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?