Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ay Seldom acikan senmiydin? Bak Hedef'in de aciktigi malum olmus deyip kivirtayim. Eeee napayim laptopum calindi ya telefondan alinti yapmak, ve o mesaja baskaalintilar eklemek zor oluyor

Bu arada senin facede yazdigin Şişli hakkindaki diyaloga cok guldum. Sen o sekerlemeye soyle "benim orada oturan bir arkadasim var, hepsi senin dusundugun gibi degilmis" de :)
Nisantasi kokanalari ile ayni kefede yasanmaz.

Ewet diyetime de uyuyorum..bazen kacsada dengeliyorum falan ışte...

Evet canım bitti bile...sana da masallah inşallah her günün böyle sıkıntısız musmutlu geçer :)

Gunaydin arkadaslarrrrrr.simdi kahvaltimi yaptim biraz gec oldu.bugun tarti biraz oynamis cok iyi geldi moral oldu bana

Abdal miyim neyim? Malum olmus derrrrrmisim

Ewet diyetime de uyuyorum..bazen kacsada dengeliyorum falan ışte...

Evet canım bitti bile...sana da masallah inşallah her günün böyle sıkıntısız musmutlu geçer :)
Aminnnnnn, cumlemize arkadasim.
O ukala ve aç insan evladi bendim :) hedef masallah barekallah herşeye yetişiyor..sahsen idolüm olma yolunda!!!

Yemeden uykuya vurdum kendimi :)

İkinizde çooook yardımcı oldunuz teşekkür ederim canlarımm
Selencim senin doğal saç rengin ne?

Koyu kestane canim. Heveslendim bugun ben de boya baktim. Mango rengini begendim. Bir kac ay kizil gezeyim diyorum :)

Bugun
Sabah 1 d. Ekmek, 2 kk peynir

Ogle bir catal peynirli limonlu kek.

Aksam 2 kase brokoli corbasi . Salata 2 d ekmegin dis kismi

Zumba, 2 lt su ve bol mutluluk.

Son düzenleme:

aklıma geldikçe ben de gülüyorum hâlâ :) ben bu çocukların mantığına ve safdiline hayranım :)

Allah daim etsin canım..burda böyle mutlu huzurlu görünce herkesi ben de keyifleniyorum :) bugün çok keyifli gidiyorum işe..tüm yeniyila sirayet eder inşallah :) seviyorum ben sizi :) tüm sanal önyargılarım silindi sayenizde :) ben netten tanımadığım insanla ne konuscam yaaa derdim :)

Ayy buna çok güldüm yaa.. Trambolin ve alt komşu Sen, şişli ve zenginlik, o da çok güzeldi

seldacım selam canım bak sana ne diyeceğim bir ara bende takılmıştım ona neden biliyor musun? (bu arada geçen günkü koşu bandı muhabbetinden de haberim var takipteyim sizleri ) hem kilo verdiriyor hem eğlendiriyor forumun alt sayfalarında hatta takımların birinde vardı biri trambolin kullanıp faydasını gören ben bir ara takipte etmiştim kimdi hatırlayamadım (bu hamilelik yaramadı bana balık hafızalı oldum çıktım) neyse işte hem de eğlenceli kız
hem senin minik prensesinde çok hoşuna gidecektir eminim koşu bandından eğlenceli sen bunu bir araştır ve incele.

Ayy buna çok güldüm yaa.. Trambolin ve alt komşu Sen, şişli ve zenginlik, o da çok güzeldi

kaptanım canım benim pek göremiyorum seni de buralarda

kızlar bu arada herkese merhaba,

2014 yılı hepinize sağlık, mutluluk, huzur getirsin sevdiklerinizle birlikte

benden hepinize kucak dolu sevgiler

büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden( evdeki kuzucukların da)

lif tarzından bir ürün olduğundan zarar vermeyeceğini düşündüm o yüzden cesaret ettim

Trambolin için hepsibu.ada'daki yorumlara bakabilirsin ben oradan almıştım, kilosunu söyleyleyenler memnun olanlar vardı. zaten genelde basketbolcu erkekler de ribaund çalışması için kullanıyormuş e zaten 70-80den aşağı olmazlar o basketçiler de.
bence trambolin kızın ve senin için iyi olur benimkiler de zıplamayı seviyorlar

-sarmısak kürü midemi ağrıtacak gibi hissettim bi de koku yapmaz deniyodu ama fena koku oldu bi de iştahımı açtı. farklı bir şekilde kullanmak aklıma geldi dün akşam ve bu sabah onu denedim. 1 bardak suyun içine 1 yk sarmısak kürü ekledim o şekilde içmek daha kolay geldi. bu şeklilde deniyorum bakalım şimdilik rahatsız etmedi.

