Ben oglen salata ve biraz mantarli tavuk . aksamda bir tabak tarhana + bir kase yogurt + uc kofte birkacta patates kizartmasi yedim.ayriyedden sabah iki catal oglen bir dilim saat dokuzdada yarim dilim biskuvili pasta yedim.bizim evde tatli olunca ben dayanamiyorum irademin gucu burda ortaya cikiyo(
O kadar alıntı yaptım cevap yazdım tam son cevapta leptobun şarjı bitti ve kapandıyok böle bişii yaa..
hedef sana çok güldüm yaabişiler karıştırıyodum demek ha canım ben kızımın okulunda Okul Aile birliği başkanıyım, x partisinde il başkanı danışmanıyım ve son olarakta bulunduğum mahallede muhtar adayıyım, şimdilik bu kadar
Menüme gelelim hızla çünkü azıcık uzanmak istiyorum, eşim gece 1 gibi gelir o zamana kadar dinleirsem çok iyi olucak.
Sabah:
sarmısak turşusu 1 yemek kaşığı, 1 bardak sıcak su
Kahvaltı:
2 muz, 2 ceviz, bitki çayı.
Akşam:
Dolma, sarma,turp,yeşillik,yoğurt,turşu,mercimek çorbası,lavaş.
Kitap:
Elif şafak (adını unuttum)
Spor:
50 dk yürüyüş
günaydın arkadaşlar.
ambuyanbu evet evde olunca yeniliyor o yüzden az yapmaya çalışmalısın böyle şeyleri az yap yensin bitsin. ben şu sıra evde olsa da yemem öyle şeyleri o kadar net yani. yiyecek olsam da kahvaltıda yerim (hadi olmadı arada değil ana öğünümde yerim) diğer sağlıklı şeylerle de karnımı ve gözümü doyururum bi daha kedi gibi bisküvili pasta etrafında dolaşmazdım herhalde.
bu dönem böyleyim inşalah hep böyle devam ederim sevdim bu olayı, doyarak kilo vermeyi
he he he akrep bu bilgilerle ben seni bulurum. partini bile tahmin ediyorum. ben sadece senin kadın kolları veya gençlik kolları başkanı olduğunu düşünmüştüm, verdiğin kopyalar çok işe yaradıAmaaaan sanki bulup da ne yapıcam oraya gelirsek olsa olsa bi kahveni içeriz (kalbura bastı mı neydi o değişik tatlıdan yeriz) . haaaaa olur da ilerleyen zamanda bakan falan olursan işte o zaman kork benden Adını kullanabilirim. diyelim ki torpil lazım oldu.....
Zırrrrr .
-Alo bi dakika ben sizi genel müdüre bağlayayaım
-genel müdür bey ben aile ve sosyal politikalar bakanının yardımcısıyım kendisi ile aynı takımda uzun süre beraber görev yaptık
-Pardon ne takımı
-Zayıflama takımı
Sonunda saçım istediğimrenk oldu koyu altın sarısı :))
ama biraz daha açılı çünkü daha hiç şampuanla yıkmaddm bakın bakalm nasıl olmş :))
Eki Görüntüle 933580
Eki Görüntüle 933579
Gayet başarılı olmus bence tebrik ederim.Sonunda saçım istediğimrenk oldu koyu altın sarısı :))
ama biraz daha açılı çünkü daha hiç şampuanla yıkmaddm bakın bakalm nasıl olmş :))
Eki Görüntüle 933580
Eki Görüntüle 933579
Evet guzel soru.bu arada ben saclari boyadigimda kaslar hep kara kaldi.rengini acsaydim cok belli olurdu cunku malzeme cok bol.sari saclara alisamamistim bi de kalin sari kaslara tahammul edemezdim:)Baya tutmus rengi ama evde kaşları naptin?? Bu saça karakaş garip olmadı mı??
O kadar alıntı yaptım cevap yazdım tam son cevapta leptobun şarjı bitti ve kapandıyok böle bişii yaa..
hedef sana çok güldüm yaabişiler karıştırıyodum demek ha canım ben kızımın okulunda Okul Aile birliği başkanıyım, x partisinde il başkanı danışmanıyım ve son olarakta bulunduğum mahallede muhtar adayıyım, şimdilik bu kadar
Akrep kaptanim artik trip yapmam senin mevki durumlarin korkuttu beni :))artik kimse hatrimi sormasada hicccccccc sesimi cikarmam
Baya tutmus rengi ama evde kaşları naptin?? Bu saça karakaş garip olmadı mı??
Gayet başarılı olmus bence tebrik ederim.
Evet guzel soru.bu arada ben saclari boyadigimda kaslar hep kara kaldi.rengini acsaydim cok belli olurdu cunku malzeme cok bol.sari saclara alisamamistim bi de kalin sari kaslara tahammul edemezdim:)
Dimpcim saclarin guzel olmus yakismistir eminim.
