Kızlar ya şu perşembe olayı kötü olmuşpeki cuma günü ben kilo verirsem değiştirebiliriz demi? çünkü en güzel atağımı hep cumalara saklıyorm Bu arada bu hafta hiç menümü paylaşmadm yarn paylaşmaya başlicam çünkü çok saçma sapan menülerm var
Hedefcim kilo hesaplamayi anlattigin icin sagol.
Sabahki menum bir top yumurta.bir avuc findik.biraz peynir.bes kayisi.cay
karatay kahvaltisi yapiyim dedim.ama o diyete basladigim icin degil degisiklik olsun diye :))
Hedefcim Adem Gunesi bende mumkun oldugunca okuyorum ve anlattiklarini uygulamaya calisiyorum.radyo programinida dinlemeni tavsiye ederim.orda sorulan sorular ve cevaplarida cok faydali oluyo.
bugun yediklerim
sabah iki pankek,1 er tatli kasigi tahin pekmez ve bal
ogle 1 dilim pasta(kucugumun dogumgunu bugun teyzeleri.yaptigim pastanin tadina baktim)
3 kasik karnabahar yemegi,2 kase yogurtlu corba.
dimp merak ettim hem de cok.acaba kac kilo oldun die.once ben 69,9 olucam.senden daha sansliyim.cunku emziriyorum.hareketliyim(psikolojik savas
dun ikindi gibi tatli krizim tuttti malesef 1 elma ve 5 6 biskuvi yedim.of .ikindi vajti bsna bisey oluyor hergun istisnasiz ogle yemeginden sonra 3,5 4 gibi tatli canim cekiyor.
aksamda 2 kasik ispanak,yogurt yedim.
uyumadan az sekerli turl kahvesi.
ayrica 70 mekij cektim.
ve cok agladim.uykusuzluk sinirlerimi iyice bozdu.ve isin kotusu esimle birbirimize tahammulumuz azaldi.sonumuz hayrola.aglamak kaloro yaktirirsa ben dun cok kalori yaktim
galiba birde regl olucam yada hamilyim:) onun gerginligo var.her ay cok tedirgin oluyorum ya hamileysem diye.Allah im isyeywnlere versin.benimkilere de saglik versin insallah.psikolojim cok bozuldu.bi ucuncuyu kaldiramam
Nice mutlu yillara canim.Allah kuzuna hayirli .uzun ve saglikli bir omur nasip etsin.valla dimp arayi cok acti benim pek umidim kalmadi.bide banada ucuncu cocugu yap bide kizin olur belki diyolar.bende senin gibi Allah istiyenlere versin ben ucuyle zor bas ediyorum diyorum hep.aglamalar zamanla geciyo iyimi kotumu bilmem ama esine dahil herkese sonradan daha tepkisiz oluyosun.yani bana oyle oldu
ok ben de bilgisayardan açayım. evde iş yaparken radyo dinlemek çoook güzel olurHedefcim radyo programi burc fm de.pazar.pazartesi ve sali sabahi.saatlerinden emin degilim ama netten bakabilirsin.ben genelde mutfagi topluyo oluyorum aciyorumki baslamis.arkadaslar herkese tavsiye ediyorum hem kitaplari hemde programi cok aydinlatici.anadolu pedogojisini bulan ve uygulayan ayni zamanda dindende ayrilmayan on numara insan.ayyyyy cok sevdigimi cok belli ettim:))) dinleyin siz karar verin
heeee doğru bizimkiler yaşıttıBenim ilk oglusum ocakta bes yasini doldurdu.ufak oglusum 27 aylik.ucuncu cocugumda esimmm.ben onunla lgilenmiyorum diye kusen bir kocam var.onuda saymak istedim( tabi oyle yapiyo diye genede ilgilenmiyorum oyuzden hep giciklik yapar)
heeee doğru bizimkiler yaşıttı
siz de bu ilgi isteği ailesel olmuş iyiceçocuk bakımına yardımcı olamadıkları halde bi de ilgi istemiyorlar mı...
bugun yediklerim
sabah iki pankek,1 er tatli kasigi tahin pekmez ve bal
ogle 1 dilim pasta(kucugumun dogumgunu bugun teyzeleri.yaptigim pastanin tadina baktim)
3 kasik karnabahar yemegi,2 kase yogurtlu corba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?