Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canim hayırdır neden dertlendin?
ya çok minnacık bişey ama biraz stres yapıyorum. şu işyerinden izin alma işini sevmiyorum. çocuğun programı için izin aldım da.

evet pastadan 1 küçük dilim yedim. 3 yudum da meyve suyu içtim. dün akşam ve bugün öğlen yediğim karbonhidratlar yetmedi herhalde hala lahmacun falan yiyesim var. en azından dondurucudan çıkarttığım balığı pişirecek istek yok....hofff...

Bugunki menum sabah iki yumurta+ finfik+ 5 zeytin
oglen bir kocaman muz+ bezelye yogurt marul karisik salata
simdi ihlamur iciyorum
aksama biraz ispanak (hicde sevmem ) bulgur pilavi yiycem. Kisir yapamadim yemek yok diye pilava dondum.ama aklimdan cikmadi pis bogazlik boyle bisey heralde

Mrnun bence guzel.karataya uymauan bisey yok.ara yok.aksam 7den sonraya kalmadiysan pilav da iyi.bence yarin kısır yemek seni motive eder.bol yesillilkli ye ama gene ogunde ye

Menume ek olarak sabah uyandiginda bir portakal yemistim bide aksam yemeginde yedim portakali.yemegim 7 de bitmisti cok sukur.ama ilk defa tuzlu yemek yapmisim hararet yaptim suan ne icsem diye dusunuyorum

Sabahki menum
3 köfte peynir az cikolata az recel az domates ekmek 2fincan çay
ara su
oglen
2 patates, 1kase yoğurt, 1kase komposto ,ekmek ,2 kasik çorba
ara 1fincan humana çayı

Menume devam
ara 1dilim alman pastası
akşam
patates salatası az corba ,az ekmek 1dilim pasta 1fincan cay
ara komposto
ara 1 mandalina yarim kivi 1portakal
,su

maşallah oğluşuna...allah muhabbetini daim etsin inşallah...darısı kuzumun başına dicem ama biz seçmeli kuran dersine girmemesine karar verdik 2. dönem..yoksa nefret edecek çocuğum :/ bak öğretmeni de evire çevire dövesim var :/ bu ara şiddet eğilimim çok fazla sanırsam :)

çok geçmiş olsun..minnacık haliyle nasıl dayanır yaaa canım benim :/

Bi seyi dert ettim.yeme modundaydim.
Oglen. 1tabsk salcali keskek makarna niyetine 1tam bugday krepi
Fistik
Muz yulaf ezmesi sut

mazeret yok :) ama ben de çoooooook :/

sorma benim de bugün bi yiyesim var :/ Allahtan menümü erken yazmıştım sözümü tutcam diye boğazımı tutuyorum :)

Alemsin yaaa. Ev gezmelerini ben de sevmem. Demek ki su an ev kadini olsan, yine de gunlere katilmayacaklar listesinde ilk 5'e girebileceklerden birisin. Hedefcigim ailece gezmek en guzeli. Ailemle disarida yapacagim basit bir kahvaltiyi hic bir eglenceye degismem. Kocaman bir masallah

Tatlımsen önce takıma dahil ol, ben seni listeye dahil ederim, orası kolay

Çocuk içinde geçmiş olsun canım dikkat et aman..

Son düzenleme:

Allah hatimini de nasip eder insallah.
Dusuncelerini ne kadar guzel yaziya dokuyorsun. Amin canim, Allah kotu olaylar ve acilar ile test etmesin kimseyi. Bu dunyadaki gorevlerimizi bulmayi ve yerine getirmeyi nasip etsin. Ben hala bulamadim ve arayistayim. Yillarim bosa gidiyor gibi geliyor.

Calisan anneler hep bir vicdan azabi hissederler. Halbuki kaliteli gecirilen yarim saat 24 saate bedel olabiliyor. Tv dadiya emanet etmek gunumuz annelerinin mecburiyetlerinden biridir ve bazen mutlu anne icin de gereklidir. Seldom yazinca cok uzuldum yarim anne hissiyati mukemmeliyetciligin bir isareti. Halbuki benim gibi cogu evhanimi anneden bile daha tamsiniz. Yarim olan ben ve benim gibiler. Zaman bollugu icinde yuzerken bir bardagini isteyen cocuguma kac damlasini verdigimi sorgulattiniz bana. Calisirken time management yapan, performans arttirabilmek, yoneticinin gozune girebilmek icin
Enerjisini sonuna kadar kullanan ben en degerli hazinem icin tam anne olabiliyor muyum?

