Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Rabbim yardımcın olsun canım..İnan bana herkeslerin bir koşturmacası var hiç alınma..

Rabbim yardımcın olsun canım..İnan bana herkeslerin bir koşturmacası var hiç alınma..

Yok ya şaka yaptm ben orada ben sizinle ilgilenebiliyomuyumki tabiki herkesn kendi dertleri var elimnden geldiğince yardım etmeye çalışıyorm ama :) Herkestende Rabbim razı olsun siz olmasanız 12 şurda dursun 2 verip 3 alırdım :)

Kızlar bugün itibari ile çalışma hayatım farklı bir tempoya girdi.Gün boyu pc başında olamayabilirim, bu yüzden değişim yapmak istiyorum taakım içinde..

Kilo bildirimlerimizi cuma değil perşembe sabahı yapalım ve yine sıra ile nöbetçilerimiz olsun, gün boyu listeyi düzenlesin ben akşam veya cuma sabahı son kontrol yapıp paylaşıma aktarayım veya nöbetçi arkadaş paylaşıma göndersin bende kontrol edeyim liste öncesi yoksa aklım burda kalıcak huzursuz olucam..

Dimpcimmmmm sen benim hep aklimdasin.ozellikle cok yedigimde anammmm dimpe artik hic yetisemem diye dusunuyorum.hakkinda hayirliysa ise girersin InsaAllah canim.sacinida merak ettim yarin mutlaka yollada gorelim

Akrep kaptanim ben daha kendi kilomu hesapliyamiyorum.musait biri anlatirsa yaparim ama ben telden giriyorum.liste hazirlama isini burdan yapmak zor olur galiba

Akrep kaptanim ben daha kendi kilomu hesapliyamiyorum.musait biri anlatirsa yaparim ama ben telden giriyorum.liste hazirlama isini burdan yapmak zor olur galiba

Öğrenirsin canım..Lste konusunda yardımcı oluruz o yüzden perşembeden olsun istiyorum, aksaklıklar olmasın diye.

İnsan beynine benzeyen ceviz, kavrama ve anlamayı geliştiriyor, kalp damar hastalıklarına iyi geliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve bir çok kanserden koruyor.

Omega 3 kaynağı olan cevizden her gün en az bir çay bardağı dolusu yemelisiniz.

Sabah Kahvaltım.Ve öncesinde 2 saat yürüyüş yaptım..

Özden Hanım, kahvaltınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler... Afiyet leptin olsun...

İzninizle size bir iki önerim olacak. Şayet yumurtayı haşlanmış olarak (kayısı kıvamında veya rafadan) yiyecek olursanız mutlaka yağ yemeniz lazım. Yağ yemezseniz o yumurtanın size hiçbir faydası olmaz. Çünkü yumurtadaki A, D ve E vitaminleri sadece yağda çözülüyor. Yağ yemeyince bu vitaminleri alamamış oluyorsunuz. Ya yeşillikleri bir kaseye koyup üzerine soğuk sıkım sızma zeytinyağını bol bol döküp öyle yiyin ya da yumurtalarınızı tereyağında yapın. Bir de tarla domates mevsimi artık bittiği için sera ürünlerini almayın. Çok domates yemek istiyorsanız kurutulmuş domates yiyebilirsiniz. Peynir ve zeytini arzu ederseniz daha fazla bile yiyebilirsiniz. Aman yumurtalar serbest dolaşan tavuk yumurtası olsun. Bu sağlığınız için çok çok önemli.

..ve bu hafta ilk liste nöbetçimiz seldom.

yuzum yok gelmeye yazmaya telefondan eziyet oluyor girmek menu yazmak...puuufff aslında belli bi duzen girdi diyetım herseyin daha farkındayım artık....tabi ufak tefek kaçamaklar yok değil
sabahortakal
elma
peynir
2dlm ekmk

ara: ceyrek tost
çay

öğle: bolll salata 2 dlm ekmek

ara: turk kahvse
1 kayısı
4 erik

akşam: 11 gr çikolata
4-5 tane balık
salata
3 dlm ekmek

ekmekler bugun fazla oldu
çokda moralım bozuk eşimle takıstık herzamankı gibi bazen çok darlatıyor beni aramıcam sen ister ara ister arama dedi zaten ayrıyız
kaç aylardır neden boyle davranıyorkı...????aradı sonra acmadım 4 kere açmıcam aklı başına gelsin...bizim hayatımızdan 2 sene zaten havaya gitti yazık değilmi kızımıza birlikteşiğimize...işte boye cukurlar çıkıyor ınsanın hayatında ne diyette ne bişe diyesi geliyor insanın....:2:

