Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sirkeyi benim dr hazimsizlik için veriyor..işe de yarıyor tabi düzenli kullanınca..allahtan benim ki uykuya duskun..9da yatar 7.30da kalkar genelde...bende 9.30da yatar 5te kalkarım..o iki saat bana bi bereketli geliyor ki :)

Anammm 5 te kalksam gun hic bitmez valla.bizimkiler 9 u bulur Allahtan.sabah bende 6.30 esime kalkiyorum kendisinin uykusu agir kalkip gidene kadar 7.30 oluyo.sonra bebeler kacta kalkarsa artik

Menü mu yazayim muhabbete katulamiyom idare edin
Sabah karnabahar
Salata
Yarim pAKET ETİ FORM

Öğle 1 kase lahana yemeği
1 dln ekmek

Ara 1 poaca

Aksam
3 kase lahana
1 dlm ekmek
Salata

Ara
Albeni bisküvi 1 tane
Mandalina
Portakal
Bugün carsi gezmesi yaptik çok Yoruldum cokkkkk bakalim haftaya nasil kilo verebilecek miyim???

Acici boya hic duymamistim. Numarasi kac hatirliyor musun? Guzel de olmus. Bu sac sana ugur getirir insallah.

Canim sen iki hafta daha boyle beslen benim icinki ayni kiloda olalim :)) bende bu hafta cok kacirdim ama yemekle kacamak degil sadece kacamakla beslendim yaradi valla.haftayadami biskuvili pastayla beslensem acaba :)

canım palettenin açıcısı diye geçiyor onun numarası yok nevanın kide 12.00 boyadığım küllü altın sarısı ise 9.13 yine nevanın

Hiç kusura bak ambuyanbul kesnlikle bu hafta sahalara dönüş yapıyorm görürsünüz belkim bu hafta 69.9 u da görürüm perşembe değil de cumaa ama bugn pasta kaçırdım yaa 2 dilim hep kardeşim yüzünden illa pasta diye tutturdu annemde çok gzl yapar napalm yidik ama bu hafta yoğurt kürümü yoğunlaştırıcam sporada başladım 30 dk yla malum bırakınca insan hamlıyor bi anda 45 50 ye çıkamadm neyse bu hafta görüşcez sizinlee

**2.TAKIM 344. ETAP**

akrep33 ( 62.5 / 62.5/0/0%) Sabit
Seldom ( 82,1/81.9/0.2/0.24%)
Trabzonspor( 87.8 /87.9/-0.1/-0.11%)
hedef52 ( 64,3 / 63,5/0,8/1,24 %)
selennnnn ( 62,2 /62,0/ 0, 2/0.32%)
siyahbeyaz06(73,5 /73,5/0/0%) Sabit
Dimp ( 73.1/72.8/0.3/0.41%)
Ambuyanbu (75.8/74.7/1.1/1.45%)

2. TAKIM ORTALAMASI: % 0.44

gunaydin kizlar
dun cook yurudum.ama malesef tum.gun hamurlu gecti
o zamsn bugun dikkat ediyorum dimi.
bir de tasindigimiz yeni sitede plates kursu oldugunu ogrendim.cocuklsri birakip gidemiyordum.bu cook iyi oldu.79 dan dustum kimse farketmiyordu.plates cook iyi gelecek.gunduzleri de yurursem super.

günaydın kızlar.
-seldom dün akşam cepten o içli mesajını okuyunca ben de okuyup da yazamamanın burukluğunu yaşadım ya yarım yarım yarım derken koskoca 2 kadın ediyo e napalım herşeyden de tam olamıyoruz. problem zaten ' ben tam oldum'' dediğimiz yerde başlıyor demek ki sorun yok Bu dünyaya pişmeye geldik elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz , umarım kendi,mizde gördüğümüz eksiklikleri giderebiliriz göremediklerimizi de Allah bize 'canımız acıtmadan , hırpalamadan' göstersin ki onları da telafi edebilelim inşallah.
Ayrıca saat 9da yorgun düşemn yoğun derslerinden ve çocukla evde birebir ilgilenmenden kaynaklanıyor. biz malesef birebir ilgilenemiyoruz çocukları trt çocuk ve yumurcağa emanet etmiş bulunmaktayız

