Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kaç kilosun ki??

bugece şekerim çok kötüydü o yüzden oruç tutmadım

sabah : 1 simit
4 zeytin
2 dilim kaşar
domates

öğle : 1 kepekli ev poğaçası (aslında ekmek gibi)
2 zeytin
1 dlm kaşar
1 tabağa yakın çiğ karnabahar

ara : 1 elma
yarım portakal

akşam : 1 kupaya yakın brokoli çorbası
2 yk kaşarlı karnabahar
1 dlm ekmek

2 lt su

yatarken sirkeli su içicem inşallah

sabahtan basliyim gene bir kepek ekmegi 5 zeytin roka domates bitki cayi
ara buyuk fincan sutlu kahve bir avuc findik
oglen biraz balik bolca salata bir bardak su bir portakal
ara komsuda iki cay
aksam iki dolma bir kase yogurt yarim dilim kepek ekmegi bir bardak su
bugun ayca. soyadini unuttum ic hastaliklari uzmani olan onu dinledim.ben yemekle su icmezdim icin diyo bakalim simdi deniycem bakalim Insaallah bu son rejimim olur.
bide yatarken elma sirkesimi yesil caymi icsem siz ne dersiniz?yalniz sirkem marketten alma

ayyy soru sormak cok hosuma gitti.sanki hayati rejimle gecen nerdeyse 20 kilo veren ben degilmisim gibi.ama karar veremedim yardimlarinizi bekliyorum( :))))))))))) valla dun butun siteyi okudum dedimya ordan etkilendim galiba

Elma sirkesi iç canım, yeşil çayı sabah içersin, yeşil çay uykunu kaçırır.
Elma sirkesini yatmadan önce içmek güzel, sabaha kadar bağırsakların çalışmasını sağlıyor..

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz bakalım ben aynı evde cocuklarla uğraşıyorum bugun okula bi uğradım sanki aylardır okula gitmiyorum 2.5ay oldu izine ayrilali arkadaş lara tatlı götürdüm
menum sabah 1 yumurta peynir zeytin 1 kasık bal cay ekmek
ara armut
öğlen 3 kaşık karnabahar 7-8 sarma ekmek
ara rezene
aksam 1tabak mercimek çorbası az ispanak salata ekmek
simdi cay

Sonunda diyete başlamış gibisin hadi bakalım Genelde hamur işleri falan görüyordum menünde

benim hazır elma sirkesi uykularımı kaçırmıştı aktardan aldığım dokunmuyor.
yemekle su içilebilir demek boool boool su için demek değil. ayça hnm. sadece yemekle su içilir içilmez tartışmasında fikrini belirtmiş anlaşılan. ama unutma çok yemek gibi çok içmek de mideyi büyütür. herşeyin bir dozu var. ben bir ara merak ettim midenin büyüklüğünü araştırdım. normal insanda 1 litre civarı , obezlerde 1,5-2 belki de 3 litre oluıyordur.
normalde 1 litre ve lütfen gözümüzün önünde 1 litrelik bir kavannoz canlandıralım. 1 kase çorba içtik gitti 200 ml, 1 bardak su içtik 200 daha 1 tabak yemek 200, eeee bir kase de yoğurt 200ml=800 ml...200 ml lik boşluk da midede kalsın artık değil mi...
yediğimiz ekmeklerin salatanın da hacmi var sonuçta:18:mideyi hangi şekle getiriyorsak uzun süre o şekli korıyormuş küçültürsek büyütmek zor büyütürsek küçültmek zor.
bu arada belki katksı olur içtiğimiz su veya yemeklerden gelen su mideyi 30 dakikada terk ediyor, bir nevi midede boşluk oluşmaya başlıyor. suyun mideyi terk etme hızı ısısına bağlı. sıcak su mideyi daha geç terk ediyoro yüzden çorba kalorisine göre doyurucu bir besin

son olarak midenin 1 litrelik hacmini az bulanlar olabilir onlar için teselli edici hatta motive edici bir bilgiyi daha paylaşayım. mide küçültme ameliyatlarını bilirsiniz, okumuşsunuzdur 60-70 kiloyu 6 ayda veren insanları. 'tüp mide' ameliyatlarında hastanın midesi 1 muz büyüklüğü kadar bırakılıyor, yani 200 ml yani 1 su bardağı kadar gıda+sıvı alabiliyor ( bir öğünde 1 su bardağı kadarcık yiyen adam kilo vermeyecek de ben mi vericem) boğazımızı tutup 15 gün az yesek mide küçülecek ama ben o iradeyi gösteremiyorum mu istemiyorum mu bilmiyorum

