Ewet diyetime de uyuyorum..bazen kacsada dengeliyorum falan ışte...
Evet canım bitti bile...sana da masallah inşallah her günün böyle sıkıntısız musmutlu geçer :)
Gunaydin arkadaslarrrrrr.simdi kahvaltimi yaptim biraz gec oldu.bugun tarti biraz oynamis cok iyi geldi moral oldu bana
kimse şimdiye kadar bana ukala demedi (yüzüme karşı:26:) ama bana ukala diyen kapı gibi psikolojik testim var elimde
ne zaman acıkmıştım kız Alla Alaaaaaaa:44:Herhalde icabına bakmışımdırŞaka şaka , hatırladım galiba yatmadan önceydi o zaman bişey yemeden yatmıştım. o zaman öyle ettim de 2 gündür gene kötü besleniyorum
Aminnnnnn, cumlemize arkadasim.Ewet diyetime de uyuyorum..bazen kacsada dengeliyorum falan ışte...
Evet canım bitti bile...sana da masallah inşallah her günün böyle sıkıntısız musmutlu geçer :)
O ukala ve aç insan evladi bendim :) hedef masallah barekallah herşeye yetişiyor..sahsen idolüm olma yolunda!!!
Yemeden uykuya vurdum kendimi :)
İkinizde çooook yardımcı oldunuz teşekkür ederim canlarımm
Selencim senin doğal saç rengin ne?
Ay Seldom acikan senmiydin? Bak Hedef'in de aciktigi malum olmus deyip kivirtayim. Eeee napayim laptopum calindi ya telefondan alinti yapmak, ve o mesaja baskaalintilar eklemek zor oluyor
Bu arada senin facede yazdigin Şişli hakkindaki diyaloga cok guldum. Sen o sekerlemeye soyle "benim orada oturan bir arkadasim var, hepsi senin dusundugun gibi degilmis" de :)
Nisantasi kokanalari ile ayni kefede yasanmaz.
Aminnnnnn, cumlemize arkadasim.
Koyu kestane canim. Heveslendim bugun ben de boya baktim. Mango rengini begendim. Bir kac ay kizil gezeyim diyorum :)
Bugun
Sabah 1 d. Ekmek, 2 kk peynir
Ogle bir catal peynirli limonlu kek.
Aksam 2 kase brokoli corbasi . Salata 2 d ekmegin dis kismi
Zumba, 2 lt su ve bol mutluluk.
Hedef sen nasıl bunlara inanirsin yahu!! Bu mucizeler var olsa o çok parali ünlü hatunlar neden dombili gezsinler verir parayı yutar hapı olur çıtır :) hiç denemedim cesaret de edemem sanırım...tirsak mıyım ne :) sen beslenmene bak en emin yol..uzun ve sıkıcı ama en azından güvenli..sizin sarımsak iksiri ne oldu?? Yoğurt kürü yapcam yine inşallah bi becerirsem..en azından sağlıklı..
Birde geçenlerde trombolin demiştin ya beni tasirmi ki yaaa?? Kendimi alt komşuda bulmayayim sonra :) kızımla ip atlıyoruz o da değişik olur diyorum ne dersin??
Hedef sen nasıl bunlara inanirsin yahu!! Bu mucizeler var olsa o çok parali ünlü hatunlar neden dombili gezsinler verir parayı yutar hapı olur çıtır :) hiç denemedim cesaret de edemem sanırım...tirsak mıyım ne :) sen beslenmene bak en emin yol..uzun ve sıkıcı ama en azından güvenli..sizin sarımsak iksiri ne oldu?? Yoğurt kürü yapcam yine inşallah bi becerirsem..en azından sağlıklı..
Birde geçenlerde trombolin demiştin ya beni tasirmi ki yaaa?? Kendimi alt komşuda bulmayayim sonra :) kızımla ip atlıyoruz o da değişik olur diyorum ne dersin??
