Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selennn ne mi kullanıyorum Elma sirkesi yüzünden olabilir tüm bunlar belki de çörek otu yağı
ben pek sosyal biri değilim .ev iş boş zamanlarda ailecek gezemeye vakit ayırıyoruz malesef sosyal çevrem pek yokbirazcık bu şehirde yabancı olduğumuzdan biraz da çocukların küçük oluşundan pek fazla ev oturmaları ve davetlere vakit ayıramıyoruz kendi halimizde yaşayıp gidiyoruz. Evet bu ev-iş- çocuk koşturmacası arasına sıkıştırdığım şey de diyet ve sağlıklı yemek pişirme. zaten yemek pişiriyoruz hepimiz amaaaan diyeti de kendimiz için yapıverelim değil mi

öğlen menüm
40 dk 6500 adım yürüyüş
Peynir,domates, Fıstık , 2-3 kuru kayısı

Canim sen iki hafta daha boyle beslen benim icinki ayni kiloda olalim :)) bende bu hafta cok kacirdim ama yemekle kacamak degil sadece kacamakla beslendim yaradi valla.haftayadami biskuvili pastayla beslensem acaba :)

öğlen menüm
40 dk 6500 adım yürüyüş
Peynir,domates, Fıstık , 2-3 kuru kayısı

Canim elma sirkesini evdemi yaptin yoksa hazirmi? Benim oglusum reklamda annesi isten gelince oglu top oyniyalim diyince tabiii diyip kaleci olan anneye hayran.anne sende onun ictiginden icsene diyo.zavalli yavrum hep yorgun yada isi olan bir annesi var.cok uzulsemde oynamaya cok vaktim kalmiyo ((

Canim sen iki hafta daha boyle beslen benim icinki ayni kiloda olalim :)) bende bu hafta cok kacirdim ama yemekle kacamak degil sadece kacamakla beslendim yaradi valla.haftayadami biskuvili pastayla beslensem acaba :)
sakın haaaaaaadüzgün besleneceksin.canın tatlı istiyorsa karatay cheesecake e baksana bi

elma sirkesi espiriydi, ama olabilirdi sonuçta kullandığımız doğal ürünler belki de bilmediğimiz çok işlere yarıyor.
doğal elma sirkesini nerden bulacağımı düşündüm düşündüm sonunda aktarlara sormaya karar verdim. aktarlardan kaçar mı bütün zayıflama trendlerini takip ediyorlar, orada buldum
çalışan kadınlar hepimiz hep iş olan anneleriz malesef. yorgun olmasak ne olacak çoğu zaman çocukla kaliteli vakit geçirmiyoruz
Şu kitabı okurken daha önce mızmızlandığım gece uyumama durumlarının çocuklarla kaliteli vakit geçirme zamanı olduğunu düşünmeye başladım. ne zaman ki yatağa yatılacak o zaman tv kapatılıyor herkes toplanıyor bir odaya doluşuyoruz. onlar da başlıyorlar hoplayıp zıplama yataktan yatağa atlamaya. ne güzel çocuk çiş diyor anne bi bekle oğlum demiyor hemen wcye götürüyor, çocuk su diyor anne hemen suyunu içiriyor.

Bence insanı en çok yorgun düşüren şey (bisküvili pasta başta olmak üzere) şekerli şeyler. Piknikte bir ekmek arası eti 2-3 bardak kolayla yiyince nasıl tatlı bir uyku bastırır değil mi?üstüne de tatlı bişeyler yiyince oooooh şimdi şöööyle rahatca uzanacak bi yer olsa der insan. Dinç olmak için insülini arttıran saf şeker kaynaklarına dikkat şart

nurceng nerede acaba, çocuğu dokotara götürüyorum dedi bi daha gelmedi:44:

Hedefcim cok utandim yedigim icin demek isterdim ama malesef tatlisiz duramiyorum.sende karatay yerlesmis bu cok guzel ama ben bir ay ugrastim 4 saat aclik bana cok geldi.yediginde bi yalnislik vardir deme hepsini cok okudum.ben diyeti birakip kilo almak istemedigimden normal yeme duzenimi azaltip vermek istiyorum.vermekten ziyade geri almamak benim icin cooook onemli.tabi tatliyi savunmuyorum ama herzaman dedigim gibi beni halleyle kacirabilirler

**2.TAKIM 344. ETAP**

akrep33 ( 62.5 /
Seldom ( 82,1/81.9/0.2/0.24%)
Trabzonspor( 87.8 /87.9/-0.1/-0.11)
hedef52 ( 64,3 / 63,5/0,8/1,24 %)
selennnnn ( 62,2 /62,0/ 0, 2/0.32%)
siyahbeyaz06(73,5 /73,5/0/0) Sabit
Dimp ( 73.1/72.8/0.3/0.41)
Ambuyanbu (75.8/74.7/1.1/1.45)

2. TAKIM ORTALAMASI: %

kaptancım bi sen kaldın!! renklendirip taşıma kaldı sanırım..onu nasıl yapcam ki??

elma sirkesi yapmak çok kolay sen de yapabilirsin evde ama tabi zamaaaaaan lazım....

