Sirkeyi benim dr hazimsizlik için veriyor..işe de yarıyor tabi düzenli kullanınca..allahtan benim ki uykuya duskun..9da yatar 7.30da kalkar genelde...bende 9.30da yatar 5te kalkarım..o iki saat bana bi bereketli geliyor ki :)
Acici boya hic duymamistim. Numarasi kac hatirliyor musun? Guzel de olmus. Bu sac sana ugur getirir insallah.
Canim sen iki hafta daha boyle beslen benim icinki ayni kiloda olalim :)) bende bu hafta cok kacirdim ama yemekle kacamak degil sadece kacamakla beslendim yaradi valla.haftayadami biskuvili pastayla beslensem acaba :)
akrep gündüzleri pc başında olamayacağını söyledi o yüzden kilo bildirimlerini perşembeden yapmaya başladık. nurceng sen gene başlangıç ve bu günkü kilonu yaz, kilo bildirmiş ol. ilk 2 hafta deneme haftası devamlılık sağlayan üye 2. hafta listeye girebiliyor, bu hafta menü bildirimini aksatmamaya çalış olur mu en azından menünü yazmasan bile hergün gel bi selam ver.Herkese Günaydın nasılsınız bakalım hedwfcim gecmisi anca okudum evet donemedim salı dr a gittik yavrum enfeksiyon kapmış nasıl olur okadar dikkat ediyorum ama damla verdi dr. Dunde misafir vardı ugrayamadim.akrep cim beni takima ne zaman dahil edeceksin?
Anammmnn cabuk yazin bakiyim kiloma kim MASAALLAH demedi.demin tartildim +400 gr. ciktim.nasil oldu anlamadim.bak bidaha yazmam kilomu nazar deydirirseniz((((((((
Hedefcim sen cevap yazma simdi sen sorunu dun aksam yemegi olarak yedigim iki dilim kek ve nescsfede bulursun :)))))
Oglun tam altin hatta pirlanta cocuk olmus.Allah daim etsin.alnindan secde dilinden Kur'an eksik olmasin
Bi seyi dert ettim.yeme modundaydim.
Oglen. 1tabsk salcali keskek makarna niyetine 1tam bugday krepi
Fistik
Muz yulaf ezmesi sut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?