Son düzenleme:

Sana da sağlıklı mutlu bir yeni yıl dileriz. bu gece saatler 00:01'i gösterdiğinde bi süpriz düşünüyor musun çok mu erken oldu Allah korusun mu demeliydim:26:

Son düzenleme:
Sana da sağlıklı mutlu bir yeni yıl dileriz. bu gece saatler 00:01'i gösterdiğinde bi süpriz düşünüyor musun

hedefcim süprizden kastın bebekse valla henüz gelmesin çünkü hazırlık falan yapamadım
hoş bir hafta sonra 7. ay bitiyor :18::18::18::18: biraz panikledim paniklemesine
ama sen daha tecrübelisin ikinciler hep böyle rahat mı oluyor insan bir taraftan hallederim
diyorum sonra ya erken doğarsa diye de tırsıyorum çünkü kendim 1 aydan fazla erken doğmuşum
umarım bana benzemez diyorum

Genic merhaba saglikla gelir insallah. Benim kizim da 7 aylikken surpriz yapmisti. Hazirliksiz yakalanmistik. Zamaninda ve saglikla dunyaya gelsin. Uguruyla gelsin insallah.

Herkese tunaydin.bizimki gene uyumadi gece simdi uyuyo.bu cocuk tum dengemi bozdu valla.
Neysem dunku menum danah herzamanki( ben telden girdigim icin tembellik edip yazmiyorum kusura bakmayin)+ top yumurta
oglen bir kade corba +5 adet kuru patlican dolmasi +bir kase yogurt
aksam 5 adet kuru patlican dolmasi+ bir kase yogurt
tam bugun aferin bana derken elinde pastayla misafir geldi.esimde cikolata cerez getirdi saat dokuzan sonra azicik ondan bundan yedim.bu irade nasil bisey bende tanismak istiyorum

evet ikincilerde bi rahatlık bi bovermişlik bi ammaaaaan açıkta mı kalacak düşüncesi oluyor. benimkiler düşün erken doğma riskleri vardı , doğuma 10 hafta kala doğum iznini erteletmek için hastaneye gittiğimde doktor izni ertlemek şöyle dursun beni hastaneye yatırmıştı. 30 haftalıktım yani. hastaneden çıktıktan sonra hııııı erken doğum olabilirmiş diye çantamı hazırlamıştım.
zamanında ve sağlıklı doğsun da çanta bişey değil çarşafa sarar verirler

ben de iradeyle tanışmak istiyorum....hoofffff açlık hissetmeden kilo verilmiyo mu acep...karnım dosya gözüm doymuyo

Evet akrep ne alem arkadaslarimiz var degil mi? Iyi ki varsiniz. Trambolin espirisi beni de kopartti. Ay Seldom sen hep gul ve bizleri guldur emi. Her apartmana bir Seldom kampanyasi baslatiyorum. Minik ahcilar yaratiyorsun ya, eminim benim kizim sana bayilir evinden cikmazdi. Daha sonraki kampanyam her apartmana bir hedef52. Ne de olsa her apartmanin bir danismana ihtiyaci var :)
Zırrrrrrrrrr
"Hedef teyze dal ustunde saksaganin kazmayla baglantisi nedir?"
Tak, tak, tak
"Hedef evladim, insanlar neden koklasa koklasa anlasamiyor?"

"Hedef Hanimcigim, insanlardan temizlik vergisi aliniyor da hayvanlara neden iltimas geciliyor?"

Aminnnnnnnnnnnnnnnmnnnnnn.
Ben de sizleri seviyorum. Onyargilarimi Akrep yikmisti. Iyi ki varsiniz. Iyi ki 2014 e sizlerle giriyorum. Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.

ben de iradeyle tanışmak istiyorum....hoofffff açlık hissetmeden kilo verilmiyo mu acep...karnım dosya gözüm doymuyo

Irade dedigin nedir ki? 4 disi kalmis canavar.Yanina yaklasilmiyor bile :)
Sen de haftasonlarini kacamak gunleri ilan et. Caninin cektiklerini de o gune sakla. Hay Allah Guzin Abla'ya tere mi satiyom ne?

Hedefim seni seviyorum. O yuzden cok takiliyorum. Optum.

tanisinca beni de tanistir lutfen.aynen hedefimin dedigi gibi benim de karbim doysa gozum doymuyor yahu..

ayy cok guldum selennn.aynen bende isterim valla seldom gibi bir komsum,hedef gibi bir danisman:)

Benim irade canavar seklinde. Yas ilerledikce iradeden kacar oldum. Gencken iradem daha gucluydu. Allahtan inat diye bir seyim var o galip geliyor. Cerez ye ne guzel. Pasta dedigin sey pis, yagli, vicik vicik bir sey. Benim her bacagimda 2 ser pasta var. Bacaklarimin masallahi var yaglari lümbür lümbür. Pasta ööö.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…