merhabalar
ben cocuklarla kosturup firiuorim.su seker olayini kafamda bitirsem cok guzel kilo vrrecegime eminim.ben daha once soylemis miydim 15 kilo ksdar vermistim.simdi su pis bogaximi sekere kilitleyemiyorum.yemicem ksrarliyim diyorum onume gelince bi cirpida fazlaca yiyiyp sonra da pisman oluyorum .sadece tadina bakmakla kalsam sorin olmicak.offff.Allah imyardim et lutfen.
kac aydir ayni kilodayim spora basladigimdan kilo almiyorum.incelme fark ediyor artik.bel oyuntum ortaya cikmaya basladi:) bel yokti gercekten dum duz du.
kilo veremeyince surekli dillendiriyordun.insanlar da bi sey saniyor.esim diyor ki evlendigimizfen beri diyettesin.haksiz degil.diyetteyim diyorum ama asla gereklerini yerine getirmiyorum.
Allahim yarfim et nolur.bi daha basarabilurim.bu kafar zayif olmadi iradem hic bir zaman.irade zayif ben sisko.
offf pofff.kendime cok kiziyorum
sabahtan basliyim gene bir kepek ekmegi 5 zeytin roka domates bitki cayi
ara buyuk fincan sutlu kahve bir avuc findik
oglen biraz balik bolca salata bir bardak su bir portakal
ara komsuda iki cay
aksam iki dolma bir kase yogurt yarim dilim kepek ekmegi bir bardak su
bugun ayca. soyadini unuttum ic hastaliklari uzmani olan onu dinledim.ben yemekle su icmezdim icin diyo bakalim simdi deniycem bakalim Insaallah bu son rejimim olur.
bide yatarken elma sirkesimi yesil caymi icsem siz ne dersiniz?yalniz sirkem marketten alma
ara komsuda iki cay
bugun ayca. soyadini unuttum ic hastaliklari uzmani olan onu dinledim.ben yemekle su icmezdim icin diyo bakalim simdi deniycem bakalim Insaallah bu son rejimim olur.
bide yatarken elma sirkesimi yesil caymi icsem siz ne dersiniz?yalniz sirkem marketten alma
ara komsuda iki cay
Hosgeldin canim
Bizler hala siskoyuz buralardayiz. Sen nasilsin canim
arkadaşlar dün sağlık ocağında tahlil yaptırdım. en son tahlilimi geçen yıl yazın yaptırmıştım. endokrinde o da normal çıkınca bende bişley mi var diye düşünmeyi bırakmıştım. cumartesi başım ağrıdı acaba dedim kolesterolüm falan mı çıkıyıor. baktırdım herşey normal. kolesterol falan turp gibi. o kadar kaymağa rağmenhatta bal kaymak desem daha doğru bir sorun şu depo şeker ile ilgili . hemoglobin a1c biraz yüksek geldi. onu da doktora sordum sağlık ocağı tahlillerinde depo şeker ölçümü iyi değil dedi, dün gelenlerde genelde yüksek çıkmış. neyse inşallah bişey yoktur , olsa ne olacak ki şekerli unlu yemices
Hem de nasil hazirim anlatamam. Bugun 8.5 tan beri yuruyorum mola verdim sayfamiza girdim. Gram gram degil kilogram kilogram yag atacagim. Ayyyyyyy rakiplerim catlayacakHoşgeldinnn ve Kolay gelsin... Maratona hazır mısın bakalım..
Her akşam 8-9 arasında muhakkak spor yapıyorum arkadaşlar leslie ile fast 4 mil çok zevkli ...
Ama bacaklarım fena halde ağrıyor...
Buna rağmen hiç ara vermiyorum üstüne gidiyorum... üşenmiyorum...
Yemeklerim de aç kalmıyorum ama ekmeği kestim artık akşamları ve öğlen kesinlikle hiç yemiyorum...
Tatlı yemiyorum sadece sabah kahvaltısında bir çay kaşığı bal yiyorum...
Akşam yemeklerini biraz daha azaltmaya karar verdim ama bu kezde spor yaptıktan sonra çok cıkıyorum bakalım...
merhaba kızlar,
koca bir hafta durmaksızın yedim korkumdan tartılamadım bile...bu da geçecek inşallah..şubat ayı zor geçiyor benim için ama geçiyor nihayetinde..bir hafta daha uzaklardayım sonra inşallah motivasyonum çok yüksek bir şekilde dönerim...bu hafta mümkün olduğunca oruç tutmak istiyorum...bugün kü menüm;
iftar : 2 kase bol sebzeli az bulgurlu kısır
biberiyeli yeşilçay
ara : biberiyeli yeşilçay
4 çatal un helvası
2 lt su
1 saat yürüyüş
bol yasin (cumartesi günü eşimin vefat yıldönümü dualarınıza katarsanız sevinirim. adı oğuz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?