Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ewet cnm aksam midafirlikte idik.oldukca az yedim.
oglen de cocuklatdan.firsat bulup o kadar yiyebilfim.hafrasonlari biraz karambole gidiyor.yemek yapamiyorum.

Aksam yemegim:
2kase kiymali tarhsns corbs sirke sarmisakli
1çay kasigi bal
15 badem

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım..

Çok geçmişler olsun canım.. Nasıl bir rahatsızlıksa bu sanırım tekrarlayabiliyor..Dün akşam benim kız boğazım ağrıyor diyince korktum, perşembe kestiğim antibiytikten bi kaşık verdim yatırdım, sabahtan akşama gözüne baktım durdum bişii varmı diye, iyiydi şükür.Antibiyotik vermeyi sevmediğimden düzelince hemen kesmiştim..
Tüm çocuklar iyi olsun yaaa..Allahım şu mübarek gece hürmetine tüüümmm çocuklara bebelere sağlık ver, şifa ver Allahım, amin.

Sabah menüm:
1 tk çörek otu yağı, 2yk elma sirkesi
3 dilim hellim peyniri, 1 yumurta, domates, 10 kadar badem, 10 kadar zeytin, 3 kaşık baharatlı yoğurt

Günaydın arkadaşlar
Evet hepimize iyi haftalr
Çİzelgemi yeniledim
İnşallah haftaya bi daha yenilerim

öğle yemeğim:
1 yerli muz, 20 kadar fındık, 3 dilim peynir, 1çk tereyağ
çekirdek

hedef senin bu hallerin beni de gaza gwtiriyor.
lutfen devam.herseyi bilen insan olarak sana bisey soracagim.yesil cay iceyim memin bi sakincasi olur mu bebege.
herkes hasta.gecmis olsun.bebisleriniz tez zamanda iyilessin.

bugun yediklerimi yazayim deva
mi aksama

sabah 5 6 ceviz ,bir tatli k. bal,bir yk tulum,yesillik ,2 yumurta
ogle 3 4 yk ispanak,yogurt,balik,salata
50 ip atladim.devami gelecek

hedef senin bu hallerin beni de gaza gwtiriyor.
lutfen devam.herseyi bilen insan olarak sana bisey soracagim.yesil cay iceyim memin bi sakincasi olur mu bebege.
herkes hasta.gecmis olsun.bebisleriniz tez zamanda iyilessin.

2 fincana kadar içebiliyormuşsun. sonuçta bebeğin de sadece anne sütü alma dönemini geçti.10aylıktı değil mi?
Siyah beyaz ve ambuyanbu ikinizin çocuk durumunu birbirine karıştırıyorum. çocuklarınızın aylarını bi daha yazar msınız?

Son düzenleme:

tes. ederim heraseyi bilen insan.gunde bir bardak icsem cok olmaz herhalde.
benim buyuk 28 aylik kucuk bir yasinda

selam kızlar bayadır giremiyorum misafir ygs başvurusu falan derken geçmiş kandidiliniz mübarek olsun :)
Gerçi benide merak eden yok ama rakipşerim bile Dimp nerde napıyo diye sormamışş ( bende azıcık triplere gireyim ) Bu arada 72.8 i görmüş bulunmaktaym bu hafta olmazda gelecek hafta büyük ihtimal 69 u ucundanda olsa görerim o kabul müdür yoksa illaki küsüratsızmı olacak?
Menülerimide paylaşamıyorum zaten paylaşsam utanırım saçma sapan kurabiye çikolata götürdüm ama genede gitmiş kilolar haeralde sıkıntıdan ilk defa sıkıntı bana yaramadı Kızzlar azıcık bana dua edin lüüütfeen hayat memat meselesi bu üniversite hastanesine kapağı atmam lazım.

çok yoğun ve yorucu bir gündü :/

kahvaltı : 1+1/4 baharatlı tost

ara : 1 çay bardağı çekirdekli siyah kuru üzüm

öğle : 1 peynirli poğaça
1 dilim kıymalı börek
1 yk patates salatası
1 yk makarna salatası
3 mercimekli köfte

akşam : 1 dlm kek
çiğ brokoli karnabahar

2 lt su

1 saat tempolu yürüyüş
200 ip atlama

en azından yediklerimi eriteyim dedim :)

Aksam yemegim
Kiymali tarhana corba sirke sarmisakli
Sut.ceviz.badem ve yulaf ezmesi ve kayisifdan tatlı niyetine musli
Badem
3tavuk incik salata
1er ck zencefil zerdecal

Ve sonunda saçımı küllü altın sarısı yapmış bulunmaktaym yarn foto bırakırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…