Ayy buna çok güldüm yaa.. Trambolin ve alt komşu Sen, şişli ve zenginlik, o da çok güzeldi
kızlar bu arada herkese merhaba,
2014 yılı hepinize sağlık, mutluluk, huzur getirsin sevdiklerinizle birlikte
benden hepinize kucak dolu sevgiler
büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden( evdeki kuzucukların da)
Sana da sağlıklı mutlu bir yeni yıl dileriz. bu gece saatler 00:01'i gösterdiğinde bi süpriz düşünüyor musun
hedefcim süprizden kastın bebekse valla henüz gelmesin çünkü hazırlık falan yapamadım
hoş bir hafta sonra 7. ay bitiyor :18::18::18::18: biraz panikledim paniklemesine
ama sen daha tecrübelisin ikinciler hep böyle rahat mı oluyor insan bir taraftan hallederim
diyorum sonra ya erken doğarsa diye de tırsıyorum çünkü kendim 1 aydan fazla erken doğmuşum
umarım bana benzemez diyorum
hedefcim süprizden kastın bebekse valla henüz gelmesin çünkü hazırlık falan yapamadım
hoş bir hafta sonra 7. ay bitiyor :18::18::18::18: biraz panikledim paniklemesine
ama sen daha tecrübelisin ikinciler hep böyle rahat mı oluyor insan bir taraftan hallederim
diyorum sonra ya erken doğarsa diye de tırsıyorum çünkü kendim 1 aydan fazla erken doğmuşum
Herkese tunaydin.bizimki gene uyumadi gece simdi uyuyo.bu cocuk tum dengemi bozdu valla.
Neysem dunku menum danah herzamanki( ben telden girdigim icin tembellik edip yazmiyorum kusura bakmayin)+ top yumurta
oglen bir kade corba +5 adet kuru patlican dolmasi +bir kase yogurt
aksam 5 adet kuru patlican dolmasi+ bir kase yogurt
tam bugun aferin bana derken elinde pastayla misafir geldi.esimde cikolata cerez getirdi saat dokuzan sonra azicik ondan bundan yedim.bu irade nasil bisey bende tanismak istiyorum
Ayy buna çok güldüm yaa.. Trambolin ve alt komşu Sen, şişli ve zenginlik, o da çok güzeldi
aklıma geldikçe ben de gülüyorum hâlâ :) ben bu çocukların mantığına ve safdiline hayranım :)
Allah daim etsin canım..burda böyle mutlu huzurlu görünce herkesi ben de keyifleniyorum :) bugün çok keyifli gidiyorum işe..tüm yeniyila sirayet eder inşallah :) seviyorum ben sizi :) tüm sanal önyargılarım silindi sayenizde :) ben netten tanımadığım insanla ne konuscam yaaa derdim :)
ben de iradeyle tanışmak istiyorum....hoofffff açlık hissetmeden kilo verilmiyo mu acep...karnım dosya gözüm doymuyo
Herkese tunaydin.bizimki gene uyumadi gece simdi uyuyo.bu cocuk tum dengemi bozdu valla.
Neysem dunku menum danah herzamanki( ben telden girdigim icin tembellik edip yazmiyorum kusura bakmayin)+ top yumurta
tam bugun aferin bana derken elinde pastayla misafir geldi.esimde cikolata cerez getirdi saat dokuzan sonra azicik ondan bundan yedim.bu irade nasil bisey bende tanismak istiyorum
Evet akrep ne alem arkadaslarimiz var degil mi? Iyi ki varsiniz. Trambolin espirisi beni de kopartti. Ay Seldom sen hep gul ve bizleri guldur emi. Her apartmana bir Seldom kampanyasi ni baslatiyorum. Minik ahcilar yaratiyorsun ya, eminim benim kizim sana bayilir evinden cikmazdi. Daha sonraki kampanyam her apartmana bir hedef52. Ne de olsa her apartmanin bir danismana ihtiyaci var :)
Zırrrrrrrrrr
"Hedef teyze dal ustunde saksaganin kazmayla baglantisi nedir?"
Tak, tak, tak
"Hedef evladim, insanlar neden koklasa koklasa anlasamiyor?"
"Hedef Hanimcigim, insanlardan temizlik vergisi aliniyor da hayvanlara neden iltimas geciliyor?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?