-seldom ve selennn hoş geldiniz.
-siyahbeyaz senin neden kilo çizelgen yok bakemhemen kilo çizelgeni görmek istiyoruz
-ambuyambu eskiden balık yağı kilo aldırsın diye kullanılırdı şimdi kilo verdirmek için de kullanılıyıor. zaten kullanılan balık yağı değil omega 3... balık yağında başka vitaminler var, omega 3 ayrı bişey. 500 mg lık omega 3 ten karatay hoca 4 tane öneriyor, 4 tanesinin kalorisi bile 18 kalori, omega 3ten korkmana gerek yok, anlaşılan doktorun bu konuda bilgisini tazelememiş, başka doktorlara da danışabilirsin.
-liymonatta keşke ben de geceleri spor yapsam ufff o kadar özendim ki sana. bazen çocuklarala evde yürüyüş yapıyoruz hatta çok hıoşlarına gidiyo hadi anne kalk yürüyüş oynayalım diyorlar ama alt kata çok patırtı kütürtü gidiyor. bilgisayardan veya tvden bişey izleyerek egzersiz imkanım da yok malesef.

arkadaşlar dün sağlık ocağında tahlil yaptırdım. en son tahlilimi geçen yıl yazın yaptırmıştım. endokrinde o da normal çıkınca bende bişley mi var diye düşünmeyi bırakmıştım. cumartesi başım ağrıdı acaba dedim kolesterolüm falan mı çıkıyıor. baktırdım herşey normal. kolesterol falan turp gibi. o kadar kaymağa rağmenhatta bal kaymak desem daha doğru bir sorun şu depo şeker ile ilgili . hemoglobin a1c biraz yüksek geldi. onu da doktora sordum sağlık ocağı tahlillerinde depo şeker ölçümü iyi değil dedi, dün gelenlerde genelde yüksek çıkmış. neyse inşallah bişey yoktur , olsa ne olacak ki şekerli unlu yemices

hedefcim ayca hanim yemekle bir bardak su icin diyo oda yemek siresini uzatmak icin.deniycem bakalim.ben zaten ilik su severim daha rahat Iiciyorum.limonata sagol canim bende bu kez kendi daha iyi goruyorum.sabah kahvaltim yarim dilim ekmek roka 5 zeytin cay

Hosgeldin canim
Bizler hala siskoyuz buralardayiz. Sen nasilsin canim

Iyiyim demek adettendir, iyiyim diyeyim iyi olayim:)
Kendimi sokaklara attim. Aksam 16:00 ya kadar yuruyorum. Bu hafta faydasini goreceg8m insallah.
Senin de su kosturmacan bitsin artik. Aramak istedigimde arayamiyorum. Ozlendin

Sonuclarin genelinin iyi olmasina sevindim. Insallah bir sey yoktur. Herhalde kotu bir sey olsaydi sen hissederdin. Cısss iceren gıdalar zaten yasak ya dikkat etmen icin bahane oluyordur.

Hedef leslie den bahsediyordu onun linkini de vermisti , o mesaji bulamadim. Nereden indirdin paylasabilir misin?

Son düzenleme:

Seldomcugum Allah sabir versin. Insan arkasinda, onu seven arkasindan dua okuyan bir es birakiyorsa daha aci. Kimisi arkasindan dua okuyani bu dunyada birakiyor, kimisi kurtuldum deyip bir fatiha yi bile bagislamayani. Nurlar icinde yatsin. Dualarimdasin.

Son düzenleme:
Meraba kızlar :) tekrardan ben geldim özledi,m sizi baya depresyon falan derken hiç bişeyle ilgilenemedm ve 73 kilo oldum İnşallah düzenli yürüyüşe başladım tekrar eskisi gibi sıkı diyetde yaparsam oldu bu iş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…