ayy cok guldum selennn.aynen bende isterim valla seldom gibi bir komsum,hedef gibi bir danisman:)
kızlar bu arada herkese merhaba,
2014 yılı hepinize sağlık, mutluluk, huzur getirsin sevdiklerinizle birlikte
benden hepinize kucak dolu sevgiler
büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden( evdeki kuzucukların da)
Benim pasta geldiginde Allahin ne yesemde yatana kadar beni tok tutsa dedigim andi.kesiyim diye actigimda iste bu dedim.ama genede eskisi kadar yemedim.ben eskiden misafirlikte hayir yemem diyodum.simdi aliyim ama az olsun diyorum.gobis buyuduya ondan bence
aklıma geldikçe ben de gülüyorum hâlâ :) ben bu çocukların mantığına ve safdiline hayranım :)
Allah daim etsin canım..burda böyle mutlu huzurlu görünce herkesi ben de keyifleniyorum :) bugün çok keyifli gidiyorum işe..tüm yeniyila sirayet eder inşallah :) seviyorum ben sizi :) tüm sanal önyargılarım silindi sayenizde :) ben netten tanımadığım insanla ne konuscam yaaa derdim :)
Evet akrep ne alem arkadaslarimiz var degil mi? Iyi ki varsiniz. Trambolin espirisi beni de kopartti. Ay Seldom sen hep gul ve bizleri guldur emi. Her apartmana bir Seldom kampanyasi baslatiyorum. Minik ahcilar yaratiyorsun ya, eminim benim kizim sana bayilir evinden cikmazdi. Daha sonraki kampanyam her apartmana bir hedef52. Ne de olsa her apartmanin bir danismana ihtiyaci var :)
Zırrrrrrrrrr
"Hedef teyze dal ustunde saksaganin kazmayla baglantisi nedir?"
Tak, tak, tak
"Hedef evladim, insanlar neden koklasa koklasa anlasamiyor?"
"Hedef Hanimcigim, insanlardan temizlik vergisi aliniyor da hayvanlara neden iltimas geciliyor?"
Ayy buna çok güldüm yaa.. Trambolin ve alt komşu Sen, şişli ve zenginlik, o da çok güzeldi
seldacım selam canım bak sana ne diyeceğim bir ara bende takılmıştım ona neden biliyor musun? (bu arada geçen günkü koşu bandı muhabbetinden de haberim var takipteyim sizleri) hem kilo verdiriyor hem eğlendiriyor forumun alt sayfalarında hatta takımların birinde vardı biri trambolin kullanıp faydasını gören ben bir ara takipte etmiştim kimdi hatırlayamadım (bu hamilelik yaramadı bana balık hafızalı oldum çıktım) neyse işte hem de eğlenceli kız
hem senin minik prensesinde çok hoşuna gidecektir eminim koşu bandından eğlenceli sen bunu bir araştır ve incele.
kaptanım canım benim pek göremiyorum seni de buralarda
kızlar bu arada herkese merhaba,
2014 yılı hepinize sağlık, mutluluk, huzur getirsin sevdiklerinizle birlikte
benden hepinize kucak dolu sevgiler
büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden( evdeki kuzucukların da)
evet ikincilerde bi rahatlık bi bovermişlik bi ammaaaaan açıkta mı kalacak düşüncesi oluyor. benimkiler düşün erken doğma riskleri vardı , doğuma 10 hafta kala doğum iznini erteletmek için hastaneye gittiğimde doktor izni ertlemek şöyle dursun beni hastaneye yatırmıştı. 30 haftalıktım yani. hastaneden çıktıktan sonra hııııı erken doğum olabilirmiş diye çantamı hazırlamıştım.
zamanında ve sağlıklı doğsun da çanta bişey değil çarşafa sarar verirler
Evet akrep ne alem arkadaslarimiz var degil mi? Iyi ki varsiniz. Trambolin espirisi beni de kopartti. Ay Seldom sen hep gul ve bizleri guldur emi. Her apartmana bir Seldom kampanyasi baslatiyorum. Minik ahcilar yaratiyorsun ya, eminim benim kizim sana bayilir evinden cikmazdi. Daha sonraki kampanyam her apartmana bir hedef52. Ne de olsa her apartmanin bir danismana ihtiyaci var :)
Zırrrrrrrrrr
"Hedef teyze dal ustunde saksaganin kazmayla baglantisi nedir?"
