Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2014 hepimize mutluluk sağlık huzur şans aşk bol rızık gönlünüzde ne varsa nasip etsin rabbim inşAllah

bence sen o sevgiliyi kapının önüne koy yol yakınken!!! ana şuna bak!! zayıflayıncaya kadar konuşmayacakmış!! sen de zayıflayınca konuşma şekerim!! sanki kendileri bulunmaz hint kumaşı heyy allaaaam!!

Sana da sağlıklı mutlu bir yeni yıl dileriz. bu gece saatler 00:01'i gösterdiğinde bi süpriz düşünüyor musun çok mu erken oldu Allah korusun mu demeliydim:26:

Ben anlamadım bunu amaa :26::26::26::26:

Apartmandan sonra her eve 1 Hedef+ 1 Seldom kampanyasi abarti mi olur? Aslinda her ilceye de bir Akrep lazim. Kendisi pek bir uzakta yasiyor, yakinimda da bir tane olsa islerim rast gider. Her sorunum cozulur.

Bence hiç bekleme canım, aramazlar, o tık hiç olmaz
Bende bir ay fazla beklemişim, 10 aylığım yani Şaka gibi yahu, söyleyince kimse inanmıyor..
Dr görünce annemi zorla ameliyata almış, korkmuş hesap yanlış sanmış ama doğruu yani..Ben artık şişmişiş pörsümüşüm o kadar beklemişim yani ama ne sancı ne belirti..Dünyaya çıkmak istemeyen bir bebek yadaa çook sabırla bekleyen bir bebek
Bebiş ne kadalık canım..benm kızda uyumazdı geceleri, gündüz uyurdu..Böyle duyunca gece uyumayan bebişleri kabuslarım yineleniyor resmen.Çok zor Allah yardımcın olsun canım.
Selencim iyimisin kuzum
Aminnnnnnnnnnnnnnnmnnnnnn.
Ben de sizleri seviyorum. Onyargilarimi Akrep yikmisti. Iyi ki varsiniz. Iyi ki 2014 e sizlerle giriyorum. Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.
Evet sanal ama ciddi dostluklar oluşabiliyor..Seldom gibi büyük konuşmamak lazım
Mesela hedefi ilk aradığımda çok tırsık konuşmuştu hak verdim tabi ama sözkonusu ben isem önyargı felan kalmaz kalmamalı..Karşılıklı iyi niyet olduktan sonra

laaa...
Ne izni yaa..Sana izin verirsem kendime napiim.Bu hafta oldukça çozuttum.Özellikle iki gündür yani aslında en çok bugün eh dünde var azıcık, uff nesee bu hafta geçsicek bööle artık ama yarn düzene girer benim durum..
...ve senle yarın bir tel konuşması yapıcam hedef haberin olsun..
2014te guzel samimi dostluklari r, cocuklarimiza bakacak gurultulerindensikayetci olmsyacak hatta arada cı ss mamalar getirecrk 10 parmaginda 10 marifet, eyup sabri tasiyan komsular diliyorum.mutlu huzurlu bir yıl olur inssllah

Bak ya duasında bile cısslar var

Aaaa ciddimisin, zayıflayana kadar konuşmayalımmıııı
2014 hepimize mutluluk sağlık huzur şans aşk bol rızık gönlünüzde ne varsa nasip etsin rabbim inşAllah
Amiiin canımm

Aynen vallaa

Ayrılalı çoook oluyor..

gunaydin arkadaslar.demincek tartildim geri almamisim cok sukur.alsaydim varyaaaaaaaaaaa
dunku menum sabah herzamanki + top yumurta icicek olarak artik hic bitkili bisey icmiyodum ama dun sabah 5 li cay ictim
Oglen top yumurta + muz + 5 saklikoy biskuvi + buyuk fincan sutlu kahve aslinda kahveyle ara yapicaktim ama ufaklik bunlari yemedi tabii bende dayanamayip yedim.
Aksan 4 kizarmis kofte + yogurtlu kereviz salatasi
kayinvalidenler vardi sadece cay ictim derkennnn ortaya cikan ekstra fistikli cikolatadan uc bilemedim bes parca yadim.valla pismanda degilim.
benim babanem biz rejim yaparken cok uzulurdu. ayy yavrum tam yiycek zamanlari derdi.bende oyle dusundum bir an :))))

Benimki cozurtmak degil birisine kizar ne yapmam gerekirse tersini yapardon ya oyle bisey...inadima yiyorum
Bugun coluk cocuk evdeyiz .ortam musaitse tlf acarim yoksa ben seni yarin ararim.