Bugunku menumu yazinca sasirmayin sakin.ufaklik iyilesemedi cok muzmiz.
bende ne bulsam yiyorum yine.
sabah biskuvili pasta(sonunda
bitirdim)tost ve buyuk muz
oglen 5 kofte .bir kase yogurt.tursu
aksam iki portakal.bir kivi
Doktor yarin kan testi yapicak ufakliga bakalim atesi niye dusmuyo dedi.dua istiyorum arkadaslar InsaAllah kotu bisey cikmaz
Evet canım çok haklısın, bende aynıyım, önce cnımın istediklerini özellikle cıssları hiç istemiyorum şimdi, arada hamur işinden yana ufak tefek kaçamaklarımda olsa güzel gidiyor en azından aç değilim..günaydın arkadaşlar.
ambuyanbu evet evde olunca yeniliyor o yüzden az yapmaya çalışmalısın böyle şeyleri az yap yensin bitsin. ben şu sıra evde olsa da yemem öyle şeyleri o kadar net yani. yiyecek olsam da kahvaltıda yerim (hadi olmadı arada değil ana öğünümde yerim) diğer sağlıklı şeylerle de karnımı ve gözümü doyururum bi daha kedi gibi bisküvili pasta etrafında dolaşmazdım herhalde.
bu dönem böyleyim inşalah hep böyle devam ederim sevdim bu olayı, doyarak kilo vermeyi
Kuzucum, kadın kolları değilde daha önce il yönetim kurulu üyesiydimhe he he akrep bu bilgilerle ben seni bulurum. partini bile tahmin ediyorum. ben sadece senin kadın kolları veya gençlik kolları başkanı olduğunu düşünmüştüm, verdiğin kopyalar çok işe yaradıAmaaaan sanki bulup da ne yapıcam oraya gelirsek olsa olsa bi kahveni içeriz (kalbura bastı mı neydi o değişik tatlıdan yeriz) . haaaaa olur da ilerleyen zamanda bakan falan olursan işte o zaman kork benden Adını kullanabilirim. diyelim ki torpil lazım oldu.....
Zırrrrr .
-Alo bi dakika ben sizi genel müdüre bağlayayaım
-genel müdür bey ben aile ve sosyal politikalar bakanının yardımcısıyım kendisi ile aynı takımda uzun süre beraber görev yaptık
-Pardon ne takımı
-Zayıflama takımı
dün akşam spor olarak 300 zıp zıp oldu
Bu sabah: 1 tk çöek otu yağı, 1 yk elma sirkesi
Limon dilimli su
2 kuru kayısı-süt kaymağı ile tatlı niyetine yendi
3 ceviz
1 dilim peynir
1 yumurta
10 zeytin
Menüler süperöğle menüm:
30 dakika 5000 adım yürüyüş
paça çorba
1 büyük bardak ayran
yeşil çay
Canım son dönemlerde çok şekerli kaçamaklar yapıyosun fena batıyor gözüme haberin olsunSabah : 1 yumurta
Yarım simit
5 zeytin
peynir
1 tk kuşburnu
öğle : 1/3 çiğ kofte dürüm
yoğurtlu brokoli+karnabahar
ara : 4 kare bitter
türk kahvesi
akşam : 2 kase yoğurt çorbası
2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
100 ip atlama
Aaaa çok güzel olmuş canım güle güle kullan..Sonunda saçım istediğimrenk oldu koyu altın sarısı :))
Eki Görüntüle 933580
Eki Görüntüle 933579
Baya tutmus rengi ama evde kaşları naptin?? Bu saça karakaş garip olmadı mı??
Geçmiş olsun canım oğluşa, abbim acil şifalar versin.Dimpcim saclarin guzel olmus yakismistir eminim.
Bugunku menumu yazinca sasirmayin sakin.ufaklik iyilesemedi cok muzmiz.
bende ne bulsam yiyorum yine.
sabah biskuvili pasta(sonunda
bitirdim)tost ve buyuk muz
oglen 5 kofte .bir kase yogurt.tursu
aksam iki portakal.bir kivi
Doktor yarin kan testi yapicak ufakliga bakalim atesi niye dusmuyo dedi.dua istiyorum arkadaslar InsaAllah kotu bisey cikmaz
**2.TAKIM 344. ETAP**[/COLOR][/B]
akrep33 ( 62.5 /
Seldom ( 82,1/81.9/0.2/0.24%)
Trabzonspor( 87.8
hedef52 ( 64,3 /
selennnnn ( 62,2 /
siyahbeyaz06(73,5 /
Dimp ( 73.1/
Ambuyanbu (75.8/
2. TAKIM ORTALAMASI: %
Ceple ancak bu kadar tasiyabildim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?