Arada canimin cekme ihtimali olan seyleri tok bile olsam yiyorum.tabi saglikli seyleri tokken yiyince cok kacmiyo.hic riske girmiyorum hemen yiyorum:)
Haftasonlari her vakit bisey yerdim simdi oruclu gibiyim.5 saat bogazimi tutup aksam doyasiya yemeyi hak edicem gene saglikli seylerden
Sana sut icin tavsiyrm rezene cayi biliyosun belki ama hatirlatayim bebegin gaxina senin sutune ve odemine iyi gelir.ben de bulgur odem yapmasin diyr evde varda bugun icicem
Esim de bi yetden dogal erzurum balı almis 2 kilocuk evde imtihan gibi duruyo:)
60 kilonun altina dusunce gunde 1tatli kaşığı eklerim ama menuye
Sen akssm didarda yiyecegin icin mi az yrdin ? Oglen yediklerinle doydun mu?
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım..bence sen böyle küçük hedeflerle daha çok motive oluyorsun..bikaç kg versen zaten daha da gaza gelirsin mutlaka..ben bazen duraklayınca motivasyonumu kaybediyorum sonra biri çok verdin ne güzel falan deyince ana bi gaz daha :) dün bi öğrt arkadaş, ki pek bir suratsızdır kendileri, hocam sizi tanıyamıyorum artık ne kadar kilo verdiniz dedi, amaaaaan bu adam da farkettiyse iyi gidiyorum iyi deyip bi daha gaza geldim...tabi elin adamına neyse benim kilomdan diye de mızıklandım o da ayrı :) gıcığım ya adama ne dese kabahat :)
bugün normalde benim açlık orucu günümdü ama regl belirtileri başlayınca yarım kalmasın diye regl sonrasına bıraktık. ben de bugünü bayram ilan ettim :) sabah kuzumla güzeeeel bir kahvaltı ettik. kendimce abartmamaya çalıştım, çünkü arkadaşlarla bugün kutlama yapcaktık :) onlar benden dertliydiler bi bitse diye :) sonra da çoooook sıkıcı bi görüşmeye mecburum, biyolojik babayla lütfeeeeen bana bolca dua edin...çok gerginim çok..bu mesele yüzünden şizofren falan olcam ben ilerde
gelelim kahvaltıya;
tost ekmeğinde yumurta (tereyağlı ama yarım yumurtayla)
1 çay k. labne
1 sade ev poğaçası
3 zeytin
domates biber
biberiyeli yeşilçay
umarım bugünü hasarsız kapatırım
Igne olan sensin degil mi? Cocuk da hadtaysa allah kolaylik versin valla.
Benim buyuk oglan iyilesmedi gribin ustune bakteriyel bi enfeksiyon olmus.kızıl diye bi hastalik boğazı kirmizi kirmizi benekli.elinde katater ilr geziyo.bugun 3.ignesi damardan yapilacak.kuvvetli bi antb.surup da baslicas. Ikizlerin teku grip teki de oksuruyor ve ateş onun da cikmaya başladı. Abinin durum agir olunca eşim ufakliga da antib. Surup verdirecek.ne etsem bilemedim
Gecmis olsun en azından atlattiniz gorusmeyi.bence senin sekerin stres+oructan çıkıp hamurlu seyleri yemenle alakali.bak sen ne zamandan beri bozuk besleniyosun biliyor musun:hani odulu hak etmistin de doktorun sana mesaj atmisti o gun bu gundur dikkat etmiyorsun
Aslinda istikrarli giden kaplumbaga sen oluyorsun...bense icimden bi tavsan ciksin hizla sizi gecsin diye ugrasiyorum:)
Allah tekrar hayirlisini versin calismaya da bi yerden baslamak lazim sonrasinda yukselirsin insallah.
hedef senin bu hallerin beni de gaza gwtiriyor.
lutfen devam.herseyi bilen insan olarak sana bisey soracagim.yesil cay iceyim memin bi sakincasi olur mu bebege.
herkes hasta.gecmis olsun.bebisleriniz tez zamanda iyilessin.
2 fincana kadar içebiliyormuşsun. sonuçta bebeğin de sadece anne sütü alma dönemini geçti.10aylıktı değil mi?
Siyah beyaz ve ambuyanbu ikinizin çocuk durumunu birbirine karıştırıyorum. çocuklarınızın aylarını bi daha yazar msınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?