Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar ya şu perşembe olayı kötü olmuş peki cuma günü ben kilo verirsem değiştirebiliriz demi? çünkü en güzel atağımı hep cumalara saklıyorm Bu arada bu hafta hiç menümü paylaşmadm yarn paylaşmaya başlicam çünkü çok saçma sapan menülerm var

Hedefcim kilo hesaplamayi anlattigin icin sagol.
Sabahki menum bir top yumurta.bir avuc findik.biraz peynir.bes kayisi.cay
karatay kahvaltisi yapiyim dedim.ama o diyete basladigim icin degil degisiklik olsun diye :))

Hedefcim Adem Gunesi bende mumkun oldugunca okuyorum ve anlattiklarini uygulamaya calisiyorum.radyo programinida dinlemeni tavsiye ederim.orda sorulan sorular ve cevaplarida cok faydali oluyo.

hmmmm hırslı bir üye görüyorum , neden 1 gün eksik kilo bildirelim değil mi yani? ama bu sadece bu haftalık olacak sonuçta haftaya da perşembe günü bildirim olacağı için gene 7 günlük sonuçlarla yarışmış olucas

Hedefcim kilo hesaplamayi anlattigin icin sagol.
Sabahki menum bir top yumurta.bir avuc findik.biraz peynir.bes kayisi.cay
karatay kahvaltisi yapiyim dedim.ama o diyete basladigim icin degil degisiklik olsun diye :))

iyi etmişsin, arada bi çılgınlık yapıp karnını güzeeelce karatayt usulü doyurmanı ve 4-5 saatt araöğün falan yapmadan beklemeni tavsiye ederim

Hedefcim Adem Gunesi bende mumkun oldugunca okuyorum ve anlattiklarini uygulamaya calisiyorum.radyo programinida dinlemeni tavsiye ederim.orda sorulan sorular ve cevaplarida cok faydali oluyo.

hangi radyoda saat kaçta? daha önce annelik ile ilgili bir kitabını almıştım. bu kitabı da anaokulundan önerdiler, velilere kitaptan sınav yapacaklar

dimp merak ettim hem de cok.acaba kac kilo oldun die.once ben 69,9 olucam.senden daha sansliyim.cunku emziriyorum.hareketliyim(psikolojik savas

dun ikindi gibi tatli krizim tuttti malesef 1 elma ve 5 6 biskuvi yedim.of .ikindi vajti bsna bisey oluyor hergun istisnasiz ogle yemeginden sonra 3,5 4 gibi tatli canim cekiyor.
aksamda 2 kasik ispanak,yogurt yedim.
uyumadan az sekerli turl kahvesi.
ayrica 70 mekij cektim.
ve cok agladim.uykusuzluk sinirlerimi iyice bozdu.ve isin kotusu esimle birbirimize tahammulumuz azaldi.sonumuz hayrola.aglamak kaloro yaktirirsa ben dun cok kalori yaktim
galiba birde regl olucam yada hamilyim:) onun gerginligo var.her ay cok tedirgin oluyorum ya hamileysem diye.Allah im isyeywnlere versin.benimkilere de saglik versin insallah.psikolojim cok bozuldu.bi ucuncuyu kaldiramam

bugun yediklerim
sabah iki pankek,1 er tatli kasigi tahin pekmez ve bal
ogle 1 dilim pasta(kucugumun dogumgunu bugun teyzeleri.yaptigim pastanin tadina baktim)
3 kasik karnabahar yemegi,2 kase yogurtlu corba.

bugun yediklerim
ogle 1 dilim pasta(kucugumun dogumgunu bugun teyzeleri.yaptigim pastanin tadina baktim)

Nice mutlu yillara canim.Allah kuzuna hayirli .uzun ve saglikli bir omur nasip etsin.valla dimp arayi cok acti benim pek umidim kalmadi.bide banada ucuncu cocugu yap bide kizin olur belki diyolar.bende senin gibi Allah istiyenlere versin ben ucuyle zor bas ediyorum diyorum hep.aglamalar zamanla geciyo iyimi kotumu bilmem ama esine dahil herkese sonradan daha tepkisiz oluyosun.yani bana oyle oldu

eşlerle problem daha çok çocuklar yüzünden çıkıyor diye düşünüyorum. ağladı sızladı baktın bakmadın diye. ne diyelim Allah hayırlısını versin, 3. olursa çoook zor, inşallıh regl öncesi dönemdir.