bu yorgun olma işi çok fena yaaa :/ ben de hep yorgunum ama kendimce çaktırmıyorum...eve gelip yemek faslı bitince ödev zamanı başlıyor, ona bir yöntem buldum, ödev yaparken ben de pc.de takılıyorum gazete-kitap okuyorum böylece kendime de vakit ayırmış oluyorum, arada ödeve göz atıyorum..sonra saat 7.30 gibi ödev bitiyor ve anne-kız saati başlıyor..satranç ya da zekare falan oynuyoruz, tabi kesmiyor kalkıp bazen göbek atıyoruz :) bazen capoira tekmesi çalışıyoruz o halimi görmelisiniz :) ama gözüm saatte artık uyusa diye o uyuyunca mutfağı evi topla namaz kıl yat saat 9.30 en geç...gün bitti...kendimce çaktırmıyorum ama kızım sürekli anne gülsene diyor :/ ki ben okulun en güleryüzlü öğretmeniyimdir çocukların gözünde..bu da beni daha çok üzüyor..tabir-i caizse elalemin çocuklarına gösterdiğim sabrın ilginin yarısını evdekine gösteremiyorum...vesselam herşeyimiz yarım..yarın anne yarım ev kadını yarım öğretmen yarım arkadaş..kendime bile yarımım :/

sabah : 2 kase yoğurt çorbası

ara : 1 kase yoğurt çorbası

öğle : 4 yk fırında kabak kızartması-yoğurtlu
2 dlm ekmek
2 tuzlu kurabiye

akşam : sucuklu 1 yumurta
4 dlm ekmek (karatayı yadettim yerken :) sucuğun tadını ancak o kadar ekmekle bastırabildim :/ )

1 çay bardağı siyah kuru üzüm
sirkeli su
pancar suyu

3 lt su (artık sahalara döneyim dimi :) )

Tatlım ortalama hesaplanıcak birde..Ben sabitim bu arada..

Ellerine sağlık canım
Herkesin ortalaması toplanıp, takım sayısına bölünerek takım ortalaması bulunur..Eksi de olanlar toplamdan düşer biliyosun..Paylaşım işini hallederiz şekerim..Sen listeyi sabitle yeter

Hayatım 4 dilim ekmek yerine birtane daha yumurta kırsaydın, yeşillikle afiyetle yeseydin ama işte alışkanlıklar var dimi bende arada kaçırıyorum ama aç kalmamak güzel.

Deneye deneye kendimize uygun olanı bulmaya çalışıyor uz işte. Evet kesinlikle onemli olan geri almsmak.
Ben de bugun bu niyetle daha surdurulebilir daha tahammul edilebilir bir diyet icin hatta dünya barışı ıçin kendime tam bugday unundan krep yaptim yedim:) ksratayda madum atistirmalik olarak arada yenebilir deniyor. Arada boyle şeyler yemezse insan dunyaya küser vallaaa....
Aksam yemeği icin de keskek ysptim kendime.onu bitaz fazla kacirdim.cig pirasa midemi yakti bastirsin diye biraz fazla oldu.

Canım öyle düşünme yaa..Sende bir ara elma sirkesi kullanıyordun düzenli bıraktın sanırım, başlasana tekrar.

Bu aksamki menum
10 kadat Fıstık
1tabak nohut 2parca et
1.5 tabak keskek
1su bardagi sut
2yk yogurt
Maydanoz roka
........

Hayatım 4 dilim ekmek yerine birtane daha yumurta kırsaydın, yeşillikle afiyetle yeseydin ama işte alışkanlıklar var dimi bende arada kaçırıyorum ama aç kalmamak güzel.

hayatım mümkün değil ki ben o zaman yumurta da yiyemem :/

ekside olanları nasıl düşürüyorum ki??

Canım öyle düşünme yaa..Sende bir ara elma sirkesi kullanıyordun düzenli bıraktın sanırım, başlasana tekrar.

başladım 4 gündür gece içiyorum yatmadan...bu hazımsızlık işleri yüzünden...kaç gün sürer bilmem :) sebatım yok ki hiçbirşeyde :) bu ay hedefi tutturamayacağım diye korkuyorum :/

Elma sirkesinin faydasini goren varmi? Varsa nelerdir ? Sinav sorusu gibi oldu ama yarim kilosu 15tl ye sordum.ise yaramazsa bosuna almiyim.bu arada sabahlari corek otu yagini az pekmeze karistirip iciyorum.Allahim ne cirkin bir tadi var inanamiyorum
bide seldom benimkiler en erken 11 kucugum en gec 2 de yatiyo.benim icin dokuz aksama dogru gibi bisey oluyo.keske bizde normal insanlar gibi yatsak bende dinlemsem diye hep istiyorum

Bu aksamki menum
10 kadat Fıstık
1tabak nohut 2parca et
1.5 tabak keskek
1su bardagi sut
2yk yogurt
Maydanoz roka
........

Ayyy keskegi bende cok severim.ama hic yapmadim.bugun kisir lafi duydum hemen canim istedi yarin Insallah yapicam.tabii bugun ikinci gun yemek bitmedi yarin esim yemez ben iki gun yesem anca biter ama aksama yaparim artik

**2.TAKIM 344. ETAP**

akrep33 ( 62.5 / 62.5/0/0%) Sabit
Seldom ( 82,1/81.9/0.2/0.24%)
Trabzonspor( 87.8 /87.9/-0.1/-0.11%)
hedef52 ( 64,3 / 63,5/0,8/1,24 %)
selennnnn ( 62,2 /62,0/ 0, 2/0.32%)
siyahbeyaz06(73,5 /73,5/0/0%) Sabit
Dimp ( 73.1/72.8/0.3/0.41%)
Ambuyanbu (75.8/74.7/1.1/1.45%)

2. TAKIM ORTALAMASI: % 0.44

Sirkeyi benim dr hazimsizlik için veriyor..işe de yarıyor tabi düzenli kullanınca..allahtan benim ki uykuya duskun..9da yatar 7.30da kalkar genelde...bende 9.30da yatar 5te kalkarım..o iki saat bana bi bereketli geliyor ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…