Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ogle menun guzelmis canim.. spora basladinmi?

kaptanim malesef spor yapamiyorum.iki hafta onceye kadar yer hareketleri yapiyodum ama bu ara onuda yapamam.dizimde yirtik ve miniskus var.bir ara iyiydim ama cok zorladim heralde gene basladi agrim.sadece mekik cekiyorum.
ikindi aramda bergemutlu yesil cay ictim.cok beyendim.bide yufka cipsi ufak bir kase.cocugu olanlara israrla tavsiye ederim biraz tuzlu yapmisim ama oglus bayildi

Sabah : 1 rafadan yumurta
2 dlm kasar
1 dlm ekmek
1/2 dlm kek (diabetik)
biberiyeli yeşilçay

öğle : 4 yk yayla çorbası
2 kadinbudu kofte
2 yk erişte

ara : 1 çikolatalı gofret

Akşam : 1 küçük kase yayla çorbası
1 dlm ekmek
1 tatlı kaşığı acı sos
çiğ lahana

1.5 lt su

1 saat yürüyüş

Akşam güzelmiş ama öğlen bnce biraz fazla olmu gofret hem de

ya akrebim hedefim
benim tarti kirilmisti gecen hsfta.henuz alamadim..yarin disari cikip cikmayacagim da belli degil.cikarsam tartilirim ama cikamazsam tartilamauacagim.ne olacak durumum.tartilmazsam olur mu

ewet radikal kararimi acikliyorum.
onume gelen tatli veya hamur isinden bir catal yada bir isiriktan fazla alirsam her catal yada isirik icin 10 tl ceza.hic param yok.o yuzden 10 tl az degil.sadaka vercem o parayi da.bir haftalik uygulamam su an itibariyle basladi...

bu arada dimpciimmm 69 olmadan dondugune sevindom canim...

ahhh bu pis bogazim.aksam yemegimde pirasa salata yedim cokda guzel doydum.gecenlerde yazmistim kurabiye yapicam haftasonu ozaman bozarim diye.bugun tadini merak edip yaptim uc tanecik yedim.tuhaf olan simdi midem bulaniyo.neysem bunada sukur.bugun ikinci gunum ve galiba bir aydir burdayim en iyi bu iki gunum geciyo.zaten bu ayda olmazsa belliki ben yazin kilo verebiliyorum demektir

senn yazdıklarını okuyunca iştahım açılıyor..

Kilom : 84.6 sanırım 3 kilo almışım...zaten herşeyi bırak öl en iyisi ruh halindeyim bu da tuz biber oldu...isterseniz listeden cikarabilirsiniz en azından zararım olmaz.

Günaydın diyet sever arkadaşlarım...

Nasıl Gidiyor diyetleriniz? Ben fena sayılmam
Sabah:
Mısır gevreği 1 kase
+1 çay bardağı süt
+bir yumurta haşlanmış
+yarım tam buğday ekmeği

Ara: 1 çay, 1 yeşil çay

Öğlen: ıspanak kavurması veya çorba

Akşam: yeşil fasülye

Günlük 1 saat Yürüyüş veya 45 dk plates 1 saat aerobik bunları dönüşümlü olarak yapıyorum..

Kitaplarımı daha önce söylemiştim. İki kitabımı da bitirdim "Geçmişten Kalan Sırlar", "Jake's Parrot"

birkaç kitap tavsiye eden arkadaşlar olmuş forum sayfalarında onları kütüphanede bulabilirsem onları okumayı düşünüyorum.

Hepinize kolay gelsin... Ohhhhh... Birde ZUMBA dansı yapan var mı?
Youtube de gördüm epey eğlenceli gibi ama hareketleri iyi öğrenmek gerekli gibi...

çok sevindim ve beğendim kararını
ben de mi öyle yapsam kiiiiii
hani akşam 7den sonra bişey yersem 50 tl cezam var ya kaç akşamdır kıvranıyorum, yiyiversem diye ama sonra ister istemez o yediğim şey 50 lira eder mi diye bi muhasebe yapmak zorunda kalıyorum hayır ben de sadaka vericem sevap bile olur belki ammma cebimden ertesi sabah canlı canlı 50 lira çıkacak ya yiyemiyorum. Allah kabul etsin vermeye çalıştığım bir burs var ev borcu yüzünden onu tamamlayamıyorum bi de pisboğazım yüzünden borçlanırsam olmaz.

buna benzer kararlar almalıyım ben de

Kilom : 84.6 sanırım 3 kilo almışım...zaten herşeyi bırak öl en iyisi ruh halindeyim bu da tuz biber oldu...isterseniz listeden cikarabilirsiniz en azından zararım olmaz.

keşke bu hafta da kilo bildiriminde bulunmasaydın, en lazım olmayan zamanda bildirim yapıyosun

*** 2.TAKIM 347. ETAP ***DÖRDÜNCÜ ::119:

Akrep33 ( 62 /62,0/0/0,0%) sabit
Seldom ( 81,6///%) bildirimde bulunmadı
hedef52 ( 64,0/64,5/-0,5/-0,78 %)
selennnnn ( 62,0/61.8/0.2/0,32%)
siyahbeyaz06(73,0/73,0/0,00,0%) sabit
Ambuyanbu (75,6/74.9/0,7/0,93%)
nurceng(62.4/62.1/0.3/ 0,48)%
liymonatta(55,2/ 54/1,2 / 2,17% ) yeni üye, hedef kilosu: 49

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,39 %

geçen haftaki durumumuz....

Bu hafta inşallah daha iyi oluruz ilk üçü hedefleyelim bari arkadaşlar...

*** 2.TAKIM 347. ETAP ***

Akrep33 (62,0///%)
Seldom ( 81,6/84,6/-3,00/ -3,68 %)
hedef52 ( 64,5/64,8/-0,3/-0,47 %)
selennnnn ( 61.8///%)
siyahbeyaz06(73,0///%)
Ambuyanbu (74.9///%)
nurceng(62.1///% )
liymonatta( 54///% )

2. TAKIM ORTALAMASI: [/B]

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar adım damla 29 yaşındayım bir kurumda memurum 6 aylık bir bebeğim var 162 cm boyundayım 70 kiloyum eski kiloma dönmek istiyorum 60 olmak istiyorum evden anneye gidiyorum bebeğimi alıyorum.sonra beraber eve gidiyoruz onu uyutuyorum sonra başlıyorum temizliğe yemek yapmaya bu spordan sayılırmı bilmem
kitap okumayıda çok özledim ama kendime bile ayıracak zaman bulamıyorum
benide aranıza alırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…