kendinden nefret etmek daha kötü aç kalmaktan... gerçekten 85 i görünce acayip bozuldu psikolojim ha ben bu 85 e de yine bozuk psikoloji yüzünden çıkmıştım psikolojimin bozulmasıda yine kilodandı sevgilim kilom yüzünden hergün laf sayıyordu hatta zayıflayana kadar konuşmayalım dedi... Neyse herkese gününü gösterme vakti geldi
Sana da sağlıklı mutlu bir yeni yıl dileriz. bu gece saatler 00:01'i gösterdiğinde bi süpriz düşünüyor musunçok mu erken oldu Allah korusun mu demeliydim:26:
Apartmandan sonra her eve 1 Hedef+ 1 Seldom kampanyasi abarti mi olur? Aslinda her ilceye de bir Akrep lazim. Kendisi pek bir uzakta yasiyor, yakinimda da bir tane olsa islerim rast gider. Her sorunum cozulur.
Bence hiç bekleme canım, aramazlar, o tık hiç olmazSabah sadece 1 elma yedim. Bu yil da evde yeni yil kutlamasi yapmayacagim. 3 yildir sofra hazirlamiyor, eve kimseyi davet etmiyorum. Eve tatli seyler de almayacagim. Disarida yemegimizi yer Nisantasi havasini soluyup eve doneriz. Yersem cerez yerim tek kacamagim cerez olur. 2014 buyursun gelsin, benden fazla hazirlik beklemesin. Eeeree biraz da yillarca sofra hazirladigim insanlar beni yemege davet etsin diye 3 yildir bekliyorum ama tık yok
Bende bir ay fazla beklemişim, 10 aylığım yanihedefcim süprizden kastın bebekse valla henüz gelmesin çünkü hazırlık falan yapamadım
hoş bir hafta sonra 7. ay bitiyor :18::18::18::18: biraz panikledim paniklemesine
ama sen daha tecrübelisin ikinciler hep böyle rahat mı oluyor insan bir taraftan hallederim
diyorum sonra ya erken doğarsa diye de tırsıyorum çünkü kendim 1 aydan fazla erken doğmuşum
umarım bana benzemez diyorum
Bebiş ne kadalık canım..benm kızda uyumazdı geceleri, gündüz uyurdu..Böyle duyunca gece uyumayan bebişleri kabuslarım yineleniyor resmen.Çok zor Allah yardımcın olsun canım.Herkese tunaydin.bizimki gene uyumadi gece simdi uyuyo.bu cocuk tum dengemi bozdu valla.
Neysem dunku menum danah herzamanki( ben telden girdigim icin tembellik edip yazmiyorum kusura bakmayin)+ top yumurta
oglen bir kade corba +5 adet kuru patlican dolmasi +bir kase yogurt
aksam 5 adet kuru patlican dolmasi+ bir kase yogurt
tam bugun aferin bana derken elinde pastayla misafir geldi.esimde cikolata cerez getirdi saat dokuzan sonra azicik ondan bundan yedim.bu irade nasil bisey bende tanismak istiyorum
Selencim iyimisin kuzumEvet akrep ne alem arkadaslarimiz var degil mi? Iyi ki varsiniz. Trambolin espirisi beni de kopartti. Ay Seldom sen hep gul ve bizleri guldur emi. Her apartmana bir Seldom kampanyasi baslatiyorum. Minik ahcilar yaratiyorsun ya, eminim benim kizim sana bayilir evinden cikmazdi. Daha sonraki kampanyam her apartmana bir hedef52. Ne de olsa her apartmanin bir danismana ihtiyaci var :)
Zırrrrrrrrrr
"Hedef teyze dal ustunde saksaganin kazmayla baglantisi nedir?"
Tak, tak, tak
"Hedef evladim, insanlar neden koklasa koklasa anlasamiyor?"
"Hedef Hanimcigim, insanlardan temizlik vergisi aliniyor da hayvanlara neden iltimas geciliyor?"
Evet sanal ama ciddi dostluklar oluşabiliyor..Seldom gibi büyük konuşmamak lazımAminnnnnnnnnnnnnnnmnnnnnn.
Ben de sizleri seviyorum. Onyargilarimi Akrep yikmisti. Iyi ki varsiniz. Iyi ki 2014 e sizlerle giriyorum. Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.