Seldom ve senin gibi calisan annelerin ici rahat olsun bir cok anne sizin yariniz kadar bile olamaz. Simdi gidip kizimi opecek ve gunluk rutinimiz listesine aile oyunlarini oynama saati ekleyecegim.

Son düzenleme:
Telefondan alinti yapmak zor oluyor. Bazen bir mesaj icinde bir kac kisiye cevap veriyorum.

Nurceng gecmis olsun.
Bugun
Sabah
Peynir, zeytin, bal, 1.5 d ekmek, maydanoz

Ogle ispanak yogurt

Ara ayran

Haslanmis tavuk, peynirli makarna ve salata

Iyi geceler

Son düzenleme:

Canım ben de çalışan bir anneyim
7 ay evde olacağım ama bu sefer kucukten dolayi buyukle yine çok ilgilenemiyorum. Okul varken gün boyu başkası nın cocuguna tahammül ediyorum ama akşam kendi cocuguma gelince sabır kalmıyor ama olan kendi cocugumuza oluyor

Sabah menum
Çörek otu yağı. Elma sirkesi
1yerli muz.
6-7fistik.1yk kabak cekirdegi.3badem
1dilim peynir
Mantar kavurma
Yogurtlu havuc 1tk kadar mayonez vardi
100 zipzip

Kizlar adem gunesin kitabı bitmedi ama simdiden faydali oldu.
Cocuklar a gereksiz yere disiplin uyguladigimi anladim.huylu huyundan vazgecmez ama daha fazla izin veren bir anne olmaya karar verdim.
Ufaklik lavaboda su ve sabunla oynarken hep kiziyordum simdi oynuyor ustunu islatiyor en fazla.sonucta biz de az oynamadik suyla.simdilik bu kadar

Canlar açlık orucundayim :) yarın öğlene kadar sesim çıkmazsa adrese ambulans yok yok paket servis menü gönderin bi zahmet :)

Dünkü menüm
Sabah 1 dilim pasta
Akşam yoğurtlu tarçın havuç portakal
Bu kadar.

Sabah menum
Çörek otu yağı. Elma sirkesi
1yerli muz.
6-7fistik.1yk kabak cekirdegi.3badem
1dilim peynir
Mantar kavurma
Yogurtlu havuc 1tk kadar mayonez vardi
100 zipzip
Nurcengin menu alintilama formatini tuttum ben de bundan sonra boyle yaziyim

Oglen menum.
Fistik.lahana corba bu seferki bugdayli
Mercimek corba
4yk yogurt
Corbalar doyana kadardi:)

Şimdi de komsumun koyundeyiz.hahi her defasinda balik ekmek tahin helva yedigimiz köy:)
Bu sefer balik yok tavuk var ve ben tokum:/
Tavuk hakkimi eve mi gotursem...

hangimiz kendimizi bulduk ki?? zaten bulduğumuz zaman olduğumuz anlamına gelir e o zamanda gitme vakti gelmiştir artık sahneden..evet belki birçok anneden daha fazla özen gösteriyorum çaba sarfediyorum ama aramızda şöyle de bariz bir fark var; ben kızımın hayatına gayet ukalaca kendim burnumu soktum...onun bu konuda bir fikri bile yokken...o yüzden daha fazla çabayı özeni göstermek zorundayım...çalışmayan anne olmayı hiç istemedim, mutlaka ki sağlığım el verdiği ölçüde ömür boyu şöyle veya böyle çalışmak istiyorum, ama yoğunluğu daha az, vaktimi kendime de ayırabileceğim (sonuçta akmak için dolmak şart) şartlarda çalışmayı tercih ederdim...yoksa öğretmenlik benim nefes alma biçimim...sonsuza kadar bu işi yapmak istiyorum..çocuklar başka dünya...belki anlamakta zorlanabilirsiniz ama gerçekten öğrencilerimin benim gözümde kızımdan çok da bir farkları yok..teneffüste izlerken gözlerim dolar, kimsenin hissetmediği görmediği hüznümü bile ilk önce onlar farkeder...o yüzden onlarsız olmaz..sadece biraz daha esnek zamanlar olsaydı..klasik bir devlet okulunda çalışıyor olsaydım hiç dert olmayacaktı bunlar..ama şimdi çalışma şartları ve süreleri çok ağır geliyor...amaaaan neyse ne anlatıyorsam ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…