-ambuyanbu ve syah beyaz dün de benim hamur günümdü. sabah krep akşam keşkek olunca ilk defa bu sabah +100 gram gördüm, ama takmıyorum şimdi o posalı tahıllar benim bağırsakarı çalıştıracak faydalı bile olacak
- dimp sahalara dön ve bu kızları boş bırakma

bu gün oğlumun altın çocuk günü. Kurana geçişini kutlayacağız. doğum günü gibi bir kutlama yapılıyor, ben de pastadan yiyebilirim (yemeyebilirim de)

Herkese Günaydın nasılsınız bakalım hedwfcim gecmisi anca okudum evet donemedim salı dr a gittik yavrum enfeksiyon kapmış nasıl olur okadar dikkat ediyorum ama damla verdi dr. Dunde misafir vardı ugrayamadim.akrep cim beni takima ne zaman dahil edeceksin?

Dün +spor olarak 300 zıp zıp yaptık çocuklarla

Bu sabah: elma sirkesi, çörek otu yağı,
Fıstık, 1 dilim peynir, omlet, maydanoz roka, 1 minik kivi

akrep gündüzleri pc başında olamayacağını söyledi o yüzden kilo bildirimlerini perşembeden yapmaya başladık. nurceng sen gene başlangıç ve bu günkü kilonu yaz, kilo bildirmiş ol. ilk 2 hafta deneme haftası devamlılık sağlayan üye 2. hafta listeye girebiliyor, bu hafta menü bildirimini aksatmamaya çalış olur mu en azından menünü yazmasan bile hergün gel bi selam ver.

Anammmnn cabuk yazin bakiyim kiloma kim MASAALLAH demedi.demin tartildim +400 gr. ciktim.nasil oldu anlamadim.bak bidaha yazmam kilomu nazar deydirirseniz ((((((((
Hedefcim sen cevap yazma simdi sen sorunu dun aksam yemegi olarak yedigim iki dilim kek ve nescsfede bulursun :)))))
Oglun tam altin hatta pirlanta cocuk olmus.Allah daim etsin.alnindan secde dilinden Kur'an eksik olmasin

yazacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
kaçamazsın:94: acı gerçek tatlı yiye yiye giden kilolarda bi dengesizlik olur tatlı yemenden daha çok diğer sağlıklı besinkleri aksatmanla ilgili

Telefonda ifade yapamiyorum ama uzuldum valla.bugun degisiklik yapip normal besleniyim bakiyim nasil olucak.suan hala kahvalti edemedim ufaklik yanindan kalkinca agliyo.bencil yavrum kendi elinde biberon sut iciyo anasi ac elini tutuyo

Dünkü menüm (kardeşim yüzüne mahvolmuş menü )
Sabah: Azıcık ekmek yumurta zeytin falan filan
Akşam: sulu börek belki bilmiyosunuz nasıl desem mantının biraz büyüğü 4 tane yedim
1 kase tarçınlı yoğurt
Spor herzamanki sporuma dönmüş bulunmaktaym
buraya kadar idare eder ama kardeşimin ısrarlarıyla annem pasta yaptı bende 2 dilim yedim bu sabahta kahvaltı niyetine yedim şeker fırladıı hadi hayırlısı bugn biter bu pasta kardeşim yesin hepsini

Şimdiden yazayim yoldan çıkmayayım...

Sabah : 1 peynirli ev pogacasi
1 büyük sebzeli muffin

öğle : 1 minik sebzeli muffin
1 kocaman tabak köz patlican salatası
1 yaprak sarma
biberiyeli yeşil çay

ara : 1 yerli muz

akşam : 1 tabak (6-7 yk) menemen
2 dlm ekmek
çiğ findik, ceviz

sirkeli su

3 lt su

Bi seyi dert ettim.yeme modundaydim.
Oglen. 1tabsk salcali keskek makarna niyetine 1tam bugday krepi
Fistik
Muz yulaf ezmesi sut

Sabahki menum
3 köfte peynir az cikolata az recel az domates ekmek 2fincan çay
ara su
oglen
2 patates, 1kase yoğurt, 1kase komposto ,ekmek ,2 kasik çorba
ara 1fincan humana çayı

yarından itibaren menülerimi yazıyorum kızlar yeniden aranızdayım çok kilo aldımğımı söylemiştim yoğunluktan giremedim kusura bakmayın cuma günü kilomu bildiririm ama yorum yapmayın kiloma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…