İkindin tatlı isteğin için meyve+ tarçınlı süt denesene hem sağlıklı olur hem de sütün artar. sen yemekleri az yiyorsun cacnının tatlı çekmesi gayet normal. akşam 2 kaşık ıspanak 1 tabak yoğurt az mesela...10 kaşık ye ıspanağı, 2 kase ye yeoğurdu ama lütfen şu bisküvilerden uzak durmaya çalış

bu arada bebişine de Allh hayırlı uzun ömür versin

Son düzenleme:
Hedefcim radyo programi burc fm de.pazar.pazartesi ve sali sabahi.saatlerinden emin degilim ama netten bakabilirsin.ben genelde mutfagi topluyo oluyorum aciyorumki baslamis.arkadaslar herkese tavsiye ediyorum hem kitaplari hemde programi cok aydinlatici.anadolu pedogojisini bulan ve uygulayan ayni zamanda dindende ayrilmayan on numara insan.ayyyyy cok sevdigimi cok belli ettim:))) dinleyin siz karar verin

ambuyanbu senin çocuklar kaç aylıktı unutmuşum:26:

ok ben de bilgisayardan açayım. evde iş yaparken radyo dinlemek çoook güzel olur

Benim ilk oglusum ocakta bes yasini doldurdu.ufak oglusum 27 aylik.ucuncu cocugumda esimmm.ben onunla lgilenmiyorum diye kusen bir kocam var.onuda saymak istedim( tabi oyle yapiyo diye genede ilgilenmiyorum oyuzden hep giciklik yapar)

Benim ilk oglusum ocakta bes yasini doldurdu.ufak oglusum 27 aylik.ucuncu cocugumda esimmm.ben onunla lgilenmiyorum diye kusen bir kocam var.onuda saymak istedim( tabi oyle yapiyo diye genede ilgilenmiyorum oyuzden hep giciklik yapar)
heeee doğru bizimkiler yaşıttı

siz de bu ilgi isteği ailesel olmuş iyiceçocuk bakımına yardımcı olamadıkları halde bi de ilgi istemiyorlar mı...

öğlen menüm:
30dk 5000 adım yürüyüş
yarım ezogelin çorba, 50 g. et döner, havuç soğan

heeee doğru bizimkiler yaşıttı

siz de bu ilgi isteği ailesel olmuş iyiceçocuk bakımına yardımcı olamadıkları halde bi de ilgi istemiyorlar mı...

Valla oyle bizim esimle tek ve en buyuk problemimiz bu.ikimizde birbirimizden bekliyoruz ve ikimizde bisey yapmiyoruz.ciddi ilgi manyakligi var evimizde

Cepten alıntılamak sinir bozucu :)

Kaptanım, becermeye calisirim ama cepten giriyorum okulda yardım ihtiyacim olur

hedefcim, peyniri tostta, yoğurdu salatalarda tüketmeye çalışıyorum ama yeterli değil malesef..haftada üç kez bakliyat var listemde bitkisel protein için..tavuk da ancak çorbalarda :/ huysuzum yaaa :) bu ara hep karbonhidrat oldu habire kutlama masasindayim oruc bitti diye suyunu çıkardım :) normalde hergün sebzem var

siyahbeyaz, oglusuna hayırlı huzurlu bir ömür nasip etsin mevla

dimp; allah hayirlisini nasip etsin fetih süresi okuyabilirsiniz

trabzon ve ambuyanbu, kocalarınızın kıymetini bilin :) şaka bir yana asilmayacak dert vermesin mevla, lütfen keyfini cikarin her anın..tekrarı yok geçen zamanın...

Bizim velayet de babanın keyfini bekliyor...erkeğim diye ortada dolaşan, karısıyla annesi arasında pinpon topuna dönmüş bir zavallı...evire çevire dövmek geliyor içimden :/

Sabah : 1 kase sehriye çorbası
2-3 lokma simit

öğle : 1 tabak baklali sarma
yoğurtlu brokoli-karnabahar
2 dlm ekmek

ara : 1 çatal tahin helvası

akşam : 2 kupa tanesiz yoğurt çorbası
1 uzun galeta
1 tatlı kaşığı labne

2,5 lt su

Sirkeli su, pancar suyu icilecek

aksam yemegim
4ceviz
3kanat
pirasa
1kase yogurt
1bardak sut
spor 200 zipzip olacak insallah

Ben oglen salata ve biraz mantarli tavuk . aksamda bir tabak tarhana + bir kase yogurt + uc kofte birkacta patates kizartmasi yedim.ayriyedden sabah iki catal oglen bir dilim saat dokuzdada yarim dilim biskuvili pasta yedim.bizim evde tatli olunca ben dayanamiyorum irademin gucu burda ortaya cikiyo(

bugun yediklerim

Oğlunun doğum günü kutlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…