ühüüüüüüüüüü gene yedim içtim geldim...bu ne biçim diyet ya...ben diyet miyet yapamıyorum. ekmek arası döner yedim dün. bu gün az yiyecektim elma çorba öğlen buraya yazıp gittikten sonra badem yedim kesmedi puding sonrasında çekirdekben diyet takımında gibi değil de sanki şişmanlama takımındaymışım gibi besleniyorum. Akrep, diskalifiye olmak istemiyorum şimdi bi süreliğine izin almak istiyorum. Lütfen kafamı toparlamam şu rehavetten kurtulmam için 1 ay izinli olayım Hem takımda kalmanın kıymetini anlarım:26:üühüüüüüüü...buraya gelirim hatta cuma günü liste paylaşımlarına yardımcı olurum ama izin istiyorum
2014te guzel samimi dostluklari r, cocuklarimiza bakacak gurultulerindensikayetci olmsyacak hatta arada cı ss mamalar getirecrk 10 parmaginda 10 marifet, eyup sabri tasiyan komsular diliyorum.mutlu huzurlu bir yıl olur inssllah
Aaaa ciddimisin, zayıflayana kadar konuşmayalımmııııkendinden nefret etmek daha kötü aç kalmaktan... gerçekten 85 i görünce acayip bozuldu psikolojim ha ben bu 85 e de yine bozuk psikoloji yüzünden çıkmıştım psikolojimin bozulmasıda yine kilodandı sevgilim kilom yüzünden hergün laf sayıyordu hatta zayıflayana kadar konuşmayalım dedi... Neyse herkese gününü gösterme vakti geldi
Amiiin canımm2014 hepimize mutluluk sağlık huzur şans aşk bol rızık gönlünüzde ne varsa nasip etsin rabbim inşAllah
bence sen o sevgiliyi kapının önüne koy yol yakınken!!! ana şuna bak!! zayıflayıncaya kadar konuşmayacakmış!! sen de zayıflayınca konuşma şekerim!! sanki kendileri bulunmaz hint kumaşı heyy allaaaam!!
bence sen o sevgiliyi kapının önüne koy yol yakınken!!! ana şuna bak!! zayıflayıncaya kadar konuşmayacakmış!! sen de zayıflayınca konuşma şekerim!! sanki kendileri bulunmaz hint kumaşı heyy allaaaam!!
Benimki cozurtmak degil birisine kizar ne yapmam gerekirse tersini yapardon ya oyle bisey...inadima yiyorumlaaa...
Ne izni yaa..Sana izin verirsem kendime napiim.Bu hafta oldukça çozuttum.Özellikle iki gündür yani aslında en çok bugün eh dünde var azıcık, uff nesee bu hafta geçsicek bööle artık ama yarn düzene girer benim durum..
...ve senle yarın bir tel konuşması yapıcam hedef haberin olsun..
Bak ya duasında bile cısslar var
Ben varyaaaa bir zayiflarim birde guzel giyinip onun takildigi yere kizlarla giderim.gorsun bakalim gicik
Günaydın canlar...menüyü şimdiden yazayim yemekler hazır :)
İftar : 1 kase kereviz çorbası
6 yk mercimek pilavı
yoğurtlu brokoli
Ara : mandalina
sahur : 1 kupa kereviz çorbası
tost
1.5 lt su
Harikasın canımkızlar bu oruç sürecinde birkaç şey farkettim; birincisi, oruç değilken sürekli birşeyler atıştırdığımız farkında olmadan...mesela benim mutfak masamda kuru üzüm ve leblebi kuru meyveler falan bulunur sürekli, aslında güyaaa kızım için, ama ben her girip çıkmada bir leblebi üzüm vs bişey atıyormuşum aslında..elim gidip geldikçe farkettim bunu...düşünsenize farkında bile değilmişim..ikincisi yemek yaparken sofra kurarken falan sürekli bişeyler atıştırıp elime bulaşanı yalıyormuşum :) bunu da yeni farkettim...sonra, akşama kadar sürekli ne yicem derdim varmış, özellikle okulda..sabah kahvaltıda başlıyor 'öğlene ne yesek' muhabbeti..sonra çayın yanına al bi bisküvi, arkadaşın çikolatasından kır, çocuk cips uzatmış geri çevirme falan derken abuk subuk birsürü şey yiyormuşum..geçen gün çantamı değiştirirken farkettim ki çantamda envai çeşit şeker minik çikolata vs. bunların hepsini öğrenciler ikram etmiş ben de geri çevirmeyip çantama atmışım, e oruç değilken bunlar birikmiyordu hiç :)
sanırım bu yazdı discovery channelda bişey izlemiştim. diyet yapan insanlara bir su içiriyorlar, sonra bir hafta boyunca yediği herşeyi not etmesini ana öğünleri kamerayla kaydetmesini istiyorlar..insanların yazdıkları ve kamerada görünenler 1500 kalori günlük ortalama, ama o sudan dolayı bir hafta sonra idrar ve gaita testi yapıyorlar ve günlük ortalama kalori 3000 civarı olduğunu farkediyorlar..halbuki insanlar her yediklerini yazmışlar ama işte sosu hesaba katmamış, ya da patatesin kenarına değen ketçabı hiçe saymış falan gibi küçük detaylardı. demekki doğruymuş dedim bu süreçte..
ne pis mideymişim onu da anladım :/
oruç bitse de bu nefis terbiyesine devam etme kararı aldım bugün..öyle herbişey ağza gitmicek artık...çöp bidonumuyum ben canım?!?!
Kızlar benden bugün menü yazmamı beklemeyin noldu bilmiyorum hayvan g,b, yedim kendimden nefret ediyorum yarın yokum buralarda hiç bişi yemicem yarın ve sonraki gün
Tatlım ne güzel farkındasın kötü bişi yaptığının..Olmuş bitmiş, sen bundan sonraya dikkat et canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?