Trabzonspor Allah yardimcin olsun es durumlari bazen bizdede cok karisik oluyo hayirlisiyla cozulur InsaAllah.
Bide canlarim fark ettiyseniz menumu iki gundur yazmiyorum.pek yuzum yok yarin kendimi duzeltip yazmaya baslarim InsaAllah.herkese iyi geceler

yaşasın perşembe daha iyi, cumayı zor bekliyordum çünkü:)
aaaaa senin çalıştığını bilmiyordum, bi işler karıştırdığını orda burda koşturduğunu biliyordum da adını koyamamaıştım. hayırlısı olur inşallah. bütün arkadaşlarla el birliği ile listeyi hazırlarız.

ben anlatayım canım.
Kilo farkı: bir önceki haftadaki kilodan şimdiki kilonu çıkartıyorsun (örneğin 200-195=5 Allah muhafaza değil mi)

kilo farkını bulduktan sonra bu haftaki kilonla işin kalmıyor. kilo yüzdesi hesaplarken önceki haftaki kilonun % kaçını verdiğini hesaplıyorsun.

kilo %si: =( Kilo farkı/önceki kilo )*100

Aynı örnekten yani 200 kilodan 195e düşmüş bacıdan devam edelim
yani= (5/200)*100
=(0,025)*100
=2,5 %

( eğer 5 kilo vermek yerine 5 kilo almışsa %2,5 un önüne bir eksi geliyor, sonuç: -2,5 % diye bildiriliyor)

Ambuyanbu ve % hesaplamayan arkadaşlar yanlış bile olsa hesaplayıp bildirmeye çalışın böyle böyle doğrusunu da hesaplarsınız.

Sabah menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 yk elma sirkesi
2 kuru kayısı, 1 yumurta, 3 ceviz, 6badem, 7 zeytin, 1 dilim peynir

Dün kü sporum: 200 zıp zıp+30dk 5000adım yürüyüş
Kitap: çocuk eğitiminde doğru bilinen yanlışlar-Adem güneş

telefondan yazmak zor geliyorsa biriktirmeden yaz ben evdeyken öyle yapıyorum biraz karışık oluyo ama benim için pratik oldu. bu arada ara öğünde tost yemezsen yazmak zorunda da kalmazsıno nasıl araöğün öyle

eşinle ayrı şehirlerde yaşarken kavga edecek malzemeyi nasıl buluyorsunuz

arada olur öyle toparlayıp kendini yazarsın

aynnen ben de öyle kesinlikle böyle bir ortamda kilo vermek daha kolay...

bugun yediklerimi yazayim deva
mi aksama

sabah 5 6 ceviz ,bir tatli k. bal,bir yk tulum,yesillik ,2 yumurta
ogle 3 4 yk ispanak,yogurt,balik,salata
50 ip atladim.devami gelecek
çok güzel
demek kimse sormamaışmış, elime sopa alır kovalarım seni, sopa yokmuş çanta var

bence kilo olarak 69,9 olurzayıflama hedefleri hep öyledir çünkü Eğer 69 isteniyorsa 69,0 diye belirtmek lazım

İşe de hayırlısı ile alınırsın inşallah bol bol dua et...kuran okumayı biliyorsan 19 fetih duresi okuyabilirsin

kuzum sen hiç mi hayvansal ürün yemiyorsun?et, balık ve doğal yoğurt yiyemiyordun hatırladığım kadarı ile.
Market yoğurdu, peynir, süt, tavuk ve yiyebiliyorsan yumurtayı biraz arttırsana. ayrıca listende kurfasulye, nohut, barbunya ve yeşil mercimek daha sık olmalı senin yediklerine asla fazla diyemem, yemek seçtiğin için dikkat etmezsen sabahtan akşama kadar karbonhidrat yemiş oluyorsun.
sizin velayet işi ne oldu?

Herkese gunaydin nasilsiniz bakalım. Hedefcim geçmiş olsun. Bizde bugun oglumu doktora goturecegiz.gozu capaklaniyor ya 15 gündür geçmedi. İnşallah iyileşir. Krem kullandik geçmedi. Gözü sulaniyor bebisimin .sabahki menum
2 kupa cay ,1 yumurta, 3 zeytin, az peynir, 2 catal çikolata, 2 dilim ekmek

Ara koca bir bardak humana stell tea

çok
geçmiş olsun gene tavsiye vermeden geçemeyeceğimanne sütü ile gözün dışını pomad yaparsan iyi gelebilir, hem çapak yumuşar temizlenir hem de anne sütünün mikrop öldürücü özelliği var, göze kaçsa da bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…