Hem de nasil hazirim anlatamam. Bugun 8.5 tan beri yuruyorum mola verdim sayfamiza girdim. Gram gram degil kilogram kilogram yag atacagim. Ayyyyyyy rakiplerim catlayacak
hedefcim ayca hanim yemekle bir bardak su icin diyo oda yemek siresini uzatmak icin.deniycem bakalim.ben zaten ilik su severim daha rahat Iiciyorum.limonata sagol canim bende bu kez kendi daha iyi goruyorum.sabah kahvaltim yarim dilim ekmek roka 5 zeytin cay
-seldom ve selennn hoş geldiniz.
-siyahbeyaz senin neden kilo çizelgen yok bakemhemen kilo çizelgeni görmek istiyoruz
-ambuyambu eskiden balık yağı kilo aldırsın diye kullanılırdı şimdi kilo verdirmek için de kullanılıyıor. zaten kullanılan balık yağı değil omega 3... balık yağında başka vitaminler var, omega 3 ayrı bişey. 500 mg lık omega 3 ten karatay hoca 4 tane öneriyor, 4 tanesinin kalorisi bile 18 kalori, omega 3ten korkmana gerek yok, anlaşılan doktorun bu konuda bilgisini tazelememiş, başka doktorlara da danışabilirsin.
-liymonatta keşke ben de geceleri spor yapsam ufff o kadar özendim ki sana. bazen çocuklarala evde yürüyüş yapıyoruz hatta çok hıoşlarına gidiyo hadi anne kalk yürüyüş oynayalım diyorlar ama alt kata çok patırtı kütürtü gidiyor. bilgisayardan veya tvden bişey izleyerek egzersiz imkanım da yok malesef.
bu sabah: 2 yumurta, 6 ceviz, 6 zeytin, yarım dilim peynir
öğlen: 2 dilim uno kepek ekmek+1,5 dilim kaşar+1 ince dilim sucuktan tost
ikindiye 1 bardak kefir inşallah (hadi 2 tane de kuru kayısı olsun)
akşam için hamsi aldım hamsi ızgara yapıcam.
kitap sonsuz nur okumaya devam.
spor: şükür bugün tembellği kırdım 5000 adım yürüdüm geldim.
kizlar arada sutlu kahve ictim.oglen yemegi iki dolma birkase yugurt bir dilim ekmek havuc turp salatasi.aliskanligim olmadigindan su icmeyi unuttum.
gercekten herkes buralarda daha guzel oldu
Herkese merhabalar limonata senin kilonda olmayı cok istiyo r um ben
seldom allah sabır versin canim benim
Hedef bu ara senin menulerde fazlalasti galiba gwcen hafta cok iyiydin dikkatimi cekti
kizlar arada sutlu kahve ictim.oglen yemegi iki dolma birkase yugurt bir dilim ekmek havuc turp salatasi.aliskanligim olmadigindan su icmeyi unuttum.
gercekten herkes buralarda daha guzel oldu
73 mu oldun sen kactin en son canim?Meraba kızlar :) tekrardan ben geldim özledi,m sizi baya depresyon falan derken hiç bişeyle ilgilenemedmve 73 kilo oldum İnşallah düzenli yürüyüşe başladım tekrar eskisi gibi sıkı diyetde yaparsam oldu bu iş :)
Sabah iki zeytin az peynirle iki dilim ekmekmi yedin canim. Ogle de hazir corba olmamis, meyveli yogurt da hazirsa kotu olmus maalesef.Bugün burası epey aktifmiş... Maşallah Diyelim
Ben sabah biraz peynir iki tane zeytin iki dilim buğday ekmeği yedim..
Arada çay içitim
Öğlen hazır çorba ve meyveli yoğur yedim..
Menu saglikli olursa ve aksam 7 oncesi olursa problem olmaz canim.Herkese merhabalar limonata senin kilonda olmayı cok istiyo r um ben
seldom allah sabır versin canim benim
Hedef bu ara senin menulerde fazlalasti galiba gwcen hafta cok iyiydin dikkatimi cekti
Sabah iki zeytin az peynirle iki dilim ekmekmi yedin canim. Ogle de hazir corba olmamis, meyveli yogurt da hazirsa kotu olmus maalesef.
hazır olması sebebiyle mi olmamış bugün biraz mcbur kaldım da evden yemek getirmedim markette bunları gördüm düşük kalori olsun diye
Iyiyim demek adettendir, iyiyim diyeyim iyi olayim:)
Kendimi sokaklara attim. Aksam 16:00 ya kadar yuruyorum. Bu hafta faydasini goreceg8m insallah.
Senin de su kosturmacan bitsin artik. Aramak istedigimde arayamiyorum. Ozlendin
73 mu oldun sen kactin en son canim?
Sabah iki zeytin az peynirle iki dilim ekmekmi yedin canim. Ogle de hazir corba olmamis, meyveli yogurt da hazirsa kotu olmus maalesef.
Menu saglikli olursa ve aksam 7 oncesi olursa problem olmaz canim.
73 mu oldun sen kactin en son canim?
Menu saglikli olursa ve aksam 7 oncesi olursa problem olmaz canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?