Tak, tak, tak
"Hedef evladim, insanlar neden koklasa koklasa anlasamiyor?"
"Hedef Hanimcigim, insanlardan temizlik vergisi aliniyor da hayvanlara neden iltimas geciliyor?"
Aminnnnnnnnnnnnnnnmnnnnnn.
Ben de sizleri seviyorum. Onyargilarimi Akrep yikmisti. Iyi ki varsiniz. Iyi ki 2014 e sizlerle giriyorum. Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.
ayy cok guldum selennn.aynen bende isterim valla seldom gibi bir komsum,hedef gibi bir danisman:)
Apartmandan sonra her eve 1 Hedef+ 1 Seldom kampanyasi abarti mi olur? Aslinda her ilceye de bir Akrep lazim. Kendisi pek bir uzakta yasiyor, yakinimda da bir tane olsa islerim rast gider. Her sorunum cozulur.
sen bana kafayı yedirtmeyi düşünüyon galibavalla böyle bir arkadaş vardı...adam çok kitap okuyor, kitap kurdu . arada bana felsefi sorular sorardı ben de fikirlerimi nazikçe ve düşüncemden taviz vermeden söylerdim. ama adam ha bire sorardı ...aynen yukardaki sorulara benzettiğim olurdu soruları Neden soruyorsun anket mi dolduruyorsun derdim gene anlamaz veya anlamzlıktan gelir sormaya devam ederdi.
hep mutlu ol canim.
Hanimlar bu aksam sefer ayinin son carsambasi.evliyalara gore 320.000 belanin dunyaya indigi gece.bu gecenin namazi ve duasi var.ama ben telden girdigin icin buraya aktaramadim istiyenler netten bulabilir.biliyorum asil konumuz diyet ama ben boyle faydali biseyi paylasmadan yapamadim.hepinizi optum
Dünkü menüm
ilk defa sabah 6.30 da kahvaltı yapmak zorunda kaldım
Sabah: Azıcık ekmek yumurta zeytin yani her zamankinden
Ara: elma
Öğlen: 2 Topkek
Ara: şu bimde satılan buono bitter çikolata varya onun yarısını yedim
Akşam: Bi tane dost kakolu süt içtim
Biliyorum çooook şekerli oldu dün ama arada öyle vücuduma şok yapıyorum
Spor yok yapamadım uykusuzluk vardı uyuyunca felç gibi olmuştum yapamamıştım.. Ama 10.30 tan 11.30 a kadar dans ettim..
Yani öle böle geçti dün
ühüüüüüüüüüü gene yedim içtim geldim...bu ne biçim diyet ya...ben diyet miyet yapamıyorum. ekmek arası döner yedim dün. bu gün az yiyecektim elma çorba öğlen buraya yazıp gittikten sonra badem yedim kesmedi puding sonrasında çekirdekben diyet takımında gibi değil de sanki şişmanlama takımındaymışım gibi besleniyorum. Akrep, diskalifiye olmak istemiyorum şimdi bi süreliğine izin almak istiyorum. Lütfen kafamı toparlamam şu rehavetten kurtulmam için 1 ay izinli olayım Hem takımda kalmanın kıymetini anlarım:26:üühüüüüüüü...buraya gelirim hatta cuma günü liste paylaşımlarına yardımcı olurum ama izin istiyorum
amiiin hepimiz inşallah...mutlu ve formda olalım bu yıl hep beraber
çok iyi etmişsin...duayı bilmiyordum ben de az önce netten buldum allah razı olsun
bu yemekmi yaaaa!! ölmedin mi açlıktan :/ bununla nasıl duruyosun akşama kadar?? bu iradeyle nasıl kilo aldın sen kuzum yaa..bak kızlar irade arıyorlardı sende fazlası var paylaş sırlarını :)