selam kızlar bayadır giremiyorum misafir ygs başvurusu falan derken geçmiş kandidiliniz mübarek olsun :)
Gerçi benide merak eden yok ama rakipşerim bile Dimp nerde napıyo diye sormamışş ( bende azıcık triplere gireyim ) Bu arada 72.8 i görmüş bulunmaktaym bu hafta olmazda gelecek hafta büyük ihtimal 69 u ucundanda olsa görerim o kabul müdür yoksa illaki küsüratsızmı olacak?
Menülerimide paylaşamıyorum zaten paylaşsam utanırım saçma sapan kurabiye çikolata götürdüm ama genede gitmiş kilolar haeralde sıkıntıdan ilk defa sıkıntı bana yaramadıKızzlar azıcık bana dua edin lüüütfeen hayat memat meselesi bu üniversite hastanesine kapağı atmam lazım.
Rabbim yardımcın olsun canım..İnan bana herkeslerin bir koşturmacası var hiç alınma..
Ve sonunda saçımı küllü altın sarısı yapmış bulunmaktaym yarn foto bırakırım :)
Akrep kaptanim ben daha kendi kilomu hesapliyamiyorum.musait biri anlatirsa yaparim ama ben telden giriyorum.liste hazirlama isini burdan yapmak zor olur galiba
yaşasın perşembe daha iyi, cumayı zor bekliyordum çünkü:)Kızlar bugün itibari ile çalışma hayatım farklı bir tempoya girdi.Gün boyu pc başında olamayabilirim, bu yüzden değişim yapmak istiyorum taakım içinde..
Kilo bildirimlerimizi cuma değil perşembe sabahı yapalım ve yine sıra ile nöbetçilerimiz olsun, gün boyu listeyi düzenlesin ben akşam veya cuma sabahı son kontrol yapıp paylaşıma aktarayım veya nöbetçi arkadaş paylaşıma göndersin bende kontrol edeyim liste öncesi yoksa aklım burda kalıcak huzursuz olucam..
Akrep kaptanim ben daha kendi kilomu hesapliyamiyorum.musait biri anlatirsa yaparim ama ben telden giriyorum.liste hazirlama isini burdan yapmak zor olur galiba
yuzum yok gelmeye yazmaya telefondan eziyet oluyor girmek menu yazmak...puuufff aslında belli bi duzen girdi diyetım herseyin daha farkındayım artık....tabi ufak tefek kaçamaklar yok değil
sabahortakal
elma
peynir
2dlm ekmk
ara: ceyrek tost
çay
öğle: bolll salata 2 dlm ekmek
ara: turk kahvse
1 kayısı
4 erik
akşam: 11 gr çikolata
4-5 tane balık
salata
3 dlm ekmek
ekmekler bugun fazla oldu
çokda moralım bozuk eşimle takıstık herzamankı gibi bazen çok darlatıyor beni aramıcam sen ister ara ister arama dedizaten ayrıyız
kaç aylardır neden boyle davranıyorkı...????aradı sonra acmadım 4 kere açmıcam aklı başına gelsin...bizim hayatımızdan 2 sene zaten havaya gitti yazık değilmi kızımıza birlikteşiğimize...işte boye cukurlar çıkıyor ınsanın hayatında ne diyette ne bişe diyesi geliyor insanın....:2:
arada olur öyle toparlayıp kendini yazarsınTrabzonspor Allah yardimcin olsun es durumlari bazen bizdede cok karisik oluyo hayirlisiyla cozulur InsaAllah.
Bide canlarim fark ettiyseniz menumu iki gundur yazmiyorum.pek yuzum yok yarin kendimi duzeltip yazmaya baslarim InsaAllah.herkese iyi geceler
Yok ya şaka yaptm ben orada ben sizinle ilgilenebiliyomuyumki tabiki herkesn kendi dertleri var elimnden geldiğince yardım etmeye çalışıyorm ama :) Herkestende Rabbim razı olsun siz olmasanız 12 şurda dursun 2 verip 3 alırdım :)
bugun yediklerimi yazayim deva
mi aksama
sabah 5 6 ceviz ,bir tatli k. bal,bir yk tulum,yesillik ,2 yumurta
ogle 3 4 yk ispanak,yogurt,balik,salata
50 ip atladim.devami gelecek
demek kimse sormamaışmış, elime sopa alır kovalarım seni, sopa yokmuş çanta varselam kızlar bayadır giremiyorum misafir ygs başvurusu falan derken geçmiş kandidiliniz mübarek olsun :)
Gerçi benide merak eden yok ama rakipşerim bile Dimp nerde napıyo diye sormamışş ( bende azıcık triplere gireyim ) Bu arada 72.8 i görmüş bulunmaktaym bu hafta olmazda gelecek hafta büyük ihtimal 69 u ucundanda olsa görerim o kabul müdür yoksa illaki küsüratsızmı olacak?
Menülerimide paylaşamıyorum zaten paylaşsam utanırım saçma sapan kurabiye çikolata götürdüm ama genede gitmiş kilolar haeralde sıkıntıdan ilk defa sıkıntı bana yaramadıKızzlar azıcık bana dua edin lüüütfeen hayat memat meselesi bu üniversite hastanesine kapağı atmam lazım.
çok yoğun ve yorucu bir gündü :/
kahvaltı : 1+1/4 baharatlı tost
ara : 1 çay bardağı çekirdekli siyah kuru üzüm
öğle : 1 peynirli poğaça
1 dilim kıymalı börek
1 yk patates salatası
1 yk makarna salatası
3 mercimekli köfte
akşam : 1 dlm kek
çiğ brokoli karnabahar
2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
200 ip atlama
en azından yediklerimi eriteyim dedim :)
çokHerkese gunaydin nasilsiniz bakalım. Hedefcim geçmiş olsun. Bizde bugun oglumu doktora goturecegiz.gozu capaklaniyor ya 15 gündür geçmedi. İnşallah iyileşir. Krem kullandik geçmedi. Gözü sulaniyor bebisimin .sabahki menum
2 kupa cay ,1 yumurta, 3 zeytin, az peynir, 2 catal çikolata, 2 dilim ekmek
Ara koca bir bardak humana stell tea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?