Günaydın canlar...menüyü şimdiden yazayim yemekler hazır :)

İftar : 1 kase kereviz çorbası
6 yk mercimek pilavı
yoğurtlu brokoli

Ara : mandalina

sahur : 1 kupa kereviz çorbası
tost

1.5 lt su

Ben varyaaaa bir zayiflarim birde guzel giyinip onun takildigi yere kizlarla giderim.gorsun bakalim gicik

Aynen
Dünkü menüm
sabah yani öğlen azıcık ekmek ve azıcık süt kaymağı
Ara: Dost süt
Akşam: çok az patates 2 kaşıktan az pirinç pilavı
1 avuç patlamış mısır
2 avuç dolu dolu tuzlu çekirdek (malum yılbaşı :) )
kek filan vardı Valla yemedim
2 Portakal
Sporumuda yaptım 2014 e spor yaparak girdiiiimm

Günaydın canlar...menüyü şimdiden yazayim yemekler hazır :)

İftar : 1 kase kereviz çorbası
6 yk mercimek pilavı
yoğurtlu brokoli

Ara : mandalina

sahur : 1 kupa kereviz çorbası
tost

1.5 lt su

kızlar kızıma sokak simidi yaptım dayanamayıp yarım yedim :) ama varyaaaaaa nasıl güzeldi!! öffff yaniii yemesem çok şey kaybedermişim :) ekleyeyim dedim menüme...

kızlar bu oruç sürecinde birkaç şey farkettim; birincisi, oruç değilken sürekli birşeyler atıştırdığımız farkında olmadan...mesela benim mutfak masamda kuru üzüm ve leblebi kuru meyveler falan bulunur sürekli, aslında güyaaa kızım için, ama ben her girip çıkmada bir leblebi üzüm vs bişey atıyormuşum aslında..elim gidip geldikçe farkettim bunu...düşünsenize farkında bile değilmişim..ikincisi yemek yaparken sofra kurarken falan sürekli bişeyler atıştırıp elime bulaşanı yalıyormuşum :) bunu da yeni farkettim...sonra, akşama kadar sürekli ne yicem derdim varmış, özellikle okulda..sabah kahvaltıda başlıyor 'öğlene ne yesek' muhabbeti..sonra çayın yanına al bi bisküvi, arkadaşın çikolatasından kır, çocuk cips uzatmış geri çevirme falan derken abuk subuk birsürü şey yiyormuşum..geçen gün çantamı değiştirirken farkettim ki çantamda envai çeşit şeker minik çikolata vs. bunların hepsini öğrenciler ikram etmiş ben de geri çevirmeyip çantama atmışım, e oruç değilken bunlar birikmiyordu hiç :)

sanırım bu yazdı discovery channelda bişey izlemiştim. diyet yapan insanlara bir su içiriyorlar, sonra bir hafta boyunca yediği herşeyi not etmesini ana öğünleri kamerayla kaydetmesini istiyorlar..insanların yazdıkları ve kamerada görünenler 1500 kalori günlük ortalama, ama o sudan dolayı bir hafta sonra idrar ve gaita testi yapıyorlar ve günlük ortalama kalori 3000 civarı olduğunu farkediyorlar..halbuki insanlar her yediklerini yazmışlar ama işte sosu hesaba katmamış, ya da patatesin kenarına değen ketçabı hiçe saymış falan gibi küçük detaylardı. demekki doğruymuş dedim bu süreçte..

ne pis mideymişim onu da anladım :/

oruç bitse de bu nefis terbiyesine devam etme kararı aldım bugün..öyle herbişey ağza gitmicek artık...çöp bidonumuyum ben canım?!?!

Harikasın canım
Ne güzel analiz etmişsin kendini aslında hepimizi

Kızlar benden bugün menü yazmamı beklemeyin noldu bilmiyorum hayvan g,b, yedim kendimden nefret ediyorum yarın yokum buralarda hiç bişi yemicem yarın ve sonraki gün

Kızlar benden bugün menü yazmamı beklemeyin noldu bilmiyorum hayvan g,b, yedim kendimden nefret ediyorum yarın yokum buralarda hiç bişi yemicem yarın ve sonraki gün

Tatlım ne güzel farkındasın kötü bişi yaptığının..Olmuş bitmiş, sen bundan sonraya dikkat et canm.

Normalde yarin yazardim menuyu ama hazir oturmusken yaziyim dedim.sabah gorumcemdeydik kahvaltiya ekmegimi unutmusum.biraz pogaca+ bir kasik kuymak + eski kasar yedim
arada turk kahvesi
oglen tavuk + salata yogurt
aksam 4 kofte + bir kase yogurt
mutfagi toplarken dunden kalan 5 biskrem biskuvi bide cocuklar aglayinca susturmak icin sakladigim dort parca fistikli cikolata.hep cocuklarin sucu aglamadilarki onlara veriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…